Page 1

Milieu oplossingen die werken.

Elk jaar, volgens Recharger Magazine, eindigen meer dan 300 miljoen kunststof printercartridges op de vuilnisbelt. Dit komt overeen met een gewicht van 112.463 Volkswagen Kevers. Jaarlijks zorgen wij ervoor dat ruim 5 miljoen kilo cartridges, tonerresten en tonercontainers niet op de vuilnisbelt belanden. Ons streven om milieuvriendelijk te zijn geldt ook voor ons assortiment replacement cartridges.

Xerox Replacement Cartridges Brochure

Suggesties om verstandig te printen •

Zorg dat uw printer en supplies zijn gemaakt voor energiebesparing, recycling en herproducering.

Haal het meeste uit ieder vel - print wat u nodig heeft, maar print dubbelzijdig en recycle het papier.

Print als u het nodig heeft in plaats van standaard naar een magazijn of een archiefkast te printen.

Verlaag energiekosten door apparaten uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik zijn en ga op zoek naar efficiëntere printers met een powersaver-modus.

Als uw tonercartridge of drum is opgebruikt, verminder de CO2emissie door lokaal te recyclen en het vervoer te verminderen.

Neem voor meer informatie contact op met uw erkende Xeroxwederverkoper, een Xerox Supplies vertegenwoordiger of ga naar onze website: www.xerox.com

© 2010 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox®, het ontwerp van het bolvormige symbool en iGen4® zijn handelsmerken van Xerox Corporation de Verenigde Staten en/of andere landen.

U heeft een keuze: Kies Xerox Cartridges voor optimale prestaties van uw printer.


Xerox Replacement Cartridges: De kwaliteit die u verwacht. Onze Xerox Replacement Cartridges worden driedubbel getest op fabriekskwaliteit.Ten eerste maken wij proefafdrukken met al onze cartridges voordat deze worden verpakt. Ten tweede testen wij maandelijks de levensduur in onze fabriek. En tenslotte testen wij monsters in ons technisch centrum. Door alle testen op het gebied van xerografische technologie en de technologische kennis, zit er kwaliteit in iedere Xerox Replacement Cartridge. Vanaf het design tot de productie, tot het uiteindelijke resultaat. Onze naam staat op de doos en onze kwaliteit zit binnenin.

Gecertificeerd om tegemoet te komen aan uw verwachtingen.

Kwaliteit maakt het verschil. Zelfs als u geen Xerox printer koopt, kunt u onze vervangende cartridges gebruiken. De kwaliteit van onze cartridges is precies wat u mag verwachten van de leider op het gebied van toner-en documenttechnologie. Uw wilt heldere, scherpe afbeeldingen en een pagina opbrengst die gelijk is aan of beter dan die van uw OEM cartridge. U wilt de uitvaltijd en servicegesprekken minimaliseren, voor maximale productiviteit van uw printer. Wij begrijpen dit!

2

Ontwikkeld om tegemoet te komen aan de OEM standaard… en meer. Ruim 60 jaar geleden heeft Xerox de toner uitgevonden. Vandaag de dag produceren wij meer toner dan elk ander bedrijf en hanteren het strengste productkwalificatieproces in de bedrijfstak. Dankzij onze Xerografische expertise zijn onze replacement cartridges net zo goed als of nog beter dan cartridges van de originele fabrikant. Daarom zullen uw documenten er mooi, helder en scherp uitzien, elke pagina weer. Wij testen onze cartridges om ook in de meest extreme kantooromstandigheden optimaal te presteren. Wij testen bij hoge en lage temperaturen en bij extremen in luchtvochtigheid. En dit alles met als doel om zeker te zijn dat onze cartridges u een hoge solide vlakdichtheid, gelijkmatige dekking en heldere halftonen bieden, zonder vervelende strepen of beeldduplicaties.

Als een internationaal bedrijf streven wij naar kwaliteit, productie en duurzaamheid. Onze productie faciliteiten zijn volgens de ISO 9001 en de ISO 14001 duurzaamheidsstandaarden. Onze kwaliteitsstandaarden zijn volgens DIN33870. De REACH standaard is voor alle chemische delen en materialen in onze cartridges en we gebruiken de ISO IEC test protocollen voor de pagina opbrengst voor zwart/wit en kleur.

Een uitgebreid assortiment.

Duurzame kwaliteit.

Totale Prestatie Garantie.

Ons replacement cartridge assortiment is bijzonder uitgebreid en biedt u een alternatief voor veruit de meeste top OEM merken, zowel voor zwart/wit als kleur. U kunt dus een Xerox kwaliteit cartridge gebruiken in uw printers, ook als deze niet van Xerox komen. Hoewel de cartridges er hetzelfde uitzien, is de kwaliteit van de binnenkant van de cartridge een cruciaal verschil. Wanneer u Xerox Replacement Cartridges koopt voor uw printers, koopt u de zekerheid van een leider in de technologie voor al uw printers..

Met onze replacement cartridges zorgt u ervoor dat er geen plastic in de afvalstroom terechtkomt. Hoewel zij nieuwe en hergeconditioneerde componenten bevatten, zijn alle kritieke xerografische componenten 100% nieuw. Voor onze cartridges gebruiken wij door Xerox gespecificeerde en goedgekeurde toner evenals nieuwe fotoreceptoren, reinigingsbladen, gecertificeerde ontwikkelrollen en meer.

Gebruik Xerox kwaliteit in uw printer en krijg de drievoudige voordelen van onze Totale Prestatie Garantie:

Er is meer dan het oog kan zien wanneer het gaat om kwaliteit.

OEM Kwaliteit - Xerox garandeert dat dit product levenslang vrij is van materiaalen fabricagefouten.

2.

Levenslange Prestatie - Xerox staat niet alleen achter iedere cartridge, maar ook achter iedere print. Uw laatste print moet er net zo goed uitzien als uw eerste. Is dit niet het geval dan zal Xerox uw cartridge vervangen om er zeker van te zijn dat u tevreden bent.

3.

Geen risico voor uw printergarantie Wanneer u kiest voor een Xerox cartridge in uw printer, is er geen risico voor uw OEM printergarantie. Als onze cartridge de schade heeft veroorzaakt, vergoedt Xerox de reparatiekosten.

Het is de binnenkant die telt. 1

Wij bezien voortdurend opkomende normen en passen deze toe wanneer zij tegemoet komen aan de eisen van de klant. Xerox Replacement Cartridges voldoen aan veeleisende Xerox-specificaties, alsmede aan onafhankelijke strenge normen... want wij willen voldoen aan alle standaarden.

Toner

2

4 4

Toner opvangbak

3 9

5

1 11

• Opbrengst minstens gelijk aan de OEM cartridge

Onze cartridges zijn gemaakt volgens de ISO 14001 en 9001 standaarden om zeker te zijn van de hoogste productie- en management systemen. We testen gerecyclede verpakkingsmaterialen en moedigen recycling van verpakking aan.

1.

10

12

8

6

7 7

13

Onderste drukrol

2

Laser

5

Reinigingsblad 8

3

Primaire oplaadrol (PCR) 6

Bovenste fuserrol 9

Fotoreceptordrum Toner opslagbak

10

11

12

Papier

Ontwikkelrol

Doctor blad

• meerwaarde t.o.v. OEM

13

• Een duurzame keuze om bruikbare onderdelen van de stortplaats weg te houden.

Overdrachtrol

3

Atonic Xerox toners uitleg  

Atonic Xerox toners uitleg

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you