Page 1

MichaĂŤl Saerens 1COMD OLOD Multimedia 1 Lector: Karen De Groof


Inhoudsopgave 1.

Huisstijl

2.

Ontwikkelingen op het internet 4G

Bitcoin Project Loon

1.

Blog

2.

Website

3.

Klikbare PDF vanuit PPT

4.

Prezi

5.

Delicious

6.

RSS Reader

7.

Monitoring-tools

8.

Twitter

9.

Instagram

10. Pinterest


1. Huisstijl Als huisstijl koos ik voor groene tinten die ik in elke toepassing heb gehanteerd. Het is een volvormig logo met de ‘M’ die verwijst naar MichMultiMedia. Ik koos voor weerspiegeling zodat het logo meer gevuld is. Ook bewerkte ik de cirkel bovenaan zodat het meer op een bolvormige figuur zou lijken.

De banner maakte ik vrij eenvoudig door opnieuw gebruik te maken van de M als leidraad voor MichMultiMedia. Opnieuw een groene tint met een soort van flits bovenaan om het wat mooier te maken.


2. Ontwikkelingen op het internet Ontwikkeling #1: 4G De eerste ontwikkeling die ik koos is de vierde generatie van mobieletelecommunicatiestandaarden. Ik koos hier bewust voor aangezien sommigen onder ons reeds geconfronteerd worden met deze nieuwe technologie die volop in ontwikkeling is. Ook was ik benieuwd of 4G wel effectief sneller is dan zijn voorganger 3G en of er een duidelijk verschil aanwezig is. Ikzelf heb 4G nog niet, maar volgens mijn provider Telenet zou dit elk moment geactiveerd kunnen worden!

URL informatie


2. Ontwikkelingen op het internet Ontwikkeling #2: Bitcoin De tweede ontwikkeling die ik koos is de valuta Bitcoin, een vrij nieuwe vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken.

Ikzelf had reeds enige kennis van het geld, maar wist allesbehalve alles van de term. Nieuwsgierigheid en enkele korte filmpjes van het begrip, zorgden er uiteindelijk voor dat ik hier verder aan de slag mee zou gaan.

URL informatie


2. Ontwikkelingen op het internet Ontwikkeling #3: Project Loon De derde en laatste ontwikkeling die ik koos is ‘Project Loon’ van Google. Het doel van het project is om het internet naar alle uithoeken van de wereld te brengen op een bijzondere manier, namelijk via zelf bewegende, speciale ballonnen. Ik had reeds enkele kleinigheden hierover opgenomen via de media, en wou graag meer informatie. Ik zouden er enkele geruchten zijn dat deze ballonnen weleens het luchtverkeer zou kunnen verstoren. Zou dit wel waar zijn?

URL informatie


3. Blog


3. Blog


3. Blog


3. Blog

Mijn Tumblr


4. Website

Website-link


5. Klikbare PDF vanuit PPT


5. Klikbare PDF vanuit PPT


6. Prezi

Mijn Prezi


7. Delicious

Mijn Delicious


8. RSS Reader

Mijn RSS Reader


9. Monitoring-tools

Addictomatic


9. Monitoring-tools

48ers


9. Monitoring-tools

Alltop


Mijn Twitter-account

10. Twitter


Mijn Instagram

11. Instagram


11. Instagram


Mijn Pinterest

12. Pinterest

Flipboek Michmultimedia  

Opdracht Multimedia 1

Flipboek Michmultimedia  

Opdracht Multimedia 1

Advertisement