Page 78

Reservedele og Ovnservice

76 Reservedele

Cerama kan levere reservedele til de fleste ovnmærker og ovntyper. Termoelementer. Guldsikringer. Relæer. Kontaktorer. Automatikker til nye og gamle ovne. Konverteringsbokse til gamle ovne.

Intern / Extern ? Varmeelementer. Keramikrør. Kvartsrør (IR-rør). Montageklemmer. Gennemføringsrør.

Intern temperaturføler eller temperatursikring. Monteres normalt bag ved ovnens bagplade

Isoleringssten Rillesten Keramisk fiber Dørpakning Fiberlim Ovnpropper Coating m.m.

Extern temperaturføler eller temperatursikring. Monteres normalt udenfor ovnens bagplade

Cerama Service-Team Cerama’s service-team er blevet yderligere forstærket og yder nu service i Skåne, Nord Tyskland og til alle brofaste områder i Danmark. Alle servicemontører er erfarne ovnteknikere og kender de fleste ovntyper. Montørerne har gennemgået kurser i brændingsteknik og kan derfor også give instruktion og vejledning i brænding af glas og keramik.

Sikkerheds- og funktionseftersyn på keramik- og glasovne.

- Fungerer din keramikovn som den skal ? - Er den i forsvarlig stand ? - Er du tryg ved at benytte den ? På mange skoler og institutioner står keramikovnen ubenyttet hen fordi ingen ved hvordan den fungere eller om den er funktionsdygtig. CERAMA kan nu tilbyde et abonnement på årligt eftersyn af din keramikovn - uanset fabrikat. Hvis du tegner abonnement på årlige eftersyn, vil du automatisk få besøg af en Cerama-montør en gang om året. Eftersynet omfatter følgende: - Ovnens sikkerhedsfunktioner kontrolleres og afprøves. - Varmeelementerne kontrolleres og måles igennem. - Temperaturføler og overtemperatursikringer kontrolleres. - Visuel kontrol af isolering og dørpakning. - Styreautomatikken afprøves og justering kontrolleres. Eftersynet afsluttes ved at montøren udfylder et sikkerheds- og funktionscertifikat, som opsættes i ovnrummet. Certifikatet giver en samlet vurdering af ovnens tilstand. Hvis det er nødvendigt at foretage reparationer eller bruge reservedele, sker det altid efter aftale med dig. Abonnementet betales efter hvert besøg og kan til en hver tid opsiges med en månedes varsel. Som abonnementskunde får du yderligere 10% rabat på reservedele og montørtimer ved evt. reparationer på ovnen. TILMELD DIG NU - SÅ ER DIN OVN I GODE HÆNDER ! Du kan tilmelde dig på www.cerama.dk/ovnservice eller få tilsendt en tilmeldingsblanket.

Din gamle ovn bliver en sikker ovn med Cerama Service-Team.

Cerama katalog 2014