Page 1

VI ELSKER DIG Og du behøver ikke være karrierefræser for at få hjælp. Du kan også bare være interesseret i at få din ansøgning til at sparke r…, uanset om du lige er startet på universitetet eller ved at lægge sidste hånd på specialet. Og det er ganske gratis! Læs om alt det, du kan bruge os til på www.sdu.dk/karriere.


TO BE OR NOT TO BE Langt de fleste virksomheder spejder efter praktisk erfaring på dit CV, når de skal ansætte dig. CV’et viser med andre ord din eksistensberettigelse, når du gør dine hoser grønne hos en kommende arbejdsgiver. Kig forbi og få inspiration til, hvordan du pifter dit CV og din ansøgning op. Det er ganske gratis! Læs om alt det, du kan bruge os til på www.sdu.dk/karriere.


I HAVE A DREAM Det er aldrig for tidligt at tænke i karriere. Og selv om du måske lige er startet på et nyt studie, og der er meget nyt at forholde sig til, er det en god idé at tænke på studiejob som andet og mere end en måde at supplere din SU på. Kig forbi og hør, hvordan du lander et relevant studiejob, eller hvordan et praktikophold eller projektsamarbejde kan få dig tættere på drømmejobbet. Det er ganske gratis! Læs om alt det, du kan bruge os til på www.sdu.dk/karriere eller tjek dine karrieremuligheder på www.sdu.dk/jobbank.


MAY THE FORCE BE WITH YOU Slut med at føle dig uafklaret, når du står med dit funklende nye kandidatbevis i hånden. Med en karrierementor får du inspiration til dine karriereovervejelser og sparring omkring overgangen til arbejdsmarkedet. Kig forbi og få indsigt i, hvordan en karrierementor kan kickstarte din karriere. Det er ganske gratis! Læs om andre studerendes erfaringer med mentorordningen på www.sdu.dk/karrierementor eller tjek, hvad du kan bruge os til på www.sdu.dk/karriere.


STAUNING ELLER KAOS Få inspiration til, hvordan du tuner dit CV i jagten på drømmejobbet eller lær at sætte ord på dine kompetencer. Du kan også blive mandsopdækket af en mentor. Og hvis du har mod på mere, kan du tage med på karrieremesse. Få det store forkromede overblik på vores arrangementer og find ud af, hvad der lige passer til dig og dine behov på www.sdu.dk/karrierearrangementer. Kom og vær med, det er ganske gratis.

Profilkampagne  

I forbindelse med udkastet til KarriereCentrets nye logo udarbejdede jeg en profilkampagne, hvor de studerende skulle have mulighed for at d...