Page 1

Здравейте, скъпи Алумни! Как са емоциите и настроението? Лятото си отиде (въпреки все още летните температури) но надяваме се, вашето страхотно настроение е неотлъчно с вас.. отпочинали/работещи знаем, че вълненията какво се случва с ЛС Свищов не ви напускат… е ето и малко информация!


Какво ново?


Лятото ни донесе много... нови запознанства, незабравими емоции, безспиртни дни и нощи... но с началото на есенния сезон AIESEC Свищов е приготвил още повече изненади както за своите членове, така и за любимите ни Алумни! 


Нека се запознавм със стажантите, които станаха част от AIESEC Свищов и българската култура в началото на това незабравимо лято!:)

Ilhan Balci (Илхан Балджъ) Турция - Работи в Русе Контакти: 0876 348 355 FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=696604451&ref=ts


Mateusz Lukas (Матеуш Лукас) Полша – Работи в Плевен Контакти: http://www.facebook.com/mateusz.lukas.7


Turan Hasanov – Azerbaijan На професионален стаж – гр. Русе Контакти:

http://www.facebook.com/turan .hasanov.7

Don’t waste your time.. Take your phone and call our lovely interns


Очакваме пристигането и на други стажанти от страни като: Киргистан, Грузия, Египет, Япония, Китай, Португалия... но за тях очаквайте повече информация по-късно  С началото на учебната година стартира и кампания за набиране на студенти, които искат да заминат на стаж в чужбина!


Recruitment Campaign С радост съобщаваме и началото на тазгодишната есенна кампания за набиране на студенти, които да станат част от голямото семейство на AIESEC..


Едно незабравимо и неописуемо събитие – AIESEC International Congress 2012. AIESEC International Congress 2012 посрещна младите лидери от над 110 страни, в една от найкрасивите столици на света – Москва, Русия!


Разбира се, сега е моментът и да ви припомним за предстоящите събития през Ноември месец! През идните седмици ще получите и подробна информация за всяко едно от събитията!  Не се чудете, а незабавно поместете тези две незабравими събития, в така „скромно“ запълнения си график!

Есенен Локален въвеждащ семинар LIS – 2,3,4 Ноември Alumni Days 17 – 18 Ноември, гр. Свищов


Newsletter AIESEC Svishtov  

newsletter @ svishtov