Page 1


o nama Tijekom višegodišnjeg ulaganja u razvoj ljudskih i tehnoloških komponenti, nizom uspješno realiziranih poslovnih suradnji i zadovoljnim klijentima, tvrtka se danas može pohvaliti zavidnim rezultatima, koji su rezultat postavljenih ciljeva od samog početka poslovanja. Financijska stabilnost solventnost i besprijekoran bonitet odaje sliku dobro organizirane i uspješno vođene tvrtke. Tvrtka se nalazi u Splitu, na adresi Mažuranićevo šetalište 53 gdje posjeduje u svom vlasništvu prostor od 230 m², smješten na dvije etaže koji pruža izvrsne radne uvjete zaposlenika, a suvremeno uređen interijer oduševljava naše klijente.

politika kvalitete Očekivanja naših klijenata, zakonske obaveze i naša društvena odgovornost, zahtijevaju usluge kontinuirano visoke kvalitete i pouzdanosti, što garantira ekonomičan i dugotrajan radni vijek. To je rezultat kvalitetnog i timskog rada poduzeća te ispitivanja zadovoljstva naših klijenata. Poduzeće djelotvorno provodi i sustavno unaprjeđuje kvalitetu svojih procesa. Na temelju strateške odluke organizacije o unapređenju poslovanja putem sustava upravljanja kvalitetom, organizaciji je 29.04.2010. uručen certifikat međunarodne norme ISO 9001:2008, od strane certifikacijske kuće SGS Adriatica d.o.o. koja se odnosi za sve djelatnosti u domeni «Izrada i oblikovanje grafičkih, medijskih i marketinških proizvoda i medijsko oglašavanje».


priprema Osnovna platforma za rad grafičkih programa je postavljena na tri različita operativna sustava, čime podržavamo rad na Windows, Machintosh i Linux platformi. Za lakšu obradu kroz tehnike grafičke pripreme, kao i što kvalitetniju reprodukciju originala tiskarskim tehnikama, potrebno je napraviti što bolju digitalizaciju željenih predložaka. Za tu svrhu, raspolažemo s plošnim skenerom Heidelberg Nexscan uz programsku podršku LinoColor Elite, i Canon EOS 5D digitalni SLR fotoaparatom, što su uređaji koji omogućavaju vrhunsku digitalizaciju refleksnih i transparentnih predložaka, kao i objekata i trenutaka u prostoru.

tisak Prateći tehnološki napredak u tehnici tiska i opredjeljujući se za najnovije strojeve i provjerene proizvođače, odlučili smo se za nabavku stroja za tisak manjih formata, tehnikom elektrofotografije (kserografije), Xerox DC 250. Uz digitalni stroj manjeg formata, posjedujemo i tri stroja za tisak velikog formata tehnikom ink jet. Dva stroja Hewlett Packard, Designjet Z3100 Photo i L25500 „latex“ i stroj tvrtke Mutoh serije Toucan. Spomenutim strojevima digitalnog tiska velikog formata u mogućnosti smo ponuditi ispis vrhunske foto kvalitete digitaliziranih fotografija i umjetničkih djela, ispis na različitim materijalima za unutrašnju i vanjsku upotrebu, kao i tisak većih naklada jumbo plakata i vanjskih vizuala.

dorada Poslove u grafičkoj doradi, koje mi radimo, možemo podijeliti na poslove na malom i velikom formatu. Mali format podrazumijeva poslove savijanja, žlijebljenja, toplog plastificiranja, uvezivanja spiralom, žicom, lijepljenja u mekani uvez itd. Poslovi dorade velikog formata podrazumijevaju doradu materijala ispisanih na strojevima velikog formata. Ovisno o vrsti materijala i konačnoj svrsi, mogući su poslovi tople i hladne plastifikacije, kaširanja na razne podloge, postavljanja okvira, montaže i lijepljenja na željene površine, itd. Povećanje konkurentnosti i potreba za zadovoljavanjem novih vizualnih i ambalažnih standarda na tržištu, potaklo nas je na investiciju u stroj Summa F1612. Ovim strojem smo u mogućnosti izrezivati razne oblike od folija u arcima i rolama, papira i kartona, pločastih materijala većih dimenzija.


vizualni identitet Vizualni identitet predstavlja cjelovit program likovno-grafičke obrade koja obuhvaća potpuna vizualna rješenja za tvrtku i ostale proizvode poslovnog komuniciranja. Svakom klijentu pristupamo individualno, osluškujući njegove zahtjeve i želje kako bi dobili potpunu sliku njegovih potreba. Vodeći se time, naš tim kreativaca izrađuje prepoznatljivu i jedinstvenu sliku koja će prezentirati Vašu tvrtku na tržištu.

promotivni materijali U tiskana propagandna sredstva spadaju sve vrste oglasa, plakata, letaka, brošura, prospekata i sl. Propagandna sredstva predstavljaju instrumente za prijenos propagandnih poruka do primaoca. Cjelovito propagandno rješenje rezultat je istraživanja i prikupljanja što više činjenica o poslovanju, proizvodima i potrošaču.

oblikovanje ambalaže Kvalitetna ambalaža čini proizvod prepoznatljivim, atraktivnim i poželjnim, stoga je psihološki pristup u oblikovanju veoma bitan jer s dobro osmišljenim i ciljanim oblikovanjem proizvoda možemo značajno podići potražnju proizvoda. Jedan od važnih trendova današnjice svakako je personalizacija. Personalizirani proizvod stavlja u središte korisnika, njegove želje i potrebe.


LOGOTIPI


MEMORANDUMI I POSJETNICE


POSLOVNE MAPE


MAJICE, KAPE


VREĆICE, BEDŽEVI, ZASTAVICE


OSLIKAVANJE IZLOGA


SCENOGRAFIJA


PREZENTACIJSKE POVRŠINE


POZIVNICE, BONOVI...


PLAKATI


LETCI, RAZGLEDNICE


OGLASI


KATALOZI


KNJIGE


CD i DVD OMOTI


ETIKETE i AMBALAŽA


POKLONI i POSEBNE NARUDŽBE

* izrezano na stroju Summa F1612


* izrezano na stroju Summa F1612


* izrezano na stroju Summa F1612


internet stranice Privlačna i intuitivna web stranica najbolje je sredstvo informiranja i prezentacije na mediju koji je danas nezaobilazan u komunikaciji s klijentima. Jedinstveno oblikovanje Internet stranica zasigurno je jedan od značajnih faktora koji utječu na ostvarenje svrhe i cilja, iz razloga što se oblikovanje povezuje s vizualnim stilom naručioca, te ga na taj način izdvaja od konkurencije i daje mu razinu individualnosti.

360° virtualne panorame 360° virtualne šetnje imaju fantastičan vizualni učinak, maksimalno motivirajući virtualne posjetioce da i sami dalje istražuju u stvarnosti, na licu mjesta. Ovaj specijalni format omogućuje posjetiocima da zakorače unutar fotografije, da uđu u nju, te da zatim virtualno razgledaju svuda oko sebe, u punih 360°, sve popraćeno odgovarajućom glazbom, atmosferom, zvučnim komentarom, kao i mnogim drugim popratnim mogućnostima.


bazeniplus.hr


INTERNET STRANICE

fortuna-digital.com

steiko.hr

radio-brac.hr

f-caffe.com

altea.hr

super-studio.hr


360 0 VIRTUALNE PANORAME

Spaladium Arena

HNK Split

Hotel Atrium


vanjsko oglašavanje Prepoznajući trendove današnjeg društva čija je glavna odrednica mobilnost, odlučili smo se za podizanje vlastitih površina vanjskog oglašavanja. Vanjsko oglašavanje, bilo da se radi o izdvojenoj usluzi ili je dio medijskog miksa, jedan je od najefikasnijih načina oglašavanja. Poruka je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu uz znatno niže troškove prema izloženosti u odnosu na klasične medije.

promidžbeni proizvodi Promidžbeni proizvodi su zbog svoje praktičnosti primjene i mobilnosti izrazito prihvaćeni u promidžbenim aktivnostima. Zbog svojih karakteristika, prikladno su rješenje za mnoge situacije. Kontinuirano pratimo svjetske trendove i stoga nudimo široku paletu promidžbenih proizvoda za unutarnje i vanjske uvjete.


MID OGLASNI PROSTOR

Zbora narodne garde: smjer Split - Solin

Zbora narodne garde: smjer Solin - Split

Poljud, Split: Križanje ulica Put Supavla i Zrinsko Frankopanske

Ivana Pavla II, Kaštel Gomilica: smjer Split - Trogir

Spaladium Arena: Zrinsko Frankopanska 211, Split


MARKETINŠKA PODRŠKA


PROMIDŽBENI PROIZVODI

A - stalak

Montažna prezentacijska pozadina

Modulo stalak

Prenosivi prezentacijski pult


Samonamatajući stalak

T - stalak

Rotirajući stalak

Viseći poster okvir

X - stalak

Zidni KLIK-KLAK okvir


KONTAKT MID export-import d.o.o. Mažuranićevo šetalište 53 21000 Split OIB. 02233493040 E. mid1@st.t-com.hr I. www.mid.hr Radno vrijeme ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00 sati 021/548 705 Centrala 021/543 946 Centrala 021/543 948 Fax Splitska banka: 2330003-1100365689 Zagrebačka banka: 2360000-1101239472

MID portfolio  

MID portfolio i reference, grafika, marketing, Internet i oblikovanje

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you