Page 1

CELEBRACIÓ DIOCESANA DEL PRIMER DE MAIG ENS TROBAREM A:

30 D’ •

Arxiprestat de Provençals

Parròquia de Sant Paulí de Nola

B

Alfons el Magnànim, 125

R

Com arribar: Metro L4, parada Besòs

I

(Línia Groga) i amb el Trambesòs, parada

L

A

Besòs. •

Dia i hora: 30 d’abril, de 17 a 21 hores

2 ORGANITZEN: Les delegacions de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa

0 1 1


Horari de la Jornada Benvolgudes companyes i companys,

Les Delegacions de Pastoral Obrera de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa us convidem, un any més, a la celebració del Primer de Maig.

17:00h. Acolliment 17:30h. Presentació de l’acte TAULA DE TESTIMONIS 18:30h. Treball de grups 19:15h. Posada en comú 20:00h. Eucaristia 21:00h. Acte públic

Enguany aquesta diada està marcada per l’augment de l’atur que sembla no tenir límits. Com aquesta situació ja fa molt temps que dura, són moltes les persones i les famílies que no tenen cap prestació social, ni cap ingrés, amb les conseqüències que això comporta. Però la característica més pròpia d’aquest any és la política de retallades socials que s’està imposant, urgits sobretot per instàncies diverses que tenen una més que dubtosa relació amb el món financer, que no podem oblidar van ser el detonant de la gran crisis que estem patint. No deixem d’aixecar-nos cada dia amb notícies de tancaments o reduccions de plantilles d’empreses que tenen beneficis. Com ens deia Víctor Renes a la Jornada d’Estudi de la POC, el problema econòmic actual no és d’escassetat de capital sinó d’acumulació, de concentració. La urgència social, que avui més que mai té dimensions internacionals, és una major i millor distribució de la riquesa, dels recursos de tot tipus, perquè tothom pugui viure amb dignitat. És una qüestió de justícia, que respon al Projecte del Déu del Regne que ens mostra en Jesús. És per això que una idea fonamental que volem treballar és Menys retallades. Repartir més i millor. Enguany, que la celebració s’escau tant a prop de la Pasqua, volem visibilitzar la realitat, que creiem que participa del dinamisme pasqual de mort i resurrecció: de negació i obstacles a la vida i d’experiències que apunten a una vida nova. Ho celebrarem a l’Arxiprestat de Provençals de Barcelona. Concretament, a la parròquia de Sant Paulí de Nola. Allà us esperem per compartir la vida, la reflexió i la fe.

programa celebració primer de maig  

programa celebració primer de maig