Page 29

Diabetesseuran hallitus esittäytyy Diabetesseuran hallitukseen kuuluu seitsemän ykköstyypin diabeetikkoa, jotka pyörittävät yhdistystä vapaaehtoispohjalta. Hallituksen toimikausi kestää yhden vuoden, alkaen kevätkokouksesta. Nelli Bäckman on 34-vuotias ja Nellin ykköstyypin diabetes on 30-vuotias. Diabetesyhdistystoiminnassa Nelli (ja Nellin diabetes!) on ollut aktiivisesti mukana jo yli 10 vuoden ajan.

Elina Kuivalainen on 35-vuotias, järvenpääläinen. Diabetestä hän on sairastanut 31 vuotta. Yhdistystoiminnassa hän on ollut mukana muutaman vuoden. Elina toimii myös Järvenpään Seudun Diabetesyhdistyksessä.

Jere Koppanen on vasta 42-vuotias perheenisä Orivedeltä. Ykkönen on ollut jo 29-vuotta ja diabetesyhdistystoiminnassa Jere on toiminut aktiivisesti jokusen vuoden.

Minni Mankki on 31-vuotias paljasjalkainen helsinkiläinen, joka työajallaan harrastaa digimarkkinointia ja erilaisia visuaalisia projekteja. Diabeteselämää tuli kesällä täyteen 26 vuotta. Minni huijattiin vapaaehtoistoimintaan mukaan 14 -vuotiaana, eikä ole sieltä sen jälkeen pois löytänyt.

Miika Rautiainen on 34-vuotias yhdistysaktiivi Akaasta. Hän sairastaa ykköstyypin diabetesta ja metabolista oireyhtymää. Diabetesyhdistysten pariin hän ajautui vuonna 2012. Miika toimii diabetesseuran lisäksi Tampereen diabetesyhdistyksen hallituksessa ja tekee vapaaehtoistyötä Hämeenmaan Sydänpiirille.

Saija Ala-Hannula on 39-vuotias ja ponnistaa mukaan toimintaan uutena tulokkaana Hämeenlinnasta. Diabetes on keikkunut Saijalla matkakaverina kohta 29 vuotta, eli myös hän on aika pitkään sairauden parissa kynäillyt. ■

Janne Sario on tunnettu erityisesti palavasta intohimostaan Saab-autoja kohtaan sekä vinosta huumorintajustaan. 29

Profile for Miika Rautiainen

Ykkönen-lehti #2  

Vuoden 2019 Ykkönen-lehti.

Ykkönen-lehti #2  

Vuoden 2019 Ykkönen-lehti.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded