Page 1

Tølløse Privat- og Efterskole ÅRSSKRIFT 2010

Årsskriftet 2010 har fået ny form, og det vil fremover blive udgivet i tæt sammenhæng med nyhedsbreve, som skolen i 2011 vil udsende med jævne mellemrum. En gang om året vil vi samle og redigere ”nyhederne” til et årsskrift som det, du nu har i hånden. Årsskriftet vil fremover kunne modtages såvel elektronisk som i papirudgave.

layoutet af Henrik Kristiansen. Tak til Dorte og Henrik for godt og solidt arbejde i mange år!

Dermed forsvinder et kendt format, som har fungeret godt i mange, mange år. Alligevel er det tid at ændre på formen for til stadighed at kunne tiltrække nye elever til vennekreds og skolekreds.

Selv om format og layout nu er anderledes, er hensigten stadig den samme: At fortælle om året der gik på skolen, og dermed fastholde interessen hos såvel tidligere elever, medlemmer af skolekredsen og alle andre, som har interesse og omsorg for skolen. Hvis du ønsker at modtage elektroniske nyhedsbreve, kan du sende en mail til skolen: tpoe@tpoe.dk eller melde dig til nyhedsbrevene via hjemmesiden: www.tpoe.dk

Årsberetningen for 2009 blev også den sidste i en lang række, redigeret af Dorte Finnemann og

Vi håber hermed at kunne udbrede kendskabet til og interessen for skolen til mange nye modtagere.


OM AT GÅ PÅ EFTERSKOLE De første tanker der baner vej igennem ens hjerne, den dag man starter på efterskole er, om man får en værelseskammerat, eller man skal bo alene. Dog synes jeg, og resten af dem jeg har snakket med om det, at det spiller en større rolle, om man kan enes med dem på ens gang. Jeg synes personligt at det har gjort tingene meget bedre, at jeg bor på den gang, jeg bor på nu. Selv har jeg prøvet at flytte værelse tre gange. Først den tredje gang blev jeg tilfreds og fik lysten til at gå her igen. Det betyder meget hvem man bor sammen med, og om man har det godt på sit værelse. Man hører ofte på sådan en efterskole, hvorvidt folk har det skidt med deres værelseskammerater, eller bare ikke kan falde til. Jeg er meget overbevist om, at det spiller en kæmpe rolle, om man er glad for sit værelse eller ej. Hvis du har et værelse hvor du føler dig tryg, tilpas, og kan slappe af, bliver det meget nemmere at komme igennem dagene, og det giver med sikkerhed én mere mod på hverdagen, og en masse federe oplevelser. Mange gange ”redder” det også venskaberne mellem værelseskammeraterne hvis de bliver splittet, når der er problemer. Her tager jeg mig selv som eksempel, hvor jeg startede på et værelse sammen med en pige, jeg ikke kendte. Jeg ønskede et aleneværelse, da jeg ikke føler, jeg kan slappe af, hvis jeg skal være i samme rum med nogen 24/7. Vi kunne sagtens snakke sammen, og have det hyggeligt, men jeg mistede lysten til at gå her, fordi jeg ikke kunne slappe af. Da vi blev splittet, begyndte vi at snakke meget mere sammen, og faktisk endte det med at vi blev rigtig gode veninder. På den måde er jeg overbevist om, at det faktisk kan redde venskaber.

2

Jeg blev flyttet til en anden pige, men det viste sig hurtigt at vi ikke kunne sammen, så jeg blev rykket op på en anden gang, som faktisk var lukket. Jeg boede alene på gangen, dog sammen med en masse byggerod, og det var ikke super fedt. Jeg blev rigtig lykkelig efter 6 uger, hvor jeg fik naboer. Jeg har nu fået meget blod på tanden, og elsker at gå her. Det har utrolig meget at sige, hvem man bor sammen med, eller bor på gang med. Det er meget forskelligt, hvilken slags mennesker, man vil være omkring. Dog synes jeg vores gang (grå gang), er helt perfekt! Det med at vores gange er blevet flyttet i efteråret, og vi på en måde er blevet mixet her på grå, har gjort, at vi er blevet meget tættere og har meget lyst til at omgås med hinanden. Nanna Hector 10F Grå gang


SKOLE I UDVIKLING

Af forstander Birk Christensen

Skoler i dag skal have styr på deres mål og målsætninger, politikker, delmål og handleplaner for undervisningsmiljø, trivsel, fysiske rammer, økonomi o.s.v. Det er alt sammen rigtig fint og det hører med til at være skole i dag, og det sikrer, at vi i alle forhold ved, hvad vi gør, hvorfor vi gør det, og hvad målet er. Nogle gange kan man imidlertid godt få en oplevelse af, at al planlægningen er vigtigere end det liv, der leves på skolen, men det er under alle omstændigheder en fejl at tro, at planlægning og kontrol automatisk fører til, at skolen er en god skole. Sådan er det naturligvis ikke. Skolen har altid haft mål og værdier, politikker og handleplaner, også før kravene blev formaliseret af ministerium og organisationer. Livet leves i det daglige, også uden at være velbeskrevet i punkter, som

efterfølgende kan krydses af i en vi udvider med et spor på Privatrevisionsrapport eller checkes i en skolen, således at der fra og med arbejdsmiljøundersøgelse. skoleåret 2011 / 12 vil være tre spor i 7. – 9. klasse samt en 10. For levende mennesker er det klasse. I alt ca. 240 elever. vigtigste, at dagligdagen udtrykker Efterskolen er vokset til 140 skolens værdier, således at der elever, hvilket betyder, at skolen er overensstemmelse mellem den fra skoleåret 2011 vil være skole skole, vi gerne vil være, og det liv, for i alt ca. 380 elever. Det er en der leves på skolen. For os alle er større skole, end vi har været vant det vigtigt, at vi kommer med en til på ”bakken”, og det er en udgod fornemmelse i maven, når vi fordring at fastholde vores måde møder på skolen, og at vi har den at være skole på. Dette kræver, samme gode fornemmelse, når at vi tør forandre organisationsvi går hjem, fordi det har været formerne for at bevare indholdet rart at være her. Dertil kommer, at og værdierne, således at vi kan vi er mere trætte, end da vi kom, fastholde nærheden og det perfordi vi har arbejdet godt og flittigt. sonlige møde mellem elever og Det vigtigste for os er at eleverne medarbejdere. udvikler sig personligt og fagligt, således at de får udnyttet deres Vi er også blevet flere medarbemuligheder optimalt, både fagligt jdere på skolen, hvilket måske og personligt. nok kan opleves som noget, der kræver tilvænning. Samtidig Sådan har det altid været på oplever vi, at vore nye medarskolen, og sådan arbejder vi på, bejdere giver et frisk pust til den at det skal være hver dag. Og pædagogiske udvikling, når de jeg er glad for at kunne fortælle, tager nye initiativer eller ser muligat sådan har det været i 2010 hederne fra nye synsvinkler. på TPOE. Livet på skolen har udfoldet sig med glæder og udDet er en stor glæde, når man fordringer, travlhed og aktiviteter ser, hvorledes gode medarbebåde i det daglige og i det store jdere møder gode elever på et perspektiv med hensyn til de små tidspunkt i deres liv, hvor det er daglige skridt og med hensyn til altafgørende at møde voksne, der de store skridt/planer. Ved, hvem de er, hvad de står for, og som tør udtrykke det med klare Skolen er inde i en periode, hvor holdninger og handlinger.

3


JULEMARKED PÅ TØLLØSE PRIVAT- OG EFTERSKOLE

De seneste to år har der været afholdt julemarked på TPOE den første søndag i december. Dermed er det allerede blevet en tradition – og en særdeles succesfuld tradition!

ca. 60 børn kunne få skolegang i et år. I 2010 blev det til over 40.000 til deling mellem en højskole i Tanzania (ledet af en tidligere lærer på skolen) og forældreløse børn i Burundi.

Ideen til julemarkedet kom fra lærerne Berit Bladt Hansen og Hanne Støtt, og den blev straks grebet af alle medarbejderne på skolen.

Julemarkedet er også en gevinst for skolen. Vore elever oplever at de kan hjælpe børn og unge, for hvem skole og uddannelse ikke er en selvfølge. Dertil kommer det frugtbare samarbejde med naboer, Tølløse Baptistmenighed, sponsorer, pensionerede medarbejdere og ikke mindst forældre.

Der er da også gevinster til alle: Der er selvfølgelig fine gevinster til de over 1000 besøgende, som køber julepynt, småkager, hjemmelavet marmelade, får vasket deres bil, køber kaffe, æbleskiver, friskbrændte mandler osv. Eller køber et lod i et af lotterierne, hvortil lokale sponsorer har doneret gaver. Der er også fine gevinster for modtagerne af de penge, som vi skaffer ved julemarkedet. I 2009 sendte vi godt 30.000 til Burundi, Afrika, således at

4

Det er formentlig således, at rigtig mange af vore gæster til julemarkedet er mere eller mindre ”tvunget” af deres børn til at deltage, men de gør det med glæde og entusiasme, og det er rigtig dejligt at se elevernes engagement i at være med til at skabe en god oplevelse og overskud til børn, som har det svært.


MED 10A I BERLIN

Så gik turen til Berlin d. 10/9 kl. 05.53 for 10.a. Vi ankom til hotellet først på eftermiddagen, og da vi havde fået vores værelser, gik vi i små grupper ud for at spise. Første dag gik turen til flugtmuseet Checkpoint Charlie, og om eftermiddagen var vi ude og se det gamle stasifængsel, Hohenschönhausen. Det var en smule langtrukkent, da vi havde en engelsk guide. Dagen efter gik turen først til Story of Berlin. Efter det, skulle vi gå hele vejen op til det populære Brandenburger Tor. Efter en lang dag tog vi hjem og gik ud og spiste i grupper. På anden sidste dag skulle vi op i fjernsynstårnet, som var 368 m. Bagefter var vi på en meget langtrukken sightseeing-tur, (men det var godt, fordi det var regnvejr) efterfulgt af kun 2 sølle shoppingture! Dagen efter var der mange timers venten på at kunne komme hjem. Vi landede først i Tølløse onsdag nat kl. 02.00, fordi færgen fra Rostock var meget forsinket. Men alt i alt var det en herregod tur. Mia, Simone, Tine, Mathias og Peter

MEDARBEJDERNYT Skolens medarbejderstab er vokset i 2010 Baggrunden er dels at skolens elevtal og antal af klasser vokser, dels at mange støttetimer nu læses af fastansatte lærere. Endelig har der været afgang i 2009, som først er blevet erstattet i 2010. Nyansættelser i 2010 Efterskolen: Gitte Jensen, Mia Karkov, Ruben Kamp. Privatskolen: Trille Petersen, Sarah Christiansen. Thomas Tang, musiklærer Marianne Løwe, skolesekretær Guntars Vadonis, pedelmedhjælper Afgang i 2010 Nicolai Funch, musiklærer Kim Schnedler, efterskolen Bodil Hylleberg, privatskolen

Bodil Hylleberg gik på efterløn sommeren 2010 Bodil blev ansat i 1995, men har haft sin gang på skolen siden 1985, hvor hun og Bent flyttede ind i rektorboligen på det daværende Teologiske Seminarium. Bodil har sat sit afgørende præg på skolen som ansvarsfuld og omsorgsfuld medarbejder for både elever og lærere. Hun er stadig aktiv seniormedarbejder i forbindelse med julemarked, elevstævne og andre aktiviteter. Vi ønsker Bodil et velfortjent og godt liv som senior. Per Christiansen 60 år Skolens viceforstander Per Christiansen blev 60 år den 17. september 2010. Per blev ansat på skolen i 1976 og har været viceforstander siden 1994. Vi ønsker Per tillykke med den runde dag.

5


6 10E

10H

10A

10G

9F

10F

9E

9B

9A

AFGANGSKLASSER 2010


9A Nadia Hansen, Vipperød Michala Pedersen, St.Merløse Anne-Kristine Haagh Thorball, Kr.Eskilstrup Maria Roulund-Nørgaard, Tølløse Jacob Garfield Nielsen, Kr.Eskilstrup Helene Cecilie Kiilerich Frederiksen, Hvalsø Kasper Bay-Smidt Christensen, Tølløse Henrik Mikkel Andersen, Kr.Eskilstrup Mathilde Petersen Haning, Hvalsø Nicolai Løngaa, Kr.Eskilstrup Lars Lundøer Laursen, Roskilde Josefine Pilborg Hansen, Hvalsø Anders Ramsgaard Poulsen, Kr.Eskilstrup Stephanie Falbe Elversøe, Hvalsø Lærke Victoria Dilling, Tølløse Kasper Lundegård Christensen, Tølløse Elisabeth Dencker Løwe Jacobsen, Hvalsø Mia Dyrum Hansen, Tølløse Tine Visholm Nielsen, Kr.Eskilstrup Casper Hemmje Østergaard, Kr.Eskilstrup Julie Kasten Rønne Pedersen, KirkeSåby Emma Lise Egelund Nielsen, Kr.Eskilstrup Simone Amalie Andersen, Tølløse Niclas Søgaard Poulsen, Kr.Eskilstrup

9E Amalie Hjortenspinn Jensen, Borup Anne Mette Hansen, Roskilde Casper Havnhøj Jensen, Roskilde Chitra Poulsen, Rørvig Daniel Nordentoft, Kirke Hyllinge Ivar Örn Schwartz, Kirke Hyllinge Julius Mandas, Frederiksberg C Kevin Bjørn Seloy, Albertslund Lea Neimann Jensen, Sejerø Lela Mercedes Vej-Nielsen, København K Line Højgaard Hansen, Herlev Manja Bremme, Smørum Marie Petersen, Roskilde Martin Eskol, Hvidovre Mathias Gørtz, Vanløse Matias Bergstrøm Andersen, Faxe Ladeplads Mike Kjærbo Grønne, Kastrup Nick Larsen, Haslev Rickey Kruse Pedersen, Kirke Hyllinge Rikke Louise Madsen, Jægerspris Robert Mellon, Haslev Sara Ellemo, København S. Sarah Khan, Greve Sidsel Norup Enevoldsen, Sejerø Simon Heglingegård Schmidt, Roskilde Simone Toni Evers, Frederikssund Tara Ann-Britt Lynderup Heisel, Tune Thomas Jacobsen, Jægerspris

9B Jakob Roulund-Nørgaard, Tølløse Anna Kornholt, Tølløse Malene Hyllested, Tølløse Ellen Kirsten Lund Cunliffe, Tølløse Mikaela Stoklund Dittlau, Tølløse Nanna Langthjem Bertelsen, Nyrup Sarah Marie Aldinger, Ringsted Sebastian McAleer Elkjær, Tølløse Kristine Gøtje Jørgensen, Tølløse Lykke Palm-Willumsen, Regstrup Emil Clausen, KirkeHyllinge Tobias Stegler Lorentzen, Stenlille Andreas Fokdal Mouritzen, Hvalsø Rikke Dahl Jakobsen, Tølløse Laura Lundby Gravesen, Tølløse Marie HøgstedtHansson, Tølløse Thomas James Fobian Granlyn, Stenlille Peter Hallundbæk, Tølløse Thomas Vanman Petersen, Ugerløse Alexander Aarestrup Hviid, Tølløse Mahtias Overby Smaakjær, Tølløse Ditte Maria Juel Jensen, Nyrup Nanna Lund Sørensen, Tølløse Alexander Lasse Haagensen, Hvalsø

9F Bastian Axel Albrechtsen, Kirke Hyllinge, Christine Greve Sørensen, Roskilde Christine Lindø Larsen, Vedbæk Christoffer Aagren, Korsør Daniel Ellyton Johansen, Klippinge Emma Sylvia Baltz, Store Heddinge Ena Grønbech Nielsen, Holbæk Ian Alexander Ahlström Wensien, Dyssegaard Jonas Rørbæk Gadegaard, Kalundborg Jonathan Wittendorff Steen, Høng Lisette Sofie Hansen, Sejerø Magnus Needham Ahasverusen, Store Heddinge Maria Nordahl Rasmussen, Roskilde Mathias Neigaard Laursen, Jyderup Mikkel Andersen, Ringsted Patrich Bo Chrog Pedersen, Roskilde Patricia Guldhammer Sabra, Roskilde Patrick Danny Orizi, Horbelev Rasmus Poulsen, Greve Sarah Holse Andersen, Birkerød Siff Malou Olsen, Frederikssund Simone Louise Grandjean, Viby Sj. Tim Warburg Johansson, Ballerup

10A Katja Bergh Hetlund, Stenlille Sandra Elise Mikkelsen Fuglsang, St.Merløse Christian Vigeland Wegeland, Nyrup Christina Melson Thor Larsen, Tølløse Cathrine Korslund Munk Nielsen, Tølløse Lasse Nørgaard, Hvalsø Louise Bügel Andersen, KirkeSåby Peter René Jensen, Stenlille Cecilie Engkær Olsen, Kr.Eskilstrup Simon Fjellander, Regstrup Aiko Miyazaki, Tølløse Julie Schimmel Keinicke, KirkeSåby Julie Terp, Hvalsø Henriette Ibsen, Tølløse Markus Fleron Hornbak, Holbæk Lisa Kasten Larsen, KirkeSåby Rikke Kolt Børsting, Tølløse Lise-Lotte Bornhardt, Tølløse Caroline Holmegaard Dengsøe, Stenlille

10E Emilie Nuka Mathiesen, Brøndby Strand Dennis Riebeling Madsen, Faxe Ladeplads Sofie Magdalene Pedersen, Frederiksværk Stefan Larsen, Hedehusene Kristian Gundorph Mortensen, Gislinge Catharina W. Anderson, Kalundborg Alexander Vinther Christensen, Gørlev Simone Plambeck Jespersen, Søborg Martin Johan Frank Waidtløw, Sotogrande, Sanroque, Spanien Jonas Søbro Christophersen, Roskilde Anne Munksgaard Tranum, Brønshøj Sofie Ovesen, Sollentuna, Sverige Masoud Hosseini, Faxe Michelle Natalie Zelichowski, Frederiksberg Jacob Rathlau Berg, Glostrup Rikke Kofoed Nehm-Hansen, Sejerø Emilie Bennedbæk, København Ø

Jacob Mathias Holm-Christensen, Sj. Odde Tommy Will Hansen, Ølstykke Johan Georg Jensen, Gilleleje Kasper Christiansen , Ringsted 10F Camilla Ræbild Christiansen, Sorø Cecilie Wang Justesen, Gadstrup Christine Elle Lüchau, Glostrup Emil Holm Kristiansen, Frederiksberg C. Jasmin Sønderkær Conradi, Kastrup Karina Sika Larsine Lyberth, Sismiut Grønland Ketty Nissen, Jyderup Kristian Thim Henriksen, Greve Liva Lundgaard Perstrup, Solrød Strand Lærke Endsgaard Elv, Kalvehave Marie Milde Jensen, Nykøbing Sj. Mikkeline Borch Larsen, Ishøj Naja Joan Nicolaisen, Lyngby Natasha Jørgensen, Borup Patrick Nelmark, Kolding Pernille Møller, Borup Sebastian Thomas Aagreen, København S. Simon Spangenberg-Larsen, Ringsted Stine Wiuff Nielsen, Kastrup Thomas Koch Rasmussen, Søborg 10G Arendse Cordelia Lyhne Christensen, Slagelse Amanda Allesøe, Albertslund Andreas Willumsen, Kastrup Emma Suleima Jørgensen Poulsen, Frederiksværk Jimmy Erik Møller Petersen, Qaqortoq Grønland Kristian Laurfeldt Nielsen, Hasle Line Lykke Christensen, Hedehusene Mette Brönnich Andersen, Lyngby Mette Grandt Landin Olsen, Vanløse Nanna Sofie Thye, Kirke Hyllinge Nina Horsted Eriksen, Kastrup Peder M. Jensen, Toreby Rikke Bjerre Arnt, Tåstrup Sebastian B.B. Nielsen, København Ø. Sólborg Eva Viggosdóttir, København S. Stephen Bülow Pedersen, Ringsted Stine Aggerholm Pedersen, Faxe 10H Andreas R. Alving, Vordingborg Anna Davidsen, København K Christian Brody-Michael Reid, Frederiksværk Ditte Plesner Petersen, Værløse Emil Poulsen, Haslev Karoline Moesgaard Jørgensen, Jerslev Sj. Karouline Nelly Fjeldsted, Vallensbæk Strand Kristine Margrethe Olsen, Hasle Line Nygård Sørensen, Stenløse Martin Lindholt Kristensen, Gislinge Michelle Eriksen, Brøndby Patricia Lone Sarah Dørge, Gadstrup Rasmus Simon Thomasen, Hamar, Norge Sara Bülow Clausen, Nykøbing Sj. Sarah Lynghøj Fisker Berthelsen, Kalundborg Simone Vesti Mathiesen, Gadstrup Stefan Michelsen Damm, Holbæk Thomas Troels Vad Jensen, Næstved Yasmin Andrea Hoffmann, Slagelse


NYT FRA BESTYRELSEN - SKOLENS RAMMER FORANDRES Skolens bestyrelse har sammen med medarbejderne udarbejdet en samlet plan for skolens fysiske rammer og faciliteter, sådan som de skal udvikle sig de næste år. Starten på det hele var en fælles pædagogisk dag i april måned, hvor planen i hovedtræk blev lagt fast. Udviklingen af de fysiske rammer har en tæt sammenhæng med mulighederne for udviklingen af skolens pædagogik. En del af baggrunden for arbejdet er, at skolen på en del områder trænger til en renovering og modernisering for fortsat at kunne være en attraktiv skole for elever og medarbejdere, ligesom det er nødvendigt at tilpasse de fysiske rammer til den størrelse skolen får fra sommeren 2011. Planen medfører, at der i en række år fremover vil være et eller andet renoveringsprojekt i gang på skolen. Faktisk startede det allerede i 2009, hvor bade- og toiletfaciliteter i hovedbygningens østfløj blev renoveret, og hovedbygningen fik nye fuger.

skolen og vi har fået nyt hovedfyr, som er et flisfyr, der vil medføre en reducering af de dyre varmeregninger og samtidig mindske CO2-udledningen fra skolen. I den resterende del af projektperioden er der planlagt renovering og udbygning af elevernes dagligstue, lærerværelset, biblioteket og endelig til sidst udbygning af hallen i 2014 / 15. De forbedrede faciliteter er nødvendige, for at vi kan være med i konkurrencen om elever, hvor både de og deres forældre som en selvfølge forventer en undervisning med mulighed for at benytte de nye it-værktøjer, gode rammer for fysisk udfoldelse, et godt arbejdsmiljø o.s.v.

Lars Gaarden Formand

I 2010 købte skolen det tidligere Teologiske Seminariums kollegiebygning af Tølløse Baptistmenighed. Kollegiet er blevet moderniseret og kan nu huse op til 30 elever, som har rigtig gode bofaciliteter. Bade- og toiletfaciliteterne i højskolebygningen blev renoveret i 2010, og vi er fortsat i 2011 i gang med renovering af bade- og toiletfaciliteter i hovedbygningens vestfløj. Inden slutningen af skoleåret 2010 / 11 har vi desuden planlagt at etablere nyt klasseværelse og musiklokale i vestfløjen. Skolen fik i 2010 et nyt og kraftigere trådløst netværk, som dækker hele

ELEVSTÆVNE 14. MAJ 2011 Elevstævnet er en festdag, hvor gamle skolekammerater mødes, hvor der snakkes om det, man kan huske, og hvor der fortælles om alt det, der siden skete. Glæd jer også til at se skolen, som den er lige nu, og til sammen at huske på skolen og skolelivet som det var, da I gik på skolen. Vi glæder os til at se jer, og vi håber, I vil glæde jer over hinandens selskab. Program Kl. 15.00: Kaffe og ankomst Kl. 15.30: Velkomst i samlingssalen. Præsentation og rundvisning på skolen. Møde med elever fra samme årgang i klasseværelserne Kl. 17.45: Festmiddag i spisesalen for jubilarer. Tilbageblik Kaffe og samvær på holdene Kl. 21.30: Tak for i dag.

7

Jubilarer: Tilmelding foretages på hjemmesiden, www. tpoe.dk. Her vil du også kunne finde et link, der fortæller, hvem der har tilmeldt sig fra din årgang. For tilmeldte jubilarer og deres ægtefæller arrangerer skolen middag lørdag aften. Prisen er 200,- kr. pr. person. Heri er inkluderet eftermiddagskaffe, middag og let servering lørdag aften. Betaling finder sted kontant ved ankomst. Jubilarer er følgende årgange fra højskole, efterskole og eksamensskole (præliminærkursus, realkursus, realskole) fra vinter 40 - 41, sommer 41, vinter 50 - 51, sommer 51, vinter 60 - 61, sommer 61, 1971, 1986, 2001 Dagen bliver bedst, hvis du møder en god flok af dine gamle klassekammerater - så kontakt dem nu, og aftal at mødes i Tølløse lørdag den 14. maj. Det er altså op til dig som jubilar, om dit hold kan samles.


SKOLENS MEDARBEJDERE 2009/2010

1. række (nederst fra venstre): Helle Slowik, Dorte Finnemann, Heidi Ingeman-Nielsen, Annette Primgaard-Hansen, Inge Günther, Hanne Støtt, Inge Bundgaard. 2. række: Berit Bladt Hansen, Marianne Uhrenholdt, Anne Koller, Susanne Hansson, Ole Madsen, Birk Christensen, Hans Gleie, Rikke Skårhøj, Lisbet Iversen, Birgitte Stæhr. 3. række: Hanne Christensen, Dorthe von Würden, Rikke Møller Mortensen, Finn Basnov, Per Hougaard, Susanne Kofoed, Karen Christiansen, Malene Engberg, Bodil Hylleberg, Anne Grete Holm-Rasmussen. 4. række: Thomas Nielsen, Per Gjerrild, Per Christiansen, Thomas Rønn, Nicolai Funch, Kim Schnedler, Klaus Høgh-Lefholm, Jens Falk Madsen, Peter Bundgaard, Carsten Overbeck, Morten Hylleberg, Søren Bundgaard.

NAVNE OG ADRESSER Forstander: Birk Christensen Viceforstander: Per Christiansen Administrator: Rikke Møller Mortensen Uddannelsesvejledere: Kirsten Nielsen (efterskolen) Anette Starklint (dagskolen) Lærerrådsformand: Henrik Kristiansen

Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Skoler: Tølløse Efterskole med ca. 140 elever, 9.-10. klassetrin. Tølløse Privatskole med ca. 215 elever, 7.-10. klassetrin.

Formand for Bestyrelsen: Lars Gaarden, Haldagervej 292, 9440 Aabybro. Tlf.: 51213236 Valgt af generalforsamlingen: Anders Bojesen, Lars Gaarden, Arne Juel Jensen, Gitte Elleby Jørgensen, Britta Kornholt og Peter Krogh Jacobsen Valgt af dagskolens forældrekreds: Charlotte Kasten Larsen og Enrico Schou Valgt af Baptistkirkens ledelse: Torsten Wendel-Hansen Alle spørgsmål vedrørende adresseændringer rettes til Inge Günther på skolens kontor. Kvarmløsevej 37 A, 4340 Tølløse Tlf.: 5919 4100. Fax.: 5919 4108. Kontor åbent dagligt kl. 8.30 – 15.30 e-mail: tpoe@tpoe.dk Hjemmeside: www.tpoe.dk

8

TPOE Årsskrift 2010  

Årsskrift for Tølløse Privat- og Efterskole 2010.

Advertisement