Page 1

Elektromos és indukciós főzőlapok


Elektromos és indukciós főzőlapok

2

A Miele új konyhai készülékeivel öröm és kikapcsolódás lesz a főzés.


A villanytűzhelyen való főzés hosszú és érdekes fejlődésen ment keresztül. Míg az ember eleinte egyszerűen csak büszke volt a villamos energia hasznosítására, addig az évek során folyamatosan finomítani kellett a technológián, hogy a főzőlapok elérjék a ma már lehetséges eredményeket. A Miele számára fontos az innováció, a mindig jobban, a nemes törekvés a minőségre. Ez a filozófia az, ami ösztönzően hat és szakadatlanul előmozdítja a technológiai fejlődést az elektromos főzőlapok terén is, hogy eleget tudjon tenni a kezelhetőséggel és rugalmassággal kapcsolatos magas igényeknek.

3


Önmagában vagy sütővel – mindig a konyha középpontjában A Miele főzőlapok kivitelei

A főzőlap mindig a konyha központi elemét képezi, legyen szó főzőszigetről vagy klasszikus módon konyhabútorba épített kivitelről.

4


Tűzhelytől független A Miele főzőlapok a sütőtől függetlenül építhetők be, így az alatta lévő tér fiókokkal vagy szekrényelemekkel használható ki. A konyhatervezés során így teljesen rugalmasan valósíthatja meg elképzeléseit.

5


Indukciós, elektromos vagy gázfőzőlapok – fűtési módok az egyéni főzési szokásoknak megfelelően A Miele főzőlapok típusai

A Miele főzőlapok különböző fűtési módokkal készülnek. Így a Miele termékei között mindig megtalálja a saját főzési szokásainak megfelelő főzőlapot. Ön melyik technológiát részesíti előnyben? Indukciós főzőlap Diktálja a trendeket. Indukciós főzés során közvetlenül az edény alján képződik hő. Az edény méretét a főzőlap automatikusan felismeri. Előnyei: gyakorlatilag nincs energiaveszteség. A főzés különösen biztonságos, mivel a főzőzóna melletti felületek viszonylag hűvösek maradnak. A Miele készülékei emellett a kezelési kényelmet biztosító sajátos kialakítási jellemzőkkel rendelkeznek. Elektromos főzőlap A hagyományos. A főzőlapot az üvegkerámia lap alatti fűtőszálak melegítik fel. Ez látható is, a főzőzóna ugyanis vörösen felizzik.

Gázfőzőlap A klasszikus. A nagyon pontos hőmérséklet szabályozást különösen a profi szakácsok értékelik nagyra. Ezekről a főzőlapokról a „Gázfőzőlapok” című fejezetben olvashat részletesebben.


7


Minden konyhában a megfelelő méret A Miele főzőlapok sokféle méretben

Kevés edénnyel főz, vagy szívesen készít teljes menüket, amihez sok edényre és serpenyőre van szükség? Mindegy, hogy mekkora helyre van szüksége a főzéshez – a Miele mindig a kellő nagyságú főzőlapot biztosítja Önnek!

8


A klasszikus – 60 cm széles helytakarékos készülékek 3–4 főzőzónával.

A kényelmes – 75 cm széles készülékek 3-6 főzőzónával.

A nagyszabású – 90 cm széles készülékek 3-5 főzőzónával. A Miele elektromos és indukciós főzőlapjai költséges átalakítás nélkül építhetők be a 60 cm széles, 40 mm vastag munkalappal felszerelt alsószekrényekbe. Ugyanis szinte az összes Miele főzőlap rendkívül lapos kialakítású: a csekély beépítési mélységnek köszönhetően a főzőlap nem nyúlik be a munkalap alá, így az alsószekrény oldalfalait nem kell kifűrészelni.


Megfelelő keretet adunk a konyhaművészetnek A Miele főzőlapok kereteinek kialakításai

A Miele főzőlapok változatos kialakításban kaphatók – üvegből és nemesacélból. 10


Üvegkerámia lap körbefutó nemesacél kerettel Az üvegkerámia főzőlapot minden oldalról kiváló minőségű nemesacél keret védi. A körbefutó keretnek többféle változata van.

Síkba építhető üvegkerámia főzőlapok A keret nélküli főzőlapok tökéletesen integrálhatók a munkalapba – mintha egybeöntötték volna. Sarkok és szegélyek nélkül.

Facettás kivitelű üvegkerámia főzőlapok Kifinomult design nagy üvegfelülettel és oldalsó vagy körbefutó facettás kivitellel.


A Miele készülékkezelési filozófiája leegyszerűsíti a főzést A Miele főzőlapok magától értetődő kezelése

A teljes örömnek semmi sem állhat útjába. A Miele főzőlapok kezelése magától értetődő, maguk a készülékek számos innovatív kialakítási jellemzővel rendelkeznek. Történjen a vezérlés érintőkijelzővel, DirectControl ill. DirectControl Plus funkcióval, közvetlen kiválasztással, EasyControl Plus funkcióval vagy gombokkal, a Miele főzőlapok könnyű kezelése élvezetté teszi a főzést és sütést.

12


EasyControl Plus A középen elhelyezett +/- gombokkal magától értetődően választható ki bármelyik főzőhely. Különösen kényelmes: a főzőzónák és az idő egyszerűen beállíthatók.

DirectControl A középen elhelyezett számsorral vezérelhető az összes főzőzóna. A teljesítményfokozat és a főzési idő közvetlenül, gyorsan és magától értetődően választható ki. Különösen kényelmes: az időzítő egyszerűen beállítható.

DirectControl Plus Itt is gyorsan és magától értetődően választhatók ki teljesítményfokozatok és a főzési idő. Minden főzőzónához egy hátulról megvilágított számsor tartozik. Kikapcsolva a számsorok nem láthatók – letisztult, elegáns forma.

Érintőkijelzős kezelés Az új FlexTouch indukciós főzőlap egy egyszerűen kezelhető szöveges kijelzővel vezérelhető. A funkciók a kijelző megérintésével választhatók ki.


Koncentrált teljesítmény a gyorsabb főzéshez A Miele főzőlapok gyorsasága

ExtraSpeed A Miele ExtraSpeed funkcióval felszerelt főzőlapjai a leggyorsabb elektromos HiLight főzőlapok a világon*. Az innovatív, Miele által kifejlesztett három komponensű technológiának köszönhetően az ExtraSpeed főzőzónákat használva akár 35% időmegtakarítást is elérhetünk**. Mindezt az intelligens ütemezés, a fűtőtestek nagyobb teljesítménye és a hatékony hőmérséklet ellenőrzés teszi lehetővé. WaterBoost A Miele WaterBoost funkcióval rendelkező indukciós tűzhelyei a nagy, 28 cm-es főzőzónán akár 5,5 kW maximális teljesítményre is képesek, már 24 cm-es alapátmérőjű edényeknél is. A nagy teljesítménynek köszönhetően pl. 2 liter víz 2 perc 38 másodperc alatt forr fel. A kiegészítő TwinBooster funkció maximális rugalmasságot tesz lehetővé, így minden főzőzóna egyszerre használható. TwinBooster A Miele által kifejlesztett TwinBooster funkciónak köszönhetően rugalmasabban alakíthatja a főzést, mivel az indukciós teljesítmény egyénileg osztható el. Szükség esetén két főzőzóna teljesítménye egyetlen zónába vonható össze.

PowerFlex A PowerFlex főzőzónák különösen sokoldalúan és rugalmasan használhatók. Legyen szó külön főzőedényekről, nagyobb tésztás tálakról vagy sütőkről, mindegyik gond nélkül használható. A főzőlap felülmúlhatatlan gyorsasága is egyedülálló, amely akár 7,4 kW maximális teljesítményre is képes. Természetesen a PowerFlex tartalmazza a Miele bevált TwinBooster technológiáját is.

*2012. októberi helyzet **Egy 15 éves Miele hagyományos, elektromos fűtéssel rendelkező főzőlaphoz képest


A Miele főzőlapok nem csak a legmagasabb szintű kényelemmel és biztonsággal győzik meg a felhasználót, hanem az olyan innovatív technológiákkal is, mint az elektromos főzőlapok ExtraSpeed funkciója, az indukciós főzőlapok Booster és PowerFlex funkciója, valamint a gázfőzőlapok wok égője. Mindegy, hogy mivel főz: gázzal, indukciós vagy elektromos főzőlapon, ezekkel a funkciókkal még gyorsabban érheti el a tökéletes végeredményt. 15


Mindenfajta főzőedényhez A Miele főzőlapok rugalmas kialakítású főzőzónái

Változtatható főzőzónák Változtatható főzőzónákat bekapcsolva a főzőzóna az edény méretéhez igazodik. Az indukció során ez automatikusan történik. Így még rugalmasabban használhatja a főzőedényeit.

Sütőzóna Ha a főzőlap kezelőfelületén bekapcsoljuk a kibővítő funkciót, egyszerűen egy sütőfelületté kapcsolhatjuk össze a főzőzónákat. E kiegészítő funkcióval akár kerek edényeket vagy szögletes sütőedényeket is használhatunk egy főzőfelületen.

PowerFlex A PowerFlex főzőzónák különösen sokoldalúan és rugalmasan használhatók. Legyen szó külön főzőedényekről vagy nagyobb tésztás tálakról mindegyik gond nélkül használható. A főzőlap felülmúlhatatlan gyorsasága is egyedülálló, amely akár 7,4 kW maximális teljesítményre is képes. Természetesen a PowerFlex tartalmazza a Miele bevált TwinBooster technológiáját is. FlexTouch Maximális rugalmasság: a főzéshez a teljes felület rendelkezésre áll. Többszörös üzemmódban a készülék a főzőlap bármelyik pontján automatikusan felismer akár öt edényt is. A főzőlap egy nagy érintőkijelzővel kezelhető. A főzőlap választástól függően egyetlen óriási főzőzónaként (önálló üzemmód) vagy három részre osztott főzőfelületként (trió üzemmód) is használható.


A Miele főzőlapok különböző méretű és geometriájú főző- és sütőzónákkal rendelkeznek. Így minden formájú és méretű edényt, serpenyőt és sütőedényt optimálisan tud használni. A főzőlap különlegessége, hogy a főzőzónák önállóan felismerik az edény méretét és automatikusan szabályozzák az energiaellátást. A kibővítő funkció összekapcsolja a főző- és sütőzónákat, így az innovatív műszaki tartalomnak köszönhetően optimálisan használhatja ki a főzőlapon rendelkezésre álló helyet.

17


Exkluzív kialakítás a teljes élményhez! A Miele főzőlapok termékjellemzői*

DirectControl Annyira kényelmes: a gyorskiválasztásra a központi számsoron vagy pedig az egyes főzőzónáknál van lehetőség.

Con@ctivity Innovatív kényelem: a páraelszívó automatikusan reagál a főzőlap beállításaira.

FlexTouch indukció Ennél jobban nem lehet: tetszés szerint a teljes felület használható főzésre.

PowerFlex indukció Sokoldalú és rugalmas: a nagy főzőedények is gyorsan és problémamentesen felmelegednek.

ExtraSpeed Akár 35% időmegtakarítás**: a Miele által kifejlesztett technológiának köszönhetően több ideje marad másra.

* Modelltől függő kialakítás ** Egy 15 éves Miele hagyományos, elektromos fűtéssel rendelkező főzőlaphoz képest


DirectControl Plus A teljesítményfokozat és a főzési idő közvetlenül, gyorsan és magától értetődően választható ki. Minden főzőzónához egy hátulról megvilágított számsor tartozik. Kikapcsolva a számsorok nem láthatók – letisztult, elegáns forma.

19


További meggyőző jellemzők A Miele főzőlapok termékelőnyei*

20

Rugalmas kialakítású főzőzónák Mindenfajta főzőedényhez: minden edény és serpenyő optimálisan elhelyezhető.

Időzítő Ésszerű megoldás: ezzel a funkcióval beállítható például a stopper.

Stop & Go funkció Így semmi sem ég oda: ezzel a funkcióval az összes főzőzóna teljesítményét egyetlen gombnyomással 1-es fokozatra lehet csökkenteni.

Felfűtő automatika Mindig időben: az automatika csökkenti a bekapcsolás utáni nagy felfűtési teljesítményét, így előzve meg, hogy az étel odaégjen.

Egyéni beállítási lehetőségek Teljesen egyedülálló: a főzőlap alapbeállításai egyénileg módosíthatók.

Melegentartási funkció Bármikor lehet tálalni: a funkció úgy szabályozza a hőmérsékletet az edény alján, hogy ne égjen oda semmi.

Könnyen tisztítható üvegkerámia Többé nem ég rá semmi: mivel a főzőlap viszonylag hideg marad, a szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.

EcoGlass 100%-ban természetes: az üvegkerámia környezetkímélő nyersanyagokból készül.

Energiahatékonyság minden területen Időt és pénzt takarít meg: a Miele főzőlapok energiahatékonysága példaértékű.


Hatékonyság és biztonság Az indukció során az előállított hő nem vész el, az üvegkerámia pedig viszonylag hűvös marad.

Edényméret-felismerés Meggyőző: a főzőzónán belül felismeri a főzőedény méretét, és ahhoz igazítja a főzőzónát.

Edényfelismerés Csak indukciós tűzhelyen: ha nincs edény a bekapcsolt főzőlapon, az energiaellátást a rendszer rögtön megszakítja.

Maradékhő kijelzés Praktikus segítő a mindennapokban: a maradékhő kijelzés figyelmeztet minket arra, hogy ne érjünk hozzá a még forró főzőzónához.

Biztonsági kikapcsolás Intelligens: ha egy főzőzóna szokatlan hosszú ideig fűt, a főzőlap automatikusan kikapcsol.

Reteszelés és üzembehelyezési zár Rendkívül hasznos: mindkét funkció megakadályozza a főzőlap véletlenszerű bekapcsolását.

Túlhevülés elleni védelem és hibafelügyelet Óvja a főzőlapot: szélsőséges terhelés mellett a főzőzóna automatikusan kikapcsol. * Modelltől függő kialakítás

21


Elektromos és indukciós főzőlapok

Típus-/Modell megnevezése Fűtési mód Fűtési mód Kialakítás Sütővel kombinált/Független a sütőtől Design Körbefutó nemesacél keret Nemesacél szegélyléc elöl és hátul Facettás kivitel/Síkba építhető kivitel Főzőzónák kialakítása Főzőzónák száma PowerFlex-főzőzónák Száma/Átmérője (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm)/Edények száma FlexTouch-nál Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Kezelési kényelem Kezelés Touch-vezérléssel*/Szenzoros felülettel/Gombokkal Info display Edény- és edényméret felismerés Főzőzóna bővítés Stop&Go-funkció/Melegentartás funkció Stopper/Időzített lekapcsolás/Felfűtő automatika Egyéni beállítási lehetőségek (pl. jelzőhangok) Melegentartó zóna 150 W Kijelzők Maradékhő kijelzés/Teljesítményfokozatok kijelzése Hatékonyság és tartósság Maradékhő hasznosítás Háztartási készülék hálózat Automatikus Con@ctivity funkció Biztonság Biztonsági kikapcsolás Reteszelés/Üzembehelyezési zár Hibafelügyelet/Beépített hűtőventilátor/Túlhevülés elleni védelem Edényvédelem/Maradékhő kijelzés Műszaki adatok Méretek mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Beépítési magasság csatlakozódobozzal (mm) Kivágási méretek (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Tisztítópenge/Előszerelt csatlakozó kábel

22

* a vezérlés a világnyelveket igen, de a magyar nyelvet nem tartalmazza

KM 5617

KM 6204

KM 6224

Elektromos/HiLight

Elektromos/HiLight

Elektromos/HiLight

–/•

–/•

–/•

lapos, széles keret – –/–

lapos, széles keret – –/–

lapos, széles keret – –/–

4

4

4

–/– –/–/–

–/– –/–/–

–/– –/–/–

bal első/Vario/120/210/– 750/2.200/–/–

bal hátsó/Extraspeed/120/210/– bal első/Extraspeed/145/230/– 1.200/2.900/–/– 1.500/3.200/–/–

bal hátsó/egykörös/145 1.200/–/–

bal hátsó/egykörös/145 1.200/–/–

bal hátsó/egykörös/145 1.200/–/–

jobb hátsó/ főző-sütőzóna/ 170 Ø, 265 széles 1.500/2.400/–/–

jobb hátsó/főző-sütőzóna/ 170 Ø, 265 széles 1.500/2.400/–/–

hátsó középső/Vario/120/210 750/2.200/–/–

jobb első/egykörös/180 1.800/–/–

jobb első/ egykörös/145 1.200/–/–

jobb hátsó/sütőzóna/170 Ø, 265 széles 1.500/2.400/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/•/– – –

–/•/– – –

–/•/– – – – •/– •/•/•

• •

• •/– •/•/• •

•/•

•/•

•/•

• •/• •/–/• –/•

• •/• •/–/• •/•

• •/• •/–/• •/•

764 x 38 x 504 47 750 x 490 7,6/AC 400/230/3 x 16

614 x 38 x 514 47 600 x 500 7,7/AC 400/230/3 x 16

794 x 38 x 514 48 780 x 500 9,0/AC 400/230/3 x 16

•/•

•/•

•/•

–/– •/•/• –

• –


Típus-/Modell megnevezése Fűtési mód Fűtési mód Kialakítás Sütővel kombinált/Független a sütőtől Design Körbefutó nemesacél keret Nemesacél szegélyléc elöl és hátul Facettás kivitel/Síkba építhető kivitel Főzőzónák kialakítása Főzőzónák száma PowerFlex-főzőzónák Száma/Átmérője (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm)/Edények száma FlexTouch-nál Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Kezelési kényelem Kezelés Touch-vezérléssel*/Szenzoros felülettel/Gombokkal Info display Edény- és edényméret felismerés Főzőzóna bővítés Stop&Go-funkció/Melegentartás funkció Stopper/Időzített lekapcsolás/Felfűtő automatika Egyéni beállítási lehetőségek (pl. jelzőhangok) Melegentartó zóna 150 W Kijelzők Maradékhő kijelzés/Teljesítményfokozatok kijelzése Hatékonyság és tartósság Maradékhő hasznosítás Háztartási készülék hálózat Automatikus Con@ctivity funkció Biztonság Biztonsági kikapcsolás Reteszelés/Üzembehelyezési zár Hibafelügyelet/Beépített hűtőventilátor/Túlhevülés elleni védelem Edényvédelem/Maradékhő kijelzés Műszaki adatok Méretek mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Beépítési magasság csatlakozódobozzal (mm) Kivágási méretek (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Tisztítópenge/Előszerelt csatlakozó kábel

* a vezérlés a világnyelveket igen, de a magyar nyelvet nem tartalmazza

KM 6230

KM 6316 "WATERBOOST"

KM 6318

Elektromos/HiLight

Elektromos indukcióval

Elektromos indukcióval

–/•

–/•

–/•

magasított, széles keret – –/–

magasított, széles keret – –/–

– –

5

3

4

–/– –/–/–

–/– –/–/–

–/– –/–/–

bal első/egykörös/145/– 1.200/–/–

bal/Waterboost/140 – 280/– 2.600/3.300/5.500

bal első/Vario/160 – 230/– 2.300/3.000/3.700

bal hátsó/Vario/120/210 750/2.200/–/–

–/– –/–/–

bal hátsó/Vario/100 – 160 1.400/2.200/–

•/–

hátsó középső/Extraspeed/145/ 210/270 jobb hátsó/Vario/140 – 200 1.200/2.300/3.400/–/– 1.850/3.000/–

jobb hátsó/sütőzóna/200 Ø, 300 széles 2.300/3.000/3.700

jobb hátsó/egykörös/180 1.800/–/–

jobb első/Vario/100 – 160 1.400/2.000/–

jobb első/Vario/140 – 200 1.850/3.000/–

jobb első/sütőzóna/180 Ø, 410 széles 1.800/3.900/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/•/– – – – •/– •/•/•

–/•/– –

–/•/– –

•/• •/•/• •

• • •/• •/•/• •

•/•

•/•

•/•

• •/• •/–/• •/•

• •/• •/•/• –/•

• •/• •/•/• –/•

942 x 34 x 526 44 916 x 500 10,8/AC 400/230/3 x 16

626 x 13 x 526 45 560 x 490 7,4/AC 400/230/3 x 16

630 x 14 x 530 47 600 x 500 7,4/AC 400/230/3 x 16

•/•

•/•

•/•

23


Indukciós főzőlapok

Típus-/Modell megnevezése Fűtési mód Fűtési mód Kialakítás Sütővel kombinált/Független a sütőtől Design Körbefutó nemesacél keret Nemesacél szegélyléc elöl és hátul Facettás kivitel/Síkba építhető kivitel Főzőzónák kialakítása Főzőzónák száma PowerFlex-főzőzónák Száma/Átmérője (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna

KM 6322

KM 6323

KM 6328

Elektromos indukcióval

Elektromos indukcióval

Elektromos indukcióval

–/•

–/•

–/•

lapos, széles keret – –/–

– – –/•

magasított, széles keret – –/–

4

4

4

2/150 – 230 2.100/3.000/3.700

2/150 – 230 2.100/3.000/3.700

4/150 – 230 2.100/3.000/3.700

Pozíció/Fajta/Átmérő (mm)/Edények száma FlexTouch-nál Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna

bal első/Vario/140 – 200/– 1.850/3.000/–

bal első/Vario/140 – 200/– 1.850/3.000/–

bal teljes/ PowerFlex-híd/ 230 x 390 3.400/4.800/7.400

Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna

bal hátsó/Vario/100 – 160 1.400/2.200/–

bal hátsó/Vario/100 – 160 1.400/2.200/–

jobb teljes/ PowerFlex-híd/ 230 x 390 3.400/4.800/7.400

jobb teljes/ PowerFlex-híd/ 230 x 390 3.400/4.800/7.400

jobb/PowerFlex-híd/230 x 390 3.400/4.800/7.400

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/•/– –

–/•/– –

–/•/– –

– –

•/•

•/•

•/•

• •/• •/•/• –/•

• •/• •/•/• –/•

• •/• •/•/• –/•

614 x 16 x 514 48 600 x 500 7,4/AC 400/230/3 x 16

592 x 18 x 492 51 596 x 496 7,4/AC 400/230/3 x 16

626 x 13 x 526 45 560 x 490 7,4/AC 400/230/3 x 16

•/•

•/•

•/•

Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Kezelési kényelem Kezelés Touch-vezérléssel*/Szenzoros felülettel/Gombokkal Info display Edény- és edényméret felismerés Főzőzóna bővítés Stop&Go-funkció/Melegentartás funkció Stopper/Időzített lekapcsolás/Felfűtő automatika Egyéni beállítási lehetőségek (pl. jelzőhangok) Melegentartó zóna 150 W Kijelzők Maradékhő kijelzés/Teljesítményfokozatok kijelzése Hatékonyság és tartósság Maradékhő hasznosítás Háztartási készülék hálózat Automatikus Con@ctivity funkció Biztonság Biztonsági kikapcsolás Reteszelés/Üzembehelyezési zár Hibafelügyelet/Beépített hűtőventilátor/Túlhevülés elleni védelem Edényvédelem/Maradékhő kijelzés Műszaki adatok Méretek mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Beépítési magasság csatlakozódobozzal (mm) Kivágási méretek (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Tisztítópenge/Előszerelt csatlakozó kábel

24

* a vezérlés a világnyelveket igen, de a magyar nyelvet nem tartalmazza

• • •/• •/•/• •

• • •/• •/•/• •

• • •/• •/•/•


Típus-/Modell megnevezése Fűtési mód Fűtési mód Kialakítás Sütővel kombinált/Független a sütőtől Design Körbefutó nemesacél keret Nemesacél szegélyléc elöl és hátul Facettás kivitel/Síkba építhető kivitel Főzőzónák kialakítása Főzőzónák száma PowerFlex-főzőzónák Száma/Átmérője (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm)/Edények száma FlexTouch-nál Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna

KM 6347

KM 6366

KM 6367

Elektromos indukcióval

Elektromos indukcióval

Elektromos indukcióval

–/•

–/•

–/•

lapos, széles keret – –/–

lapos, széles keret – –/–

– – –/•

4

6

6

2/150 – 230 2.100/3.000/3.700

6/150 – 230 2.100/3.000/3.700

6/150 – 230 2.100/3.000/3.700

bal első/Vario/160 – 230/– 2.300/3.000/3.700

bal/PowerFlex-híd/230 x 390/– 3.400/3.700/–

bal/PowerFlex-híd/230 x 390/– 3.400/3.700/–

Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna

bal hátsó/Vario/100 – 160 1.400/2.200/–

középső/PowerFlex-híd/ 230 x 390 3.400/4.800/7.400

középső/PowerFlex-híd/ 230 x 390 3.400/4.800/7.400

jobb teljes/ PowerFlex-híd/ 230 x 390 3.400/4.800/7.400

jobb/PowerFlex-híd/230 x 390 3.400/4.800/7.400

jobb/PowerFlex-híd/230 x 390 3.400/4.800/7.400

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/•/– –

–/•/– –

–/•/– –

Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Kezelési kényelem Kezelés Touch-vezérléssel*/Szenzoros felülettel/Gombokkal Info display Edény- és edényméret felismerés Főzőzóna bővítés Stop&Go-funkció/Melegentartás funkció Stopper/Időzített lekapcsolás/Felfűtő automatika Egyéni beállítási lehetőségek (pl. jelzőhangok) Melegentartó zóna 150 W Kijelzők Maradékhő kijelzés/Teljesítményfokozatok kijelzése Hatékonyság és tartósság Maradékhő hasznosítás Háztartási készülék hálózat Automatikus Con@ctivity funkció Biztonság Biztonsági kikapcsolás Reteszelés/Üzembehelyezési zár Hibafelügyelet/Beépített hűtőventilátor/Túlhevülés elleni védelem Edényvédelem/Maradékhő kijelzés Műszaki adatok Méretek mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Beépítési magasság csatlakozódobozzal (mm) Kivágási méretek (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Tisztítópenge/Előszerelt csatlakozó kábel

* a vezérlés a világnyelveket igen, de a magyar nyelvet nem tartalmazza

• • •/• •/•/• •

• • •/• •/•/• •

• • •/• •/•/• •

•/•

•/•

•/•

• •/• •/•/• –/•

• •/• •/•/• –/•

• •/• •/•/• –/•

764 x 16 x 504 48 750 x 490 7,4/AC 400/230/3 x 16

806 x 13 x 526 45 780 x 500 11,1/AC 400/230/3 x 16

792 x 18 x 512 51 796 x 516 11,1/AC 400/230/3 x 16

•/•

•/•

•/•

25


Indukciós főzőlapok

Típus-/Modell megnevezése Fűtési mód Fűtési mód Kialakítás Sütővel kombinált/Független a sütőtől Design Körbefutó nemesacél keret Nemesacél szegélyléc elöl és hátul Facettás kivitel/Síkba építhető kivitel Főzőzónák kialakítása Főzőzónák száma PowerFlex-főzőzónák Száma/Átmérője (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm)/Edények száma FlexTouch-nál Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Főzőzóna Pozíció/Fajta/Átmérő (mm) Teljesítmény W/Booster/TwinBooster Kezelési kényelem Kezelés Touch-vezérléssel*/Szenzoros felülettel/Gombokkal Info display Edény- és edényméret felismerés Főzőzóna bővítés Stop&Go-funkció/Melegentartás funkció Stopper/Időzített lekapcsolás/Felfűtő automatika Egyéni beállítási lehetőségek (pl. jelzőhangok) Melegentartó zóna 150 W Kijelzők Maradékhő kijelzés/Teljesítményfokozatok kijelzése Hatékonyság és tartósság Maradékhő hasznosítás Háztartási készülék hálózat Automatikus Con@ctivity funkció Biztonság Biztonsági kikapcsolás Reteszelés/Üzembehelyezési zár Hibafelügyelet/Beépített hűtőventilátor/Túlhevülés elleni védelem Edényvédelem/Maradékhő kijelzés Műszaki adatok Méretek mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Beépítési magasság csatlakozódobozzal (mm) Kivágási méretek (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Tisztítópenge/Előszerelt csatlakozó kábel

26

* a vezérlés a világnyelveket igen, de a magyar nyelvet nem tartalmazza

KM 6386

KM 6395

Elektromos indukcióval

Elektromos indukcióval

–/•

–/•

magasított, széles keret – –/–

5

1 FlexTouch

2/150 – 230 2.100/3.000/3.700

–/– –/–/–

bal első/Vario/140 – 200/– 1.850/3.000/–

közép/FlexTouch/760 x 410/5 2.600/3.700/–

bal hátsó/ Vario/100 – 160 1.400/2.200/–

–/–/– –/–/–

hátsó középső/Vario/180 – 280 2.600/3.000/3.700

–/–/– –/–/–

jobb/PowerFlex-híd/230 x 390 3.400/4.800/7.400

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/–/– –/–/–

–/•/– –

•/–/–

• • •/• •/•/• • –

–/–

• •

–/– •/•/•

• –

•/•

•/•

• •/• •/•/• –/•

• •/• •/•/• –/•

942 x 13 x 526 45 916 x 500 11,1/AC 400/230/3 x 16

930 x 74 x 520 87 916 x 500 10,8 /AC 400/230/3 x 16

•/•

•/•


27


Hasznos információk részletezve A Miele főzőlapok összefoglalása

Biztonsági kikapcsolás Minden teljesítményfokozatra egy maximális üzemidőt határoztunk meg. Ha egy főzőzóna azonos teljesítményfok mellett szokatlan hosszú időn át fűt, a főzőlap automatikusan kikapcsol. Con@ctivity Az innovatív Con@ctivity funkciónak köszönhetően a főzőlap kommunikál a páraleszívóval. A páraelszívó automatikusan reagál a főzőlap beállításaira, és ennek megfelelően módosítja a szagelszívási teljesítményt. A páraelszívó megvilágítása is automatikusan bekapcsol. Teljes komfort – ezt csak a Miele tudja. DirectControl A középen elhelyezett számsorral vezérelhető az összes főzőzóna. A teljesítményfokozat és a főzési idő közvetlenül, gyorsan és magától értetődően választható ki. Különösen kényelmes: az időzítő egyszerűen beállítható. DirectControl Plus A teljesítményfokozat és a főzési idő gyorsan és magától értetődően választható ki. Minden főzőzónához egy hátulról megvilágított számsor tartozik. Kikapcsolva a számsorok nem láthatók – letisztult, elegáns formaterv. EcoGlass A Miele üvegkerámia lapjai arzén és antimon nélkül készülnek. Az anyag majdnem 100%-ban természetes nyersanyagokból áll. Ezzel a környezetet is óvjuk. Edényfelismerés Ha az indukciós főzőlap bekapcsolt főzőzónáján nincs edény, vagy ha az edény nem alkalmas főzésre, az energiaellátás megszakad, illetve be sem kapcsol. Edényméret-felismerés Indukciós főzőlapoknál a készülék a főzőzónán belül felismeri az edény méretét, és csak ezen a felületen ad le energiát. Az energiafelhasználás így a leghatékonyabb. Egyéni beállítási lehetőségek A főzőlap alapbeállításai az egyéni igényeknek megfelelően egyszerűen módosíthatók. Így például állítani lehet a szenzorgombok reagálási sebességét, személyre szabott kezelési kényelmet biztosítva. Energiahatékonyság minden területen A Miele főzőlapokkal nem csak időt, hanem energiát is megtakarít. A Miele indukciós főzőlap felfűtés során a hagyományos elektromos főzőlaphoz képest 30%-kal kevesebb energiát használ fel. Ugyanakkor a Miele elektromos főzőlapjai is célzottan használják fel az energiát: az ExtraSpeed funkció a 35%-kal gyorsabb felfűtési idő ellenére nem fogyaszt több energiát, mint a hagyományos HiLight főzőlapok. 28

ExtraSpeed A Miele ExtraSpeed HiLight funkcióval felszerelt főzőlapjai a leggyorsabb elektromos főzőlapok a világon*. Az innovatív, Miele által kifejlesztett 3 komponensű technológiának köszönhetően az ExtraSpeed főzőzónákat használva akár 35% időmegtakarítást is elérhetünk*. Mindezt az intelligens ütemezés, a a fűtőtestek nagyobb teljesítménye és a hatékony hőmérséklet-ellenőrzés teszi lehetővé. Felfűtő automatika Az automatika önmagától leszabályozza a gyors felfűtéshez szükséges magas kezdeti teljesítményt a továbbfőzéshez használt kisebb hőfokra. Így biztosan nem felejtjük el időben levenni a hőfokot, az étel pedig nem ég oda. Ráadásul az energiával is takarékoskodunk. FlexTouch indukció Maximális rugalmasság: a főzéshez a teljes felület rendelkezésre áll. Többszörös üzemmódban a készülék a főzőlap bármelyik pontján automatikusan felismer akár öt edényt is. A főzőlap egy nagy érintőkijelzővel kezelhető. A főzőlap választástól függően egyetlen óriási főzőzónaként (önálló üzemmód) vagy három részre osztott főzőfelületként (trió üzemmód) is használható. Három főzőlap egyben: több egyszerűen már nem lehetséges! Hatékonyság és biztonság Az indukciós főzőlapon csak ott keletkezik hő, ahol arra szükség van: azaz az edény alján. Nincs hőveszteség, így az indukciós főzés különösen hatékony. És ugyanilyen biztonságos is, hiszen az üvegkerámia lap viszonylag hűvös marad. Időzítő Az időzítő segítségével valamivel lazábbra tervezheti a konyhai munkát. Például modelltől függően beállíthat egy időtartamot a főzőzónára, amely aztán automatikusan kikapcsol, vagy a főzőlap funkcióitól függetlenül használhatja a stoppert. Könnyen tisztítható üvegkerámia Az üvegkerámia nagyon könnyen tisztítható. A sima felületről gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók a ráfröccsent és ráragadt szennyeződések. Különösen könnyű dolgunk van az indukciós főzőlapokkal, mivel ezek felülete viszonylag hideg marad, így alig ég rá valami. Maradékhő kijelzés A Miele főzőlapokon minden főzőzóna külön maradékhő kijelzést kap. A jelzés figyelmeztet arra, hogy ne érintsük meg a még forró főzőzónát, illetve ne tegyünk rá hőérzékeny dolgokat. Másrészt lehetővé teszi, hogy energiatakarékos módon célzottan használjuk fel a maradékhőt.


Melegentartási funkció Ezzel a funkcióval a mennyiségtől függetlenül ideális ebben az esetben is automatikusan kikapcsol. Így nem történhet meg az, hogy véletlenszerűen átállítjuk a teljesítményt. hőmérsékleten tudjuk tartani az ételt. A funkció az edény alján a hőmérséklet intelligens nyomon követésével tálalási hőmérsékleten tartja az ételeket, anélkül, hogy odaégnének. Így minden figyelmünket a többi fogás elkészítésének szentelhetjük. PowerFlex indukció A PowerFlex főzőzónák különösen sokoldalúan és rugalmasan használhatók. Legyen szó külön főzőedényekről, nagyobb tésztás tálakról vagy sütőkről, mindegyik gond nélkül használható. A főzőlap felülmúlhatatlan gyorsasága is egyedülálló, amely akár 7,4 kW maximális teljesítményre is képes. Természetesen a PowerFlex tartalmazza a Miele bevált TwinBooster technológiáját is. Reteszelés és üzembehelyezési zár A reteszelés megakadályozza, hogy főzés közben véletlenül elállítsuk a kiválasztott teljesítményfokozatokat. Ezzel szemben az üzembe helyezési zár az ellen véd, hogy tévedésből vagy engedély nélkül bekapcsolják a készüléket, így például gyermekzárként használható. Ezt a funkciót kikapcsolt főzőlapon tudjuk aktiválni. Rugalmas kialakítású főzőzónák A Miele főzőlapok különböző méretű és geometriájú főző- és sütőzónákkal rendelkeznek. Így minden formájú és méretű edényt és serpenyőt optimálisan tudnak használni. Sok főzőlap emellett nagy felületű sütőzónákat is biztosít. Stop & Go funkció Csöngetnek? A Stop & Go funkcióval mindegyik főzőzóna egyetlen gombnyomással 1-es fokozatra állítható. Így egy rövid időre magára hagyhatja a főzőlapot, semmi sem fog túlfőni vagy odaégni. A főzőlaphoz visszatérve a korábban beállított teljesítmény fokozatok egy újabb gombnyomással visszaállíthatók és ott folytathatja a főzést, ahol abbahagyta. Túlhevülés elleni védelem és hibafelügyelet Minden főzőzóna túlhevülés elleni védelemmel van felszerelve. Szélsőséges terhelés mellett a főzőzóna automatikusan kikapcsol, mielőtt az üvegkerámia vagy más alkatrészek túlhevülnének. Ha egy tárgy vagy folyadék kerül a kezelőfelületre, a főzőlap ebben az esetben is automatikusan kikapcsol. Így nem történhet meg az, hogy véletlenszerűen átállítjuk a teljesítményt.

*Egy 15 éves Miele elektromos főzőlaphoz képest.

29


Miele Kft. H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. 1525 Budapest, Pf. 29. Tel.: (+36 1) 880 6400 Fax: (+36 1) 880 6402 e-mail: info@miele.hu http://www.miele.hu Miele Bemutatóterem: Tel.: (+36 1) 880 6450 Fax: (+36 1) 880 6401 e-mail: bemutatoterem@miele.hu Nyitva tartási idő: Hétfőtől péntekig: 9.00-17.30 Szombaton: 10.00-14.00

A Miele termékek a CE minőségi védjeggyel rendelkeznek. A CE előírásoknak való megfelelőséget a gyártó garantálja. Miele márkaszerviz H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. Telefon: (+36 1) 880 6480 Fax: (+36 1) 880 6403 e-mail: szerviz@miele.hu

A feltüntetett forint árak a hulladékkezelési díjat tartalmazó javasolt áfás fogyasztói árak, melyeknek mindenkori változtatásának jogát – költségnövekedésre, tévesztésre, valamint nyomdai-, és szedési hibákra való tekintettel – a Miele Kft. fenntartja magának. A javasolt áfás fogyasztói árak szolgáltatást nem tartalmaznak. Az igénybevett szolgáltatások külön fizetendők.

© Miele & Cie., Gütersloh / M-Nr. 9 756 370 / FM 130151 (77) / MMS 13-0054 / A módosítás joga fenntartva.

Miele - Catalogue Hobs - HU  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you