Page 1

ArvoisA vuokrAnAntAjA!

oletko vuokraaMassa asuntoa tai toiMitilaa? Mist채 sopiva vuokralainen?


turun seudun vuokravälitys oy on luotettava yhteistyökumppani Turun Seudun Vuokravälitys Oy (TSVV Oy) on turkulainen vuonna 1994 perustettu yritys. Toimialamme on asuinhuoneistojen sekä liike- ja toimitilojen vuokravälitystoiminta Turun talousalueella. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Turun itäisessä keskustassa. Jo perustamisesta alkaen toimintaamme on ohjannut kaikessa tinkimättömyys, tahto ja kyky palvella asiakkaitamme parhaan mahdollisen mukaan. Meille tärkeintä on sekä tyytyväinen vuokranantaja että vuokralainen. Siitä hyvänä osoituksena asiakkaamme on meillä ensimmäisen kerran asioituaan, luottanut palveluumme uudelleen kun tarvetta vuokrausasioissa on ilmaantunut. Teemme kaikki toimeksiantomme aina joustavasti ja luottamuksella. Ne ovat argumentteja, jotka luovat ammattitaitomme pohjan ja jotka ovat mielestämme meille pienenä paikallisena yrityksenä itsestäänselvyys.

tehokas ja aktiivinen markkinointi Menestyvä toimintamme perustuu vuokrakohteiden tehokkaaseen ja aktiiviseen markkinointiin. Ilmoitamme jatkuvasti kohteistamme sanomalehdessä, internetissä ja näyteikkunassa. Olemme tehostaneet vuokrakohteiden näkyvyyttä kuvaamalla kaikki kohteet. Kuvat löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.tsvv.fi sekä www.oikotie.fi ja www.jokakoti.fi -palveluista. Näin kohteista kiinnostuneet pääsevät omalla ajallaan rauhassa tutustumaan kattaviin kohdetietoihin. Pyrimme aina löytämään hyvän ja maksukykyisen vuokralaisen omasta käytössämme olevasta hakijarekisteristämme.

www.tsvv.fi www.oikotie.fi www.jokakoti.fi

Kysy myös vuoKranmaKsun turvataKuusta ja muista erikoispalveluista.

välityspalKKio Kaikki lisäpalvelut vuokranantajille sisältyvät välityspalkkioomme. Välityspalkkiomme on yhden kuukauden vuokra + voimassa oleva ALV-%. Välityspalkkio on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen kulu vuokranantajan pääomaverotuksessa. Nykyisen lainsäädännön mukaan välityspalkkion maksaa toimeksiantaja. Peruspalvelujen lisäksi tarjoamme erikoispalveluja, mm. lisäturvaan ja ongelmatilanteisiin liittyvissä tilanteissa. Kerromme mielellämme palveluistamme lisää, jotta vuokrasuhteesta tulisi molempia osapuolia tyydyttävä. Turun Seudun Vuokravälitys Oy:llä on valmiudet hoitaa vuokraustoimeksiannot kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla niin yksittäisen vuokranantajan kohteen kuin koko taloyhtiön osalta.


kokonaisvaltainen ja yksilöllinen palvelu Periaatteemme on tarjota ammattitaitoista ja luotettavaa vuokravälityspalvelua niin vuokranantajille kuin vuokralaisille. Korostamme aina yksilöllistä palvelua. Tämä tarkoittaa, että voimme sopia vuokranantajan kanssa tapauskohtaisesti mitä palveluita ja toimenpiteitä toivotaan ja tarvitaan.

hyvät vuokralaiset Mummon mökistä arvoasuntoihin liike- ja toimitilat, varastot, teollisuustilat, toimistot

Jouko Reijonen toimitusjohtaja

palveluihimme kuuluvat mm: Ylläpidämme asunnonhakijarekisteriä Arvioimme vuokrauskohteelle oikean, käyvän vuokratason Laadimme toimeksiantosopimuksen ja tutustumme vuokrakohteeseen huolella Valokuvaamme ja videoimme kohteen markkinointia sekä ns. kuvallista kuntoraportointia varten Ilmoitamme kohteesta sanomalehdessä, näyteikkunassa ja internetissä valokuvien kera Esittelemme henkilökohtaisesti kohteen (myös ilta- ja viikonloppupäivystys) Kartoitamme ja valitsemme hyvät vuokralaisehdokkaat Tarkistamme aina tarkkaan hakijoiden taustatiedot (luottotiedot, tulotaso, opiskelupaikka jne.) Otamme yhteyttä hakijoiden nykyiseen vuokranantajaan ja mahdollisesti työnantajaan tarkistaaksemme, että yhteistyö vuokralaisen kanssa on sujunut ongelmitta Laadimme vuokrasopimuksen mahdollisine liitteineen Tarvittaessa järjestämme osapuolten tapaamisen Huolehdimme vuokratakuun suorittamisen sovitulla tavalla sekä vastaanotamme ja luovutamme kohteen avaimet Hoidamme mahdolliset tiedoksiannot kuten vuokrankorotusilmoitukset vuokrasuhteen aikana Kuntotarkastamme asuntokohteen vuokrasuhteen päätyttyä Neuvomme mielellämme verotukseen ja juridiikkaan liittyvissä asioissa


Soita ja kySy liSää puh. 2505 861

Katso lisätietoja nettisivuiltamme

www.tsvv.fi Sieltä löydät mm. tuottolaskurin ja muuta hyödyllistä tietoa.

Turun Seudun Vuokravälitys Oy (LVV) Hämeenkatu 14, 20500 Turku toimisto puh: 02-2505 861 | tj Jouko Reijonen: 0400-570 098 | toimisto fax: 02-2505 627 kotisivut: www.tsvv.fi | email: tsvv@tsvv.fi

Turun Seudun Vuokravälitys Oy:n esite  

Printtiesite vuodelta 2011