Page 1

Beépíthető készülékek


Törekvésünk: Immer besser

2


„Immer besser” röviddel a Miele alapítása után már dédapáink is ezt választották mottóul. Egy vállalat csak akkor lehet sikeres, ha kiemelkedik a versenytársai közül. Ez csak kétféleképpen lehetséges: vagy jobb, vagy pedig olcsóbb a többieknél – a kettő egyszerre sohasem működik. Elődeink amellett döntöttek, hogy jobbak lesznek a többieknél. A Miele pedig már több, mint egy évszázada hűen tartja magát ehhez a kijelentéshez. „Immer besser” elsősorban azt jelenti számunkra, hogy kiváló minőséget és kiváló szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek. Elvárás például, hogy a mosógépek és mosogatógépek a tökéletes tisztításon túlmenően a lehető legnagyobb mértékben óvják a textíliákat, poharakat és porcelánokat. A sütőket és gőzpárolókat úgy alakítottuk ki, hogy a főzés igaz örömöt jelentsen. Minden Miele készüléket a maximális kezelési komfort, a takarékosság és az elegáns design jellemez. A Miele széles ügyfélkörétől kapott visszajelzéseknek köszönhetően sikerült a lehető legjobb minőségű termékeket bevezetnünk a piacra. A háztartási gépeknél a minőség egyben a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot is jelenti. Ezért a Miele az egyetlen olyan gyártó, amely minden készülékét 20 éves élettartamra tervezi, és még több, mint 20 év után is van raktárkészlete a legfontosabb alkatrészekből. „Immer besser” egyre nagyobb mértékben a társadalmi felelősségvállalást is jelenti. A fenntarthatóság olyan társadalmi cél, amely mellett a Miele elkötelezte magát. Ide tartozik mindenekelőtt a lehető legalacsonyabb áram-, vízés mosószerfogyasztás, de az erőforrásokat kímélő gyártás is. Ugyanilyen felelősséget érzünk a nálunk dolgozó emberek iránt is. A Miele Németországban az első vállalatként vezette be az SA 8000 sz. nemzetközi szabványt, amely a vállalat társadalmi felelősségvállalását és a munkavállalói jogok védelmét tanúsítja. Beszállítóinkkal és kereskedőinkkel kölcsönös nagyrabecsülésen alapuló korrekt partneri viszonyt alakítottunk ki. A fenntarthatóságnak is sokféle megvilágítása van, mi pedig ezen a területen is csúcsteljesítményt kívánunk elérni.* „Immer besser”, hogy egyre jobbak legyünk. És ez így is marad, ezt megígérhetjük.

Dr. Markus Miele                     Dr. Reinhard Zinkann

*Fenntarthatósági erőfeszítéseinkről részletesebben olvashat az alábbi oldalon: www.miele-nachhaltigkeit.de

3


Fedezze fel a főzés új örömét!

4

Lapozza át katalógusunkat és fedezze fel, hogy a Miele beépíthető készülékei miként csempésznek különleges pillanatokat a mindennapokba: a modern és mégis időtálló designnal, a mindennapi munkát megkönnyítő funkcionalitással és az évtizedeken át elégedettségre okot adó minőséggel.


Az életnek sokféle megközelítése van; egyéni igények és helyzetek határozzák meg a kialakított környezetünkkel szembeni elvárásokat. A Miele, a háztartási készülékek prémium márkájaként a tökéletes élvezetet, ezáltal pedig a magas életminőséget garantálja. Ezen igények azok, amelyeket kiemelten veszünk figyelembe a készülékeink kialakításánál.

5


Filozófiánk Design az életminőség szolgálatában

A design a mi szemünkben nem csupán egy tárgy külsejét jelenti, hanem a használati élményt is. Ezzel az igénnyel fejlesztettük ki új beépíthető konyhai készülékeinket. Formatervezőink és mérnökeink ehhez folyamatosan a Miele nemzetközi piacairól gyűjtik az ismereteket és az inspirációt, élen járva ezzel a know-how terén. Ennek eredményeként olyan termékeket fejlesztettünk ki Önnek, amelyeknek formája, anyaga és funkcionalitása tökéletes összhangban állnak. Így az új 6000-es termékgeneráció teljesen új szintre emeli a design homogenitásának koncepcióját. Lapozza át a katalógust, és fedezze fel a tökéletesség legmagasabb szintjét.

ContourLine – A magabiztos ismerős ContourLine magabiztosan jelenik meg a szemmagasságunkban. Azonnal ráérzünk a mögötte meghúzódó karakteres formára – a professzionalitás és a főzés szeretete kerül előtérbe. Az ismerős elemek új értelmet nyernek. Az erős kerethez tartozó masszív fogantyút megfogva szinte kitapintható a valódi anyag és a kidolgozott szerkezet. A határozott kontúrok elválasztják egymástól a különböző elemeket, amelyek az anyagok és funkcionális elemek átgondolt egymás mellé helyezését teszik lehetővé. 6


PureLine – hogy a fontos dolgok a helyükre kerüljenek A PureLine visszafogottan illeszkedik a kevés anyagot használó modern konyha formavilágába. A PureLine nagy üvegfelületei nyugodt esztétikát kölcsönöznek a térnek. A készülék formáját a vízszintes nemesacél elemek és a mélyfekete üveg előtt szinte lebegő jellegzetes fogantyú határozza meg. A letisztult design az obszidián fekete, a havanna barna vagy a briliáns fehér árnyalatú, teljes üveg készülékfrontban ölt tökéletes formát. 7


Egyéni kialakítás a színek és anyagok összjátékával Négy választási lehetőség

PureLine - nemesacél A mélyfekete üveg atmoszférikus hátteret teremt, a markáns nemesacél fogantyú pedig a készülék meghatározó eleme. Az anyagok ügyes kombinációja harmonikus egységet alkot. Az uralkodó vonal a horizontális, a készülékek kiegészítik egymást és folytonosságot sugallnak.

8


PureLine - obszidián fekete A PureLine obszidián fekete kivitelben átgondolt esztétikumot közvetít. A készülékfrontot a tiszta üvegfelület uralja: az egyszerűség és letisztultság itt tökéletesre sikerült. A fények és árnyékok játéka mélységet és eleganciát kölcsönöz a felületnek. 9


Egyéni kialakítás a színek és anyagok összjátékával Négy választási lehetőség

PureLine - Briliáns fehér Színes konyhákban izgalmas kontrasztot teremt, a fehér konyhákba pedig esztétikusan simul bele: a briliáns fehér kivitelű PureLine így kapcsolja össze a minimalizmust és az exkluzivitást. Könnyedséget sugároz és teret enged az izgalmas kombinációknak.

10


PureLine – havanna barna Egy klasszikus téma modern feldolgozása: a havanna barna teszi teljessé a PureLine sorozat színvilágát. Konyhai beépíthető készülékek azoknak az embereknek, akiknek kifinomult érzékük középpontjába a harmónia és természetesség áll.

11


PureLine Kombinációs lehetőségek

A készülékfront teljesen homogén kialakításának köszönhetően a termékcsalád harmonikus összképet teremt - függetlenül attól, hogy a készülékek egymás alá vagy mellé vannak elhelyezve.  A kezelőpanel egyforma méretű a teljes sorozatban. A kombinációs lehetőségek sokfélék és az igényeknek megfelelően alakíthatók: a készülékek elhelyezhetők vízszintesen, szemmagasságban, egymás felett, a belmagasság optimális kihasználása érdekében, továbbá egy blokkban koncentrálva, illetve egyedi T-alakban elrendezve.

Panorama design (egymás mellett)

Tower design (egymás alatt)

Panorama-Tower design (T-alakban)
CubiQ design (blokkban)

13


ContourLine Kombinációs lehetőségek

A geometrikus formáknak és a teljesen homogén designnak köszönhetően a ContourLine család készülékei is minden további nélkül kombinálhatók egymással. A térben különösen jól érvényesül a készülékfront minőségi nemesacél kerete, amely a készülékek markáns szerkezeti elemét képezi. A függőleges keretelemek valamivel keskenyebbek, mint a vízszintesek, így elegánsan a horizontális vonalvezetés kap nagyobb hangsúlyt.

Panorama design (egymás mellett)

Tower design (egymás alatt)

Panorama design (egymás mellett)


15


Pontos vezérlés és magától értetődő kezelés M Touch – Érintőképernyős vezérlés

Az innovatív érintőképernyővel gyorsan célba érünk: az M Touch kijelző kezelése gyors és magától értetődő: értelemszerűen megérintjük a szöveges kijelzőt, vagy egyszerűen végighúzzuk rajta az ujjunkat. Sok funkció egyetlen ujjheggyel történő érintéssel kiválasztható. A középen elhelyezett kijelzőn – fekete háttéren fehér szöveggel és szimbólumokkal – az információk mindig tökéletesen láthatók. Ott, ahol fontos a felhasználó eligazítása, az információk színes kiemeléssel jelennek meg.

Gyors navigálás közvetlen kiválasztással

Könnyen olvasható nagyfelbontású kijelző

Elmenthető egyedi beállítások


17


Pontos vezérlés és magától értetődő kezelés Alternatív kezelési koncepciók

A Miele új generációjának teljes szortimentjét egy logikusan felépített struktúra alapján alakítottuk ki. Méghozzá úgy, hogy a konyha összeállításánál mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb vezérlést. Így például a kijelző mindig középen helyezkedik el, függetlenül attól, hogy Ön melyik vezérlésű készüléket választotta. Mindegyik beépíthető termékünk innovatív formatervezésű, amelyek ragyogó kontúrokkal, hosszú élettartammal, nagy felbontással és kiváló minőségű kidolgozottsággal könnyítik meg a felhasználó mindennapjait. Mindegyik kezelési koncepció központi eleme a szenzorgombsor. Itt található meg minden olyan funkció, amelyekre egy munkafolyamat során szükségünk lehet. 18


SensorTronic: az ötsoros TFT-kijelző az oldalt elhelyezett szenzorgombokkal áttekinthetően jeleníti meg a menü teljes tartalmát. A kiemelt jelölések nagyon egyszerűvé teszik a felhasználói kezelést.

DirectSensor: a kijelzőtől balra elhelyezett szimbólumok megérintésével kiválasztható a kívánt üzemmód. A különböző szintek közötti navigálás a kijelzőtől jobbra lévő érintőgombokkal történik.

DirectControl: a kívánt üzemmód szokásos módon a gomb elforgatásával választható ki. A négysoros szöveges kijelzőn megjelenített beállításokat, például a hőmérsékletet és az időt a jobb oldali forgatógombbal választjuk ki, majd a szenzorgombokkal erősítjük meg.

EasyControl: a kezelőelemeket a DirectControl vezérlésével analóg módon alakítottuk ki. Az egyetlen különbség az, hogy az állapotinformációk, például a hőmérséklet- és időbeállítások egy hétszegmenses LC-kijelzőn jelennek meg.

EasySensor: a gőzpárolókon használt egyszerű hét-szegmenses kijelző a hőmérsékletet és a párolás időtartamát mutatja. Az integrált szenzorgombokat megérintve választható ki és erősíthető meg a kívánt funkció.


Ökológiai felelősségvállalás Cégfilozófiánk alapja

A környezeti tudatosságnak és felelősségvállalásnak már több, mint 110 éves hagyománya van vállalatunknál. Hiszen a természet jelenti létalapunkat, amelyet oltalmazni kívánunk, hogy mi és a következő generációk is biztos jövő elé nézhessünk. „Immer besser” alapelvünkhöz híven olyan háztartási gépeket fejlesztünk, amelyek óvják a környezetet és az erőforrásokat. Ez az elv már az anyagválasztásnál érvényesül, majd folytatódik a termelési hatékonysággal, és végül – a készülékek hosszú élettartama után – a környezetbarát újrahasznosításban teljesedik ki. Környezeti igényességünk megtérül: a Miele háztartási és beépített készülékeinek kiemelkedő hatékonysága a kiváló teljesítményértékek mellett példaszerűen alacsony áram- és vízfogyasztást biztosít. A korallpecsét a Miele termékek fenntarthatóságát szimbolizálja. A korall éppen mérete miatt lenyűgöző: a milliméternyi korallpolipok négyzetkilométernyi korallzátonyokká állnak össze. Mi is hasonlóan fogjuk fel a fenntarthatóságot: a globális felelősségvállalástól jutunk el a műszaki részletekig, amelyek hozzájárulnak az erőforrás-hatékonysághoz és a környezetvédelemhez.

20


Fenntarthatósági erőfeszítéseinkről részletesebben olvashat a www.mielenachhaltigkeit.de vagy a www.miele. hu oldalon. 21


A Miele minőség Kompromisszumok nélkül

Német minőség Első osztályú technika, a legjobb működés és a leghosszabb élettartam – ezek azok a jellemzők, amelyek igazi prémium készülékké teszik a Miele termékeit. A Miele a cégalapítás óta folyamatosan használja a tökéletes háztartási gépek és a higiénia terén szerzett szakértelmét. A Miele gépekre mindig rábízhatjuk magunkat. A készülékek ezt már a vállalatnál végzett élettartam-tesztek során, majd sok éven át az Ön háztartásában is bizonyítják. 22


A Miele a minőséget, az innovációt és a nemzetközi jelentőségű termékfejlesztést képviseli. Prémium márkaként a Miele világhírnévre és megbecsültségre tett szert. E siker alapköveit már a két alapító, Carl Miele és Reinhard Zinkann lefektette. A mai napig érvényes elvárásuk, az „Immer besser” meggyőzően foglalja össze a cégfilozófiát: „A siker hosszútávon csak akkor lehetséges, ha folyamatosan tudjuk biztosítani termékeink magas minőségét.” A Miele családi vállalkozás több, mint 110 éves története során mindvégig eleget tudott tenni ezen ígéretének, és ezzel világszerte kivételes pozícióra tett szert a háztartási készülékek üzletágában.

23


Exkluzív készülékvédelem és maximális biztonság a Mielétől Miele Szerviz Tanúsítvány

Miele készülékének megvásárlásával Ön a kompromisszum nélküli minőség, a kiemelkedő használati kényelem és a hosszú élettartam mellett döntött. A Miele Szerviz Tanúsítvány egy egyszeri díj megfizetésért cserébe további védelmet és tervezhető költségeket nyújt Önnek a jótállási idővel együtt 10 éves futamidőre készülékének üzemeltetéséhez. Maximális biztonság Ezen időszak alatt Önt semmilyen költség nem terheli azokért a javításokért, amelyek nem az Ön hibájából keletkeztek. A legmagasabb fokú rugalmasság A szerződést a kétéves gyártói garancia teljes időtartamán belül bármikor megkötheti. Megbízható és gyors A vevőszolgálat javítás esetén gyorsan és megbízhatón siet az Ön segítségére.

24


További információk e témában: www.miele.hu; szerviz@miele.hu; 06-1-880-6480 25


Miele Kft. H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. 1525 Budapest, Pf. 29. Tel.: (+36 1) 880 6400 Fax: (+36 1) 880 6402 e-mail: info@miele.hu http://www.miele.hu Miele Bemutatóterem: Tel.: (+36 1) 880 6450 Fax: (+36 1) 880 6401 e-mail: bemutatoterem@miele.hu Nyitva tartási idő: Hétfőtől péntekig: 9.00-17.30 Szombaton: 10.00-14.00

A Miele termékek a CE minőségi védjeggyel rendelkeznek. A CE előírásoknak való megfelelőséget a gyártó garantálja. Miele márkaszerviz H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. Telefon: (+36 1) 880 6480 Fax: (+36 1) 880 6403 e-mail: szerviz@miele.hu

A feltüntetett forint árak a hulladékkezelési díjat tartalmazó javasolt áfás fogyasztói árak, melyeknek mindenkori változtatásának jogát – költségnövekedésre, tévesztésre, valamint nyomdai-, és szedési hibákra való tekintettel – a Miele Kft. fenntartja magának. A javasolt áfás fogyasztói árak szolgáltatást nem tartalmaznak. Az igénybevett szolgáltatások külön fizetendők.

© Miele & Cie., Gütersloh / M-Nr. 9 756 370 / FM 130151 (77) / MMS 13-0054 / A módosítás joga fenntartva.

Miele - Catalogue General catalogue - HU  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you