Page 1

NEDERLAND GOLFLAND 2013

BROCHURE 2013 G O L F E N

&

L I F E S T Y L E

LIFESTYLE FASHION EIGENZINNIG SCHERP EIGENTIJDS LUXUEUS COMPLEET


BROCHURE 2013 NLGL*

*

Maak kennis met... NLGL*

DE DOELGROEP

Lifestyle, Fashion, Eigenzinnig, Scherp, Eigentijds, Luxe, Compleet

Geslacht:

Man

Leeftijd:

25 - 55

Nederland Golfland is een uitgave van Duvoormedia. Het A5 full color glossy magazine is een moderne verschijning in golfland en breekt op het moment alle records. Het unieke aspect, de waanzinnige gratis verspreiding van 90.000 gidsen en de fantastische partners en adverteerders maken dit een waar pareltje voor de lezer. Nederland golfland staat voor fashion en Lifestyle, de rode draad vormt echter nog steeds de gedetailleerde informatie van meer dan 140 golfbanen in de Benelux, vormgegeven in 200 oogstrelende pagina’s.

Welstand: A/B1 Opleiding: HBO/WO, goede baan of eigen bedrijf, behoort tot het actieve deel van de bevolking Gezinsfase: single, samenwonend, getrouwd, 1 of meerdere kinderen Interesses:

bovengemiddelde interesse in mode en verzorging, sport & gezondheid, auto’s, reizen, horloges en gadgets, de maatschappij.

DE LEZER De NLGL-man •

is hoog opgeleid. Hij houdt van zijn werk en heeft een goede carrière, niet alleen op de Golfbaan is zijn ambitie en drive voelbaar.

heeft of wil graag een eigen stijl en ziet graag in één oogopslag wat de laatste trends op modegebied zijn.

is intelligent en heeft een brede kennis en interesse.

houdt van reizen en is internationaal georiënteerd. Hij wil alles gezien hebben en het liefst net even eerder dan anderen.

weet precies wat er speelt en weet welke zaken het leven aangenamer maken, geniet vaak van het (buiten)leven.

• leest graag over interessante persoonlijkheden in binnen en buitenland en is betrokken met de maatschappij.


BROCHURE 2013 NLGL*

*

Pijlers GOLF

LIFESTYLE

• Golf vormt de rode draad binnen het magazine, van Nunspeet of Spaarnwoude tot handgemaakte clubs, zolang het maar zinvol en relevant is. NLGL besteedt veel aandacht aan de informatie van golfbanen, maar ook aan de do’s en dont’s in golfmode, aan grote internationale toernooien en golfbanen zal ook meer en meer aandacht besteed worden. Dit alles wordt vertaald naar praktische informatie en trendpagina’s. NLGL onderscheid zich met een heel modern tintje en kan soms niet alleen praktisch maar scherp en uitdagend overkomen.

• Het mag gezegd worden, de eigentijdse man weet wat hij wil, oogt goed verzorgd en heeft een vergelijkbaar shoppingpatroon als menige goed uitziende vrouw tegenwoordig. Of het nu gaat om de nieuwste mannen trends op het gebied van mode of de nieuwste crèmes en mooiste geuren: NLGL biedt alle noviteiten op het gebied van uiterlijke verzorging. NLGL gaat echter verder dan enkel de buitenkant, dus ook de innerlijke gezondheid komt aan bod. Want laten we eerlijk wezen, it starts on the inside.

HUMAN INTEREST • NLGL is meer dan golf alleen. Ook de inhoud telt zwaar en dus vind je in NLGL verhalen en interviews die ertoe doen, die zijn geschreven door de beste journalisten, die de diepte in gaan terwijl ze tegelijkertijd onderhoudend blijven.

VERWENNERIJ • NLGL bespreekt naast alle golfbanen ook de (inter)nationale bestemmingen, restaurants en plekken waar je geweest MOET zijn. Waar ga je als echte man nou heen met die waanzinnige vrouw? Waar en hoe verras je haar? Hoe zorg je er nou voor dat je in je drukke bestaan een op en top verwenner wordt, bent en blijft? NLGL vult al het leesmateriaal aan met speciale acties in de gids, de website en op haar sociale media.


BROCHURE 2013 NLGL*

*

Facts & Figures ALGEMENE INFORMATIE

TECHNISCHE GEGEVENS

Titel

Nederland Golfland

Formaat

148 x 210 mm

Uitgever

Duvoor Media

Papier binnenwerk

115 grams m.c.

Bezoekadres

Bolderweg 2, 1332 AT Almere

Omslag

300 grams glans

Telefoon

036 - 5342484

E-mail (algemeen)

info@duvoormedia.nl

E-mail (vormgeving) vormgeving@ duvoormedia.nl Website

duvoor.nl

Omvang gemiddeld 200 pagina’s Drukoplage

90.000 exemplaren

Afwerking garenloos gebrocheerd Uitvoering

full color

Omslag

vellenoffset

Binnenwerk

rotatieoffset

Bladspiegel

148 x 210 mm

Zetspiegel

120 x 186 mm

AANLEVER GEGEVENS Advertentie geheel

TARIEVEN 1/1 pagina

€ 495

154 x 216 mm (incl. 3 mm afsnede)

1/2 pagina

€ 350 120 x 92 mm

Advertenties dienen digitaal te worden aangeleverd als certified PDF. 300 DPI, CMYP full color, via vormgeving@duvoormedia.nl. De verantwoordelijkheid voor een correcte paginaopbouw, conform de onze, ligt te allen tijde bij de opdrachtgever.

Advertentie opmaak

SPECIALE POSITIES Toeslag omslag II & III

€ 250

Toeslag achter omslag

€ 450

Cover achter omslag

€ 1200

Wissel met “eigen” voorzijde, incl. 1.000 gidsen

€ 5.000

Fotomateriaal graag in 300 DPI, CMYK en zo groot en scherp mogelijk. Teksten in een word document. Logo vrijstaand in EPS, AI of JPG in full color CMYK. U krijgt een ontwerpvoorstel voordat de advertentie gebruikt word.

Spread (twee pagina’s)

€ 1.750

Golfbaan

Logo rug gids

€ 500

Banner website, 125 x 125 pixels, verwijzing naar URL

€ 750

Fotomateriaal in 300 DPI, CMYK en zo groot en scherp mogelijk. Teksten in een word document. Logo vrijstaand in EPS, AI of JPG in full color CMYK. Baan gegevens als lengte, CR, SR, PAR, Aantal holes en greenfee prijzen. En de contactgegevens die u op de pagina vermeld willen hebben.

*Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW


Nederland Golfland Brochure  

Hier staan alle specificaties in voor adverteren in Nederland Golfland

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you