Page 1

LC Svishtov Newsletter

MAY


Въпреки майските жеги локалният ни офис определено не скучаеше през месец Май. Първата инициатива бе Global Village. На 11 май от 10:00 часа пред сградата на Община Свищов започна събитието и с много музика, танци, ядене и пиене се забавлявахме. Членове от AIESEC , студенти и граждани на града от всякакви възрасти се докоснаха до нови култури и научиха нещо интересно и за другите народи.

от различни да улесни


Проектът "Discover" също се състоя през месец Май. Проведоха се 2 информационни презентации в Свищов и Русе, като Студентите от русенският университет “Ангел Кънчев” бяха запознати със стажантските програми и същевременно другите проекти на AIESEC Свищов. Намериха се хората, които смятат да се възползват от възможността за стаж чрез AIESEC, а ти намери ли какво да правиш през лятото ?


Амбицията "Да изчистим България за 1 ден" не подмина и AIESEC Свищов и на 12 Май ние AIESEC - рите от всички локални офиси на AIESEC България, също се включихме с пълни сили и помогнахме на тази страхотна инициатива да набере още повече популярност и найвече активност!


На 16.05.2012г. (сряда) от 11:00 часа, в аудитория №10 се състоя поредното събитие по проекта „Стъпка по стъпка... към успеха 2012”, Обучението беше реализирано благодарение на Trainer.bg. Представителите на компанията проведоха обучение на тема „FLOW” - състояние на съзнанието, в което човек е абсолютно включен в дадена активност, като по време на дейността той е изпълнен с енергия и усещане за успех.


Bloomberg assesment test се проведе в 2 -ри блок на Студентските общежития на 11-ти, 17ти и 18-ти май, но това не означава, че няма повече възможности да се направи теста и с нашите резултати да се харесаме от някоя голяма компания. За целта проверявайте си пощите и Facebook групата на Локалния офис.

Очаквайте още новини и изненади TO BE CONTINUED ...

Newsletter May 2012  
Newsletter May 2012  

News about events in AIESEC Svishtov