Page 1

Juni 2013

Combiprogram


Skræddersyet til dine behov Design og produktsortiment - Mieles combiprogram

Design Combiprogram Elementerne monteres i bordpladen. Afhængig af model kan rummet under combipladen anvendes til skuffer eller skabe i stedet for til en ovn, hvilket giver dig større fleksibilitet når du indretter dit køkken.

Modeller

Glaskeramiske kogeplader Kogezonerne opvarmes af et varmeelement under den keramiske overflade, som lyser rødt, når den er tændt. Kogeplader i combiprogrammet findes, ligesom de glaskeramiske kogeplader, i forskellige størrelser.

2

Induktionskogeplader Med induktion genereres varmen direkte i gryden. Kogezonen registrerer grydens størrelse, hvilket giver den fordel, at næsten ingen energi går tabt, og området omkring kogezonen er forholdsvist køligt.

Gaskogeplader Mieles gaskogeplader tilbyder kraftfuld og skånsom tilberedning og fås i forskellige bredder og med forskellige funktioner. Den elektrisk-styrede gaskogeplade i combiprogrammet tilbyder innovative sikkerhedsfunktioner og brugerfordele.


Eksotisk madlavning

Induktionswok Mieles wokgryde passer perfekt til den keramiske kogeplade og resulterer i en optimal varmefordeling. Wokens intelligente ControlInduc®system forhindrer overophedning af olie og fedt. Miele induktionswok tilbyder specielle brugerfordele såsom booster-teknologi.

Elgrill Kød, fisk eller grøntsager tilberedt på grill er særligt velsmagende. To separate grillzoner med hver deres betjeningsknap giver dig mulighed for at grille og holde maden varm på samme tid. Tips: Grill med vand gør din mad endnu mere saftig. Brug lavesten til at give din mad den autentiske grillsmag. 3


Eksklusive funktioner til gourmetoplevelser Combiprogrammets highlights*

Produkterne signalerer stil og bekvemmelighed. Til trods for, at hvert produkt fungerer uafhængigt af hinanden, er designet og stilen gennemgående. Når produkterne er indbygget ved siden af hinanden skaber de en ensartet og elegant ensemble. Et designhøjdepunkt i ethvert køkken!

4


Ramme i rustfrit stål Ensartet rammedesign. Uanset hvilke combienheder, der er installeret, matcher de altid hinanden perfekt.

Drejeknapper i metal Matchende og bekvemt. Metaldrejeknapperne* har et gennemgående design.

Skråt betjeningspanel Det perfekte look. Det ergonomiske kontrolpanel gør betjening nemmere.

Indikatorer Sikker og effektiv. Displayet viser op til tre modus.

GasStop & ReStart Sikker madlavning. Hvis flammerne er ved at gå ud, sørger ReStart-funktionen for at antænde flammerne igen. Lykkes dette ikke, slukkes der øjeblikkeligt for gastilførslen.

* Afhængig af model


Det ideelle combiprogram til dig Produkter

Gaskogeplader

6

Glaskeramiske kogeplader

CS 1011 G 288 mm bred, 1 dual wokbrænder Ramme i rustfrit stål

CS 1012-1 G 288 mm bred, 2 brændere Ramme i rustfrit stål

CS 1112 E 288 mm bred, 2 kogezoner  Ramme i rustfrit stål

6.995,00 kr.

6.995,00 kr.

6.795,00 kr.

Induktionskogeplader

Grill

Exotic cooking

CS 1212-1 I 288 mm bred, 2 induktionszoner Ramme i rustfrit stål

CS 1312 BG 288 mm bred, 2 grillzoner Ramme i rustfrit stål

CS 1223-1 I 380 mm bred, induktionswok Ramme i rustfrit stål

8.895,00 kr.

7.495,00 kr.

15.995,00 kr.


7


Tryghed i hele produktets levetid Hurtig og professionel service

Med Miele følger service og reklamationsfrist – og vi klarer det hurtigt. På reservedele og reparationer yder vi 24 mdr. reklamationsfrist, ligesom vi garanterer levering af reservedele i 15 år efter, at produktet er ophørt i salgsprogrammet. Miele er kendt for sin dag til dag-service. Det er en stor fordel for dig, da du yderst sjældent må vente mere end én dag på, at produktet igen er klart efter et driftsstop. Dette kan vi overholde, fordi vi over hele landet har lokalt boende teknikere, som kører i centraldirigerede servicevogne. Servicevognene er udstyret med et stort udvalg af originale reservedele, hvilket betyder, at vi fra start medbringer alt, hvad der normalt skal bruges til en reparation. Altså ingen unødvendig ventetid eller omkostninger ved fremskaffelse af reservedele.

Rygraden i god service er dygtige teknikere. Alle vores teknikere er elektrikere, og denne uddannelse er suppleret med en speciel Miele-uddannelse i drift, vedligeholdelse og reparation af vores produkter. Uddannelsen bliver løbende fulgt op, således at teknikerne hele tiden er på højde med udviklingen. Du kan derfor altid få råd og vejledning om produkternes drift og vedligeholdelse. Mieles kundecenter kan kontaktes fra mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og kl. 16.00, fredag mellem kl. 8.00 og kl. 15.30 på telefon:   43 27 13 00   Servicebestilling på www.servicebesøg.dk eller på tlf. 43 27 13 10.

Miele A/S Erhvervsvej 2 • 2600 Glostrup Tlf. 43 27 11 00 • 43 27 11 09 www.miele.dk www.miele-shop.dk

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer© Miele & Cie. KG, Gütersloh / Mat. no. 9 744 290 / MMS 13-0239 / Alle rettigheder forbeholdes (N+S) / 07/13

Miele - Katalog Combiprogram - DK