Page 1

DRONTEN en omgeving

Uitgave Mijnplaats Dronten B.V. • info@mijnplaatsdronten.nl


DRONTEN en omgeving

enomgeving

DRONTEN

Gemeente Dronten onderzoekt woon-werkverkeer Net als andere gemeenten in Flevoland gaat ook de gemeente Dronten een onderzoek uitvoeren naar ‘Beroepsbevolking en pendel’. Eind november krijgen circa 4.000 inwoners van Dronten een uitnodiging om hieraan deel te nemen. Het onderzoek bevat onder meer vragen die bij eerdere onderzoeken in 2000 en 2007 aan Drontenaren zijn voorgelegd. Door de onderzoeksresultaten te vergelijken met die van voorgaande jaren, is het mogelijk om trends te signaleren. Wonen en werken In de vragenlijst komen thema’s als thuiswerken, reistijd en zoeken naar werk aan bod. Het is voor de gemeente van belang om op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen in woon- werkverkeer om daar waar nodig en mogelijk, op in te kunnen spelen. Uw mening telt Als u binnenkort een uitnodiging ontvangt, doe dan mee, want uw mening telt!


DRONTEN en omgeving

J.E. van Gent


DRONTEN en omgeving

MIJNPLAATS

verspreiding

Kwalitaria is de grootste cafetariaformule van Nederland en we zijn op zoek naar een ambitieuze bedrijfsleider voor onze locatie in Dronten. Geboden wordt een zelfstandige baan waarbij je leiding geeft aan 5-10 medewerkers. Je bent iemand die gastvrijheid, servicegerichtheid en professionaliteit uitdraagt.

• Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO of

HBO niveau (bijvoorbeeld richting Toerisme, Detailhandel of Horeca).

• Werkervaring in de horeca of foodretail waarbij je ook leiding hebt gegeven aan een team is een pre.

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. • Je bent stressbestendig. • Je bent flexibel inzetbaar tijdens de openingstijden van de

locatie, waaronder ook diensten in de avonden, weekenden en feestdagen.


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving

BAS heeft zaterdagmiddag de tweede nederlaag van het seizoen moeten slikken. Op bezoek bij Hierden was de ploeg in de eerste helft de betere, maar bleek de thuisploeg uiteindelijk toch te sterk: 2-0. In de tweede helft liet BAS het nog na om terug te komen in de wedstrijd, Mark Schaap miste een strafschop. Er werd na afloop gesproken over misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. BAS speelde beter dan de Hierdense degradant, maar vergat dit in de score uit te drukken. Stefan Tolhoek raakte de paal, Mark Schaap trof de keeper op zijn weg en ook Tom Drent kon de Hierdense goalie niet verschalken. De thuisploeg kwam na een half uur voor het eerst gevaarlijk voor doelman Westdijk, die zijn ploeg met een prima save voor een achterstand behield. Vlak voor rust was diezelfde Westdijk echter de gebeten hond. Hij ving een bal, liet het leder plotseling los, daar waar spits Roelofsen alert op reageerde: 1-0.

doel ook niet meer onder vuur kon nemen. Toch kreeg BAS een buitenkansje om naast Hierden te komen. Mark Schaap werd in het strafschopgebied van Hierden onreglementair gestopt, een penalty tot gevolg. De ongeschreven voetbalwet was bij Schaap echter niet bekend. Hij ging zelf achter de bal staan, maar zag zijn inzet gekeerd door de Hierdense doelman. Tom Drent was als één van de weinige Biddinghuizenaren nog dichtbij de gelijkmaker. Hij zag echter dat zijn inzet op de doellijn strandde, waarna Hierden de wedstrijd helemaal besliste. Stefan Tolhoek vergat een bal weg te werken en opnieuw bleek spits Roelofsen uiterst scherp. Hij onderschepte en tikte de bal alert achter Westdijk: 2-0. Wedstrijd beslist en met gemengde gevoelens terug naar Biddinghuizen. Zo laat ook trainer Kamphuis weten.

“Ondanks het verlies met opgeheven hoofd van het veld. Grotendeels hadden we het beste spel, we hebben alles gegeven. Paar cruciale momenten Na de rust kon BAS echter niet meer kosten ons de wedstrijd”, zegt hij op brengen wat het in helft één bracht. Twitter. Tot grote kansen kwam het in de beginfase van de tweede helft dan ook Op 30 november hervat BAS de comniet. Hierden was de wat bovenlig- petitie met een thuiswedstrijd tegen gende partij, maar kon niet tot kansen koploper Veensche Boys. Die wedstrijd komen, terwijl BAS het vijandelijke begint om 14:30 uur.


VOORGERECHT

Proeverij zalm, gerookte zalm, gemarineerde zalm en zalmrilette met dille room en olijven crostini

of

Proeverij vlees met parelhoen rilette, carpaccio van ossenhaas en gerookte eendeborst met vijgencompote

SOEP

Wildbouillon met oesterzwammen en kruidenomelet

***

TUSSEN

Gegrilde coquille op blad spinazie met kreeftenjus

***

HOOFD

Gegrilde biefstuk met truffelpasta, grotchampignons en rode wijnsaus

of

25 december en 30 december t/m 7 januari zijn wij gesloten.

Kerstmenu 26 december

Gestoofde skrei (winter kabeljauw) met stamppotje van peen en ui met zachte botersaus

of

Lasagne van courgette en aubergine met tomatenrisotto

***

NAGERECHT

Champagne parfait met amarene kersen en mocca kroepoek

Reserveren?

0525-690054 www.tboothuis.nl

3-gangen

€ 29,

50

4-gangen

€ 35,

00

5-gangen

€ 42,50


DRONTEN en omgeving

TE KOOP De afbeelding van de Amsterdam Arena is tot in de kleinste details met 1.300.000 dots (puntjes) gelaserd in het helderste kristalglas van superieure kwaliteit. - Dit kristalglas is in de vorm van een rechthoek met het formaat 5 x 6 x 7 x cm - Gewicht 0.650 gr - Facetgeslepen randen - Geplaatst op los kristalglazen plateau van 7,5 x 6,5 x 1 cm. - met inscriptie gegraveerd Het stadion in kristalglas krijgt u geleverd in een zeer luxe geschenkverpakking. T: 0321 - 31 68 18

Ook andere clubs zijn leverbaar Nu tijdelijk voor maar: â‚Ź 22,50

Aangeboden Ervaren vrouw, woonachtig in Biddinghuizen, biedt huishoudelijke hulp aan 0610697380


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving


DRONTEN en omgeving

Feestartikelen

Tekst & Communicatie

Schoonmaak

HANZESTAD Schoonhouden Glasbewassing - Gevelonderhoud Vloeronderhoud - Interieur

Tel.: 06-53.55.19.84

www.hanzestadschoonhouden.nl Reclamebureau

Geboorte-Trouw-Pakketten Glas

HUISSTIJLEN • WEBSITES • LOGO’S ILLUSTRATIES • DRUKWERKBEGELEIDING info@kleinebaas.com • 06 - 83 70 43 46

Bedrijfs ontwikkeling

Streekproducten

Hulp bij financiele Bedrijfs ontwikkeling

www.ransombv.nl • info@ransombv.nl

Beauty

Auto

Wijn

Gezondheid

Zonnebankstudio • IPL-ontharing Micro-Dermabrasie • Gellac

Kruidenstempelmassages • Facials

Champagne voor de feestdagen!

Graag tot ziens bij

Nu bestellen: 10% korting! Bestellen voor 15 december.

Beauty-Instituut Luna MarEs - Verlengde Baan 4 - 8256 HB Biddinghuizen - 0321-332332 - www.lunamares.nl

Slijterij

Kerstbomen

Nu binnen: biologische muskaatwijn Zeer exclusief! Dus beperkt aantal! Nu bestellen: 10% korting! Bestellen voor 15 december.

Delicious


Vergelijk onze kwaliteit en prijzen gerust met die van de anderen ............ Vergelijk onze kwaliteit en prijzen gerust met die van de anderen ............ en u komt al snel tot de conclusie heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen! onze kwaliteit en prijzen gerust met die van de anderen ............ en u komtVergelijk al snel tot de conclusie heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen!

Dino Dino en u komt al snel tot de conclusie Dino heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen!

D i n o D i n o Dino

Houtwijk 8 t/m 10 Dronten Tel 0321- 31 83 86 Houtwijk 8 t/m 10 Dronten Tel 0321- 31 83 86 Houtwijk 8 t/m 10 Dronten Tel 0321- 31 83 86 Ik zei het toch... 8 t/m 10 Dronten Tel 032183 86 Ik zei Houtwijk het toch... Goedkoper kan niet! Wat vindt u de31leukste Ik zei het toch... Goedkoper kan niet! Goedkoper kan niet! Ik lijkt zei het toch... Sinterklaas

DINO DINO DINO DINO Al wordt Zwarte Piet

Goedkoper kan niet! lijkt Sinterklaas wel!!! lijkt Sinterklaas wel!!!

Al wordt Zwarte Piet Al wordt Zwarte Piet nu of GEEL.. AlROOD, wordtGROEN Zwarte Piet nu ROOD, GROEN of GEEL.. nu ROOD, GROEN of GEEL.. Bij Dino betaalt u nu ROOD, GROEN of GEEL.. Bij Dino betaalt u Bij Dino betaalt u NOOIT te veel!!!u Bij Dino betaalt NOOIT veel!!! NOOIT te te veel!!! NOOIT te veel!!!

l i tei tt a w K p To Kw a l i teintg Top eavl ietreiiintg L w K e l l p e o STn le w Leavvlpieetrrreiijinzge n STnoeeprll llK e Lge rriijnzge n ZSene llea e ijze n Lg eevp r p ZSeneeerrl l a g Ze a p r ijze n e g a l eer Z Zwarte Piet?

Wat Wat vindt vindt uu de de leukste leukste Zwarte Zwarte Piet? Piet? Wat vindt u de leukste Zwarte Piet? gratis gelegd ! En alles En alles En alles

gratis gelegd ! En alles gratis gelegd ! gratis gelegd !

wel!!! lijkt Sinterklaas wel!!!

Bonaparte Loft Bonaparte Zoekt u echt iets goeds, Loft iets moois, iets Loftom uw wens in aparts, dan isBonaparte dit uw unike kans Zoekt u echt iets goeds, iets moois, iets vervulling te laten gaan. In de kleuren grijs, aparts, isBonaparte dit uw goeds, unike kans uw wens Loft Zoektdan u echt iets iets om moois, iets in taupe, zilver. Geschikt voor slaapkamers vervulling teislaten gaan. de kleuren grijs, aparts, dan dit uw unikeIn kans om uw wens in woonkamers gebruik. Ook geschikt Zoekt zilver. u echtzwaar iets goeds, iets moois, iets taupe, Geschikt vervulling te laten gaan. voor In deslaapkamers kleuren grijs, voor trappen en kantoren aparts, dan is dit uw unike kans ometc. uw wens in woonkamers gebruik. geschikt taupe, zilver.zwaar Geschikt voor Ook slaapkamers vervulling te trappen laten gaan. In de kleuren grijs, voor kantoren woonkamers zwaar en gebruik. Ooketc. geschikt taupe, zilver. Geschikt voor slaapkamers voor trappen en kantoren etc. 149,00 voor meter Van woonkamers zwaar gebruik.strekkende Ook geschikt voor trappen en kantoren etc. meter voor strekkende Van 149,00 Van Van

79.95 79.95 400 79.95 400 79.95 400

en gratisvoor gelegd / 149,00

cm breedmeter strekkende

en gratis gelegd /

149,00 voor

en gratis gelegd /

cm breed

strekkende meter

en gratis gelegd /

cm breed

400 cm breed

PVC MODULEO PVC MODULEO slijtlaag 0.3mm, sterk, uiterst Geen onderhoud door PU PVC MODULEO stil en kan tegen vocht. In 4 kleuren, slijtlaag 0.3mm, sterk, uiterst Geen onderhoud door PU o.a. eiken steigerplank, licht eiken, PVC MODULEO stilslijtlaag en kan tegen vocht. In 4 kleuren, 0.3mm, sterk, uiterst Geen onderhoud door PU

eiken grijs etc.Gegarandeerd Geen onderhoud door PUeiken, o.a. steigerplank, licht stil eneiken kan tegen vocht. In 4 kleuren, jarenlang woonplezier. slijtlaag 0.3mm, sterk, uiterst eiken grijs etc.Gegarandeerd o.a. eiken steigerplank, licht eiken, stil enAbsolute kan tegenprijsdoorbraak vocht. In 4 kleuren, jarenlang woonplezier. eiken grijs etc.Gegarandeerd o.a. Absolute eiken steigerplank, licht eiken, prijsdoorbraak jarenlang woonplezier. eiken grijs etc.Gegarandeerd per m2 Absolute prijsdoorbraak Inclusief voorstrijk, jarenlang woonplezier.

29.95 29.95 29.95 29.95

per m2

egaliseren, en gratis Absolute prijsdoorbraak Inclusief voorstrijk, per m2

gelegd egaliseren, en! gratis Inclusief voorstrijk, per m2 egaliseren, en gelegd ! gratis Inclusief voorstrijk, gelegd ! egaliseren, en gratis

Kijk ook eens op Kijk Kijk ook ook eens eens op op Kijk ook eens op gelegd !

Quick step Creo

Nieuw prachtig Quick step dessign. Creo Quick step dessign. Creo Nieuw prachtig Laminaat 7 mm dik Nieuw prachtig dessign. Quick step Creo o.a. 8 schitterende kleuren Laminaat 7 mm dik eik natuur en oude eik. Nieuw prachtig dessign. 8 schitterende Laminaat 7kleuren mm dik o.a. Inclusief eik natuur ondervloer enkleuren oude eik. 8 schitterende o.a. en plinten en7natuurlijk Laminaat mm dik Inclusief eik natuur ondervloer en oude eik. 8 schitterende kleuren o.a. gratisen gelegd. en plinten natuurlijk Inclusief ondervloer eik natuur en oude eik. gratisen gelegd. en plinten natuurlijk Inclusief ondervloer Uw prijs per m2 gratis gelegd. en plinten en natuurlijk Uw prijs

22,95 22,95 22,95 22,95

per m2

gratis gelegd.

Uw prijs

per m2

PVC SILVESTER PVC SILVESTER De sterkste wint, 0.55 toplaag PVC SILVESTER 2.5mm dik In 4 topkleuren De sterkste wint, 0.55 toplaag PVC dik SILVESTER In 4 topkleuren De2.5mm sterkste wint, 0.55 toplaag

39.95 39.95 39.95 39.95

m2 Van 59,00 voor 2.5mm dik In 4 topkleuren De sterkste wint, 0.55 toplaag m2 Van 59,00 voor 2.5mm dik Invoorstrijk, 4 topkleuren Inclusief m2 Van 59,00 voor egaliseren, verlijmen, Inclusief voorstrijk, voorgelegd m2 Van 59,00 gratis egaliseren, verlijmen, Inclusief voorstrijk, en in de was zetten. gratis gelegd egaliseren, verlijmen, Inclusief voorstrijk, en in de was zetten. gratis gelegd egaliseren, verlijmen, en in de was zetten. gratis gelegd

www.dinotapijt.nl www.dinotapijt.nl www.dinotapijt.nl www.dinotapijt.nl en in de was zetten.

Tapijt Lasize Tapijt Lasize Superdegelijk boucle tapijt Tapijt Lasize in eigentijds design. Superdegelijk boucle tapijt Tapijt Geschikt voor Lasize slaapkamers, in eigentijds design. Superdegelijk boucle tapijt woonkamers. Geschikt voor slaapkamers, in eigentijds design. Nu 400 woonkamers breed Gratis gelegd Superdegelijk boucle tapijt . Geschikt voor slaapkamers, in eigentijds design. Nu 400 woonkamers breed Gratis . gelegd Geschikt voor slaapkamers, Van 59,00 voor Nu 400 breed Gratis gelegd woonkamers . per strekkende meter

22,95 22,95 22,95 22,95

Beautifloor ( Quikstep ) Beautifloor ( Quikstep Laminaat 7 mm dik zonder) V Beautifloor ( Quikstep ) groef.10 nieuwe kleuren o.a. Laminaat 7 mm dik zonder V witte eik en eiken grijs. groef.10 nieuwe kleuren o.a. Beautifloor ( Quikstep )V Laminaat 7 mm dik zonder

19,95 19,95 19,95 19,95

witte eik en eiken grijs. groef.10 nieuwe kleuren o.a. uw prijs7 mm dik zonder m2 Laminaat V witte eik en eiken grijs. groef.10 nieuwe kleuren uw prijs m2 o.a. Inclusief witte eik en ondervloer eiken grijs. uw prijs m2 en plinten en natuurlijk Inclusief ondervloer gratisen gelegd. en plinten natuurlijk Inclusief ondervloer gratisen gelegd. en plinten natuurlijk Inclusief ondervloer . gratis gelegd. en plinten en natuurlijk . gratis gelegd. . uw prijs

m2

.

Vinyl Casino Vinyl5 moderne Casino kleuren 400 cm breed Casino dikte 2mmVinyl toplaag 0.25 Geschikt 400 cm breed 5 moderne kleuren voor slaapkamers, woonkamers. dikte 2mm toplaag 0.25 Geschikt Vinyl Casino 400 cm breed 5 moderne kleuren

34.95 34.95 34.95 34.95

voor slaapkamers, woonkamers. dikte 2mm toplaag 0.25 Geschikt 400 cm breed 5 voor moderne kleuren Van 59,00 voor slaapkamers, woonkamers. dikte 2mm 0.25 Geschikt per toplaag strekkende meter Van 59,00 voor voor woonkamers. Nu slaapkamers, 400 breed Gratis gelegd Van

59,00

per strekkende voor meter

59,00 voor Nu 400 breed Gratis gelegd per strekkende meter Van 59,00 voor

perbreed strekkende meter Nu 400 Gratis gelegd

per strekkende meter

Nu 400 breed Gratis gelegd

Van

Van

59,00 voor

per strekkende meter

Van

59,00

voor

Nu 400 breed Gratis gelegd per strekkende meter

Balterio Vitality 2 collectie Balterio Vitality Super matte Vitality uitstraling. Balterio 2 collectie Laminaat 8mm dik met V groef Super matte uitstraling. 2 collectie Balterio Vitality In 4 nieuwe kleuren o.a. eiken Laminaat 8mm dik met V groef Super matte uitstraling. en grijs. 2 eiken collectie In 4wit nieuwe eiken Laminaat 8mm kleuren dik met Vo.a. groef Inclusief ondervloer Super matte uitstraling. en eiken grijs. In 4wit nieuwe kleuren o.a. eiken Laminaat 8mmen diknatuurlijk met V groef en plinten Inclusief ondervloer wit en eiken grijs. In 4 nieuwe kleuren o.a. eiken gratisen gelegd. en plinten natuurlijk Inclusief ondervloer wit en eiken grijs. gratisen gelegd. en plinten natuurlijk Inclusief Uw prijs ondervloer gratis gelegd. en plinten en natuurlijk Uw prijs

23,95 23,95 23,95 23,95

gratis gelegd.

Uw prijs Uw prijs

Inbetween Inbetween Inbetween RenateKamerhoog effen struktuur Kamerhoog Inbetween Renate struktuur De Elena effen linnen structuur Kamerhoog

RenateKamerhoog effen struktuur De Elena linnen structuur Renate De Elena effen linnenstruktuur structuur

29,95 29,95 De Elena 29,95 29,95

linnen structuur Gratis meten maken bandmeten en haken Gratis maken Gratis maken bandmeten en haken band en haken Gratis meten maken

Ook al moet Zwarte Piet in het GROEN.. Dino blijft het gewoon voor de laagste prijs doen! Ook al moet Zwarte Piet in het GROEN.. Dino blijft het gewoon voor de laagste prijs doen! Ook al moet Zwarte Piet in het GROEN.. Dino blijft het gewoon voor de laagste prijs doen! Ook al moet Zwarteonze Pietkwaliteit in het GROEN.. Dino blijftmet hetdiegewoon voor de............ laagste prijs doen! Vergelijk en prijzen gerust van de anderen Uw prijs

per m2

band en haken

Dino Dino Dino en u komt al snel tot de conclusie Dino heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen! onze kwaliteit en prijzen gerust met die van de anderen ............ en u komtVergelijk al snel tot de conclusie heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen! Vergelijk onze kwaliteit en prijzen gerust met die van de anderen ............ en u komt al snel tot de conclusie heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen! onze kwaliteit en prijzen gerust met die van de anderen ............ en u komtVergelijk al snel tot de conclusie heeft de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen!

20131128 mijnplaats dronten editie 13  

De krant voor Dronten en omgeving