Page 1

PRESENTACIĂ“ Serhs food corporate food corporate


PRESENTACIÓ GRUP SERHS

SERHS una gran corporació

Qualificat com el 1er grup turístic de Catalunya i posicionat entre els líders a nivell de l'Estat Espanyol. 2.500 persones de plantilla mitjana. 1.533 accionistes (43,77% plantilla o familiars). 40.000 clients. Gestionem serveis turístics a més de 1.600.000 persones. Facturació consolidada: 465 milions d'euros (2012).

www.serhs.com


O


RESPONSABILITAT SOCIAL CORORATIVA SERHS

SC

POLÍTICA SOCIAL En SERHS tenim com a valors d'actuació la millora contínua, la creació de valor i innovació, el respecte a les persones i el sentit de la responsabilitat. Fruit d'aquesta visió neix el nostre Pla de Responsabilitat Social Corporativa, amb l'objectiu de conciliar el creixement econòmic i la competitivitat, amb el desenvolupament social i la millora del medi ambient.


QU

SISTEMA DE QUALITAT La implantació de les més altes certificacions en sistemes de gestió de qualitat, combinada amb la vocació d'oferir un servei integral en el camp de la restauració i l'alimentació, en aquesta àrea han arribat a unir esforços que, al seu torn, els han permès avançar cap a nous projectes i posicionar-se dins del mercat amb un diversificat portafoli de productes i serveis amb garantia sanitària reconeguda.


SISTEMA DE QUALITAT QU


A

rcs Càtering és una empresa d’alta gastronomia, amb un estil propi, especialitzada en l’organització i presentació de serveis de banquets i restauració per als moments especials, complet i personalitzat, tant a domicili com en llocs emblemàtics.

Ó

Arcs Càtering gestiona a nivell gastronòmic tota mena d’esdeveniments com celebracions, banquets, casaments, congressos i convencions. Des de fa alguns anys, Arcs Càtering està orientat a oferir propostes diferencials de gastronomia i organització d’esdeveniments. Ofereix un tracte personal i exclusiu perquè cada client és únic i cada acte és especial. A disposició del client està l’experiència d’un equip de professionals altament qualificats que desenvolupen la seva activitat amb una premissa fonamental: satisfer les expectatives més exigents dels seus clients oferint-los assessorament personalitzat, productes de qualitat i les més modernes instal·lacions, unit a una presentació i un servei delicat. Des de l’any 2007 Arcs Càtering ha continuat creixent amb l’estil que el caracteritza realitzant serveis tant d’empresa com per a particulars.

SC

Arcs Càtering disposa a Arenys de Munt, a 40 minuts de Barcelona, d’un espai exclusiu remodelat que ha sabut conservar l’essència d’una edificació del segle XIX i la funcionalitat de les més modernes instal·lacions “Castell Jalpí”. Gràcies a la seva peculiar construcció, un llac encisador i una àmplia zona boscosa, Castell Jalpí és un equipament elegant i original, l’indret ideal per a celebrar tot tipus d’esdeveniments, tant particulars com professionals: casaments, banquets, còctels, reunions d’empresa, sopars de gala, seminaris, convencions, actes institucionals, activitats culturals… Es tracta d’un espai en un marc incomparable, on la privacitat i la singularitat tenen un protagonisme especial.


PLA COMERCIAL Un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques a càrrec d’un equip d’experts professionals són la clau de l’èxit d’Arcs Càtering. Els oferim una alta i excel·lent qualitat sota nivells de control tècnic i sanitari alimentari la qual cosa permet imprimir un reconegut segell de qualitat en el nostres serveis.

SC

Ó

QUALITAT EN EL SERVEI Posant com a garantia de qualitat el fet de pertànyer a una gran corporació com és Grup Serhs, el nostre principal objectiu és que els nostres clients gaudeixin de les millors solucions a l’hora de plantejar les seves necessitats, tant particulars com empresarials. La nostra experiència i eficàcia ens han portat a fidelitzar clients importants entre els quals hi ha grans companyies i institucions. Experiència i distinció a l’hora d’organitzar les seves celebracions on la qualitat gastronòmica i el servei d’un ampli ventall de professionals garanteixen l’èxit de qualsevol tipus d’esdeveniment, perquè tenim cura fins a l’últim detall. Els ingredients del nostre èxit són els relacionats amb una acurada selecció de proveïdors, un estricte control de qualitat de les matèries primeres, el tracte personalitzat i el desenvolupament de polítiques actives de recursos humans per mantenir el millor equip, fomentant en ell l’esperit de servei i de progrés. Productes frescos, combinats en les més exquisides receptes convertides en autèntiques creacions que combinen el saber i la tradició de la cuina mediterrània amb les noves tendències culinàries. Ubicats a Arenys de Munt, Arcs Càtering disposa d’unes modernes instal·lacions especialment dissenyades d’acord amb la normativa de la UE i equipades amb laboratori propi i les darreres innovacions tecnològiques. La nostra competència ens permet dimensionar el nombre de professionals que cada esdeveniment requereix, posant per davant sempre la vocació d' Arcs Càtering, el gust pel detall i la distinció de la nostra selecció gastronòmica.


Per a cada ocasió preparem una presentació exclusiva, triant els detalls més adients al vostre esdeveniment. Elegància, originalitat, idoneïtat… els nostres professionals us assessoraran per a adaptar qualsevol muntatge a les vostres necessitats. Des de la disposició de les sales fins a l’ornamentació floral, passant pel parament de les taules, el subministrament de material audiovisual, mobiliari funcional o fins i tot posarem al vostre servei professionals per a amenitzar qualsevol esdeveniment, ja sigui amb una cerimònia específica o una formació musical.

SC

Ó

ATENCIÓ AL CLIENT Disposem de personal altament especialitzat que els oferirà un tracte cordial i un servei acurat capaç de respondre amb els millors resultats en les diferents disciplines que el seu acte requereixi.

Arcs Càtering

ofereix als seus clients qualsevol tipus de servei de restauració adreçat a l’organització de celebracions privades i esdeveniments d’empresa.

Treballem perquè l’èxit dels nostre clients sigui un objectiu comú. Per això els nostres paràmetres fonamentals són el servei, la qualitat i la distinció. Els ingredients que conformen la gastronomia d'Arcs Càtering, són els relacionats amb una acurada selecció de proveïdors, un estricte control de qualitat de les matèries primeres i el tracte personalitzat. En definitiva, una organització acurada i original, a la mida de les seves necessitats, tant pel que fa a l’accessibilitat com per a la seva màxima comoditat. Ens adaptem a qualsevol de les seves necessitats. Per això volem i podem oferir-los el màxim de serveis d'una forma integral. Així com en gastronomia prenem consciència de la importància de les matèries primeres, també seleccionem un ampli ventall de serveis que dotaran el seu esdeveniment d'un especial valor afegit. És molt importantper nosaltresfocalitzarles nostresaccionscomercials a tots els tipus de clients a qui ens dirigim.


ENTRE ELS MÉS DESTACATS CAL SIGNIFICAR • OPCS, Organitzadors professionals de Congressos i Convencions. • AGÈNCIES DE VIATGES • EMPRESES DE COMUNICACIÓ

Pel que fa relació als diferents tipus d’empreses amb les que hi tenim contacte, aquestes s’estructuren en el següents segments:

Ó

• LABORATORIS /FARMACÈUTIC/ MEDIC • MOTOR /AUTOMOVILÍSTIC ( per marques...) • MON FINACER ( Bancs, caixes...) • ALIMENTACIÓ ( empreses d´alimentació, Nestlé, Gallina Blanca...) • CONSTRUCCIÓ / EMPRESES RELACIONADES ( Grup Titan...) • MODA (marques, empreses, dissenyadors...) • COMUNICACIÓ I NOVES TECNOLOGIES( telefonia., informàtica...) • ASSOCIACIONS, GREMIS I FEDERACIONS.

SC

• MARÍTIM (restauració en vaixells petit format, agències especialitzades) • PRODUCTES DE LUXE ( joieries, rellotgeries, ex. Patek Phillipe...) • MON DE L´ESPORT ( Ex. Nike, Reebook...) • SERVEIS ( assegurances, gabinets d´advocats, auditors, consultors...) • PÚBLIC ( Generalitat, Ajuntaments , departaments interrelacionats.) • ALTRES


SC

Ó

AQUESTES SÓN ALGUNES INSTITUCIONS O EMPRESES QUE ENS HAN FET MEREIXEDORES DE LA SEVA CONFIANÇA:


SC

Ó

AQUESTES SÓN ALGUNES INSTITUCIONS O EMPRESES QUE ENS HAN FET MEREIXEDORES DE LA SEVA CONFIANÇA:


ALGUNS DELS ESPAIS EMBLEMÀTICS DE BARCELONA ON REALITZEM ELS NOSTRES SERVEIS:

CÀTERING EXCLUSIU

Castell Jalpí RCDE CÀTERING PREFERENT

FCB

Ó

CÀTERING COL.LABORADOR

Drassanes Col·legi d’Advocats de Barcelona Corner 112 El Palauet de Gràcia MNAC Cúpula Las Arenas

SC

Esfèric Montjuic Casa Batlló Bell Recó MACBA Caves Codorniu Llotja de Mar Casa Capell


COFFEE BREAK I Mini Croissant de Mantega Mini Plum Cake Mini Napolitana de Crema Coca d’Anís i Xocolata

COFFE BREAK

Beguda Cafè, Llet, Infusions, Sucs de Fruites i Aigua Mineral COFFEE BREAK II Mini Financers Mini Croissant de Mantega Mini Muffin Mini Donut de Sucre Mini Donut de Xocolata * Mini Brioix de Pernil Dolç i Formatge Mini Xapata de Pernil Ibèric Beguda Cafè, Llet, Infusions Sucs de Fruites i Aigua Mineral


S SO CO

XOCOLATES Mini Brownies de Xocolata Mini Delícies de Xocolata (3 unitats) Mini Sacher de Xocolata amb Crispis de Gerds Mini Financers Mini Ensaïmada de Xocolata SALATS Mini Tronquet de Fuet Mini Xapata de Formatge Manxec Remini d’Embotit Ibèric Mini Croissant Salats Mini Assortit de Pastes Salades (2 unitats) VARIS

SU

Assortiment de Galetes de Te Mini Pastís de Poma Mini Palmeres (3 unitats) Mini Delícia de Crema (3 unitats) Broqueta de Fruita Mini Gotet de Iogurt Grec amb Sopa de Fruites Liquat de Fruita de Temporada


COPA DE CAVA I

COPADE CAVA

Xips de Papadoum Broqueta de Mozzarella amb Tomàquet i Oli d’Alfàbrega Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà El Celler Cava 1551 Brut Nature Suc de Taronja Natural Aigües Minerals COPA DE CAVA II Xips de Vegetals Assortiment de Bombons de Formatge Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà “Montadito” de Tàrtar de Salmó Mini Cassoleta de Foie amb Poma El Celler Cava 1551 Brut Nature Suc de Taronja Natural Aigües Minerals


COCTEL APERITIU

COCTEL APERITIU FRED I Xips Casolanes Broqueta de Mozzarella amb Tomàquet i Oli d’Alfàbrega Rotllet de Foie amb Pernil d’Ànec i Rucula Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà Rotllet de Pa de Blat amb Sardina i Coulis de Fonoll Remini de Llom Ibèric amb Brie i Orellanes Tronquet de Truita de Patates amb Ceba Confitada Gotet de Brandada de Bacallà i Tomàquet Pa Alemany de Llavors amb Fumats, Enciam i Tomàquet El Celler Cava 1551 de Codorniu Brut Nature Bach Vinya Extríssima Blanc, D.O Penedès Bach Vinya Extríssima Negre, D.O. Penedès Cerveses i Refrescos Aigües Minerals COCTEL APERITIU FRED II Xips Vegetals Pa Nòrdic amb Formatge de Cabra, Nous i Melmelada de Ceba Mini Muffin de Sobrassada “Montadito” de Pernil d’Aglà Mini Sandvitx de Cranc amb Maionesa de Wasabi Mini Amanida Alemanya Broqueta de Pop i Patata Coca de Recapte Profiterol de Salmó Gominola d’Oli d’Oliva Crema Verda de Tirabecs amb Deshidratat de Botifarra Mini Amanida César El Celler Cava 1551 de Codorniu Brut Nature Bach Vinya Extríssima Blanc, D.O Penedès Bach Vinya Extríssima Negre, D.O. Penedès Cerveses i Refrescos Aigües Minerals


COCTEL DINAR & SOPAR

COCTEL DINAR & SOPAR I El Fred Airbag de Patata amb Sal de Ketchup i Fum Broqueta de Mozzarella amb Tomàquet i Oli d’Alfàbrega Rotllet de Foie amb Pernil d’Ànec i Rucula Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà Rotllet de Pa de Blat amb Sardina i Coulis de Fonoll Remini de Llom Ibèric amb Brie i Orellanes Tronquet de Truita de Patates amb Ceba Confitada Gotet de Brandada de Bacallà i Tomàquet Pa Alemany amb Llavors amb Fumats, Enciam i Tomàquet El Calent Mini Croquetes d’Ibèric Gotet de Bambú amb Patates i Salsa Brava Xarrup de Crema de Blat de Moro amb Foie Mini crep de Bolets Enrotllat de Llagostí amb Fil de Patata Broqueta de Pollastre Yakitori Mini Hamburguesa amb Formatge El Dolç Gotets Dolços (Xocolata, Tiramisú, Formatge i Fruits Vermells...) El Celler Cava 1551 Codorniu Brut Nature Blanc Raimat Castell Chardonnay, D.O. Costers Del Segre Negre Raimat Clos Abadia, D.O. Costers Del Segre Cerveses i Refrescos Aigües Minerals


COCTEL DINAR & SOPAR

COCTEL DINAR & SOPAR II El Fred Palets de Full d’Olives Negres Mini Muffin de Formatge Xarrup de Foie amb Melmelada de Figues Rotllet de Pernil i Formatge Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà Dau de Patata amb Txangurro i Crunch de Soja Tartaleta amb Tàrtar de Salmó Bacallà Fumat amb Ceba Caramel·litzada i Coulis de Pebrot Vermell Mini Amanida d’Ànec amb Fruits Vermells, Quicos i Mimolette Dau de Tonyina Marinat sobre Chutney de Préssec El Calent Mini Croquetes de Blat de Moro Fideuà amb Daus de Rap Xarrup de Crema de Moniato Mini crep de Formatge i Pernil Llagostí amb Pasta Kadaiff Triangle d’Espinacs Dau de Melós de Vedella amb Poma Reineta Mini Frankfurt amb Mostassa Antiga El Dolç Assortiment de Dolços Mini (Pastís Formatge, Opera, Brownie, Pastís Figues...) El Celler Cava 1551 Codorniu Brut Nature Blanc Raimat Castell Chardonnay, D.O. Costers Del Segre Negre Raimat Clos Abadia, D.O. Costers Del Segre Cerveses i Refrescos Aigües Minerals


& SOPAR COCTEL DINAR COCTEL DINAR & SOPAR DE GALA

El Fred Xips de Papadoum Stick de Sobrassada Assortiment de Bombons de Formatge Perla de Foie Mi Cuit Gominola d’Oli d’Oliva Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà Mini Amanida Tropical (Pinya, Gamba i Salsa Rosa) Broqueta de Pop a la Gallega Coca amb Bacallà Fumat i Tomàquet Crema Verda de Tirabecs amb Deshidratat de Botifarra Broqueta de Síndria i Seitó amb Ous de Salmó El Calent... Mini Croquetes Casolanes Magret d’Ànec amb Pell de Vi i Puré de Raïm Xarrup de Carabassa amb Cruixent d’Ibèric Mini crep de Sobrassada i Mel Broqueta de Llagostí amb Airbag i Romesco Casolà Cucurull de Calamarsets i Sonsos Maki de Presa Ibèrica Caneló de Formatge Gruyère i Parmesà, Farcit de Calamar en la Seva Tinta Bufet D’Arròs amb Escamarlans o Risotto amb Ceps i Oli de Tòfona El Dolç Assortiment de Dolços (Pastís Formatge, Opera, Brownie, Pastís Figues...) El Celler Terra Chardonnay, D.O. Costers del Segre Scala Dei Negre, D.O Priorat Cava Rosat Gran Codorniu Pinot Noir Cerveses i Refrescos Aigües Minerals


BUFET OPCIONALS D APERITIU

BUFET DE PERNIL IBÈRIC Pernil Ibèric al Tall (Acompanyat de Pa d’Aire amb Tomàquet) BUFET DE FORMATGES Camembert, d’Ovella a la Cendra, Idiazábal, Cabrales, Gouda Curat, Parmesà i Gruyère. (Amb Pa de Taronja, Olives, Nous i Bastonets) BUFET DE FIDEUÀ BUFET DE BARBACOA Chuletón de Bou “Cebón” Pebrots del Padró i Pebrots del Piquillo (Acompanyat de Mostassa a l’Antiga, Ximi Xurri, i Sal Maldon) BUFET DE BROQUETES Sípia, Rap i Llagostins Pollastre amb Pebrots Filet de Vedella, Cansalada i Bolets BUFET DE SUSHI Makis Variats (Salmó, Tonyina, Truites, Verdures…) Sushi (Orada, Verat…) Sashimis (Bacallà, Tonyina, Salmó…) (Acompanyat de Salses Yakitori, de Soja, Wasabi, Gingebre, Llima, Mel...)


BUFET OPCIONALS D APERITIU

BUFET DE FUMATS Penca de Salmó amb la Pell Cruixent Magret Fumat amb Foie Bacallà Fumat amb Tomàquet Natural Pop amb Patata Fumada i “Pimentón de la Vera” BUFET DE XARRUPS Crema d’Espàrrecs amb Espurnes d’Aglà Bloody Mary amb Escopinyes Gaspatxo de Maduixes amb Aire de Crispetes Crema Parmentier amb Oli de Tòfona i Cansalada BUFET DE FOIE Tronxo de Foie amb Festucs Foie Mi-Cuit planxa sobre Pa Negre Foie amb Anguila Fumada Acompanyat amb Sauternes PER MENYS DE 100 PERSONES Suplement de Buffetier


CÒCTEL DE BENVINGUDA FRED (OPCIONAL) Xips Casolanes Broqueta de Mozzarella amb Tomàquet i Oli d’Alfàbrega Rotllet de Foie amb Pernil d’Ànec i Rucula Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà El Celler Copa de Cava Brut Nature Suc de Taronja Natural Aigües Minerals

CÒCTEL DE BENVINGUDA FRED I CALENT (OPCIONAL)

US

El Fred Xips Casolanes Broqueta de Mozzarella amb Tomàquet i Oli d’Alfàbrega Rotllet de Foie amb Pernil d’Ànec i Rucula Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà El Calent Mini Croqueta Casolana Broqueta de Llagostí amb Airbag i Romesco Casolà Triangle d’Espinacs Xarrup de Crema de Pèsols amb Oli de Menta El Celler Copa de Cava Brut Nature Suc de Taronja Natural Aigües Minerals


PRIMERS PLATS Amanida amb Espurnes de Salmó, Tomàquet Italià i Vinagreta d’Espàrrecs Saltejat de Cigrons amb Espinacs, Daus de Bacallà i Ou Escalfat Mezclum d’Amanides amb Cilindres de Formatge i Cecina Amanida de Favetes amb Pernil Ibèric i Formatge de Cabra SEGONS PLATS Torre de Vedella amb Compota de Ceba i Salsa de Xampinyons Ànec a les dues coccions amb Raïm, Salsa de Parmesà i Cilindres de Patata Orada a la Planxa amb Melmelada de Tomàquet i Bolets Confitats Salmó amb Ragú de Patates i Salsa d’Herbes Aromàtiques

US

LES POSTRES Sacher de Mandarina Duet de Xocolates Lingot de Crema Cremada Pastís Merengat de Llimona i Menta Cafès & Infusions El Celler Bach Vinya Extríssima Blanc, D.O Penedès Bach Vinya Extríssima Negre, D.O. Penedès Aigües Minerals


CÒCTEL DE BENVINGUDA FRED (OPCIONAL)

MENUS US DE GALA

Xips de Papadoum Assortiment de Bombons de Formatge Perla de Foie Mi-Cuit Dau de Salmó Marinat Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà El Celler Cava Rosat Codorniu Pinot Noir Suc de Taronja Natural Aigües Minerals

CÒCTEL DE BENVINGUDA FRED I CALENT (OPCIONAL) El Fred Xips de Papadoum Assortiment de Bombons de Formatge Perla de Foie Mi-Cuit Dau de Salmó Marinat Pa d’Aire amb Encenalls de Pernil d’Aglà El Calent Mini Croqueta Blat de Moro Maki de Presa Ibèrica Dau de Melós de Vedella amb Poma Reineta Mini Crep de Llagostí El Celler Cava Rosat Codorniu Pinot Noir Suc de Taronja Natural Aigües Minerals


PRIMERS PLATS

MENUS US DE GALA

Amanida de Llagostins amb Crostini de Formatge Compté, Vinagreta de Gerds i Aranja Tailandesa Amanida de Vieires i Canonges, Galeta d’Arròs, Quicos i Gamba Vermella Ravioli de Formatges, Mezclum d’Enciams i Encenalls de Foie Farcellet de Txangurro amb Cremós de Marisc i Oli de Calamar

SEGONS PLATS Filet de Vedella amb Salsafins Estofats, Patata Violeta, Castanyes i Salsa de Cabernet Cilindres de Llobarro Farcits de Parmentier de Col i Llimona amb Verduretes Baby Carré de Xai amb Salsa de Mostassa Antiga i Ragú de Patates Orada amb Compota de Tomàquet, Calçots i Bolets Confitats

LES POSTRES Xocolata amb Cacahuet i Cremós de Iogurt Natural Lingot de Llet Merengada amb Cor de Cítrics Xocolata Blanca, Festucs i Mirtils Mitja Esfera de Xocolata i Trufa amb Espurnes de Taronja Cafès & Infusions EL CELLER Cava Anna de Codorniu Brut Nature Blanc Raimat Castell Chardonnay, D.O. Costers Del Segre Negre Raimat Clos Abadia, D.O. Costers Del Segre Aigües Minerals


PRIMERS PLATS Cremós d’Estiu amb Gelat d’Oli d’Oliva, “Migues” Ibèriques i Llagostins Gaspatxo amb Llamàntol, Transparent de Llagostins i Cloïsses Ravioli de Foie i Tòfona amb Ceps i Puré de Tatin Amanida de Llamàntol amb Espàrrecs Verds

OS

SEGONS PLATS Llobarro amb Rosa de Patata, Salsa de Sidra i Concassé de Tomàquet Suquet de Rap amb Calamars i Cloïsses Rap amb Crosta de Cansalada i Llagostí amb Airbag i Salsa de Sidra Filet de Vedella amb Salsa Porto, Foie,Ou Poché i Cilindre de Patata Carré de Xai amb Crosta de Mostassa i Cous Cous Mediterrani

SO

PRE POSTRE Sorbet de Gin Tònic amb Gelatina de Ginebró Cilindre de Menta amb Crema de Llimona i Sorbet de Mandarina Gelat de Cafè amb Galeta de Mascarpone, Coulis de Maduixa i Xarop de Festucs Sopa de Pinya amb Gelée de Rom, Gelat de Toffe, Tronc de Coco, Triangles de Filó i Aniset


CAVES Gran Codorniu Chardonnay Reina Mª Cristina Brut Reserva Codorniu Titiana Brut Rosé Parxet Gran Reserva Maria Cabané Parxet Titiana Brut Nature Vintage Parxet

OO

VI BLANC Castell Xarel.lo Chardonnay Codorniu Austum Verdejo Parxet Viognier Alella Parxet Sant Bru Blanc, D. Montsant Parxet Allier, D.O Alella Parxet

VI NEGRE Les tres Creus, Scala Dei Codorniu Viña Pomal Reserva, D.O. Rioja Prior Criança, Scala Dei Codorniu Abadia de Poblet, D.O. Conca de Barberà Brunus, D.O. Montsant Parxet Tionio, D.O: Ribera del Duero Parxet


Carles Gaig (1 estrella Michelin) Assesorament gastronòmic a Serhs Food Corporate.


GRĂ€CIES Serhs food corporate food corporate

Serhs Food Corporate ARCS CATERING