Page 1

Onze presentatie gaat over WILL SMITH


• I am legend • I robot • Badboys 1&2 • Fresh prince of belaire • Men in black


De eerste serie van Will smith The fresh prince of belair De serie gaat over will smith die naar zijn oom en tante moet. De oom en tante die 2 dochters hebben en een zoon even oud als will smith zijn alle maal netjes. Maar als will smith daar komt gaat alles verkeerd. Het kost soms de oom van will smith zijn baan. Maar er is veel humor in. Het komt s avonds altijd op vrijdag op veronica.


• i robot trailer met will smith


• Als hij opgroeit in West-Philadelphia weet Will al dat hij een grote showbiz-ster wil worden. Hij is een goede leerling op school, maar als hij een beurs aangeboden krijgt voor een prestigieuze middelbare school weigert hij die, omdat hij toch al z'n vrije tijd aan muziek maken wil besteden. Dit doet hij vanaf zijn twaalfde samen met vriend Jeff Towns (DJ Jazzy Jeff). Alle tijd die ze er in stoppen blijkt zeer nuttig besteed want acht jaar later hebben ze twee platina platen boven hun bed hangen.


• In 1990 begint de televisieserie 'The Fresh Prince of Bel Air' waarin Will de hoofdrol speelt. Will heeft zijn hele leven al de bijnaam Prince, welke hij te danken heeft aan het feit dat hij zich altijd uit vervelende situaties weet te redden. De serie wordt ongekend populair en iedereen is fan van Will, wat vooral komt door zijn humor en innemende persoonlijkheid.


• Nu Will Smith een zang- en een televisiecarrière op poten heeft gezet, besluit hij een poging te wagen in de filmwereld. Hij werkt met Quincy Jones aan 'The Fresh Prince' en via hem heeft hij ondertussen een heleboel grote namen leren kennen. Denzel Washington en Bill Cosby werpen zich op als zijn 'mental coaches', omdat Will als immens populaire zwarte acteur enorm in het voetlicht staat.


• Het jaar 1997 wordt een absoluut topjaar. De film 'Men in Black' wordt een grote hit en het bijbehorende nummer van Will ook. Hij ontmoet Jada Pinkett en de twee sluiten het jaar af met een huwelijk op oudejaarsavond. Ondertussen heeft Will ook weer vriendschap gesloten met z'n ex-vrouw en mag hij z'n zoontje dat hij met haar heeft weer zien.


• Het jaar daarop verschijnt de explosieve actiefilm 'Bad Boys 2' die Will Smith weer herenigt met zijn maatje Martin Lawrence. Deze door Michael Bay geregisseerde film is het vervolg van de megahit 'Bad Boys' uit 1995. Niet veel later volgen de sf-thriller 'I Robot' en de succesvolle romantische komedie 'Hitch' waarin Will speelt voor Hitch, een succesvolle datedokter. In de tussentijd heeft Will zijn stem verleend aan vis Oscar in de 'Finding Nemo'-achtige animatiefilm 'Shark Tale'. In 2006 verschijnt hij in het drama 'Tonight, He Comes', geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3') en in de actiekomedie 'Affirmative Action' samen met Ben Affleck


will smith  

powerpoint presentatie will smith

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you