Page 1

Kávéautomaták


Élvezze a kávé tökéletes zamatát – akár otthon is! Kávéautomaták

2

Szeret lazítani, és ehhez szívesen elfogyaszt egy csésze eszpresszót, kávét, cappuccinót vagy latte macchiatót? Akkor jó helyen jár.


Szereti a tökéletesen elkészített kávé zamatát? A Miele kiváló kávéautomaták sokszínű választékát kínálja. Itt minden kávészerető ember megtalálja a neki megfelelőt: az érdeklődő hobbi barista ugyanúgy, mint a habos kávé kedvelője vagy az exkluzív nespresso-változatok szerelmese. A kedvenc italait végre nem csak a kávéházban, hanem akár otthonában is elfogyaszthatja. Bármikor, nagyon egyszerűen – ebben segít a Miele.

3


Bevált rendszerek a teljes élményhez! Elkészítési rendszerek – kávéautomaták

A Miele kávéautomaták két bevált elkészítési rendszerrel kaphatók. Mindegy, hogy melyik rendszer mellett dönt, a Miele gondoskodik a tökéletes és teljes kávéélményről. 4


Szemes kávé rendszerű beépíthető kávéautomaták A világ szemes kávéi közül saját maga szeretné kiválasztani kedvenc fajtáit? Szeretné élvezni a frissen őrölt kávé aromáját? Akkor ezt a Miele rendszert érdemes választania. A készülék összes paraméterét tökéletesen összehangolhatja a kiválasztott szemes kávéval és saját ízlésével.

Nespresso rendszerű beépíthető kávéautomaták Inkább a nespresso kapszulás kávét kedveli és kényelmesen szeretne válogatni a tizenhat féle friss kávéváltozatból? Szereti az első osztályú kávéautomaták által nyújtott kezelési komfortot, ahol nem kell foglalkozni a beállításokkal, a tisztítása pedig nagyon egyszerű? A Miele kiemelkedő technikai színvonalat képviselő nespresso kávéautomatái eleget tesznek mindezeknek az elvárásoknak: ez például az egyetlen olyan készülék, amelynek integrált tartójába akár húsz kapszula is betölthető.


Minden konyhában a megfelelő méret Kávéautomaták sokféle méretben

Szemes kávé rendszerű beépíthető kávéautomaták A kávéautomata tökéletesen beépíthető az állószekrény 45 cm magas nyílásába. Más beépíthető Miele berendezésekkel vízszintesen vagy függőlegesen kombinálva homogén készülékegyüttest kapunk. Ez a beépíthető készülék opcióként vízbekötéssel is rendelhető. A vízbekötéssel felszerelt kávéautomata mindig üzemkész. Közvetlenül rá van csatlakoztatva a vízhálózatra, így nem kell manuálisan feltölteni a víztartályt. További előnye, hogy mindig a vezetékből érkező friss ivóvízből főzzük a kávét.

Szabadon álló kávéautomata szemes kávéhoz A szabadon álló kompakt Miele készülék gyakorlatilag bárhol elhelyezhető a konyhában, a nappaliban, a télikertben vagy bárhol, ahol egy gombnyomásra illatos kávét szeretne fogyasztani.

Nespresso rendszerű beépíthető kávéautomaták Ez a kávéautomata minden 35 cm magas fülkébe beépíthető: állószekrénybe, felsőszekrénybe vagy polcra. Tökéletesen kombinálható a 35 cm magas gőzpárolókkal és mikrohullámú sütőkkel.


A Miele különböző típusokban és méretekben kínálja a kávéautomatákat. Így mindig megtalálja a tökéletes kávéautomatát a konyhájába – természetesen a legjobb Miele minőségben.

7


A Miele és az Illy kávé Tökéletes párosítás a legfinomabb kávéélményhez

Egyedülálló és különleges – ez az Illy kávé A tökéletes eszpresszó elkészítéséhez a jó minőségű készülék mellett kiváló kávéra is szükség van. A Miele ezért együttműködik az Illy Caffè-val. Ez a minőségi olasz márka exkluzív kávékeverékeket és finoman pörkölt szemes arabica kávét árul. A mindig ugyanolyan magas minőség és a tökéletességre törekvés a kiemelkedő kávéélmény márkájává teszi az Illy-t. Az Illy már mintegy 80 éve fogalom a kávét ismerő és szerető fogyasztók körében. Az Illy egyedülálló kávékeveréke úgy készül, hogy a legjobb arabica kávészemek kilenc különböző fajtáját már a pörkölés előtt összekeverik, ami biztosítja az azonos aromát. A Miele műszakilag kiforrott kávéautomatáival elkészített Illy kávé különleges ízélménye minden egyes csésze kávé elfogyasztásakor kibontakozik. Hagyja magát lenyűgözni egy Illy kávéval és élvezze a testet-lelket felfrissítő aromát.

8


9


A Miele és a nespresso A kávé teljes ízvilága egy kapszulába zárva

10


A Miele kávéautomata megvásárlása szinte mindig egy élvezetes ízeket és jó közérzetet ígérő csodálatos barátság kezdete. A különböző nespresso kávéváltozatok, a cappuccinatore-ban egyedülálló módon elkészített krémes tejhab és a változatos beépítési lehetőségek minden igényt kielégítenek. Ízlésétől és hangulatától függően tizenhat kávéfajtából választhat, az intenzív aromától a lágy ízekig, a gyümölcsös ízektől a fűszeres zamatig. A tizenhat különböző színű kávékapszula mindegyike a világ legjobb kávéinak egy egyedi keverékét tartalmazza. A hermetikusan lezárt kávékapszula tökéletesen megóvja az aromát az olyan külső hatásoktól, mint a fény, a nedvesség és a levegő. A rendkívül magas és mindig azonos minőség garantálja az egyéni nespresso-élményt. Merítsen ihletett e különleges ízélményből.

11


Kávé ínyenceknek Kávéspecialitások

A nap sosem lesz teljes kávé nélkül. A kávéfogyasztás már régóta mindennapjaink állandó rituáléjává vált. Különösen a nyugati világban aratott hihetetlen sikert ez a zamatos ital. A kávé az élvezet és az életöröm kifejeződése modern társadalmunkban. A kávé mindig ízlik: reggelihez ugyanúgy, mint napközben vagy egy vendégekkel elfogyasztott finom vacsora lezárásaként. Napjainkban számos elkészítési módot ismerünk és kedvelünk. Sok térségben a tradicionális kávéból jellegzetes helyi specialitásokat fejlesztettek ki. A klasszikus német kávé mellett a leggyakoribb és legkedveltebb változat az olasz kávé: a cappuccino, latte macchiato és az eszpresszó. Ezek lényegében az eltérő pörkölésben és a hozzáadott tej mennyiségében különböznek egymástól. Az elkészített kávé nem egyenlő magával a kávészemmel. A kávészemek minősége és a keverési arány mellett az elkészítés módja is döntő szerepet játszik a teljes kávéélményben.

12


Az erős: Az eszpresszó jellegzetes, intenzív ízével és testes állagával ejt rabul minket.

A klasszikus: Vízből és frissen őrölt kávéból álló tiszta íz.

A krémes: A cappuccino az eszpresszó és a krémesre kevert forró tej jól sikerült összjátékának eredménye.

A sokrétű: A latte macchiato az erős eszpresszó, a forró tej és a tejhab harmonikus kompozíciója.


Tökéletes kávéélmény Termékjellemzők – beépíthető kávéautomaták szemes kávéhoz*

OneTouch és OneTouch for Two elkészítési mód Tökéletes kávé teljesen automatikusan: csak egy gombnyomás, és egy vagy két csészében elkészül a kávéspecialitás. A OneTouch for Two funkcióval a kávéautomata két pohár latte macchiatót, illetve két csésze cappuccinót, kávét vagy eszpresszót készít el egyszerre. A OneTouch funkciónak köszönhetően két gombnyomással két forró italt készíthetünk el egymás után. Az ital a középső kifolyócsövön folyik ki. Nem kell tehát tologatni a poharakat és csészéket.

14


Aromarendszer Intenzív kávéaroma: intelligens technika a lehető legjobb eredmény érdekében.

CupSensor Ideális távolság: az egyedülálló CupSensor érzékeli a csésze magasságát, és a megfelelő pozícióba állítja a központi kifolyót.

EasyClick-tejtartó Innovatív és csak a Mielénél elérhető: az üveg tejtartó egész egyszerűen és kényelmesen elölről felhelyezhető ill. levehető.

A tejvezeték automatikus öblítése a víztartályból Rendkívüli kényelem: a tejjel készült kávéspecialitások elkészítése után a készülék automatikus öblít.

ComfortDoor** – szabadalmaztatott ajtórendszer teljesen kinyíló készülékfronttal Könnyen elérhető: a szemes kávé tartály, a víztartály, a zacctartály és a cseppfogó tálca kényelmesen hozzáférhető.

* Modelltől függő kialakítás ** DE 19701033C2    EP 0783859B1


További meggyőző jellemzők Termékelőnyök – beépíthető kávéautomaták szemes kávéhoz

16

Opcionális vízbekötés Időtakarékos és kényelmes: a készüléket az ivóvízhálózatra csatlakoztatva nem kell rendszeresen utántölteni a víztartályt.

Beépíthető edénymelegítő –   automatikusan előmelegített csészék Optimális kávéélmény: a szabadalmaztatott eljárás a bekapcsolási idő előtt fél órával előmelegíti a csészéket.

Felhasználói profil Szabad választás: akár tíz egyéni felhasználói profil a személyes kávéélményhez.

Könnyen levehető főzőmű Egyszerűen levehető és tisztítható: a kifogástalan higiénia, a hosszú élettartam és a legjobb kávéaroma garanciája.

ComfortClean Alapos tisztítás és értékmegőrzés: a legtöbb alkatrész mosogatógépben is tisztítható.

Automatikus öblítő funkció és tisztító programok A legjobb végeredmény: a tisztítóprogramok az öblítő funkcióval kombinálva maximális higiéniát biztosítanak.

Kávéskanna funkció Kényelmes vendéglátás: ha látogatók jönnek vagy tárgyalás lesz, a készülék akár nyolc csészényi mennyiséget is kiad.

Őrölt kávé tartó Gyorsan és az igények szerint: csere nélkül egy második kávéfajta, például koffeinmentes kávé is rendelkezésre áll.

Fokozat nélkül állítható központi kifolyó A csésze magasságához igazítható: 8,5 cm és 16,5 cm között állítható magasság, a csésze ill. pohár méretétől függően.


Golyós őrlőmű Kifejezetten ügyel az aromára: egyenletesen és precízen őrli a kávészemeket.

Időbeállítási funkciók Az egyéni kávéfogyasztáshoz: a be- és kikapcsolás ideje igény szerint beprogramozható.

BrilliantLight Minden csésze kávé új fényben tündököl: a LED-fény kellemes hangulatot teremt.

Eco üzemmód Energiatakarékos: eco üzemmódban a készülék csak az italkészítés előtt melegszik fel automatikusan.

Reteszelés Ésszerű megoldás: a zár megakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását, pl. ha gyerekek nyúlnak hozzá.

CleanSteel Nem marad ujjlenyomat a nemesacélon: a felület védőbevonatot kap, így feleslegessé válik a külön tisztítás.

7

* Modelltől függő kialakítás


Tökéletes kávéélmény Termékjellemzők – szabadon álló kávéautomaták szemes kávéhoz*

Aromarendszer Intenzív kávéaroma: intelligens technika a lehető legjobb eredmény érdekében.

Cappuccinatore Egy kézmozdulattal: a forró tejet vagy a krémes tejhabot közvetlenül a csészébe, pohárba vagy egy külön kis kannába tölti.

A tejvezeték automatikus öblítése a víztartályból A legnagyobb kényelem: a tejjel készült kávéspecialitások elkészítése után a készülék automatikus öblíti.

Könnyen levehető főzőmű Egyszerűen levehető és tisztítható: a kifogástalan higiénia, a hosszú élettartam és a legjobb kávéaroma garanciája.

ComfortClean Alapos tisztítás és értékmegőrzés: a legtöbb alkatrész mosogatógépben is tisztítható.

* Modelltől függő kialakítás


OneTouch és OneTouch for Two elkészítési mód Tökéletes kávé teljesen automatikusan: egy gombnyomással akár két adag kávéspecialitást is készíthet. A OneTouch for Two funkcióval a kávéautomata két pohár latte macchiatót, illetve két csésze cappuccinót, kávét vagy eszpresszót készít el egyszerre. A OneTouch funkciónak köszönhetően két gombnyomással két forró italt készíthe-tünk el egymás után. Az ital a központi kifolyón folyik ki. Nem kell tehát tologatni a poharakat és csészéket. 19


További meggyőző jellemzők Termékelőnyök – szabadon álló kávéautomaták szemes kávéhoz*

Automatikus öblítő funkció és tisztító programok A legjobb végeredmény: a tisztítóprogramok az öblítő funkcióval kombinálva maximális higiéniát biztosítanak.

Saját beállítások Mindent a saját kívánsága szerint: rögzítse az őrölt mennyiséget, az őrlési fokot, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget, és kedvence bármikor újra elkészíthető.

Őrölt kávé tartó Gyorsan és az igények szerint: csere nélkül egy második kávéfajta, például koffeinmentes kávé is rendelkezésre áll.

2

Fokozat nélkül állítható központi kifolyó A csésze magasságához igazítható: 7 cm és 13 cm között állítható magasság, a pohár ill. csésze magasságától függően.

Fűtött csészelerakó Különleges kényelem: a fűtött csészelerakón mindig kéznél vannak az előmelegített csészék.

Golyós őrlőmű Kifejezetten ügyel az aromára: egyenletesen és precízen őrli a kávészemeket.

Időbeállítási funkciók Az egyéni kávéfogyasztáshoz: a be- és kikapcsolás ideje igény szerint beprogramozható.

Eco üzemmód Energiatakarékos: eco üzemmódban a készülék csak az italkészítés előtt melegszik fel automatikusan.

Reteszelés Ésszerű megoldás: a zár megakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását, pl. ha gyerekek nyúlnak hozzá.


CleanSteel Nem marad ujjlenyomat a nemesacélon: a felület védőbevonatot kap, így feleslegessé válik a külön tisztítás.

* Modelltől függő kialakítás

21


Tökéletes kávéélmény Termékjellemzők – nespresso rendszerű kávéautomaták

Cappuccinatore Egy kézmozdulattal: a forró tejet vagy a krémes tejhabot közvetlenül a csészébe, pohárba vagy egy külön kis kannába tölti.

Kapszulatartó Egy gombnyomással akár öt nespresso fajtát is kiválaszthat kedvenc kávéjához: az egyedülálló, elektronikus vezérlésű tartóban öt rekeszben akár húsz kapszulának is van hely.

ComfortDoor* – szabadalmaztatott ajtórendszer teljesen kinyíló készülékfronttal Minden jól elérhető: kényelmesen hozzáférünk a kapszulatartóhoz, a víztartályhoz, a zacctartályhoz és a cseppfogó tálcához.

ComfortClean Alapos tisztítás és értékmegőrzés: a legtöbb alkatrész mosogatógépben is tisztítható.

Felhasználói profil Szabad választás: akár tíz egyéni felhasználói profil a személyes kávéélményhez.

* DE 19701033C2

EP 0783859B1


Nespresso rendszerű beépíthető kávéautomaták Tökéletes kávéélmény minden ízléshez: tizenhat különböző kávéfajta készíthető el kényelmesen.

23


További meggyőző jellemzők Termékelőnyök – nespresso rendszerű kávéautomaták

Dupla kávé Egészen egyszerűen: egy gombnyomással minden kávéspecialitásból két adag készíthető.

Automatikus öblítő funkció és tisztító programok A legjobb végeredmény: a tisztítóprogramok az öblítő funkcióval kombinálva maximális higiéniát biztosítanak.

Időbeállítási funkciók Az egyéni kávéfogyasztáshoz: a be- és kikapcsolás ideje igény szerint beprogramozható.

BrilliantLight Minden csésze kávé új fényben tündököl: a LED-fény kellemes hangulatot teremt.

Eco üzemmód Energiatakarékos: eco üzemmódban a készülék csak az italkészítés előtt melegszik fel automatikusan.

Reteszelés Ésszerű megoldás: a zár megakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását, pl. ha gyerekek nyúlnak hozzá.

CleanSteel Nem marad ujjlenyomat a nemesacélon: a felület védőbevonatot kap, így feleslegessé válik a külön tisztítás. 24


25


Beépíthető -és szabadon álló kávéautomaták

Típus-/Modell megnevezése Kialakítás Szabadonálló kávéautomata szemes kávéhoz Beépíthető kávéautomata szemes kávéhoz/Nespresso rendszerhez Design PureLine ContureLine Display Italspecialitások Espresso/Kávé/Hosszú kávé Cappuccino/Latte macchiato/Caffè Latte Forró víz/Forró tej/Tejhab Élvezeti értéket növelő termékjellemzők Kávékészítés gombnyomásra/Egyszerre két fő részére Aromakímélő golyós őrlőmű Második kávéfajta (őrölt) Állítható őrlési fok/Őrlési mennyiség Programozható felhasználói profil Vízmennyiség beállítható/Vízhőmérséklet beállítható Tejmennyiség beállítható/Tejhab mennyisége beállítható Előfőzés/Kávékanna funkció Kezelési kényelem Egyéni nyelv kiválasztása Pontos idő kijelző/Dátum kijelző CupSensor -automatikus csészeméret felismerés Kifolyó fokozatmentes magasságbeállítása Fűtött csészelerakó ComfortDoor/Rejtett ajtófogantyú/BrillantLight Kivehető szemeskávé tartály/Nespresso-kapszulatartály Töltetmennyiség szemes kávé (g) Töltetmennyiség kapszulatartály (db) Töltetmennyiség víztartály (l) Töltetmennyiség zacctartály (db ill. liter) Programozható be- és kikapcsolási idő Programozható Stand-by-idő/Időtartam tároló Opcionális csatlakozás beépíthető edénymelegítőhöz Vezetékes víz csatlakozás Ápolás Kényelmes tisztítóprogramok/ComfortClean Tejvezeték automatikus tisztítása Kivehető tejvezeték/Kivehető főzőmű Hatékonyság és tartósság Bekapcsolható energiatakarékos Eco-mód Biztonság Reteszelés Műszaki adatok Beépítési méretek (fülkeméret) mm-ben (szélesség x magasság x mélység) Teljes csatl.-i érték (kW)/Hálózati feszültség (V)/Hálózati biztosíték (A) Vízbevezető cső hossza (m)/Elektromos vezeték hossza (m) Tartozékok Tejtartály – üveg Vízkőmentesítő szer/Tisztítótabletták Nemesacél termo-tejtartály Kanál az őrölt kávénak Színek Nemesacél/Cleansteel Obszidián fekete Briliáns fehér Havanna barna

26

CVA 6401

CVA 6431

CVA 6805

•/–

– –/•

• •

• •

DirectSensor

– M Touch

•/•/• •/•/• •/•/•

•/•/• •/–/– –/•/•

•/•/• •/•/• •/•/•

•/• • • •/• • •/• •/• •/•

•/–

•/• • • •/• • •/• •/• •/•

• •/•

• •/•

DirectSensor

– 8,5 – 16,5 – •/•/• •/– 500 – 2,3 15

• •/• – –

– – –/–

• •/– –/– –/–

– 9,0 fix – •/•/• –/• – – 1,5 15

• •/• – –

•/–

• •/• •

8,5 – 16,5 – •/•/• •/– 500 – 2,3 15

• •/• • •

•/• • •/•

•/• – –/–

•/• • •/•

560 – 568 x 450 x 500 3,5 kW/230 V/16 A –/2,0

560 – 568 x 350 – 362 x 310 2,8/230/16 –/2,0

560 – 568 x 450 x 500 3,5/230/16 1,5/2,0

• •/•

• •/•

• • • • •

•/• – –

• – – –

• • • • •


27


Hasznos információk részletezve A kávéautomaták összefoglalása

A tejvezeték automatikus öblítése a víztartályból A tejjel készült kávéspecialitások elkészítése után a készülék a víztartályból automatikusan átöblíti a tejet tároló és bevezető összes alkatrészt. Ez garantálja a legmagasabb szintű higiéniás komfortot. Aromarendszer A dinamikus forralókamra a beáramló víz hatására kitágul. Ezáltal a frissen őrölt kávé és a forró víz még intenzívebb és külölegesebb aromát eredményez.  A főzés után a kamra térfogata lecsökken, kipréseli az őrölt kávét, majd a maradékot a zacctartályba továbbítja. Automatikus öblítő funkció és tisztító programok Műszaki innováció, amelynek hasznát közvetlenül érezheti. A kényelmes tisztítóprogramok az automatikus öblítő funkcióval kombinálva a legjobb kezelést és higiéniát biztosítják. A funkció már lerakódásuk előtt kitisztítja a rendszerből a vízkövet és a szennyeződéseket. Ez garantálja a hosszú élettartamot, és nagymértékben hozzájárul a kávéautomata jó üzemi állapotának megőrzéséhez. Automatikusan előmelegített csészék beépített edénymelegítővel A kávéautomatáról vezérelt beépített edénymelegítő a beprogramozott bekapcsolási idő előtt fél órával automatikusan előmelegíti a csészéket. E szabadalmaztatott eljárásnak* köszönhetően ideális körülmények között, előmelegített csészéből fogyaszthatja kedvenc kávéját. BrilliantLight Kávé mindig a legelőnyösebb oldaláról a BrilliantLight segítségével. A finom LED-megvilágítás új fénybe helyezi a csészét, és kellemes hangulatot teremt a konyhában. A kávéautomaták harmonikus formáját tökéletesen kiegészítő BrilliantLight olyan optikai többletet nyújt, ami még teljesebbé teszi a kávéfogyasztás élményét. Cappuccinatore a tökéletes tejhabhoz A cappuccinatore-val egyetlen mozdulattal elkészül a forró tej vagy a tejhab. Néhány másodperc alatt felmelegíti, illetve közvetlenül a csészében felhabosítja a tejet. A mosogatógépben egyszerűen tisztítható. CleanSteel Minden nemesacél készülék CleanSteel speciális felületkezelést kap, amelynek előnye, hogy kevésbé láthatók az ujjlenyomatok. A felület így nagyon könnyen, speciális tisztítószer nélkül tisztítható.

28

ComfortClean A ComfortClean rendszerrel nagyon egyszerű a higiénikus ápolás. A kávéautomata legtöbb alkatrésze, például a víztartály és a zacctartály mosogatógépben is tisztítható. Ez jelentős mértékben hozzájárul a készülék jó állapotának megőrzéséhez.

ComfortDoor** Szabadalmaztatott ComfortDoor ajtó*: csak a Miele kávéautomaták rendelkeznek olyan kialakítással, hogy a teljes készülékfront kihajtása után kényelmesen hozzáférünk pl. a kivehető víztartályhoz, a cseppfogó tálcához és a zacctartályhoz. CupSensor Az egyedülálló CupSensor megkönnyíti a 6000es generáció készülékeinek kezelését. Az innovatív funkció felismeri a csésze magasságát és a megfelelő pozícióba állítja a kifolyót. Az ideális távolságnak köszönhetően nemcsak a kávé kifröccsenését előzhetjük meg, hanem a kávé hőmérséklete és a hab is tökéletes lesz. A tej hozzáadása után a kifolyó 1 cm-rel feljebb húzódik, így nem lesz piszkos. EasyClick tejrendszer A kényelmes EasyClick rendszerrel a tejtartót a készülékfronton egyszerűen bepattinthatja, illetve kiveheti. A 6000-es generáció kávéautomatái az egyszerűbb felhelyezésen túl egy további újítással is szolgálnak: a tejtartály jó minőségű üvegből készült. Az egyszerűbb tisztítás mellett az üvegnek az is előnye, hogy folyamatosan ellenőrizhetjük az edényben lévő mennyiséget. Eco üzemmód A lehető legalacsony energiafogyasztás érdekében a kávéautomata eco üzemmódban csak közvetlenül az első italkészítés előtt melegszik fel. A gazdaságos eco üzemmód opcionális funkcióként választható, és igény szerint az alapbeállítások között állítható be. Felhasználói profil Mentse el kedvenc italainak elkészítését saját felhasználói profiljába, így a Miele kávéautomata mindig személyesen, kedvenc kávéspecialitásával köszöntheti Önt. Tíz felhasználói profilt állíthat be, amelyek kedvenc italának valamennyi paraméterét tárolják: az őrölt mennyiséget, a vízhőmérsékletet és -mennyiséget és adott esetben a tejkészítést. Fogyassza a kávét saját ízlése szerint! Fokozat nélkül állítható központi kifolyó A kifolyócső magassága 8,5 cm és 16,5 cm között (a CVA 6000 típusnál), illetve 7,0 cm és 13,0 cm között (a CM 5 típusnál) állítható, így egyszerűen hozzáigazítható az edény magasságához. A kisméretű eszpresszós csészétől kezdve a magas pohárban szervírozott latte macchiatóig minden kávéspecialitás gyakorlatilag hőveszteség nélkül készül el.


Fűtött csészelerakó Minden szabadon álló Miele kávéautomata beépített fűtött csészelerakóval rendelkezik, amely különösen kényelmes kezelést biztosít: az előmelegített csészék így mindig kéznél vannak. Hiszen csak a megfelelően temperált kávé nyújtja a teljes élményt. Csak ekkor tud kibontakozni a teljes aroma, és csak így képződik szép hab. A kiváló minőségű krómból készült csészelerakó minőség. Golyós őrlőmű A lehető legzamatosabb kávék elkészítése érdekében a Miele kávéautomaták csak a legjobb őrlőműveket használják. Az őrlőmű kiváló minőségű kopásálló acélból készült, és kifejezetten aromakímélő módon darálja le a kávészemeket. Így egyenletesen és precízen őrölt kávét kapunk. Időbeállítási funkciók A kávéautomaták ki- és bekapcsolása egyénileg, kívánság szerint beprogramozható. Például reggelente az első kávékészítés automatikusan elindítható, míg estére a készülék magától kikapcsolódik. Az energiatakarékosság jegyében a kávéautomata teljesen kikapcsolható, ha hosszabb ideig nem használjuk. Kapszulatartó Az egyedülálló, elektronikus vezérlésű kapszulatartóval egyénileg és rugalmasan készítheti el kedvenc nespresso kávéit. Gombnyomásra akár öt fajta nespresso is kiválasztható. Utántöltéskor a tartó könnyen kivehető, és öt rekeszben összesen húsz kapszulának biztosít helyet. A kijelzőn egyszerűen beprogramozható, hogy melyik rekeszt melyik nespresso fajtához rendeljük hozzá. Kávéskanna funkció Vendége lesz? A CVA 6000 egy gombnyomásra akár nyolc csésze kávét is elkészít az alá helyezett kávéskannában. Kávéspecialitások dupla adagban A dupla kávéélményhez: ha szívesen inna még egy kávét vagy eszpresszót, egyetlen gombnyomással egyszerre dupla adagot is készíthet. Többféleképpen kihasználhatjuk ezt a funkciót, például dupla eszpresszót vagy kávét tölthetünk egy nagyobb csészébe, ha pedig vendégek jönnek, gyorsan és egyszerűen akár két csésze eszpresszót is készíthetünk.

Nespresso rendszerű beépíthető kávéautomata A Miele beépíthető kávéautomatájával kényelmesen készíthet eszpresszót és kávét, de természetesen cappuccinót és latte macchiatót is nespresso kapszulákból. Ez az elkészítési mód kapszulákba zárt őrölt kávét használ. Minden csésze kávénál garantált a teljes íz és a mindig kiváló minőség. OneTouch és OneTouch for Two elkészítési mód A 6000-es generáció kávéautomatái a már ismert OneTouch elkészítési mód mellett az újszerű OneTouch for Two funkcióval is rendelkeznek. Ezzel a funkcióval egyetlen gombnyomással egyszerre készíthet el két zamatos kávéspecialitást. Az adott program teljesen automatikusan indul el. A gyorsabb elkészítésnek köszönhetően több idő marad arra, hogy kettesben élvezzük a kávét. Opcionális állandó vízcsatlakozás A vízvezetékre csatlakoztató kávéautomaták mellett víztartállyal felszerelt készülékek is kaphatók. A készülék vízellátása átkapcsolható. Ennek előnye kézenfekvő, hiszen nem kell rendszeresen utántölteni a tartályt. Ennek a kényelmi funkciónak köszönhetően sok időt takaríthatunk meg. Őrölt kávé tartó A Miele kávéautomata a szemeskávé tartály mellett egy őrölt kávé tartóval is rendelkezik. Ide egy második fajta kávéport, pl. koffeinmentes kávét tölthet be. Reteszelés A reteszelés egyetlen érintéssel beállítható a készüléken. Ez megakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását, ami pl. a gyerekeket óvja meg a sérülésektől. Saját beállítások A kávéfajtától és az íz intenzitásától függően az elkészítési paraméterek, például az őrlési fok, az őrölt mennyiség, a forrási hőmérséklet, az előfőzés és a vízmennyiség egyénileg beállíthatók. Így minden kávéfajtából és pörkölésből a tökéletes aromát nyerheti ki. Ennek köszönhetően mindegyik kávé mindig tökéletes zamattal örvendeztet meg minket.

Könnyen levehető főzőmű A főzőegység az automatikus kávéfőzés „motorja”. Az egysége egyszerűen levehető és tisztítható. Ezzel hosszú távra biztosítható a kifogástalan higiénia, a mindig magas színvonalú kávéminőség és a gép hosszú élettartama.

*   DE 102005041776B3 sz. német szabadalom (csak Németországban adták ki)  **     DE 19701033C2 EP 0783859B1 

29


Miele Kft. H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. 1525 Budapest, Pf. 29. Tel.: (+36 1) 880 6400 Fax: (+36 1) 880 6402 e-mail: info@miele.hu http://www.miele.hu Miele Bemutatóterem: Tel.: (+36 1) 880 6450 Fax: (+36 1) 880 6401 e-mail: bemutatoterem@miele.hu Nyitva tartási idő: Hétfőtől péntekig: 9.00-17.30 Szombaton: 10.00-14.00

A Miele termékek a CE minőségi védjeggyel rendelkeznek. A CE előírásoknak való megfelelőséget a gyártó garantálja. Miele márkaszerviz H-1022 Budapest Alsó Törökvész út 2. Telefon: (+36 1) 880 6480 Fax: (+36 1) 880 6403 e-mail: szerviz@miele.hu

A feltüntetett forint árak a hulladékkezelési díjat tartalmazó javasolt áfás fogyasztói árak, melyeknek mindenkori változtatásának jogát – költségnövekedésre, tévesztésre, valamint nyomdai-, és szedési hibákra való tekintettel – a Miele Kft. fenntartja magának. A javasolt áfás fogyasztói árak szolgáltatást nem tartalmaznak. Az igénybevett szolgáltatások külön fizetendők.

© Miele & Cie., Gütersloh / M-Nr. 9 756 370 / FM 130151 (77) / MMS 13-0054 / A módosítás joga fenntartva.

Miele - Catalogue Coffee machines - HU  
Miele - Catalogue Coffee machines - HU  
Advertisement