Page 1

MIKKEL HAMMERSHØJ

MIKKEL.HAMMERSHOJ@HOTMAIL.COM +45 3141 3949

PORTFOLIE


OH SO ARTSY Kunde: OH So Artsy, eget projekt Case/Brief: Skab opmærksomhed omkring oh so artsy igennem nyt koncept. Løsning: Håndtrykte muleposer med stickers i deles ud under distortion Opgave: Selve opgaven bestod i at bestille poser hjem, få belyst en trykramme med designet ”OH SO ARTSY”, for så derefter at lære hvordan man trykker disse. Efter det bestod opgaven mest i at komme ud til både butikker, men også målgruppen på gaden under gadefestivallen Distortion. Bemærkninger: Vores forsøg på at få opmærksomhed omkring ”bevægelsen” eller hvad man kan kalde det, virkede, og vi blev nævnt på en masse blogs samt brugt i Bestsellers’ Collectors Items lookbook fra AW12 -se også: www.ohsoartsy.dk www.ohsoartsy.tumblr.com


OH SO ARTSY


RIKKE HUBERT Kunde: Rikke Hubert

rikke hubert logo

Case/Brief: Rikke hubert skulle re-brandes som et mere personligt brand, og skulle derfor ha tunet deres logo til den nye identitet Løsning: Rette i det gamle logo, og tilføje Rikke til dette Opgave: Visuelt arbejde Bemærkning: Det forventes at det nye logo vil blive taget i brug fra start januar. Hvis det har interesse kan du/i på forespørgsel få fat i mere omfattende materiale fra processen.

Logo no. 1 er skrevet i grotesque font R’erne er har fået “fyldt hullerne” og der er i stedet for blevet skåret huller fra venstre ind. Logo no. 1 er mere moderne, og går godt i hånd med den musikalske profil der ønskes.

Spring/Summer 2012

rikke hubert Logo no. 4 er lavet på en serif-font som er meget fin og feminim. det er det fine, skrøbelige som man gerne vil “passe på” . Logo no. 4 skal udtrykke netop dette.

rikke hubert

rikke hubert Logo no. 3 er lavet på en antikva-font som er elegant og samtidig legende. Der er en smule symbolik i form af b’et i hubert, som ligner et par højhælede. Logo no. 3 ligger sig meget op af det allerede eksisterende logo, og dettes univers, dog mere kantet.

rikke hubert


rikke Logo no. 2 er det nuværende “hubert” logo som har fået tilføjet en håndskrift. Håndskriften “rikke” giver logoet det personlige strejf, blandet med det profesionelle, allerede eksisterende. Logo no. 2 ligger op til det mere personificerede brand.

rikke


FEMØ Kunde: Femø ”Kommune” (Skole) Case/Brief: Hvordan brander man en ø igennem en kampagne Løsning: Vi tog udgangspunkt i simpel symbolik og Femøs fortid som æbleproducent. Opgaver: Kampagne-udvikling og Visuelt arbejde.


FJALLRAVEN Kunde: Fjällräven (skolearbejde) Case/Brief: Lav et event for Fjällräven med fokus på funktionalitet. Løsning: Urbant Eventyrsrace i Københavns gader og parker – lignende deres allerede eksisterende koncept POLAR, nu bare i urbant som en form for promovering af konceptet, brandet, og dets funktionalitet. Opgave: Research, Konceptudvikling, Visuelt arbejde.


URBAN POLAR CPH13 CHALLENGE YOURSELF. www.fjallraven.com/UPCPH


MEYERS BAGERI I N.Y.C Kunde: Meyers (Skole) Afsluttende Designteknolog Eksamen. Branding/Marketing Case/Brief: Implementer Meyers Bageri i New York City, med fokus på brandingstrategi. Opgave: Research, Konceptudvikling, Visuelt arbejde. Løsning: Et Meyers Bageri på Manhattan som afspejlede hele den danske bagværkskultur og dansk kultur generelt. Et bageri som bygger på hverdagstraditioner og inviterer lokale new-yorkere på et lille eventyr i Meyers. Bemærkninger: En stor og omfattende opgave, er du/i interesseret i mere omfattende information omkring projektet kan dette fås på forespørgsel.


PORTFOLIO  

My work both from school and "real life"

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you