Page 1


ARTICLE El primer dia de MIJAC va venir en Jack Sparrow i ens va dir que havíem de trobar un tresor. També ens vam haver de vestir de pirates, vam fer un cinturó i un mocador de pirata i després vam fer un ball pirata amb música. Va ser molt divertit!

MIJAC Els Esquirols


ARTICLE

El dissabte passat l'objectiu era fer funcionar la màquina del temps. Ens ho vam passar molt bé perqu+e els animadors es van disfressar de la sèries phineas i ferb i ens van ajudar a buscar les eines. Vam fer cinc activitats amb cinc eines diferents que eren: alicats, llapis, tornavís, cinta mètrica i el martell. Amb el llapis vam fer un dibuix gegant, amb el alicats vam jugar al arrenca cebes, amb el tornavís vam jugar al nus, amb la cinta mètrica vam jugar a un joc de tirar les sabates a la distància que un monitor deia, i finalment amb el martell vam jugar a un joc de precisió intentant ficar la pilota dins del forat. Per celebrar-lo vam fer un petit aperitiu i també van venir dos nous animadors que es diuen Marc i Anna. MIJAC Risitas Contaminaos


ARTICLE Vam anar de colònies el 24 25 i 26 de Juny a Castellnou del Bages. Dia 1: Vam fer jocs de presentació i vam veure les habitacions i per la tarda vam anar a la piscina. Dia 2: Vam fer una gimcana de pirates, la MºJo es va disfressar de trobadora, vam fer una guerra d'aigua molt guay i per la nit van venir el rei i la reina de les colònies i vam jugar a polis i cacos. Dia 3: Vam recollir, jugar una mica, repartir les samarretes i menjar pastís perquè va ser l'aniversari de l'Hugo i del Pau. Ens van semblar unes colònies molt curtes però ens ho vam passar molt bé.

MIJAC La Pau


MIJAC Sant Andreu


ARTICLE

MIJAC Llefià


ARTICLE

MIJAC Bon Pastor


Amistad Sinceridad Reflexi贸n Respeto Solidaridad Confianza Empatia


ACUDITS Somriure: Una mare amb la seva filla a la consulta del metge de capçelera li diu: – la nena em té preocupada, doctor. Com pot veure no para mai de somriure. El doctor examina la nena i al cap d'uns minuts recomana a la mare: – Escolti senyora i si provés d'afluixar-li les cues? Entre dos amics: – Hola! Saps que he obert una joieria? – Però què dius si no tens ni un duro? – Amb un tornavís...hihihihi El dit al plat: Quan arriba el cambrer amb la sopa el client veu que té el dit gros dins del plat i li recrimina: – Cambrer, com es que tens el dit dins de la meva sopa? El cambrer s'espanta – Es que el tinc inflamat i el metge m'ha recomanat calor El client torna a contestar: – I per què no se'l fica al cul? I per rematar la feina el cambrer diu: – Ho he fet abans d'agafar el plat però davant dels clients fa mal efecte.... Micos: – Mama, es veritat que venim dels micos? – No ho sé filla, el teu pare mai em va voler presentar la teva família.


Acudits del cap: Un cap de personal està explicant i tots els empleats menys un que no està rient. Així doncs el cap pregunta al que no riu: – Per què no rius? Es que no et fan gràcia els meus acudits? – Es que jo ja tinc contracte fix... El graffiti: Una persona entra en un WC públic. Tanca la porta i s'asseu a la tassa i mentre va fent s'entreté llegint el grafitti que hi ha al seu davant. N'hi ha un amb lletra molt petita que l¡obliga a aixecar el cul i acostar-s'hi per poder llegir-lo: “ Compte que et cagaràs fora”!!! Autobús: Puja un nen a l'autobús i li pregunta al conductor: – Quant costa l'autobús? – 50 cèntims – Doncs que baixi tothom que me'l quedo! Viatje: Dos nois arriben tard a classe i la professora li pregunta a un d'ells: – Miquel, per què has arribat tard? – Profe.. es que somiava que viatjava per tot el món i he conegut tants països que he despertat una mica tard... – I tu Joan? – Jo he anat a l'aeroport a rebre'l...


RESUM COORDINADORA – Primer vam fer una roda de noms i quan es va acabar vam jugar al joc de : t'agraden el teus veïns? També vam fer una pregària que ens parlava de les coses que podíem fer i que no podíem fer. Després ens vam separar per grups: Economia, Revista i Enrollados. El grup de revista vam llegir els articles, acudits i passatemps, i vam ordenar i preparar la revista. Aquest any tenim dues noves seccions a la revista: Crítiques de pel·lícules i entrevistes!!! – En Enrollados hemos preparado la asamblea del 20-N que será en Roquetas. Hemos jugado al juego de la Dora Exploradora y hemos intentado hacer trampas. Teníamos que tirar el dado y dependiendo de la casilla que caías, hacías alguna pregunta, adivinabas películas y también hemos hecho palabras hechas por el culo (moviendo el cuerpo).


Notícies Peludes  

Número 70 de les Notícies Peludes, la revista dels infants del MIJAC de Barcelona i Terrassa

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you