Page 1

Edény- és ételmelegítő fiókok


Edény- és ételmelegítő fiókok

2

A Miele edény- és ételmelegítő fiókjai igazi mindentudók. Nem csak a csészéket, tányérokat és edényeket melegítik elő nagyon rövid idő alatt, hanem kiválóan használhatók étel melegentartására is. Új funkcióval ellátva alkalmasak az alacsony hőmérsékletű sütésre is. Ebben az üzemmódban az ételek tökéletesen, odafigyelés nélkül könnyen elkészíthetők.


Legyen szó alacsony hőmérsékleten készített sültről, tányéron lévő ételről vagy az előmelegített csészébe töltött eszpresszóról és cappuccinóról, a Miele edény- és ételmelegítő fiókjai minden helyzetben ideális partnerek.

3


Edények és ételek tökéletes hőmérsékleten Asztali kultúra Miele edény- és étemelegítő fiókokkal

Egy igényes menühöz sok körülménynek kell egybevágnia: friss, jó minőségű hozzávalók gondosan és kíméletesen elkészítve, szépen megterített asztal és az ételek tetszetős tálalása – hogy a szem is jóllakjon!

4


A többfogásos menük gyakran próbára teszik az embert: hogyan tudjuk az ételeket a tálalásig jó minőségben melegen tartani? És hogyan kerüljük el, hogy tálalás után gyorsan kihűljenek a tányéron? A kényelmes megoldást a Miele edénymelegítő fiókjai jelentik: a Miele beépíthető berendezéseinek tökéletes kiegészítői. A Miele edénymelegítő fiókjával az edényeket pontosan a tálalás időpontjára előmelegíthetjük, anélkül, hogy erre a sütőt vennénk igénybe. Ugyanígy az ételeket is étvágygerjesztő minőségben melegen tarthatjuk a tálalásig. Így Ön és vendégei a többfogásos menüket is a legnagyobb nyugalomban és a legjobb minőségben élvezhetik. A Miele edénymelegítő fiókjainak van még egy hasznos funkciójuk: „alacsony hőmérsékletű sütés” üzemmódban nagyszerű ételeket készíthet bennük – igazi élvezet a színvonalas étkezés szerelmeseinek. 5


Tökéletesen illeszkedik az elvárásokhoz A Miele edény- és ételmelegítő fiókok típusai

A Miele beépíthető fiókjainak alapvetően három változata van, amelyek eltérő méretekkel rendelkeznek, és különböző módokon építhetők be.

Edénymelegítő fiók – 14 cm magas Ebben a fűtött fiókban kényelmesen előmelegíthetjük a csészéket, tányérokat és az étkészletet. Az edénymelegítő fiók ésszerű kiegészítője a gőzpárolónak vagy a kávéautomatának.

Gourmet fiók – választástól függően 14 cm vagy 29 cm magas Az edénymelegítő fiók előnyei mellett a gourmet fiókkal arra is lehetőség nyílik, hogy az elkészített ételeket melegen tartsuk, illetve az „alacsony hőmérsékletű sütés” funkcióval kíméletesen és ízletesen készítsünk el húst és egyéb ételeket. A fűtött fiókok e különösen sokoldalú változata tökéletesen egészíti ki a sütőket vagy a gőzpárolókat.

6


7


Sütők, gőzpárolók és kávéautomaták tökéletes kiegészítője A Miele edény- és ételmelegítő fiókok sokféle méretben

8


Válasszon a különböző méretű Miele edény- és ételmelegítő fiókok közül – tökéletes kiegészítők lesznek. A kompakt – 10 cm magas, 60 cm széles Ebben a méretben tartozékfiókot és edénymelegítő fiókot is kínál a Miele. Ideálisan egészíti ki a 35 cm magas kompakt berendezéseket, valamint a Miele kávéautomatákat vagy gőzpárolókat. Tökéletesen kitölti tehát a 45 cm-es fülkeméretet.

A klasszikus – 14 cm magas, 60 cm széles Közepes beépítési magasságban gourmet fiók kapható. Nagyszerűen kombinálható 45 cm magas kompakt berendezésekkel, például Miele kávéautomatával, gőzpárolóval, kombi gőzpárolóval vagy mikrohullámú üzemmóddal kombinált sütővel. Ahhoz, hogy ezt a fióktípust különböző stílusú környezetben is fel lehessen használni, a Miele két designváltozatot dolgozott ki, amelyek tökéletesen belesimulnak a konyha összképébe. Extra méret – 29 cm magas, 60 cm széles A legnagyobb, 29 cm magas változatban a Miele kényelmes gourmet fiókokat kínál, amelyekben természetesen az edényeket is elő lehet melegíteni. A hagyományos, 60 cm magas sütővel együtt tökéletes összeállítást képez egy 89 cm-es nyílásban. Ez a fiókméret is két designváltozatban kapható, így biztosítva a konyha egységes arculatát.


Exkluzív kialakítás a nagyszerű élményhez! A Miele edény- és ételmelegítő fiókok termékjellemzői*

Alacsony hőmérsékletű sütés – kényeztető program minden húsfajtához Az alacsony hőmérsékletű sütés egy professzionális sütési mód a hús omlós, zamatos és szaftos elkészítéséhez. A hús nagymértékben megőrzi a benne lévő aromákat és tápanyagokat. A jó szakácsok már régóta alkalmazzák ezt a módszert a puha, ínycsiklandó falatok sütéséhez, de az eljárás egyre népszerűbb a háztartásokban is. Az alacsony hőmérsékleten történő sütés stresszmentes sütési mód, mivel a folyamatot egyáltalán nem kell felügyelni, így a többi előkészületet az idő nyomása nélkül el lehet végezni.  Miután a hús elkészült, azonnal fel lehet szeletelni. Az egyébként szükséges pihentetési idő elmarad, mert a hússzaft egyenletesen eloszlik. 10


Négy üzemmód Univerzális felhasználhatóság: a csészék ill. tányérok egyedileg, igény szerint felmelegíthetők, az ételek melegen tarthatók vagy alacsony hőmérsékleten süthetők.

Érintőgombos kezelés Egyszerű és kényelmes: a kezelés egy sima felületű érintőpanelen történik, ami könnyen tisztítható.

Időzítő A meleg garantálva: minden beépíthető ételmelegítő egy négy órás időzítővel rendelkezik, amely a készüléket automatikusan kikapcsolja.

Fiókbehúzás fékezéssel Gyengéden és halkan: egy speciális záródás csillapító visszacsúsztatja a melegentartó fiókot.

Teljesen kihúzható fiók Egyszerűen praktikus: a fiók a kényelmes be-és kipakolás miatt teljesen kihúzható.

* Modelltől függő kialakítás


További meggyőző jellemzők A Miele edény- és ételmelegítő fiókok termékelőnyei

12

Befogadóképesség Ha sok vendég érkezne: modelltől függően akár 12 személyre is előmelegíthetők az edények.

Push-to-Open mechanizmus Gyerekjáték a kinyitása: elég finoman megnyomni a fiókot, és már nyílik is.

Egyéni hőmérséklet-beállítás Egyénileg és pontosan: igény és ízlés szerint pontosan szabályozható a hőmérséklet.

Csúszásgátló betét Minden a helyén marad: a fiók nyitásakor és zárásakor nem csúsznak el az edények.

CleanSteel Tisztítás könnyedén: a kiváló minőségű felületkezelésnek köszönhetően minden berendezés egyszerűen tisztítható.

Összekapcsolási lehetőség kávéautomatákkal Mindig pontos: előmelegített csészék a kávéautomata beprogramozásával.

Hideg frontfelület Maximális védelem: a készülék külső felülete és környezete hideg marad, így nyugodtan hozzá lehet érni.

Tartórács Akár 30%-kal több hely: a tartórácsnak köszönhetően az ételek és edények két szinten helyezhetők el.

Biztonsági kikapcsolás Egy igazi őrangyal: ha megfeledkezne a készülékről, a biztonsági automatika közbelép.


13


Minden recepthez a megfelelő beállítás A Miele edény- és ételmelegítő fiókok sokrétű alkalmazási lehetőségei

Tökéletes partner a konyhában A Miele fiókok a legkülönbözőbb feladatokat láthatják el a konyhában. A fiókokban nemcsak edényeket melegíthet elő és ételeket melegíthet meg: a gourmet fiókok például kiegészítő főzőeszközként is használhatók. A negyedik alkalmazási lehetőség az alacsony hőmérsékletű sütés, amellyel stresszmentesen készíthet húsokat és más ételeket. Szokatlannak tűnhet, de a Miele edény- és ételmelegítő fiókok éppen főzés közben mutatják meg igazán erős oldalukat. Pedig az elv egyszerű: a beállított alacsony hőmérsékletet a fiók hosszú ideig megtartja. Miele edény-és ételmelegítő fiókok – ennyivel több.

Sütés alacsony hőmérsékleten

14

Borjú- és marhahús Az alacsony hőmérsékletű sütés markáns, zamatos ízt ad, és pontosan a kívánt puhaságúra készíti el ezeket a húsféléket.

Bárányhús és szárnyasok Az alacsony hőmérsékletű sütés garantálja, hogy ezek a húsfélék puhára és szaftosra süljenek.

Hal Gyógyír a testnek és a léleknek.

Desszertek Édes csábítás a főétel után: például habcsók.

Köretek Az ízeket illetően a köretek ritkán kerülnek a középpontba. Pedig a megfelelő köret kiválasztása gyakran az egész étel ízét meghatározza.

Reggeli pelyhek Egy finom reggeli után az egész nap jól sikerül.


További alkalmazások

Csokoládéolvasztás Ki ne tudná – sütéskor a csokoládét a megfelelő állagúra kell olvasztani.

Kelesztés Kelt tésztára többek között a kenyér- és pizza sütésnél, az aranygaluskánál vagy a kakaós csigánál  van szükség. Elkészítésük egyszerűbb, mint sokan gondolnák.

Joghurtkészítés A legkülönbözőbb célokra: sütéshez vagy desszertként.

Rizs beáztatása Tökéletes például tejberizs készítéséhez.

Zselatin feloldása A panna cotta csak feloldott zselatinnal sikerülhet!

Kiolvasztás Kíméletes kiolvasztás minőségromlás nélkül.

15


Edény- és ételmelegítő fiókok Gourmet fiókok

Típus-/Modell megnevezése Kialakítás Tartozékfiók Edénymelegítő fiók Gourmet fiók Design PureLine ContourLine Üveg kezelőpanel szenzoros gombokkal Kezelőpanel szöveges feliratozással Kezelőpanel szimbólumos feliratozással Fogantyú nélküli Élvezeti értéket növelő termékjellemzők Edények előmelegítése Ételek melegentartása Alacsony hőmérsékletű sütés Hőmérsékletszabályozás 30°C és 50°C között Fokozatmentes hőmérsékletbeállítás Pontos elektronikus hőmérsékletszabályozás 40°C és 85°C között Üzemmódok Csészék melegítése Tányérok melegítése Elkészült ételek melegentartása Alacsony hőmérsékletű sütés Kezelési kényelem Teljesen kihúzható fiók (kényelmes ki- és bepakolás) Push-to-Open mechanizmus Fiókbehúzás fékezéssel Időzítés funkció/Stopper Befogadóképesség Ápolás Nemesacél front Cleansteel felülettel Sima felületű, érintőgombos kijelző Háztartási készülék hálózat Összekapcsolási lehetőség kávéautomatákkal Biztonság Hideg frontfelület Csúszásgátló betét Biztonsági kikapcsolás Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Hasznos belső magasság (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/ Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Csúszásgátló betét Szakácskönyv/Beváltható kupon szakácskönyvre Tartórács a melegítő felület megnövelése érdekében Színek Nemesacél/Cleansteel Havanna barna Briliáns fehér Obszidián fekete

16

* magasság értendő CVA 6341-vel vagy DG 6030-val összeépítve ** 45 cm magas Miele beépíthető készülékkel egybeépített magasság

EGW 6210

ESW 6114

ESW 6214

– –

– –

• • •

• • •

• •

• •

– – – –

• •

• • •

• • •

• • • •

• • • •

• •

• •

– –

• •

– – –

– – 56 espresszó vagy 25 cappuccino csésze

– –

– –

6-személyes étkészlet

6-személyes étkészlet

• •

• •

• • •

• • •

• • •

560/450*/550 70

560 – 568 x 593 – 595** x 555 80

560 – 568 x 593 – 595** x 555 80

0,15/230/10

0,7/230/10

0,7/230/10

• • • •

–/– –

–/– –

– – –

–/– –


7

Típus-/Modell megnevezése Kialakítás Tartozékfiók Edénymelegítő fiók Gourmet fiók Design PureLine ContourLine Üveg kezelőpanel szenzoros gombokkal Kezelőpanel szöveges feliratozással Kezelőpanel szimbólumos feliratozással Fogantyú nélküli Élvezeti értéket növelő termékjellemzők Edények előmelegítése Ételek melegentartása Alacsony hőmérsékletű sütés Hőmérsékletszabályozás 30°C és 50°C között Fokozatmentes hőmérsékletbeállítás Pontos elektronikus hőmérsékletszabályozás 40°C és 85°C között Üzemmódok Csészék melegítése Tányérok melegítése Elkészült ételek melegentartása Alacsony hőmérsékletű sütés Kezelési kényelem Teljesen kihúzható fiók (kényelmes ki- és bepakolás) Push-to-Open mechanizmus Fiókbehúzás fékezéssel Időzítés funkció/Stopper Befogadóképesség Ápolás Nemesacél front Cleansteel felülettel Sima felületű, érintőgombos kijelző Háztartási készülék hálózat Összekapcsolási lehetőség kávéautomatákkal Biztonság Hideg frontfelület Csúszásgátló betét Biztonsági kikapcsolás Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Hasznos belső magasság (mm) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/ Hálózati biztosíték (A) Tartozékok Csúszásgátló betét Szakácskönyv/Beváltható kupon szakácskönyvre Tartórács a melegítő felület megnövelése érdekében Színek Nemesacél/Cleansteel Havanna barna Briliáns fehér Obszidián fekete

*** 6  0 cm magas Miele beépíthető készülékkel egybeépített magasság

ESW 6229 – –

• • –

• –

• –

• • • – –

• • • • • • –

• •

12-személyes étkészlet

• • • • • • 560 – 568 x 876 – 880*** x 555 230 0,7/230/10

–/–

• • • •


Hasznos információk részletezve A Miele edény-és ételmelegítő fiókok összefoglalása

Alacsony hőmérsékletű sütés Az alacsony hőmérsékletű sütés egy professzionális módszer a jó minőségű hús puha, ízletes és szaftos elkészítésére. Az étel megőrzi zamatát és a benne lévő tápanyagok nagy részét. Sütés után a hús azonnal felszeletelhető: a szokásos sütéstől eltérően itt nem szükséges a pihentetési idő, hiszen a hússzaft egyenletesen eloszlik. Befogadóképesség A Miele edény- és ételmelegítő fiókok sok helyet kínálnak: például egyszerre akár 12 fős étkészletet (a típustól és kiviteltől függően), valamint edényeket is előmelegíthet. Így akár egy egész asztaltársaság számára is tökéletesen előkészítheti az ebédet. Biztonsági kikapcsolás Az edénymelegítő fiók automatikusan kikapcsol, ha túlléptük a maximális 12 órás üzemidőt. Tehát ha el is felejtettük kikapcsolni a készüléket, a biztonság akkor is garantált. CleanSteel A Miele minden nemesacélból készült berendezése kiváló minőségű CleanSteel felületkezelést kap. Ennek az eljárásnak köszönhetően a felületek nagyon könnyen, speciális tisztítószer nélkül tisztíthatók. Az ujjlenyomatok szinte láthatatlanok a CleanSteel felületen. Csúszásgátló betét A csúszásgátló betét biztosan tartja az edényeket, tisztításkor pedig könnyen kivehető. Egyéni hőmérséklet-beállítás A Miele edénymelegítőkben a kiválasztott üzemmód hőmérséklettartományán belül igény és ízlés szerint egyénileg állíthatja be a hőmérsékletet. Érintőgombos kezelés Mindegyik gourmet fiók egy üveg alatt elhelyezett, sima felületű érintőpanelről vezérelhető. Kényelmes kezelés, egyszerű tisztítás. Fiókbehúzás fékezéssel A csillapítással ellátott behúzásnak köszönhetően a fiók simán és csendesen csúszik vissza a kiinduló helyzetbe. Az étel és az edények a helyükön maradnak, és nem szennyeződnek be. Hideg frontfelület A Miele edény - és ételmelegítő fiókok folyamatos hűtést kapnak. Így a kezelőfelület és fogantyúk, továbbá a konyhabútor is kellemesen hűvös marad. A frontfelület felépítése biztosítja a külső felület alacsony hőmérsékletét. Mindez garantálja a magas szintű biztonságot és az égési sérülések elleni védelmet, ami különösen fontos a fogantyú nélküli készülékeknél.

18

Időzítő Minden gourmet fiók négyórás időzítővel rendelkezik. Így gondtalanul élvezheti az ételeket, vagy koncentrálhat valami másra. A beprogramozott idő lejárta után a fiók automatikusan kikapcsol. Négy üzemmód A Miele gourmet fiókoknál négy üzemmód választható: csészék és tányérok előmelegítése, étel melegentartása és alacsony hőmérsékletű sütés. Így az edénymelegítő fiókot egyszerűen, az aktuális igényeink szerint használhatjuk. Összekapcsolási lehetőség kávéautomatákkal Ha az edénymelegítő fiók össze van kapcsolva a kávéautomatával, ön pedig beprogramozza a kávéautomata bekapcsolási idejét, akkor a fiók 30 perccel előtte automatikusan bekapcsol. Így a kávé tökéletes élvezetéhez előmelegített csészét vehet a kezébe. Tartórács A 29 cm magas edénymelegítő fiókok alapkivitelben tartóráccsal vannak felszerelve. Így egy második szintet és 30%-kal több rakodófelületet kapunk. Teljesen kihúzható fiók A ki- és bepakolás nagyon kényelmes és egyszerű, hiszen a beépíthető Miele edény - és ételmelegítő fiók teljesen kihúzható. A stabil és simán futó teleszkópos sínek terhelhetősége a 29 cm magas fiókok esetében 25 kg. Push-to-Open mechanizmus Mivel a Miele edény- és ételmelegítő fiókokon nincs fogantyú, tökéletesen illenek a beépíthető Miele készülékek designjához. A Push-to-Open mechanizmusnak köszönhetően a fiók kinyitása gyerekjáték. Ehhez nem kell a kezünket használni: ha például tele van a kezünk edényekkel, elég, ha bármelyik testrészünkkel megnyomjuk. A rugós feszítés biztosítja, hogy a fiók teljesen előrecsússzon, és egyszerűen bele lehessen pakolni, illetve kezelni lehessen a berendezést.


19


Miele Kft. H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. 1525 Budapest, Pf. 29. Tel.: (+36 1) 880 6400 Fax: (+36 1) 880 6402 e-mail: info@miele.hu http://www.miele.hu Miele Bemutatóterem: Tel.: (+36 1) 880 6450 Fax: (+36 1) 880 6401 e-mail: bemutatoterem@miele.hu Nyitva tartási idő: Hétfőtől péntekig: 9.00-17.30 Szombaton: 10.00-14.00

A Miele termékek a CE minőségi védjeggyel rendelkeznek. A CE előírásoknak való megfelelőséget a gyártó garantálja. Miele márkaszerviz H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. Telefon: (+36 1) 880 6480 Fax: (+36 1) 880 6403 e-mail: szerviz@miele.hu

A feltüntetett forint árak a hulladékkezelési díjat tartalmazó javasolt áfás fogyasztói árak, melyeknek mindenkori változtatásának jogát – költségnövekedésre, tévesztésre, valamint nyomdai-, és szedési hibákra való tekintettel – a Miele Kft. fenntartja magának. A javasolt áfás fogyasztói árak szolgáltatást nem tartalmaznak. Az igénybevett szolgáltatások külön fizetendők.

© Miele & Cie., Gütersloh / M-Nr. 9 756 370 / FM 130151 (77) / MMS 13-0054 / A módosítás joga fenntartva.

Miele - Catalogue Drawers - HU  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you