Page 1

Vilhelmsborg Festspil - Et godt fundament

Marianne Bedsted, musikhusdirektør, Musikhuset Århus: “Jeg er meget imponeret over det kæmpearbejde, så mange frivillige lægger for dagen hvert eneste år for at skabe disse forestillinger. Jeg fornemmer et stærkt sammenhold blandt de mange medvirkende både på og bag scenen, og det - sammen med en stor talentmasse - er hver gang med til at give forestillinger af høj kvalitet. Det undrer mig ikke, at Vilhelmsborg Festspil har en så stor og trofast en fanskare. Jeg ønsker al mulig held og lykke fremover og glæder mig til at se næste forestilling.” For mere information om festspillet eller andet, kontakt Vilhelmsborg Festspil: Sekretariatet, Dalgas Avenue 12 8000 Århus C, tlf.: 86 76 02 71 - 21 69 02 13, Email: vilhelmsborgfestspil@hotmail.com Web: www.vbf.dk

Foto: Lars Rubach

“Vilhelmsborg Festspil har siden begyndelsen i 1991 skabt sig et fantastisk godt ry. En imponerende talentmasse af frivillige har sammen med sponsorere og samarbejdspartnere sørget for den ene publikumssucces efter den anden. Forventningerne har været store, og de er altid blevet indfriet. Jeg ønsker de medvirkende og publikum rigtig god fornøjelse med de fremtidige forestillinger”.

·

Nicolai Wammen, borgmester i Århus:

Layout: Michael K. Kristensen og Tina Præst

Samarbejde med kommune og erhvervsliv: Samarbejdet med Århus Kommune og det århusianske erhvervsliv har fra begyndelsen været af vigtig betydning for festspillets eksistens, ikke kun i økonomisk forstand, men også den opbakning og hjælp festspillet møder, når forhindringer skal forceres.Vilhelmsborg Festspil er blevet Byevent i Århus Kommune, og vi håber fortsat at kunne bidrage til et rigt kulturliv i Århus og Østjylland.

· Tekstforfatter: Kirstine M. Bauning

Vilhelmsborg Festspil blev stiftet i 1991 af en gruppe entusiastiske århusianere med Jytte & Benny Thrane i spidsen, med stor opbakning fra instruktør Erik Bent Svendlund. Siden hen har mange ildsjæle fundet glæde ved at være en del af Vilhelmsborg Festspil. Festspillet bygger på den frivillige kultur, hvor glæden ved arbejdet og de mange fantastiske mennesker, bærer lønnen i sig selv.Vilhelmsborg Festspil har siden 1991 opsat mange forskellige stykker lige fra de klassiske operetter og syngespil over til moderne og dramatiske musicals. Det er vigtig for festspillet at variere stykkerne for at imødekomme det store publikum og de mange frivillige.

Wammen  
Wammen  

“Vilhelmsborg Festspil har siden begyndelsen i 1991 skabt sig et fan- tastisk godt ry. En imponerende talentmasse af frivillige har sammen m...