Page 1

Kombi gナ想pテ。rolテウk


Kombi gőzpárolók

2

Élvezet vagy egészségtudatos élet? Mit szólna hozzá, ha ez a kettő többé nem állna ellentmondásban egymással? A Miele kombi gőzpárolójával ez immár lehetséges: eleget tesz a modern, egészséges táplálkozással szemben támasztott minden elvárásnak. Egészséges, könnyű ételekkel nyugodt lelkiismerettel élvezheti a friss, természetes ízeket.


Napjainkban az étkezés jóval többet jelent az alapszükségletek kielégítésénél. Nem csak az számít, hogy mit készítünk el és mit eszünk meg, hanem sokkal inkább az, hogy miként készítjük el az ételt, és hogyan kerül sor az étkezésre.

3


Ételek kifinomult sütési és párolási programokkal Kombinált párolás Miele módra

A kombi gőzpároló egyetlen kívánságot sem hagy teljesítetlenül. Teljes értékű gőzpárolóként nyújtja mindazokat az előnyöket, amelyeket a gőzpárolókról szóló fejezetben ismertettünk. Emellett sütőként is működik. Különböző méretekben, hőlégkeverés plusz funkcióval, valamint további üzemmódokkal, például alsó-felső sütéssel, intenzív sütéssel és grill üzemmóddal kapható. A készülék teljes tudása a kombinált párolás közben bontakozik ki – a páratartalom és a forró levegő kombinációjával tökéletes sültek és pékáruk készíthetők. Több íz, több tápanyag: miért egészséges a gőzpárolás? A Miele gőzpárolóban készült ételek ünneppé teszik az étkezést. Mindenekelőtt az intenzív, hamisítatlan eredeti íz és az étel kellemesen roppanós állaga az, ami újra és újra elvarázsolja az embert. A gőzpárolás elve ugyanolyan egyszerű, mint amilyen hatékony: a forró gőz minden oldalról körbeöleli az ételt. Az azonnali hőcsere biztosítja a gyors párolási folyamatot, nem kell kivárni az előfőzési időt. A párolnivaló nem áll vízben, így nem ázik ki: az étel szinte teljes mértékben megőrzi eredeti ízét és tápanyagait. A kíméletes elkészítési módnak köszönhetően a gőzpárolás különösen a kényes élelmiszerek, pl.: a zsenge zöldség, a hal, de akár a hús és a burgonya főzésére is alkalmas. Minden ételhez a megfelelő üzemmód – a főzés alfája és omegája A kiegészítő sütőfunkciók, például az alsó-felső sütés, a felső vagy alsó sütés, a nagyfelületű vagy kisfelületű grill, a légkeveréses grill vagy az intenzív sütés teljes értékű sütővé teszik a kombi gőzpárolót. A kábel nélküli húsmaghőmérő tű folyamatosan ellenőrzi a hús maghőmérsékletét, automatikusan kiszámítja a sütési időt, és pontosan a kívánt maghőmérséklet elérésekor leállítja a sütést. Konyhaművészet mesterfokon a kombinált párolással A profi és hobbiszakácsok körében már régóta köztudott, hogy ha a sütőtérben növeljük a páratartalmat, akkor tökéletesebben átsül az étel: illatos, omlós kenyér csillogó, ropogós héjjal -mintha a péknél vettük volna. Ízletes sültek, amilyet csak a legjobb éttermekben szolgálnak fel. Mivel a kenyér az első percekben gőzt kap, jobban megkel a tészta. A hús csak az elősütés után kap nedvességet, majd alacsonyabb hőmérsékleten sütjük tovább. Így az étel egyenletesen sül át, a végeredmény pedig tökéletes lesz.

4


5


Különféle gőzelőállítási módok – mindig tökéletes végeredmény A Miele kombi gőzpároló rendszerei és technológiái

6


Külső gőzelőállítás Más gőzelőállító rendszerekkel ellentétben a Miele készülékei a belső párolótéren kívül állítják elő a gőzt. Ez több dolog miatt is hasznos a párolási folyamat során: optimális gőzmennyiség, optimális hőmérsékletmérés és -tartás, mennyiségtől független párolási idő, gyors felfűtés és sütés. És mivel a sütőtérben nem rakódik le vízkő, a tisztítás is nagyon könnyű. MultiSteam A MultiSteam a külső gőzelőállítás tökéletes továbbfejlesztése, amelyet a Miele kifejezetten a nagy párolóterek követelményeire alakított ki. A gyors gőzelőállításról és a párolótér gyors felfűtéséről a nagyteljesítményű gőzfejlesztő (3,3 kW) gondoskodik. A párolótér hátsó falába integrált hat befúvónyílás elrendezése és iránya biztosítja a gőz gyors elosztását a párolótérben és a párolóedényben. Így a párolás egyenletes, az étel pedig tökéletes ízű és zamatú lesz.

7


Sokféle megoldás A Miele kombi gőzpároló

A Miele 45 x 60 cm-es kombi gőzpároló a klasszikus sütő ideális kiegészítője. A 14 cm-es gourmet fiókkal kombinálva kitölti a 60 x 60 cm-es beépítési méretet. Ilyen módon eddig nem sejtett főzési lehetőségek nyílnak meg.

8


Kombi gőzpároló A Miele kombi gőzpároló a különálló gőzpárolók minden funkciójával rendelkezik, emellett fel van szerelve a hőlégkeverés plusz üzemmóddal is. A pára és a száraz hő együttes hatására tökéletesen átsütött ételeket kapunk. XL kombi gőzpároló A Miele XL kombi gőzpárolója a gőzpárolók minden funkciójával rendelkezik. Emellett a csúcskategóriás sütők mindegyik üzemmódját képes működtetni, és modelltől függően kábeles vagy kábel nélküli húsmaghőmérő tűvel is fel van szerelve. A párolás valamint a kiegészítő kombinációs lehetőségek és a hatalmas sütőtér igazán sokoldalú tehetséggé teszik a kombi gőzpárolót.

9


Exkluzív kialakítás a teljes élményhez! A kombi gőzpárolók termékjellemzői*

MultiSteam Tökéletesség saját ízlés szerint – a Miele kombi gőzpároló egy igazi sokoldalú tehetség, amely ideálisan egészíti ki a sütőt és a főzőlapot. Mivel a párolási idő a gőzpárolásnál és a főzésnél is azonos, semmit sem kell változtatnia főzési szokásán. Előételt, levest, halat, húst, zöldséget, köretet vagy édességet külön-külön is készíthet, de egyetlen párolási folyamattal egy teljes menüt is készíthet. A Miele kombi gőzpárolóval minden egyéni kívánságának eleget tehet, akár ropogósra, akár puhára szeretné párolni az ételeket. A tökéletes végeredményről a Miele MultiSteam technológiáján alapuló külső gőzelőállítás gondolkodik. A gyors gőzképzést és felmelegítési időt, a gőzelosztást és az egyenletes párolást hat befúvónyílás biztosítja.

10


Teljes értékű gőzpároló, teljes értékű sütő, teljes értékű kombi gőzpároló Három az egyben: a kombinációs lehetőségek száma végtelen, ami tökéletes párolást és sütést tesz lehetővé.

XL-es méretű párolótér Helyben nincs hiány: akár tíz fős komplett menüről, akár egész halról vagy szárnyasról van szó, hely mindig lesz bőven.

Motorosan nyíló kezelőpanel Kényelmes: a kezelőpanel érintésre nyílik, itt találjuk a víztartályt, a kondenzvíz tartályt és a húsmaghőmérő tűt.

Kombinált párolás Kívül ropogós, belül szaftos és puha: a forró levegő és gőzpára kombinációjával a legfinomabb sültek és pékáruk készíthetők.

Kábel nélküli húsmaghőmérő tű Nem kell többé folyamatosan odafigyelni: a kijelző mutatja a hátralévő időt, így pontosan tudjuk, hogy mikor lesz kész a hús, a hal vagy a szárnyas.

* Modelltől függő kialakítás


További meggyőző jellemzők A Miele kombi gőzpárolóinak termékelőnyei*

12

Melegentartási funkció Az étel nem hűl ki azonnal: a párolás végén a berendezés még 15 percig automatikusan melegen tartja az ételt.

Elektronikus klímaszabályozás Optimális klíma a párolótérben: a klímaszenzor gondoskodik a tökéletes párolásról és sütésről.

PerfectClean Gyorsan tiszta lesz minden: mivel az ételek nem ragadnak vagy égnek rá a párolótér falára, a tisztítás nagyon könnyű.

Automatikus menüpárolás Egy teljes menü: a hőmérsékletet, a párolási időt és a sorrendet a "Menüpárolás" program automatikusan beállítja.

Párolás három szinten Időt és energiát takaríthat meg: egyszerre párolhatja a halat, a zöldséget vagy húst, és élvezheti azok teljes ízvilágát.

Saját programok A kedvenc ételeihez: egyszerűen csak rögzítse az üzemmódot, a hőmérsékletet és az időtartamot, és kedvence bármikor újra elkészíthető.

Kondenzvíz tartály Kellemes beltéri klíma: a felesleges gőz a kondenzvíz tartályban csapódik le. Automatikus progra Több, mint kétszáz ét gyen szó kenyérről, sü húsról, a gép teljesen szíti azokat.

Mennyiségtől független párolási teljesítmény Mindig ugyanannyi idő: legyen szó 100 grammról vagy 1 kg-ról, a párolási idő minden ételnél mindig megegyezik.


Sokféle tartozék PerfectClean bevonattal Első osztályú kialakítás: az univerzális tepsi és a kombinált rács is a legjobb tapadásgátló jellemzőkkel rendelkezik.

CleanSteel Nem marad ujjlenyomat a nemesacélon: a felület védőbevonatot kapott, így feleslegessé válik a külön tisztítás.

Időbeállítási funkciók Mindig pontos: a párolás kezdő és záró időpontja, időtartama, valamint a pontos idő egyszerűen beprogramozható.

Halogén világítás Mindig minden szem előtt van: tökéletes megvilágítás, hogy mindent a legjobban lehessen látni a párolótérben.

Készülékhűtő rendszer és hideg frontfelület Maximális védelem: a készülék külső felülete és környezete hideg marad, védelmet nyújtva az égési sérülések ellen.

Biztonsági funkciók Egy igazi őrangyal: ha megfeledkezne a bekapcsol készülékről, a biztonsági kikapcsolás közbelép.

Energiahatékonyság A legalacsonyabb energiafogyasztás: óvja a környezetet és gazdaságos működtetést tesz lehetővé. * Modelltől függő kialakítás

13


Minden recepthez a megfelelő beállítás A Miele kombi gőzpárolóinak sokrétű alkalmazási lehetőségei

Egy készülék, rengeteg funkció A kombi gőzpároló nem lenne igazi Miele termék, ha nem rendelkezne sokrétű kombinációs lehetőségekkel és többféle kényelmi kiegészítő funkcióval. Amellett, hogy teljes értékű sütő, nagy segítséget nyújt a tartósításban is. A lefagyasztást előkészítő blansírozás és a befőzés immár nem jelent problémát. A mélyfagyasztott étel kiolvasztására ismételten a gőzpároló kínálja a legjobb eszközt. Ráadásul a készülék az egyszer már párolt ételek felmelegítésekor is újra bizonyítja kiválóságát: a melegítés gyors és kíméletes.

14

Kombinált párolás/ hőlégkeverés plusz Optimális végeredmény: a sütőtérbe bevezetett gőz tökéletes ízt ad a pékárunak, húsnak és egyéb ételeknek.

Kombinált párolás/alsó-felső sütés Fent és lent is tökéletes: optimális a kenyérsütéshez.

Kombinált párolás/grill Különlegesen ropogós és puha: a magas zsírtartalmú halak és húsok különösen jól elkészíthetők ezzel az üzemmóddal.

Gőzpárolás Természet a legjobb formájában: a gőzpárolóban kíméletesen elkészített zöldség megőrzi saját eredeti ízét, ráadásul egészséges is.

Hőlégkeverés plusz Könnyed légkeverés: optimális üzemmód gyors, kímélő sütéshez, akár három sütőszinten is.

Alsó-felső sütés Univerzálisan használható a klasszikus ízekhez: így tökéletesre sikerülnek a hagyományos receptek.

Nagyfelületű grill Sokoldalú sütési mód: steak, kolbász, rablóhús, hirtelensültek és még sok minden finomság grillezéséhez.

Kisfelületű grill Kis mennyiség különlegesen: ha valamivel kevesebb ételre van szükség, a steak és a kolbász akkor is tökéletesre sikerül.


Intenzív sütés Ropogós tészta, finom feltét: legyen szó pizzáról vagy gyümölcsös tortáról, a tészta ropogósra sül, a feltét pedig puha marad.

Felső sütés Felteszi az i-re a pontot: így lesz teljes az étel – gratinírozás, átsütés és utánbarnítás.

Alsó sütés Egyéni elkészítési mód: vízben párolandó vagy alulról utánbarnítandó ételekhez.

Légkeveréses grill Kívül ropogós, belül szaftos: ideális a sült csirke, sült kacsa, csülök, göngyölt hús és egyéb húsételek elkészítéséhez.

Különleges sütemények Kompromisszumok nélkül: speciális sütőprogram égetett tésztához, sósperechez és kevert tésztához.

Speciális alkalmazások Készítse el saját maga különleges kívánságait: fehasználói kényelem a különböző speciális programokkal (pl. aszalás).

15


Kombi gőzpároló

Típus-/Modell megnevezése Design PureLine/ContureLine Kijelző Süllyeszthető gombok Élvezeti értéket növelő termékjellemzők Elekronikus hőmérsékletszabályozás sütő üzemmódban 30 és 225°C között Elekronikus hőmérsékletszabályozás párolási üzemmódban 40 és 100°C között Klímaszenzor Menüpárolás ízek és illatok keveredése nélkül Kábel nélküli húsmaghőmérő/Húsmaghőmérő Üzemmódok Automatikus programok Kombinált párolás/Gőzpárolás Grill nagy/Grill kicsi/Légkeveréses grill Hőlégkeverés plusz Felső-/Alsó hő/Felső hő/Alsó hő Kezelési kényelem Motorosan nyíló kezelőpanel Automatikus menüpárolás Saját programok/Egyedi beállítások Start-Stop programozás Pontos idő/Dátum kijelzés/Stopper Valós hőmérsékletkijelző/Javasolt hőmérséklet Készülékajtó CleanGlass ajtó/Átlátszó ajtó Párolótér XL-párolótér/XXL-párolótér Párolótér nagysága (liter) PerfectClean kivehető rács Halogén világítások száma Ápolás Nemesacél front Cleansteel felülettel PerfectClean nemesacél párolótér/strukturált felülettel Külső gőzelőállítás Tisztítóprogramok Áztatás/Öblítés/Szárítás Gőztechnológia és vízellátás MultiSteam/MonoSteam Víztartály gőzképzővel/Frissvíz tartály Kondenvíz tartály a motorosan nyíló kezelőpanel mögött Frissvíz csatlakozás/Használt víz csatlakozás Hatékonyság és tartósság Energiahatékonysági osztály Energiatakarékos világítás/Gyors felfűtés Háztartási készülék hálózat Miele@Home és Supervision rendszerre előszerelve Biztonság Készülékhűtő rendszer és hideg készülékfront Biztonsági kikapcsolás/Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok PerfectClean univerzális tepsi/PerfectClean kombinált rács Nemesacél párolóedény perforált/zárt aljú Nemesacél sütőlemez/Tartórács Szakácskönyv/Beváltható kupon szakácskönyvre Színek Nemesacél/Cleansteel Havanna barna Briliáns fehér Obszidián fekete

16

DGC 6800

•/–

M Touch –

• • • • •/– > 200 •/• •/•/•

• •/•/• • •

20/•

• •/•/• •/• –/•

•/– 48

• 2

• •/• • •/•/• •/– –/• • –/– A

•/• • • •/• 560 – 568 x 450 – 452 x 555 3,4/230/16 1/1 2/1 •/– –/•

• • • •


17


Hasznos információk részletezve A Miele kombi gőzpárolók összefoglalása

Automatikus programok A legkülönbözőbb ételek elkészítésére beállított intelligens automata programok megkönnyítik a mindennapokat a konyhában. Immár nincs szükség a hőmérséklet és az időtartam kézi beállítására. Emellett sok ételnél a párolási fok, illetve kenyér és hús esetében a pirítási fok is egyénileg beállítható – tökéletes végeredmény, a siker pedig garantált. Így egyszerűen és biztosan készíthet különlegességeket. Automatikus menüpárolás Az automatikus menüpárolás esetében különböző élelmiszerek akár három automatikus programját is kombinálhatja egymással. A hőmérséklet, a párolási idő és a sorrend beállítása mindig automatikusan történik. A berendezés jelzi, hogy a menü egyes fogásait melyik szintre kell betolni ahhoz, hogy minden egyszerre legyen kész. Így a teljes menüt idegeskedés nélkül, tökéletes időzítéssel készítheti el. Biztonsági funkciók A készülék egyetlen gombnyomással reteszelhető, így véletlenszerűen nem lehet bekapcsolni, ami pl. a gyerekeket megóvja a sérülésektől. A Miele kombi gőzpároló akkor is automatikusan kikapcsol, ha túlléptük a maximális üzemidőt. Tehát ha el is felejtjük kikapcsolni a készüléket, a biztonság akkor is garantált. CleanSteel A Miele nemesacélból készült berendezései kiváló minőségű CleanSteel felületkezelést kapnak. Ennek a technológiának köszönhetően a felület nagyon könnyen tisztítható és ápolható. Az ujjlenyomatok szinte láthatatlanok a CleanSteel felületen. Energiahatékonyság A Miele gépeknek nem csak a teljesítménye meggyőző: az energiafogyasztásuk is a legalacsonyabb. Ez költségmegtakarítás jelent, és a környezetet is óvja. Halogén világítás A halogén világítás gondoskodik arról, hogy mindent a legjobban lehessen látni a párolótérben. A világítótest felületbe simuló kialakítása biztosítja az oldalfalak egyszerű tisztítását. Húsmaghőmérő tű A húst, a halat és a szárnyast egyénileg, fokra pontosan párolhatjuk: a húsmaghőmérő sütés közben méri az étel maghőmérsékletét, a kijelzőn pedig az elkészítésig hátralévő idő látható. Így nem kell folyamatosan figyelnie az ételt. Modelltől függően a húsmaghőmérő tű kábel nélküli változatban is kapható.

18

Időbeállítási funkciók Beprogramozhatja a párolás kezdetét és végét, illetve egyszerűen annak időtartamát is. Így az ételek a kívánt időpontra pontosan elkészülnek. A beprogramozott párolási idő lejárta után a folyamat automatikusan véget ér. Áramkimaradás esetén az órafunkció kb. 200 órán át működésben marad. Így ha visszajön az áram, az aktuális idő jelenik meg kijelzőn, nem kell újra beállítani. Készülékhűtő rendszer és hideg frontfelület A Miele kombi gőzpárolók folyamatos hűtést kapnak. Így a kezelőfelület és fogantyúk, továbbá a konyhabútor is kellemesen hűvös marad. A rendszernek köszönhetően nem csapódik le gőz az ajtófelületen, ami biztosítja a készülékfront és a párolótér ajtajának alacsony hőmérsékletét. Mindez garantálja a magas szintű biztonságot és az égési sérülések elleni védelmet. Klímaszenzor A klímaszenzor méri és szabályozza a páratartalmat a sütőtérben. Ennek során figyelembe veszi magának az élelmiszernek a nedvességtartalmát is. Ezzel mindig az adott ételre optimalizálja a pároló-/sütőtér klímáját. Kombinált párolás Gőzpárolás és további üzemmódok szabadon választható kombinációi: egyénileg beállítható a hőmérséklet (40–225°C) és a páratartalom (0–100%), a beállítások pedig egymást után akár 6-szor is változtathatók. Így a lehető legnagyobb rugalmasság mellett a legjobb ételeket sütheti ki. Kondenzvíz tartály A kondenzvíz tartály összegyűjti a lecsapódott gőzt, így gondoskodva a kellemes beltéri klímáról és a párolótér egyszerű tisztításáról. Melegentartási funkció A párolási idő lejártával a készülék 15 percig automatikusan melegen tartja az ételt, anélkül, hogy az veszítene minőségéből. Semmi borzasztó nem történik, ha a vendégek pár percet késnek. Mennyiségtől független párolási teljesítmény Függetlenül attól, hogy csak egy adagot szeretne készíteni, vagy az egész családnak főz, fagyasztott vagy friss élelmiszert használ, a párolási időtartam mindig ugyanannyi. Szó sincs tehát arról, hogy törnie kellene a fejét, vagy a párolási időt kellene számolgatnia.


9

Motorosan nyíló kezelőpanel Gombnyomásra kinyílik az egyedülálló kezelőfelület, e mögött található a víztartály, a kondenzvíz tartály és a kábel nélküli húsmaghőmérő tű. Így a párolótérben sok hely marad, ami nagyon kényelmes kezelést tesz lehetővé. A panel kinyitásakor a víztartály és kondenzvíz tartály előrecsúszik, és könnyen kiemelhető. Nem kell kinyitni a párolótér ajtaját, a víztartály és a kondenzvíz tartály kényelmesen feltölthető, illetve kiüríthető. Maga a panel az egyszerűbb kezelés és kijelzőre való jobb rálátás érdekében kissé meg van döntve a felhasználó felé.

Teljes értékű gőzpároló és teljes értékű sütő Az XL kombi gőzpároló egyetlen kívánságot sem hagy teljesítetlenül. Teljes értékű gőzpárolóként nyújtja mindazokat az előnyöket, amelyeket a gőzpárolókról szóló fejezetben ismertettünk. Emellett egy teljes felszereltségű sütő is, amely rendelkezik az összes ismert hagyományos üzemmóddal, mint amilyen például a hőlégkeverés plusz, az alsó-felső sütés és a grill. Az összes tudása a kombinált párolás közben bontakozik ki – a nedves és száraz hő kombinációjával tökéletes sültek és pékáruk készíthetők.

MultiSteam A MultiSteam a nagyteljesítményű gőzfejlesztő és a hat befúvó által biztosított optimális gőzelosztás kombinációja. A nagyteljesítményű gőzfejlesztő gondoskodik a gyors gőzelőállításról és a párolótér gyors felfűtéséről. A hat befúvónyílás elrendezése és iránya biztosítja a gőz gyors elosztását a párolótérben és a párolóedényben, így az étel párolása is egyenletes lesz.

XL párolótér Teret engedhet a kreativitásának: a Miele XL kombi gőzpároló 48 literes hasznos térfogatot kínál. Itt akár 8–10 főre is elkészítheti a teljes menüt. A nagyobb ételek, pl. egész szárnyasok és halak is elférnek a párolótérben.

Párolás három szinten A Miele kombi gőzpárolóban akár három szinten párolhat egyszerre – akár különböző ételeket is. Ugyanis a gőzpárolás során sem az illatok, sem pedig az ízek nem keverednek más ételek zamatával. Így egyszerre többszemélyes teljes menüt is elkészíthet. Minden hozzávaló megtartja saját, hamisítatlan zamatát. PerfectClean A párolótér és az oldalrácsok a legjobb tapadásgátló bevonatot kapták. Ennek előnye, hogy az étel nem ragad meg a felületen, a tisztítás pedig rendkívül könnyű. Saját programok A Miele kombi gőzpárolókon akár 20 saját programot is létrehozhat: ilyenkor az üzemmódot, a hőmérsékletet és az időtartamot egyénileg határozhatja meg és nevezheti el. Így a gyakran készített ételek vagy kedvenc receptek beállításai egyetlen mozdulattal lehívhatók, a korábban jól sikerült párolt ételei pedig automatikusan ugyanúgy készülnek el, ahogyan Ön szeretné. Sokféle tartozék PerfectClean bevonattal A nemesacélból készült párolóedények mellett az XL kombi gőzpároló alaptartozéka egy univerzális tepsi és egy kombinált rács is. Természetesen ezek is tapadásgátló PerfectClean bevonatot kaptak. Az utólag rendelhető tartozékokat, mint például a FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszert vagy a perforált aljú sütőtepsit a Miele márkakereskedőknél vagy a Miele webáruházban szerezheti be.

*10%-kal jobb energiamegtakarítás, mint az A energiahatékonysági besorolás határértéke (0,99 kWh / 65 literes sütőtértől). **10%-kal jobb energiamegtakarítás, mint az A energiahatékonysági besorolás határértéke (0,79 kWh / 35–65 literes sütőtértől).


Miele Kft. H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. 1525 Budapest, Pf. 29. Tel.: (+36 1) 880 6400 Fax: (+36 1) 880 6402 e-mail: info@miele.hu http://www.miele.hu Miele Bemutatóterem: Tel.: (+36 1) 880 6450 Fax: (+36 1) 880 6401 e-mail: bemutatoterem@miele.hu Nyitva tartási idő: Hétfőtől péntekig: 9.00-17.30 Szombaton: 10.00-14.00

A Miele termékek a CE minőségi védjeggyel rendelkeznek. A CE előírásoknak való megfelelőséget a gyártó garantálja. Miele márkaszerviz H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. Telefon: (+36 1) 880 6480 Fax: (+36 1) 880 6403 e-mail: szerviz@miele.hu

A feltüntetett forint árak a hulladékkezelési díjat tartalmazó javasolt áfás fogyasztói árak, melyeknek mindenkori változtatásának jogát – költségnövekedésre, tévesztésre, valamint nyomdai-, és szedési hibákra való tekintettel – a Miele Kft. fenntartja magának. A javasolt áfás fogyasztói árak szolgáltatást nem tartalmaznak. Az igénybevett szolgáltatások külön fizetendők.

© Miele & Cie., Gütersloh / M-Nr. 9 756 370 / FM 130151 (77) / MMS 13-0054 / A módosítás joga fenntartva.

Miele - Catalogue Steam combination ovens - HU  
Miele - Catalogue Steam combination ovens - HU