Page 1

Beépíthető sütők


Fedezze fel a főzés új örömét! Beépíthető sütők

2

Amikor a frissen sült keksz illata lengi be a lakást, még a család legkisebb torkos tagjai is találékonnyá válnak.


A következő oldalakon megismerheti, hogy a Miele sütői miként csempésznek különleges pillanatokat a mindennapokba. Modern és mégis időtálló formával, a mindennapi munkát megkönnyítő funkcionalitással és évtizedeken át elégedettségre okot adó minőséggel.

3


A főzőlap alatt vagy szemmagasságban A Miele beépíthető sütők típusai

A konyha egy különleges érzést közvetít, hiszen mind a funkcionalitást, mind pedig személyes életmódunkat tükrözi. A konyha megtervezése mindig teljesen egyéni elképzeléseken és személyes igényeken alapul. A következő oldalakon közelebbről megismerheti a Miele beépíthető sütőinek sokszínű világát. Így igen egyszerűen megtalálhatja azt a készüléket, amely a leginkább megfelel személyes elvárásainak.

4


Beépíthető sütő A sütőt mindig a főzőlaptól külön szerelik be, így sokféleképpen elhelyezhető, például szemmagasságban, az optimális kezelési kényelem érdekében. 5


Tökéletesen illeszkedik az elvárásokhoz A Miele sütők beépítési méretei

A Miele beépíthető sütők többféle méretben kaphatók, így garantáltan tökéletes konyhát rendezhet be.

Extra méretű 90 cm széles, 48 cm magas

Klasszikus kivitel 60 cm széles, 60 cm magas

Kompakt kivitel 60 cm széles, 45 cm magas

6


7


Sütés saját stílusban A Miele sütők méretei

Szívesen készít sülteket vagy süteményeket? Mindegy, hogy kedvenc foglalatosságához mekkora helyre van szüksége, a Miele biztosítja Önnek a kellő nagyságú sütőteret!

8


Extra méretű Az XXL-méretű sütőtér 90 literes térfogata három szintre elosztva rengeteg helyet kínál a sütéshez. A készülék beépítési mérete 90 x 48 cm.

Tágas A Miele 60 x 60 cm beépítési méretű sütői 76 literes sütőteret és öt sütési szintet kínálnak, elegendő helyet és rugalmasságot tehát ahhoz, hogy kedvére süthessen.

Kompakt kivitel A 60 x 45 cm beépítési méretű Miele sütők 49 literes sütőtérrel és három sütési szinttel rendelkeznek, viszont a sütőtepsik mérete megegyezik a 76 literes nagy sütőben használtakéval.


Amikor a sütés igazi öröm! A Miele sütők tisztítási rendszerei

Enni jó dolog. De mi a helyzet a takarítással? A Miele két lehetőséget kínál Önnek a lehető legegyszerűbb tisztításhoz: a PerfectClean bevonatot és a pirolízist.

10


PerfectClean* kivitel Tisztítás játszva: a Miele sütők számos alkatrésze, így például a sütőtér, a sütőtepsi és a sütőrács szabadalmaztatott felületkezelést kapott, amely egyedülálló tapadásgátló tulajdonságokat biztosít. A makacs szennyeződések egy kis mosogatószeres vízzel és szivaccsal könnyedén eltávolíthatók.

A független tanúsító intézet „nagyon jónak” minősítette A TÜV Rheinland LGA Products GmbH alapos tesztelésnek vetette alá a Miele Perfect-Clean sütőtepsijét. Az olyan fontos használhatósági jellemzők, mint a tapadásgátló funkció és a tisztíthatóság „nagyon jó” összminősítést kaptak. A Miele sütőtepsik mellett más márkák zománcozott tepsijeit is tesztelték. Az eredmény: a többi gyártó közül egyik sem kapott a „kielégítő” besorolásnál jobb osztályzatot. A Miele PerfectClean felülete mint mindig, most is a legjobb választásnak bizonyul, és verhetetlen tisztítási és ápolási komfortot biztosít.

Pirolízis A pirolízis a beszennyeződött sütőtér magas hőmérséklet melletti automatikus öntisztulását jelenti. Immár a múlté a hosszadalmas súrolás és az agresszív tisztítószerek használata. A pirolízises öntisztítás során az ételmaradékok hamuvá porlanak, és így maradéktalanul leválnak a sütőtér felületéről.

Pyrofit A Pyrofit kialakításnak köszönhetően nem csak a sütőtér, hanem a felfogó rácsok, a sütőrácsok és a FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer is ragyogóan tiszták lesznek a pirolízis során. Ugyanis a pirolízis alatt a tartozékok is a sütőtérben maradhatnak, ahol egyszerre megtörténik az öntisztításuk.

*modellfüggő


Exkluzív kialakítás a tökéletes sütési élményért! A Miele beépíthető sütők termékjellemzői*

Klímavezérlés (párával kombinált sütés) Minden élelmiszernek megvannak a maga sajátosságai. Ezek megismerése és ízviláguk teljes kibontakoztatása jelenti a valódi konyhaművészetet. Eddig a tökéletes kenyerek és zsemlék sütése a pékek kiváltsága volt. Most Önnek is sikerülhet a Miele klímavezérléses sütőivel. Ez a sütési program gőz hozzáadásával készít el számtalan ételt (például kenyeret, süteményeket, húsféléket, felfújtakat) omlósan puhára, de mégis hihetetlen ropogósra és amikor szükséges a páratartalmat a készülék növeli illetve csökkenti. Friss és meleg, mintha a péktől hozta volna! A sütőtér magasabb páratartalmának köszönhetően a pékáruk tésztája omlós, a héjuk pedig ínycsiklandóan ropogós lesz.

12


Kábel nélküli húsmaghőmérő tű Nem kell többé folyamatosan odafigyelni: a hátralévő idő kijelzés pontos információt ad arról, hogy mikor lesz készül el a hús, a hal vagy a szárnyas.

FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer Rugalmas és biztonságos: a sültet locsolhatja, forgathatja vagy kiveheti anélkül, hogy hozzáérne a sütő forró belsejéhez.

Automatikus programok Több, mint 100-féle étel varázsütésre: legyen szó kenyérről, süteményről vagy húsról, a gép teljesen automatikusan elkészíti azokat.

Speciális alkalmazások Készítse el saját maga különleges kívánságait: felhasználói kényelem különböző speciális programokkal (pl. aszalás).

CrispFunction Barnítsuk ropogósra: egyes ételek, például a pizza vagy a sült krumpli szárazon sütve sokkal jobban sikerülnek.

* Modelltől függő kialakítás


További meggyőző jellemzők A Miele beépíthető sütők termékelőnyei*

14

Saját programok A kedvenc ételeihez: egyszerűen csak rögzítse az üzemmódot, a hőmérsékletet és az időtartamot, és kedvence bármikor újra elkészíthető.

CleanSteel Nem marad ujjlenyomat a nemesacélon: a felület védőbevonatot kapott, így feleslegessé válik a külön tisztítás.

Elektronikus hőmérséklet szabályozás Automatikus felügyelet: a rendszer folyamatosan ellenőrzi és tartja a beállított hőmérsékletet.

Húsmaghőmérő tű Menütervezés lazán: kényelmesen leolvasható, mennyi ideig kell még sütni az ételt, nincs szükség kézi ellenőrzésre.

Saját beállítások Döntsön saját maga: a nyelv, a jelzőhangok, a kijelző fényereje és még sok minden más egyénileg beállítható.

Időbeállítási funkciók Mindig pontos: a sütés kezdő és befejező időpontja, időtartama, valamint a pontos idő egyszerűen beprogramozható.

Katalitikus öntisztítás Alig kell tisztítani a sütő hátsó falát: a zsírmaradványok már a sütés alatt leválnak.

AirClean katalizátor Megóvja a bútort, a falakat és a függönyöket: lényegesen kevesebb zsír rakódik le, és kevésbé érződik az ételszag.

Készülékhűtő rendszer és hideg frontfelület Maximális védelem: a készülék külső felülete és környezete hideg marad, nagyfokú biztonságot és védelmet nyújtva az égési sérülések ellen.


Energiahatékonyság A legalacsonyabb energiafogyasztás: óvja a környezetet, kíméli a családi kasszát.

Biztonsági funkciók Egy igazi őrangyal: ha megfeledkezne a bekapcsolt készülékről, a biztonsági kikapcsolás közbelép.

Maradékhő hasznosítása Gazdaságos és környezetbarát: a sütő korábban lekapcsol, és a maradékhőt hasznosítva fejezi be a sütést.

* modellfüggő

15


További meggyőző jellemzők A 90 cm széles sütő további termékelőnyei

TwinPower kettős forró levegő keringtetés Rövid idő alatt üzemkész: a kettős forrólevegő befúvás a lehető leggyorsabban melegíti fel a sütőt, és egyenletesen osztja el a hőt.

3D kezelőfelület Ergonomikus és magától értetődő: döntött kezelőfelület M Touch érintőképernyős kijelzővel.

XXL sütőtér Rengeteg hely: a 90 literes sütőtér és a három sütési szint a lehetőségek tárházát kínálja.

Forgónyárs Körös körül szép ropogós: a sült csirke és egyéb sültek minden oldalról egyenletesen átsülnek és megpirulnak.


17


Minden recepthez a megfelelő beállítás Miele beépíthető sütők sütőprogramjai*

A H 6000 típus sütőprogramjai*

18

Hőlégkeverés plusz Könnyed légkeverés: optimális üzemmód gyors, kímélő sütéshez, akár három sütőszinten is.

Alsó-felső sütés Univerzálisan használható a klasszikus ízekhez: így tökéletesre sikerülnek a hagyományos receptek.

Intenzív sütés Ropogós tészta, finom feltét: legyen szó pizzáról vagy gyümölcsös tortáról, a tészta ropogósra sül, a feltét pedig puha marad.

Sütőautomatika Így marad a hús igazán szaftos: a húst magas hőmérsékleten elősütjük, majd egyénileg beállított hőmérsékleten továbbsütjük.

Nagyfelületű grill Sokoldalú sütési mód: nagyobb mennyiségű steak, kolbász, rablóhús, hirtelensültek és még sok minden más grillezéséhez.

Kisfelületű grill Kis mennyiség különlegesen: ha valamivel kevesebbre van szükség, a steak és a kolbász akkor is tökéletesre sikerül.

Klímavezérlés Friss és meleg, mintha a péktől hozta volna: a sütőtér magasabb páratartalmának köszönLégkever hetően a tészta omlós, a héj pedig ropoKívül ropo gós, barnára sült lesz. ideális a s csülök, göngyölt hús elkészítéséhez.

Felső sütés Felteszi az i-re a pontot: így lesz teljes az étel – gratinírozás, átsütés és utánbarnítás.


Alsó sütés Egyéni elkészítési mód: vízben párolandó vagy alulról utánbarnítandó ételekhez.

Kiolvasztás Gyengéden bánik a fagyasztott áruval: a mély-fagyasztott ételeket a készülék kímélete-sen, hideg levegővel olvasztja fel.

Gyors felfűtés Csúcssebesség a sietőseknek: akinek kevés ideje van a főzésre, nagyra fogja értékelni ezt a programot.

Barnító sütés Teljes a siker: a különböző fűtőszálak kombinációjának köszönhetően kiváló felfújt, gratin és lasagne készíthető.

Automatikus programok Több, mint 100-féle étel varázsütésre: legyen szó kenyérről, süteményről vagy húsról, a gép teljesen automatikusan elkészíti azokat.

Sütés alacsony hőmérsékleten Hogy tökéletesre sikerüljön: alacsony hőmérsékleten sütve minden húsrecept ételkülönlegessé válik.

Speciális alkalmazások Készítse el saját maga különleges kívánságait: felhasználói kényelem különböző speciális programokkal (pl. aszalás).

Saját programok Akár 20 kedvenc ételhez is: egyszerűen csak rögzítse az üzemmódot, a hőmérsékletet és az időtartamot, és kedvence bármikor újra elkészíthető. *modellfüggő

19


Beépíthető sütők

Típus/Megnevezés Design PureLine/ContourLine Kijelző Süllyeszthető gombok/Szöveges feliratozás/Szimbólumos feliratozás Élvezeti értéket növelő jellemzők Pontos hőmérsékletszabályozás 50 – 250°C között Elektronikus hőmérsékletszabályozás 30 – 300°C között Kábel nélküli húsmaghőmérő tű/Húsmaghőmérő tű Crisp funkció Üzemmódok Hőlégkeverés plusz /alsó-felső sütés/grill/hőlégkeveréses grill Intenzív sütés/alsó sütés/felolvasztás/barnító sütés Klímavezérlés (párával kombinált sütés)/Sütőautomatika Automatikus programok Felső sütés/Kisfelületű grill Kezelési kényelem Időre programozható gőzlöket (gőzbefúvás) Pontos idő kijelzése/Dátum kijelzése Stopper/Időtartamtárolás órában Start-stop programozás/Kikapcsoló automatika Valós hőmérséklet kijelzése/Javasolt hőmérséklet Saját programok/Egyedi beállítások Készülékajtó CleanGlass sütőajtó/Ajtókontakt kapcsoló Sütőtér Sütőtér nagysága (liter) Sütési szintek száma/Sütési szintek számozása Halogén világítás, izzók száma TwinPower – Kettős forrólevegő befúvás Tisztítási kényelem Nemesacél front CleanSteel felülettel* Perfect Clean sütőtér katalitikus öntisztítású hátfallal Pirolitikus öntisztítás Fűtött katalizátor/Katalizátor fűtés nélkül Lehajtható grillfütőszál Hatékonyság és tartósság Energiahatékonysági osztály Maradékhő felhasználás/Gyors felfűtés Háztartási készülék hálózat Előszerelve/Előkészítve Miele@Home rendszerre Biztonság Készülékhűtés/Hideg frontfelület Biztonsági kikapcsolás/Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Sütőtepsi/Univerzális sütőtepsi Perfect Clean felülettel Kombinált sütőrács Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/ Pirolízisre alkalmas FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Oldalsó felfogó rácsok Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Színek Nemesacél CleanSteel Briliáns fehér plusz Fekete Sötétbarna

20

* csak az Edelstahl/CleanSteel-re érvényes

H 2361 B

H 2661 B

H 2661 BP

–/• EasyControl •/–/•

•/–

•/–

•/•/•/• •/•/•/•

•/•/•/• •/•/•/•

•/•/•/• •/•/–/•

–/– –/•

–/– –/•

–/– –/•

– –/– –

–/– – –/–

•/– •/– •/•

EasyControl •/–/• – –/– –

–/– – –/–

•/– •/– •/•

EasyControl •/–/• – –/– –

–/– – –/–

•/– •/– •/•

•/–

•/–

•/–

76 5/• 1 –

76 5/• 1 –

76 5/• 1 –

• •

• •

– –/–

A –/•

A –/•

A –/•

–/–

–/–

–/–

•/• –/•

•/• –/•

•/• –/•

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,5/230/16

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,5/230/16

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,6/230/16

•/•

•/•

•/•

•/–/–

•/–/–

•/–/–

–/–/–

–/–/–

–/–/–

–/•/–

–/•/–

–/•/–

• • •

• • •

– –/–

–/•


1

Típus/Megnevezés Design PureLine/ContourLine Kijelző Süllyeszthető gombok/Szöveges feliratozás/Szimbólumos feliratozás Élvezeti értéket növelő jellemzők Pontos hőmérsékletszabályozás 50 – 250°C között Elektronikus hőmérsékletszabályozás 30 – 300°C között Kábel nélküli húsmaghőmérő tű/Húsmaghőmérő tű Crisp funkció Üzemmódok Hőlégkeverés plusz /alsó-felső sütés/grill/hőlégkeveréses grill Intenzív sütés/alsó sütés/felolvasztás/barnító sütés Klímavezérlés (párával kombinált sütés)/Sütőautomatika Automatikus programok Felső sütés/Kisfelületű grill Kezelési kényelem Időre programozható gőzlöket (gőzbefúvás) Pontos idő kijelzése/Dátum kijelzése Stopper/Időtartamtárolás órában Start-stop programozás/Kikapcsoló automatika Valós hőmérséklet kijelzése/Javasolt hőmérséklet Saját programok/Egyedi beállítások Készülékajtó CleanGlass sütőajtó/Ajtókontakt kapcsoló Sütőtér Sütőtér nagysága (liter) Sütési szintek száma/Sütési szintek számozása Halogén világítás, izzók száma TwinPower – Kettős forrólevegő befúvás Tisztítási kényelem Nemesacél front CleanSteel felülettel* Perfect Clean sütőtér katalitikus öntisztítású hátfallal Pirolitikus öntisztítás Fűtött katalizátor/Katalizátor fűtés nélkül Lehajtható grillfütőszál Hatékonyság és tartósság Energiahatékonysági osztály Maradékhő felhasználás/Gyors felfűtés Háztartási készülék hálózat Előszerelve/Előkészítve Miele@Home rendszerre Biztonság Készülékhűtés/Hideg frontfelület Biztonsági kikapcsolás/Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Sütőtepsi/Univerzális sütőtepsi Perfect Clean felülettel Kombinált sütőrács Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/ Pirolízisre alkalmas FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Oldalsó felfogó rácsok Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Színek Nemesacél CleanSteel Briliáns fehér plusz Fekete Sötétbarna

* csak az Edelstahl/CleanSteel-re érvényes

H 6160 B

H 6260 B

H 6260 BP

–/• EasyControl •/• (német)/•

•/–

•/–

–/– –

–/– –

–/– –

EasyControl •/• (német)/•

EasyControl •/• (német)/•

•/•/•/• •/•/•/• •/–

•/•/•/• •/•/•/• •/–

•/•/•/• •/•/•/• •/–

•/–

•/–

•/–

76 5/• 1 –

76 5/• 1 –

76 5/• 1 –

• •

• •

– –/–

•/– •/200 •/• •/• –/•

– –/–

•/– •/200 •/• •/• –/•

– –/–

•/– •/200 •/• •/• –/•

– –/–

A –/•

A –/•

A –/•

–/–

–/–

–/–

•/• •/•

•/• •/•

•/• •/•

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,5/230/16

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,5/230/16

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,5/230/16

•/•

•/•

•/•

•/–/–

•/–/–

–/–/•

•/–/–

•/–/–

–/–/•

•/–/–

•/–/–

–/–/•

– –/–

– –

–/•

– –


Beépíthető sütők

Típus/Megnevezés Design PureLine/ContourLine Kijelző Süllyeszthető gombok/Szöveges feliratozás/Szimbólumos feliratozás Élvezeti értéket növelő jellemzők Pontos hőmérsékletszabályozás 50 – 250°C között Elektronikus hőmérsékletszabályozás 30 – 300°C között Kábel nélküli húsmaghőmérő tű/Húsmaghőmérő tű Crisp funkció Üzemmódok Hőlégkeverés plusz /alsó-felső sütés/grill/hőlégkeveréses grill Intenzív sütés/alsó sütés/felolvasztás/barnító sütés Klímavezérlés (párával kombinált sütés)/Sütőautomatika Automatikus programok Felső sütés/Kisfelületű grill Kezelési kényelem Időre programozható gőzlöket (gőzbefúvás) Pontos idő kijelzése/Dátum kijelzése Stopper/Időtartamtárolás órában Start-stop programozás/Kikapcsoló automatika Valós hőmérséklet kijelzése/Javasolt hőmérséklet Saját programok/Egyedi beállítások Készülékajtó CleanGlass sütőajtó/Ajtókontakt kapcsoló Sütőtér Sütőtér nagysága (liter) Sütési szintek száma/Sütési szintek számozása Halogén világítás, izzók száma TwinPower – Kettős forrólevegő befúvás Tisztítási kényelem Nemesacél front CleanSteel felülettel* Perfect Clean sütőtér katalitikus öntisztítású hátfallal Pirolitikus öntisztítás Fűtött katalizátor/Katalizátor fűtés nélkül Lehajtható grillfütőszál Hatékonyság és tartósság Energiahatékonysági osztály Maradékhő felhasználás/Gyors felfűtés Háztartási készülék hálózat Előszerelve/Előkészítve Miele@Home rendszerre Biztonság Készülékhűtés/Hideg frontfelület Biztonsági kikapcsolás/Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Sütőtepsi/Univerzális sütőtepsi Perfect Clean felülettel Kombinált sütőrács Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/ Pirolízisre alkalmas FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Oldalsó felfogó rácsok Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Színek Nemesacél CleanSteel Briliáns fehér plusz Fekete Sötétbarna

22

* csak az Edelstahl/CleanSteel-re érvényes

H 6360 BP

H 6461 B

H 6461 BP

–/• DirectControl •/–/•

•/–

•/–

–/– –

–/– –

–/– –

DirectSensor •/–/•

DirectSensor •/–/•

•/•/•/• •/•/•/• •/•

•/•/•/• •/•/•/• •/•

•/•/•/• •/•/•/• •/•

• •/– •/200 •/• •/• 20/•

• •/– •/200 •/• •/• 20/•

• •/– •/200 •/• •/• 20/•

•/•

•/•

•/•

76 5/• 1 –

76 5/• 1 –

76 5/• 1 –

• •

> 60 –/–

> 60 –/–

> 60 –/–

–/•

– –/–

A

A

A

–/–

–/–

–/–

•/• •/•

•/• •/•

•/• •/•

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,6/230/16

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,5/230/16

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,6/230/16

•/•

•/•

•/•

–/–/•

•/–/–

–/–/•

–/–/•

•/–/–

–/–/•

–/–/•

•/–/–

–/–/•

• • • •

• • • •

•/•

•/•

–/•

•/•


Típus/Megnevezés Design PureLine/ContourLine Kijelző Süllyeszthető gombok/Szöveges feliratozás/Szimbólumos feliratozás Élvezeti értéket növelő jellemzők Pontos hőmérsékletszabályozás 50 – 250°C között Elektronikus hőmérsékletszabályozás 30 – 300°C között Kábel nélküli húsmaghőmérő tű/Húsmaghőmérő tű Crisp funkció Üzemmódok Hőlégkeverés plusz /alsó-felső sütés/grill/hőlégkeveréses grill Intenzív sütés/alsó sütés/felolvasztás/barnító sütés Klímavezérlés (párával kombinált sütés)/Sütőautomatika Automatikus programok Felső sütés/Kisfelületű grill Kezelési kényelem Időre programozható gőzlöket (gőzbefúvás) Pontos idő kijelzése/Dátum kijelzése Stopper/Időtartamtárolás órában Start-stop programozás/Kikapcsoló automatika Valós hőmérséklet kijelzése/Javasolt hőmérséklet Saját programok/Egyedi beállítások Készülékajtó CleanGlass sütőajtó/Ajtókontakt kapcsoló Sütőtér Sütőtér nagysága (liter) Sütési szintek száma/Sütési szintek számozása Halogén világítás, izzók száma TwinPower – Kettős forrólevegő befúvás Tisztítási kényelem Nemesacél front CleanSteel felülettel* Perfect Clean sütőtér katalitikus öntisztítású hátfallal Pirolitikus öntisztítás Fűtött katalizátor/Katalizátor fűtés nélkül Lehajtható grillfütőszál Hatékonyság és tartósság Energiahatékonysági osztály Maradékhő felhasználás/Gyors felfűtés Háztartási készülék hálózat Előszerelve/Előkészítve Miele@Home rendszerre Biztonság Készülékhűtés/Hideg frontfelület Biztonsági kikapcsolás/Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Sütőtepsi/Univerzális sütőtepsi Perfect Clean felülettel Kombinált sütőrács Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/ Pirolízisre alkalmas FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Oldalsó felfogó rácsok Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Színek Nemesacél CleanSteel Briliáns fehér plusz Fekete Sötétbarna

* csak az Edelstahl/CleanSteel-re érvényes

H 6860 BP

H 6890 BP

•/–

•/–

•/•/•/• •/•/•/• •/• > 100 •/•

•/•/•/• •/•/•/• •/• • •/•

• •/• •/200 •/• •/• 20/•

• •/• •/200 •/• •/• 20/•

•/•

•/•

76 5/• 3 –

90 3/• 3

• •/– •

• •/– •

M Touch –/–/–

• •/– •

M Touch –/–/–

• •/– •

• –

A

B

–/•

–/•

•/• •/•

•/• •/•

560 – 568 x 593 – 595 x 550 3,7/230/16

860 x 475 x 550/860 x 516 x 550 6,6/(AC 400/230)/3 x 16

•/•

–/2

–/–/•

–/–/2

–/–/•

–/–/2 pár

–/–/•

–/–/•

• • • •

•/•

•/•

23


Beépíthető 45 cm-es sütő

Típus/Megnevezés Design PureLine/ContourLine Kijelző Süllyeszthető gombok/Szöveges feliratozás/Szimbólumos feliratozás Élvezeti értéket növelő jellemzők Pontos hőmérsékletszabályozás 50 – 250°C között Elektronikus hőmérsékletszabályozás 30 – 300°C között Kábel nélküli húsmaghőmérő tű/Húsmaghőmérő tű Crisp funkció Üzemmódok Hőlégkeverés plusz/alsó-felső sütés/grill/hőlégkeveréses grill Intenzív sütés/alsó sütés/felolvasztás/barnító sütés Klímavezérlés (párával kombinált sütés)/Sütőautomatika Automatikus programok Felső sütés/Kisfelületű grill Kezelési kényelem Időre programozható gőzlöket (gőzbefúvás) Pontos idő kijelzése/Dátum kijelzése Stopper/Időtartamtárolás órában Start-stop programozás/Kikapcsoló automatika Valós hőmérséklet kijelzése/Javasolt hőmérséklet Saját programok/Egyedi beállítások Készülékajtó CleanGlass sütőajtó/Ajtókontakt kapcsoló Sütőtér Sütőtér nagysága literben Sütési szintek száma/Sütési szintek számozása Halogén világítás, izzók száma TwinPower – Kettős forrólevegő befúvás Tisztítási kényelem Nemesacél front CleanSteel felülettel* Perfect Clean sütőtér katalitikus öntisztítású hátfallal Pirolitikus öntisztítás Fűtött katalizátor/Katalizátor fűtés nélkül Lehajtható grillfütőszál Hatékonyság és tartósság Energiahatékonysági osztály Maradékhő felhasználás/Gyors felfűtés Háztartási készülék hálózat Előszerelve/Előkészítve Miele@Home rendszerre Biztonság Készülékhűtés/Hideg frontfelület Biztonsági kikapcsolás/Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Szériatartozék Sütőtepsi/Univerzális sütőtepsi Perfect Clean felülettel Kombinált sütőrács Perfect Clean felülettel/Perfect Clean nélkül/ Pirolízisre alkalmas FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer Perfect Clean felülettel/ Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Oldalsó felfogó rácsok Perfect Clean felülettel/ Perfect Clean nélkül/Pirolízisre alkalmas Színek Nemesacél CleanSteel Briliáns fehér plusz Fekete Sötétbarna

24

* csak az nemesacél/CleanSteel-re érvényes

H 6200 B

•/–

EasyControl •/•/• – 30 – 300°C – –

•/•/•/• •/•/•/• •/– – –/– –

•/– •/200 •/• •/• –/• •/– 49 3/• 1 –

• • – –

• A –/• –/–

•/• •/• 560 – 568 x 450 x 550 3,2 kW/230 V/16 A

•/• •/–/– •/–/– •/–/– •


25


Hasznos információk részletezve A Miele beépíthető sütők összefoglalása

3D kezelőfelület A 90 cm széles sütő felhasználó felé megdöntött kezelőfelülete kiemeli a készülék formáját, emellett pedig kényelmes és egyszerű kezelést biztosít. AirClean katalizátor A rendszer a kipárolgó gőzből kivonja a zsírokat, és semlegesíti a szagokat. Így nem rakódik le zsír a bútorokon, a falakon és a függönyökön. Jóval kevésbé érződik az ételszag. A katalizátor tetszés szerint be- és kikapcsolható. Automatikus programok Elektronikus szabályozású programok több, mint 100féle nemzetközi ételhez, így a sütemény, a kenyér, a hús stb. csak tökéletesre sikerülhet. Sem az üzemmódot, sem pedig a hőmérsékletet és az időtartamot nem kell beállítania. Emellett például a húsnál egyénileg beállítható a sütési fok és a pirítás. Az alacsony hőmérsékletű sütés speciális automatikus programjának köszönhetően olyan sültet készíthet, amilyet csak a legjobb éttermekben szolgálnak fel. Biztonsági funkciók A készülék egyetlen gombnyomással reteszelhető, így véletlenszerűen nem lehet bekapcsolni, ami pl. a gyerekeket óvja meg a sérülésektől. A Miele sütő akkor is automatikusan kikapcsol, ha túlléptük a maximális üzemidőt. Tehát ha elfelejtjük kikapcsolni a készüléket, a biztonság akkor is garantált. CleanSteel A Miele nemesacélból készült berendezései kiváló minőségű CleanSteel felületkezelést kapnak. Ennek a technológiának köszönhetően a felülete nagyon könnyen tisztítható és ápolható. Az ujjlenyomatok szinte láthatatlanok a CleanSteel felületen. CrispFunction A sütőtér páratartalmának célzott csökkentése száraz sütést tesz lehetővé. Így például a sült krumpli és a krokett különösen ropogósra sül. A CrispFunction minden üzemmódban kiválasztható. Elektronikus hőmérséklet szabályozás A berendezés elektronikusan felügyeli a sütési hőmérsékletet, így biztosított a pontos hőmérséklet-szabályozás. Így minimális hőmérséklet eltérés mellett a legfinomabb ételeket készítheti el, ráadásul az alkalmazási lehetőségek is széles körűek, legyen szó joghurtkészítésről vagy grillezésről.

26

Energiahatékonyság A Miele gépeknek nem csak a teljesítménye meggyőző: a legalacsonyabb energiafogyasztásúak, sőt, 10%-kal takarékosabbak, mint az A energiahatékonysági osztály*. Ezzel óvják a környezetet, és kímélik a családi kasszát. A 49 literes sütőterű kompakt sütők is segítenek az energiamegtakarításban. Ezek energiamegtakarítása szintén 10%-kal jobb, mint az A energiahatékonysági osztályba sorolt gépeké**. FlexiClip teleszkóposan kihúzható sínrendszer A teleszkópos rendszernek köszönhetően a sütőtepsi, a sütőrács és a sütőedény teljesen kihúzható a sütőtérből, és minden helyzetben biztosan megáll. Így kényelmesen locsolhatja a sültet vagy megforgathatja, kiveheti az ételet anélkül, hogy hozzáérne a sütő forró belsejéhez. Mindegyik sütési szinten rugalmasan használható. Forgónyárs A körös körül tökéletesen átsült hús csak a forgónyárssal sikerül. A 90 cm széles sütő tartozéka nem csak szárnyasokhoz használható – a grillezett borda vagy a bárány is fantasztikus ízű! Időbeállítási funkciók A Miele sütők sokféle időbeállítási funkciót kínálnak. Beprogramozhatja a sütés kezdetét és végét, illetve egyszerűen annak időtartamát. Az ételek pontosan a kívánt időre tökéletesen átsülnek. A beprogramozott sütési idő lejárta után a folyamat automatikusan véget ér. Emellett áramkimaradás esetén az órafunkció kb. 200 órán át működésben marad. Kábel nélküli húsmaghőmérő tű A készülék méri a maghőmérsékletet, így a húst, a halat és a szárnyast egyénileg, fokra pontosan süthetjük meg. A sütő a hátralévő időt is kijelzi. Nem kell tehát folyamatosan figyelni a sütést. A húsmaghőmérő kezelése nagyon felhasználóbarát. És ami különleges benne: bármikor kéznél van, mivel a tárolóhelye a sütőajtóban van kialakítva. Katalitikus öntisztítás A PerfectClean bevonatú Miele tűzhelyek és sütők nehezen elérhető hátsó fala katalitikus öntisztítást lehetővé tevő bevonattal is el van látva. Így a zsírmaradványok már a sütés alatt folyamatosan leválnak és a sütőtér hátsó falát ritkán kell takarítani. Készülékhűtő rendszer és hideg frontfelület A Miele sütők folyamatos hűtést kapnak. Így a kezelőfelület és fogantyúk, továbbá a konyhabútor is kellemesen hűvös marad. A réteges kialakítás hatékonyan szigeteli a sütő ajtaját, így annak külső felülete alacsony hőmérsékletű marad (50°C normál üzemmódban, 70°C a pirolízises öntisztítás során). Mindez garantálja a magas szintű biztonságot és az égési sérülések elleni védelmet.


Klímavezérlés (párával kombinált sütés) A páratartalom és a különböző üzemmódok összekapcsolásával (hőlégkeverés plusz vagy akár alsófelső sütés) tökéletesre fejleszthetjük sütési technikánkat. A hús kívül étvágygerjesztően barnára sül, belül pedig puha és szaftos marad; a kenyér és a zsemle pedig olyan friss és meleg lesz, mintha a péktől hoztuk volna. Klímavezérléses üzemmódban a gőzbefúvás ideje a további kényelmes kezelés érdekében beprogramozható. A klímavezérlés a különböző automatikus programokban is alkalmazható. Maradékhő hasznosítása Még jobb energiahatékonyságot érünk el a húsmaghőmérő használatával vagy a sütési idő beprogramozásával. Ilyenkor a készülék korábban lekapcsol, és a maradékhő hasznosításával fejezi be a sütést. Saját beállítások Sok Miele modellen a gyárilag beállított paraméterek, pl. a nyelv, a jelzőhangok, a kijelző fényereje stb. egyénileg módosíthatók. Így bármikor összehangolhatja saját szokásaival a készülékét. Saját programok A Miele sütőkön akár 20 saját programot is létrehozhat: ilyenkor az üzemmódot, a hőmérsékletet és az időtartamot egyénileg határozhatja meg. Így a gyakran készített ételek beállításai egyetlen mozdulattal lehívhatók, a korábban jól sikerült ételei pedig automatikusan pontosan ugyanúgy elkészülnek. Speciális alkalmazások A mindennapi főzés során vannak olyan eljárások, amelyek csak akkor sikerülnek tökéletesre, ha egészen pontosan választjuk meg a hőmérsékletet, vagy ha a sütőtérben sajátos klímaviszonyok uralkodnak. Ilyen például a tészta kelesztése vagy a gyümölcsaszalás. Speciális automatikus programok A Miele automatikus programjaival nincs olyan kulináris kívánság, amit ne lehetne teljesíteni. Sokféle nemzetközi receptünk mellett megadjuk néhány közkedvelt brit étel receptjét is. Így akár a karácsonyi puding vagy a lime-os sajttorta is tökéletesre sikerülhet. TwinPower kettős forró levegő keringtetés A 90 cm széles sütőben elhelyezett két fűtőszál és két befúvó gondoskodik a rendkívül gyors felmelegítésről és a forró levegő optimális keringetéséről. A sütő így rövid idő alatt üzemkész állapotba kerül. XXL sütőtér A 90 literes térfogatú XXL sütőtér három sütési szinten elosztva rengeteg ételnek kínál helyet. *10%-kal jobb energiamegtakarítás, mint az A energiahatékonysági osztály határértéke (0,99 kWh / 65 literes sütőtértől).  **10%-kal jobb energiamegtakarítás, mint az A energiahatékonysági osztály határértéke (0,79 kWh / 35–65 literes sütőtértől). 

27


Miele Kft. H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. 1525 Budapest, Pf. 29. Tel.: (+36 1) 880 6400 Fax: (+36 1) 880 6402 e-mail: info@miele.hu http://www.miele.hu Miele Bemutatóterem: Tel.: (+36 1) 880 6450 Fax: (+36 1) 880 6401 e-mail: bemutatoterem@miele.hu Nyitva tartási idő: Hétfőtől péntekig: 9.00-17.30 Szombaton: 10.00-14.00

A Miele termékek a CE minőségi védjeggyel rendelkeznek. A CE előírásoknak való megfelelőséget a gyártó garantálja. Miele márkaszerviz H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. Telefon: (+36 1) 880 6480 Fax: (+36 1) 880 6403 e-mail: szerviz@miele.hu

A feltüntetett forint árak a hulladékkezelési díjat tartalmazó javasolt áfás fogyasztói árak, melyeknek mindenkori változtatásának jogát – költségnövekedésre, tévesztésre, valamint nyomdai-, és szedési hibákra való tekintettel – a Miele Kft. fenntartja magának. A javasolt áfás fogyasztói árak szolgáltatást nem tartalmaznak. Az igénybevett szolgáltatások külön fizetendők.

© Miele & Cie., Gütersloh / M-Nr. 9 756 370 / FM 130151 (77) / MMS 13-0054 / A módosítás joga fenntartva.

Miele - Catalogue Ovens - HU  
Miele - Catalogue Ovens - HU  
Advertisement