Page 1

Autovehicule Comerciale

Noul Amarok


Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

 


    Amarok este în elementul sau acolo unde alii îi ating limitele. Acesta îmbin capacitile offroad, flexibilitatea i eficiena, cum nici un alt pickup nu o face: mulumit traciunii integrale adecvate aproape oricrui fel de teren; mulumit spaiului de marf, cel mai încptor din clasa sa, care permite chiar i încrcarea unor europalei de-a curmeziul; mulumit motorului de 2.0 l TDI Biturbo care stabilete standarde noi în materie de consum de combustibil*; i ultimul, dar nu cel din urm, mulumit asiului robust, ramforsat, care asigur un nivel înalt de stabilitate, în orice împrejurare, oricât de dur. Amarok traseaz linii directoare i în ceea ce privete comportamentul pe drumurile clasice. Interiorul su de înalt clas i comportamentul în rulare, stabilesc deasemenea standarde noi în materie de confort i dinamic.

  ČŤČŤ ČŤČ? ȍȲ ČŚČŤ ČŚČŚ ȌȨ ČŚČ™ ČŚČ?

([WHULRU 5RÄĄLÄ&#x;LMDQWH ,QWHULRU 0RWRUL]Ă…ULÄ&#x;LFRQFHSWGHWUDFÄĄLXQH 6LJXUDQÄĄĂ… &RQIRUW 0XOWLPHGLD $FFHVRULLRULJLQDOH9RONVZDJHQ

ȌȲ 'DWHWHKQLFH Č°É‚ &XORULÄ&#x;LWDSLÄĄHULL

! " #  $ $

  


 " &'(#)(*   +, 

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

% 


! " Transportul unor sarcini mari  ./0

  -


 " 2 /3 * 44 

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

1 


! " #  4 ! 4 6

  5


 " 8  *49 + :66  4  +

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

7 


! " 26 $   *, , 4 << 

  ;


 " (  >? .@@ :  .@B@ D

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare. *Pentru informaii legate de consumul de combustibil i nivelul emisiilor de CO2, consultai pag 38.

= 


! " E + 4 *  * 4  

  ==


 " E /@#8)ÂŽF + D*  : 

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare. *Pentru informaii legate de consumul de combustibil i nivelul emisiilor de CO2, consultai pag 38.

= 


4x2 traciune spate. Echiparea standard a noului Amarok ofer traciune spate. Ă&#x17D;n timpul accelerrii, greutatea autovehiculului este transferat pe roile din spate, pentru o bun aderen. Ă&#x17D;n plus, traciunea spate asigur o direcie precis i sigur, neinfluenat de cuplul motor.

4MOTION â&#x20AC;&#x201C; traciune integral nepermanent. Situaiile dificile cer o gestionare eficient a puterii de propulsie disponibile. 4MOTION distribuie fora de traciune ĂŽn mod egal ĂŽntre axa fa i axa spate a autovehiculului. Este necesar o simpl apsare de buton i vei experimenta sigurana traciunii integrale, pe orice suprafa de teren.

4MOTION â&#x20AC;&#x201C; traciune integral permanent. Asigur control suveran pe orice tip de suprafa.

Motorul 2.0 l TDIÂŽ Biturbo*. Amarok este echipat cu unul dintre cele mai eficiente motoare ale timpurilor moderne pe care le traversm. Cele dou turbine determin un raspuns prompt al autovehiculului la turaii mici i putere sporit la turaii mari. Putei lsa ĂŽn urm cu uurin toate grijile zilnice, inclusiv cele economice, sau mai ales pe acestea din urm, pentru c avei la dispoziie 163 CP la un cuplu de 400 Nm i un consum de doar 7.9 l/ 100 km. Acelai motor echipeaz i maina de curse Volkswagen Touareg, care a participat la cel mai dur raliu din lume, Raliul Dakar.

Suspensii pentru drumuri grele. Suspensiile â&#x20AC;&#x17E;heavy dutyâ&#x20AC;&#x153; cu arcuri lamelare reprezint echiparea adecvat pentru drumurile dificile, pentru c ofera un ĂŽnalt grad de siguran a ĂŽncrcturii de pân la 1000 kg i sunt sunt atât de robuste, ĂŽncât atac fr efort orice fel de teren.

Suspensii confort. Dac vrei ca pickup-ul dumneavoastr s se comporte ĂŽn rulare ca o limuzin, alegei suspensiile confort. Acestea asigur confort sporit la drum lung i viteze mari, determin reducerea nivelului de zgomot i suporta o ĂŽncrctura maxim de 850 kg.

! " E   ,  < 

  =


 : 6" 

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

=% 


Chiar i cele mai dure provocri sunt pentru Amarok misiuni simple. Acest autovehicul a fost proiectat s ofere funcionalitate i flexibilitate: de la cel mai generos spaiu de încrcare din clasa sa (2,52 m2, un europalet poate fi încrcat transversal) pân la scaunele confortabile, cu tapierie extrem de rezistent. Amarok ofer acel „ceva” care face balana s se încline în favoarea sa. i acest lucru este valabil în special pentru spaiul pasagerilor: locul pentru picioare i cap nu are egal în clasa sa. Au fost luate de asemenea în consideraie uneltele i obiectele mici, pentru ele creându-se multe spaii practice de depozitare, pentru a avea totul în ordine i la îndemân. Bara de protecie spate opional este de culoare neagr i întregete imaginea provocatoare a noului pickup de la Volkswagen. În cazul în care dorii s explorai drumuri noi, bazai-v pe traciunea integral. Iar dac acestea sunt neconsolidate trebuie s stii c se pot comanda o serie de scuturi metalice pentru protecie. .

  =-


 4 +: " # Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

=1 


Un pickup i ceva în plus. Amarok Trendline are o prezen dinamic particular, datorat numeroaselor elemente optice care ies în eviden, cum ar fi bara de protecie frontal i mânerele uilor, vopsite în culoarea caroseriei. Bara din spate este de culoare neagr, pentru un look provocator. O not aparte este dat de jantele de aliaj de 16”, care întregesc aspectul elegant i impozant al modelului. În interior, scaunele confortabile cu tapierie de stof i cotiera central ofer un plus de confort. La acestea se adaug un aspect extrem de practic: sertare sub scaunele din fa, unde pot fi depozitate diverse lucruri de dimensiuni mici. Din dotarea standard mai fac parte: Radio “RCD210” cu MP3, aer condiionat “Climatic”, pentru reglarea semiautomat a temperaturii, funcie de necesiti i, bineîneles, geamuri acionate electric, printr-o simpl apsare de buton. Iar cu un stil de condus adecvat, motorul 2.0 litri BiTDI va parcurge pân la 1.050 km cu un singur plin.

  =5


 : " G<

Amarok Highline v poart pe cel mai ĂŽnalt munte, datorit traciunii 4MOTION nepermanent, dar indeplinete i cele mai ĂŽnalte standarde, solicitate de circulaia de la ora. Modelul Highline prezint ĂŽn plus fa de modelul Trendline, urmatoarele elemente, care-l fac s capteze toate privirile: jante â&#x20AC;&#x17E;Aldoâ&#x20AC;&#x153; de aliaj uor de 17â&#x20AC;?, oglinzi retrovizoare parial cromate i ornamente de asemenea cromate pe barele din fa i din spate. i interiorul va atrage priviri pline de admiraie: beneficiai de volan, schimbator de viteze i maneta frânei de mân, ĂŽmbrcate ĂŽn piele i putei alege scaune cu tapierie din piele â&#x20AC;&#x153;Antracit Viennaâ&#x20AC;?, extrem de elegant. Când suntei ĂŽn cltorie, radioul â&#x20AC;&#x153;RCD 310â&#x20AC;? i sistemul de aer condiionat â&#x20AC;&#x153;Climatronicâ&#x20AC;? vor asigura o ambian plcut i odihnitoare.

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

=7 


  =;


 * # : G<  *4  

Contactai distribuitorul dumneavoastr Volkswagen pentru informaii suplimentare.

 


  =


Aceast brour este redactat sub directa supraveghere a S.C. PORSCHE ROMANIA S.R.L. cu sediul social ĂŽn os. Pipera - Tunari, nr.2, Voluntari, jud. Ilfov, J23/196/2004, RO9997007

# ,2 $

Volkswagen Autovehicule Comerciale

Noul Amarok #H 4 4 *4 4 + IJ"+ = "KKKKL<L 

8 +   K 

# ' M (442O

Amarok catalog  
Amarok catalog  

Descriere model Volkswagen Amarok