Page 1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ FREDERICK ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

ή

FREDERICK

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ Β’ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ!


Οι νέοι ψηφίζουν

 Γιατί πιστεύει πραγματικά στην προοπτική της λύσης και θα εργαστεί γι’ αυτήν χωρίς παλινδρομήσεις και μπορεί να διαπραγματευτεί το Κυπριακό στη βάση αρχών.  Γιατί εκ πεποιθήσεως απορρίπτει τις συντηρητικές πολιτικές, την καταστρατήγηση δικαιωμάτων, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου και τη συρρίκνωση του κράτους πρόνοιας.  Γιατί έχει το θάρρος να διακηρύττει ότι τα βάρη από την κρίση πρέπει να επιμεριστούν κοινωνικά.  Γιατί είναι ένας νέος έντιμος, σοβαρός και μελετημένος άνθρωπος με καθαρό παρελθόν και ελπιδοφόρο μέλλον.

 Γιατί μπορεί να χειριστεί τα θέματα του φυσικού αερίου σοβαρά και υπεύθυνα.  Γιατί μπορεί να δημιουργήσει μια νικηφόρα κοινωνική συμμαχία με όραμα, εκσυγχρονισμού και με προοδευτικό περιεχόμενο.  Γιατί ως νέος πολιτικός έχει εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους.  Γιατί μόνο ένας προοδευτικός, γνήσια δημοκρατικός άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει τα πολλά και σύνθετα σύγχρονα προβλήματα.  Γιατί βαδίζει στο δρόμο της πολιτικής με ξεκάθαρες θέσεις και αξιοπιστία.

Για έκδοση εκλογικού βιβλιαρίου, επικοινώνησε μαζί μας στο τραπεζάκι της Προοδευτικής ή στο τηλέφωνο 97768708 (Άννα).


Νίκος Αναστασιάδης: «Πρέπει, να συνειδητοποιήσουμε όλοι πλέον ότι δεν μπορούμε να λέμε στην Τρόικα, τι δεχόμαστε και τι δεν δεχόμαστε» (http://www.anastasiades.com.cy/index.php?id=73)

Γιατί όχι Αναστασιάδη:  Ξέρουμε τον Αναστασιάδη – δεν θα τον μάθουμε τώρα. Γνωστό βεβαρημένο παρελθόν που προσπαθεί να τον διαγράψει για να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους.  Εκπρόσωπος του ακραίου νεοφιλελευθερισμού που κατέστρεψε και την παγκόσμια οικονομία.  Ταύτιση με τις απόψεις της Τρόικα  Προσπαθεί να πείσει ότι αν εκλεγεί δεν θα κυβερνά ο ίδιος αλλά περίπου θα συντονίζει τα κόμματα. Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς ότι θα κρατήσει το λόγο του. Όπως κάνει ήδη που ανατρέπει μία προς μια τις θέσεις που υποτίθεται συμφώνησε με το ΔΗΚΟ  Κυπριακό: Αν εκλεγεί θα υπογράψει ότι θέλουν οι Αμερικανοβρετανοι όπως ήθελε να κάνει στο σχέδιο Ανάν  Οικονομία: Ταυτίζεται με τις θέσεις της Τρόικα. Αν εκλεγεί θα μας κάνει όσα κάνουν στην Ελλάδα και αλλού  Δε δίστασε ακόμη και να αλλάξει το όνομα του για να κερδοσκοπήσει σε βάρος των πολιτών στο Χρηματιστήριο (Νίκος Χρυσάνθου)

με άλλα λόγια, χωρίς συζήτηση και χωρίς διαπραγμάτευση, να ξεπουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μαύρη δεκαετή διακυβέρνηση του ΔΗΣΥ. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι πολιτικές θα εφαρμόσει ο Νίκος Αναστασιάδης, εάν εκλεγεί Πρόεδρος. Ξέρουμε πολύ καλά το βεβαρημένο πολιτικό του παρελθόν και το βρώμικο του ρόλο ως δικηγόρος πραξικοπηματιών.

Στη φωτογραφία, μέλη της προδοτικής οργάνωσης ΕΟΚΑ Β’, που είχαν συλληφθεί στη Λεμεσό το 1973 και θα μεταφέρονταν στη Λευκωσία για δίκη. Διακρίνεται και ο δικηγόρος τους, Νίκος Αναστασιάδης…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26.11.2012 ΑΡΧΙΚΗ_merged  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26.11.2012 ΑΡΧΙΚΗ_merged

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you