Page 1

KLENZ

®

RADIKALNI SISTEM ČIŠČENJA Z NANO SREBROM

Vaš idealni partner pri osebni higieni


Ali stopala zaudarjajo? Imate v stanovanju neprijeten vonj? Niste krivi vi, krive so bakterije! Bakterije se pogosto skrivajo na najbolj neverjetnih mestih. Tudi ko ste pri čiščenju in vzdrževanju higiene izredno skrbni. Razmnožujejo se in rastejo v vaših čevljih, torbicah, glavnikih, krtačah, knjigah, … Seznam je zelo dolg.

Nano srebrni radikali

+

bakterije glivice neprijetni vonj

= Sproščeni kisik

Največja moč steriliziranja

Tudi, če pogosto čistite gospodinjske predmete in dnevno skrbite za higieno stopal ne morete z zanesljivostjo trditi, da ste se bakterij znebili. Samo, če uporabljene predmete zavržete ali kupite nove ali pa obutev in uporabljene predmete redno perete, ni drugega načina za učinkovito sterilizacijo osebnih predmetov. Se sliši neizvedljivo? Morda celo nemogoče? Z napravo KLENZ® je to vsekakor mogoče, saj predmete radikalno očisti s svojim sistemom čiščenja z nano srebrom! Enostavno povedano: KLENZ® je enkraten izdelek, ki sterilizira osebne in gospodinjske predmete s pomočjo nano tehnologije. Vse, kar morate storiti je, da ustrezen predmet vstavite v aparat in ga vključite. Kako enostavno! Ne glede na to ali gre za otroške igračke ali mazano športno obutev, KLENZ® aparat jih bo z lahkoto očistil. Učinek sterilizacije aparata KLENZ® bo vas in vašo družino zavaroval pred škodljivimi mikro organizmi, bakterijami in glivicami. Pa še več… Naš radikalni sistem čiščenja z nano srebrom, ki dezinficira in uničuje preko 650 vrst bakterij vam omogoča sprostitev in zavest, da je vse v varnih rokah.

Odlike: 

učinkovito in uspešno steriliziranje in dezodoriranje – uniči 99,7 % bakterij in glivic v 8 minutah;

deluje hitro – vgrajen ventilator pospeši postopek sterilizacije in dezodoriranja;

ekonomičnost – aparat je zaradi majhne porabe energije izredno varčen;

največja možna varnost – sistem uporablja nestrupeno, nestimulativno, nealergetsko in zdravstveno nevtralno nano srebro;

popolnoma avtomatiziran sistem, ki ga nadzoruje posebno vgrajen računalnik;

ne zahteva posebne napeljave – vse, kar je potrebno storiti je to, da ga priključite na električno napajanje;

aparat je sodobne oblike;

KLENZ® radikalni sistem čiščenja z nano srebrom Sistem je zasnovan na nano tehnologiji – hitro rastoči znanosti izdelave in na uporabi neno delcev - KLENZ®-ov radikalni sistem čiščenja uporablja nano srebro, enega izmed najstarejših znanih antibiotikov. Nano srebro vsebuje naravne antibakterijske in antiglivične lastnosti, je popolnoma nestrupeno, nealergijsko in neakumulativno. Samo en delec nano srebra zadostuje za močan vpliv na bakterijski, statični metabolizem in, da zaustavi osnovni metabolizem, potreben za elektronski sistem prenosa tega organizma. S tem prepreči razmnoževanje in rast bakterij ter glivic, ki povzročajo infekcije, neprijetne vonjave, srbečico in vnetja.


Elektronska oprema Z dotikom in uporabo te opreme prihajate dnevno v stik z mikroorganizmi. S steriliziranjem predmetov, ki jih najbolj pogosto uporabljate, boste razmnoževanje bakterij preprečili.

Izdelki za nego las Mrtva koža se včasih ujame v glavnik, krtačo in osebne predmete ter vzpodbuja množenje bakterij. KLENZ® to rast bakterij hitro zaustavi, vi pa boste s svojim izgledom še naprej zadovoljni.

Čevlji Vaša stopala imajo kljub pogostemu umivanju še naprej neprijeten vonj? Temu niso kriva stopala ampak obutev. Vsakodnevna uporaba KLENZ® bakterije uniči ter vaša obuvala sterilizira in dezodorira. Zagotovite si zdrava stopala brez neprijetnega vonja.

Izdelki iz usnja Izdelki iz usnja se v vlažnih pogojih hitro obrabljajo ter omogočajo množenje bakterij, ki škodijo zdravju. Ročne torbice in denarnice sterilizirajte z KLENZ® napravo, ki vam predmetov ne bo poškodovala.

Športna obutev

(komercialna uporaba v športnih objektih)

Zaznavate v zraku vonj po športni obutvi? Če imate KLENZ® aparat, ne izgubljajte časa! KLENZ® bo v trenutku vsa obuvala očistil in steriliziral! Ponudite njihovim uporabnikom svežo in čisto obutev … Vedno!

Igračke KLENZ® pomaga odstraniti škodljive bacile in bakterije, predvsem na igračkah in predmetih, ki se jih dotikajo otroci. Ta aparat je idealen izdelek za tiste, ki jim je skrb za otroka vsakodnevno opravilo. Odstranite izvor skrbi staršem in sebi.

Knjige Srbečico lahko hitro povzroči uporaba knjig in časopisov, ki so se jih dotikale druge osebe. Sterilizirajte knjige in časopise s KLENZ® aparatom in preprečite sekundarno infekcijo.

Kozmetični izdelki Vaši kozmetični izdelki so idealna podlaga za bakterije. Samo redno čiščenje ščetk, gobic ali stekleničk ne zadostuje. Zapomnite si: ti predmeti privlačijo plesen in glivice. Sterilizirajte jih z aparatom KLENZ® in si s tem zagotovite stalno zdravje in lepoto!

Radikalni sistem čiščenja


Tehnologija Nano Silver KLENZ ® Industrial je najbolj napredna tehnologija “Nano Silver Radical System”-a in je izvirno oblikovana za steriliziranje in deodoriranje različnih vrst obutve. Prav zaradi neoporečne lastnosti Nano Silver se lahko uporablja tudi za steriliziranje drugih predmetov. KLENZ ® Industrial je idealna za steriliziranje zelo čistih prostorov, vključno z oblačili, za delovna in športna oblačila, pokrivala, obrazna pregrinjala/maske, obuvala in škornje itd.. Vlaga med oblačilom in osebo, ki oblačilo uporablja, pospešuje nastajanje bakterij, ki lahko povzročijo infekcije, neprijeten vonj, srbečico in vnetja. Raziskave so pokazale, da Nano Silver sistem razkuži 650 vrst bakterij in, da ne obstoja bakterija, ki bi živela več kot 6 minut pri delujočem nano sistemu. Učinek razkuževanja v obsegu 99,7 % in deodoriranja z Nano Silver (preskušeno pri KICM v Koreji), bo KLENZ®Industrial zaščitil vaše sodelavce pred invazijo mikroorganizmov in s tem izboljšal zdravstveni in higienski standard v vašem podjetju.

Kaj je Nano Silver?

Odločilne prednosti:  steriziranje & deodoriranje učinkovito uniči večino bakterij in glivic  izbira med funkcijo naravnega zraka ali zelo suhega zraka  posamičen sistem ventilatorskega prezračevanja  s samodejno kontrolo temperature zaščiti obuvala pred deformacijo  enostavni priključek  prepreči uhajanje smradu & onesnaženega zraka

Srebro se je zaradi svojih naravnega anitbakterijskega in antiglivičnega delovanja več kot 100 let uporabljalo kot ustrezno sredstvo za obravnavanje zdravstvenih težav ... Nano Silver drobci, tipične velikosti 25 nm imajo izredno dolgo relativno površino, ki vpliva na stik z bakterijami ali glivicami ter zmanjšuje njihov bakteriološki in glivični učinek. Če pride Nano Silver v stik z bakterijo ali glivico, bo zmanjšal učinek celične presnove in s tem preprečil njihov razkroj. Mrtva bakterija

Kako KLENZ® Industrial deluje? KLENZ® Industrial je osnovni element »Magic Box Cleaning System«-a: nano srebro veže proteinazo

4

5

6 Bakterija

drobec nano srebra Bakterijska proteinaza

Steriliziranje & deodoriranje s kroženjem zraka: Start

1. UV žarnica: velika moč steriliziranja nalezljivih bakterij

10 min

20 min

30 min

Čist zrak Steriliziranje & deodoriranje s kroženjem zraka:

2. Fotokatalizatorski filter: izloča endokrine razkrojevalce, bakteriološko 3. Srednji filter: filtrira zelo majhne prašne delce 4. Kemični filter: izloča neprijeten vonj & kontaminiranost 5. Nano Silver Filter: izloča viruse & bakterije koloidnega srebra 6. Nizko temperaturni katalizatorski filter: razkraja ostanke ozona, izloča neprijeten vonj in strupeni plin

Kontaminiran zrak

Namestitev Idealno za prostore z nadziranjem kontaminacije zraka, kot npr. posebno čistih prostorov v proizvodnji, farmaciji, laboratorijih, bolnišnicah, zdravstvenih ustanovah itd..


Navodilo za uporabo Opis

- spredaj -

Sestavni deli

Aparat Spodnja plošča (ABS) Adapter Navodilo za uporabo

Vklop / Izklop Signalna svetilka Vrata

Jamstvo

Gumb Prozorno okence

1. Garancijska doba traja 12 mesecev od dneva prodaje 2. Proizvod je skrbno izdelan in pod skrbnim nadzorom kakovosti.

- zadaj -

3. Ta certifikat je potrebno predložiti ob morebitnem popravilu aparata.

Brezplačen servis

Odprtina ventilatorja

- notranjost -

Dovajanje zraka Napajanje

Če bi se med redno uporabo v času veljavnosti garancijskega roka pojavila motnja, bomo aparat popravili brezplačno. Uporabnik pa mora plačati popravilo v naslednjih primerih: 1. če je garancijski rok potekel 2. stroške popravila je potrebno plačati:    

Spodnja plošča

če je bil aparat razstavljen ali je vanj posegla nepooblaščena oseba če uporabnik ne predloži tega certifikata če je uporabnik certifikat na kakršenkoli način spremenil če je motnjo povzročila višja sila: požar, neurje, poplava ali potres

Pozor

Uporaba 1. Na hrbtni strani priključi napajalni kabel in mrežni adapter v vtičnico

Steriliziranje z zračno kopeljo

V aparat ne vstavljajte glave ali v njemu ne vdihujte zraka. 2. Odprite vrata in vstavite predmet, ki ga želite sterilizirati

Čeprav je količina O3 plina neznatna, ga prosimo ne vdihavajte. Ne odstranjujte posameznih delov, aparata ne popravljajte ali spreminjajte. Povzročili boste škodo in aparat ne bo deloval pravilno. Ne dotikajte se zbiralnika vode v sušilnem prostoru. Aparat zavarujte pred dosegom otrok. Aparat ne priključite ali izključite z mokrimi rokami. Na aparat ne polagajte težjih predmetov. V aparat ne dajajte rastlin ali živali.

3. Zaprite vrata

4. Pritisnite stikalo Vklop / Izklop

Škodovali bi živim organizmom. Če aparata ne uporabljate dalj časa, izvlecite napajalni kabel iz omrežja. Če aparat prestavljate pazite, da ga ne poškodujete. Aparata ne čistite s sredstvi, ki vsebujejo benzol, alkohol ali topilo, saj se lahko spremeni barva ali pride do požara.

Steriliziranje & dezodoriranje traja 8 minut. Odpiranje vrat med uporabo prekine delovanje aparata. Ob zaprtih vratih in s pritiskom na stikalo Vklop/Izklop boste pričeli s postopkom od začetka. Vsake tri mesece zamenjajte zračni filter (nameščen je v notranjosti aparata na zadnji desni strani), skrtačite umazanijo in ga ponovno namestite.

Radikalni sistem čiščenja


KLENZ® RADIKALNI SISTEM ČIŠČENJA Z NANO SREBROM Certifikati

Učinek steriliziranja in dezodoriranja s KLENZ®-om 99,7 % je preskušal in potrdil Korejski inštitut za gradbene materiale (KICM) - korejska agencija z državnim certifikatom. Naši izdelki imajo tudi potrdilo o varnosti Korejskega inštituta za znanost in tehnologijo (KIST). Linija KLENZ® aparatov je namenjena vsem vrstam uporabe, od osebne, preko komercialne do industrijske. Preskus citotoksičnosti je opravila PBS Corporation na vodnem vzorcu, obdelanem s KLENZ® sterilizatorjem. Z dodatnim preskušanjem je bilo ugotovljeno, da je vodni vzorec v skladu s standardom BS 6920:2000:oddelek 2.5 za ekstrakcijo snovi, ki bi lahko bile zdravju škodljive. Podrobnosti teh rezultatov preskušanja lahko pridobite pri predstavnikih KLENZ® sterilizatorjev.

Certifikati

KLENZ® ZA OSEBNO UPORABO Napajanje

DC 12 V / 500 mA

Dimenzije

320(š) x 375(d) x 250(v) mm

Masa Delovanje Potreben čas delovanja

6,4 kg radikalni sistem čiščenja z nano srebrom 8 minut za ciklus

Zaslon

osvetljeni lED

KNS-110 W

KNS-110 B

KLENZ® ZA KOMERCIALNO UPORABO (na kovance) Napajanje

DC 12 V / 100 mA

Dimenzije

400(š) x 410(d) x 250(v) mm

Masa Delovanje Potreben čas delovanja Zaslon

7,5 kg radikalni sistem čiščenja z nano srebrom 8 minut za ciklus osvetljeni LED

KNS-301 J

KNS- 303 J

Uvoznik:

Radikalni sistem čiščenja

Klenz, radikalni sistem čiščenja z nanosrebrom  

Vaš idealni partner pri osebni higieni

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you