Page 1

Kommunikation og interaktion med brugerne skal være en vigtig del af Digitalisér.dk. Det er her, vi lærer vores brugere at kende, og det giver mulighed for at sætte de rette brugere i spil med hinanden. Der skabes større engagement, bedre indlæg, gode spørgsmål og et mere dynamisk indhold. Derudover kan vi forhåbentlig også forhindre at misforståelser opstår, hvilket kan være helt afgørende for, om et community klarer sig godt. Michelle Bea Lund, Community manager, Digitalisér.dk

Indhold

Åbenhed Respekt

Inddragelse Involvering Fællesskab Debat

Martin Høegh Mortensen, Projektleder, Digitalisér.dk

Samarbejde Socialt netværk

Vi har været i tænkeboks og har brugt en del tid og mange ressourcer på at lytte til vores brugere og skabe et bedre virtuelt rum, der møder brugernes behov og ønsker.

Skabe

Et socialt netværk og værktøj til digitaliseringen af Danmark. Gennem udstilling, lagring eller deling af indhold, begivenheder og debatter i grupper og netværk kan du blive medskaber og gøre en forskel.

Så tag skridtet og bliv en af vores nye brugere allerede nu på www.digitaliser.dk

er din genvej til mere viden


Digitalisér.dk kan blive dit vigtigste værktøj i stræben mod viden og netværk på et højere plan.

Digitalisér.dk er dit sociale netværk og værktøj til digitaliseringen af Danmark Digitalisér.dk hjælper dig til at blive bedre til at videndele, koordinere og samarbejde internt som eksternt.

ww

w.d i

git a

l i se r. d k

Du kan blive en del af et fællesskab eller bare følge med på sidelinien. Grupperne på Digitalisér.dk er det naturlige sted at dele erfaringer, viden og andet indhold med andre brugere. Grupperne kan tage udgangspunkt i en fælles interesse, et projekt, en virksomhed eller noget helt andet. Du kan oprette dit eget netværk/egen gruppe eller blive medlem af et af de allerede eksisterende netværk/grupper.

Digitalisér.dk er gratis at bruge og alt teknisk drift styres af IT- og Telestyrelsen i håb om at give dig de bedste vilkår og muligheder for at bidrage med og modtage viden.

Digitalisér.dk håndterer mange forskellige typer indhold - fra det helt tekniske til det mere forretningsmæssige og kommunikative. Alt fra videopræsentationer og mødereferater til udstilling af webservices, begivenheder etc. til datastandarder og arkitekturdokumenter. Nogle bruger en gruppe som et supportforum, andre som intranet, netværksforum, projektbørs, community eller som et samarbejdsforum om et specifikt område, hvor der deles dokumenter, informationer og arrangeres møder eller andre arrangementer. Har du derfor viden, som du ønsker at debattere med andre, har du specifikke indholdstyper, som du kun ønsker at lagre i din egen gruppe eller vil du kun bruge communitiet som et værktøj, er mulighederne mange.

“På Digitalisér.dk er mulighederne mange, det er kun op til dig og dine behov. “

Om Digitalisér.dk  

I denne folder kan du læse lidt om hvad Digitalisér.dk er og hvordan du kan bruge det.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you