Page 1

LinQ

maakt

wonen bijzonder

Te huur: luxe appartementen


Inhoudsopgave

2

LinQ, een visitekaartje van Oldenzaal

pagina 03

Oldenzaal Centraal

pagina 05

Architect Margret Drok, Sacon B.V.

pagina 06

Wonen in LinQ

pagina 08

Interior design Pauline Heskamp

pagina 09

Luxe Siematic-keuken

pagina 10

Plattegronden appartementen

pagina 12

Situatie

pagina 18

Overzichtsplattegronden verdiepingen

pagina 19

Technische omschrijving

pagina 22


“Direct aan het Stationsplein realiseren wij LinQ. Een prachtig appartementencomplex waar ruimte en luxe centraal staan. Met deze brochure nemen wij u een mee in de sfeer van LinQ, zodat u alvast wat kunt proeven van de woonbeleving.

LinQ, een visitekaartje van Oldenzaal LinQ is meer dan een appartementencomplex. Het is de verbindende schakel tussen het Oldenzaalse station, het centrum van Oldenzaal en de wijk ZuidBerghuizen. Bovendien zorgt LinQ ervoor dat er een besloten gebied ontstaat in de omgeving van het station. De gemeente gaat het Stationsgebied opnieuw inrichten. Hierdoor heeft u straks een prachtig uitzicht. Het is de bedoeling dat Oldenzaal een fraaie en sfeervolle entree krijgt voor treinreizigers, waardoor het gebied een visitekaartje wordt voor de stad!”

Harry Tossaint Directeur WBO Wonen

“Een prachtig appartementencomplex waar ruimte en luxe centraal staan.”

3


Vanuit uw appartement in LinQ heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

4


Oldenzaal Centraal

Centrum

LinQ ligt centraal in het stationsgebied. Dit gebied is onder de naam ‘Oldenzaal Centraal’ volop in ontwikkeling. Oldenzaal Centraal is de verbindende factor tussen de Oldenzaalse binnenstad en de wijk ZuidBerghuizen. Er wordt een groene loper ontwikkeld van Zuid-Berghuizen via het station naar het centrum van Oldenzaal. Deze route krijgt een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. LinQ vormt de verbindende schakel.

Het centrum van Oldenzaal biedt voor elk wat wils. De vele, smalle winkelstraatjes en de overdekte winkelcentra ‘In den Vijfhoek’ en ‘De Driehoek’ bieden een gevarieerd aanbod van winkels. En ook voor de culinaire fijnproevers heeft Oldenzaal een uitgebreid aanbod van restaurants, gezellige terrassen, bars en grand cafés. Dat Oldenzaal een actieve stad is, bewijst het aantal alom bekende en drukbezochte evenementen.

Vanuit uw appartement in LinQ heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Binnen enkele minuten lopen bent u in het centrum van Oldenzaal. Het busstation ligt op een steenworp afstand en in de nabije omgeving kunt u heerlijk wandelen.

De Boeskool, Oldenzaal Muzikaal, Oldenzaal Ballooning en natuurlijk de grootste Twentse carnavalsoptocht trekken jaarlijks vele bezoekers.

5


“Met de bouw van LinQ aan het Stationsplein is de eerste stap gezet naar een nieuwe inrichting van het stationsgebied. Het toekomstige plein is onderdeel van een verbindingsroute, ‘een groene loper’, tussen het centrum en Zuid-Berghuizen. Het gemengde programma met luxe wonen en bedrijvigheid op de begane grond, moet zorgen voor een levendig en dynamisch Stationsplein. Het woongebouw heeft twee entrees.

Bijzondere architectuur Een bijzonder element op de locatie is het hoogteverschil in het terrein. Dit hoogteverschil zal bij de inrichting van het terrein duidelijk voelbaar worden gemaakt, door het plein trapsgewijs op te bouwen. Langs het Stationsplein is gekozen voor rustige, statige begeleidende bebouwing die past bij de sfeer van de ‘groene loper’. LinQ kent een driedeling om de drie hoogteverschillen te benadrukken. LinQ vormt een achtergrond voor de groene loper. De gevels hebben lichte kleuren die passen bij de omgeving. Door de toepassing van een kap en een beperkte bouwhoogte in de Haerstraat, is aansluiting gevonden bij de bestaande woningen. Ook de kleur van het metselwerk aan de Haerstraat, een donkere bruine steen, is afgestemd op de omgeving met woningen in jaren ’30-stijl. De materialisatie aan het Stationsplein past bij de sfeer van de ‘groene loper’. Het uitgangspunt is ‘terughoudend, maar toch modern’. Dit komt tot uiting in de wit gestucte gevels met warme kleuraccenten in hout, de aluminium kap met ruime dakoverstekken en de metalen dak­kapellen en balustrades.”

Margret Drok Architect Sacon B.V.

“Langs het Stationsplein is gekozen voor rustige, statige begeleidende bebouwing die past bij de sfeer van de groene loper.”

66

Conceptschetsen LinQ


Impressie van de hoofdentree

7


Impressie van appartementstype B2

88

Wonen in LinQ

Uitstraling en kwaliteit

LinQ bestaat uit 27 luxe apparte­menten, 3 penthouses en 2 bedrijfsruimten. Alle appartementen zijn bestemd voor verhuur. De penthouses worden te koop aangeboden. Er zijn verschillende typen appartementen, verdeeld over de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping. De vierde verdieping is bestemd voor de penthouses. Op de begane grond wordt ook commer­ciële ruimte gerealiseerd.

WBO Wonen hecht veel waarde aan de uitstraling en kwaliteit van LinQ. Wij gaan voor het bijzondere. Om de gewenste uitstraling en kwaliteit te bereiken, laten wij ons adviseren door verschillende experts. De keuzes die zij maken, worden in het hele gebouw en de appartementen doorgevoerd. Zo zijn de kleuren, materialen en uitstraling altijd op elkaar afgestemd en vormen ze een geheel. Er worden enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt.


“Bij een luxe appartementencomplex als LinQ hoort een bepaalde beleving, een gevoel van luxe. Met een hoogwaardige afwerking, passende materialen en toepassing van de juiste kleuren bereiken we dat de luxe uitstraling van de buitenkant ook binnen wordt ervaren. Ik heb gekozen voor duurzame materialen en mooie verlichtings­armaturen en heb (toegepaste) kunst opgenomen in het ontwerp. In het gebouw is een groot aantal verschillende appartementen en penthouses. Voor elk appartement en penthouse is gekeken naar de indeling en plaats van de keuken. Kortom, maatwerk voor elke woning. De kwalitatief hoogwaardige Siematic-keuken is uitgerust met inbouw­apparatuur en kent een eigentijdse opstelling. In de apparte­menten, waar de indeling dat toelaat, wordt de keuken voorzien van een spoeleiland. Met LinQ bent u verzekerd van wonen op een toplocatie en vooral veel woongenot!”

Pauline Heskamp Pauline Heskamp Interior design

“Door een hoogwaardige afwerking, passende mate­ rialen en toepassing van de juiste kleuren bereiken we een luxe uitstraling van de buitenzijde en binnenkant”

9


Impressie van appartementstype A2

Luxe Siematic-keuken Alle appartementen in LinQ worden voorzien van een uitgebreide, luxe Siematic-keuken. Voor ieder apparte足ments足type hebben wij samen met Siematic-experts en onze eigen interieurarchitect gekeken naar de indeling, uitstraling, praktische bruikbaarheid en het comfort van uw keuken. Hierdoor is er veel variatie in de keukenuitvoeringen. Dankzij de aanwezigheid van een vaatwasser, een oven met magnetron, kookplaat, afzuigkap en een koelkast (of aparte koelkast plus vriezer) bent u van alle gemakken voorzien.

10

Alle keukens worden voorzien van een granieten aanrechtblad, gem棚leerd in de kleuren grijs, wit en beige. De front- en plintkleur van de keuken van de apparte足mentstypen A1, A2 en A3 wordt uitgevoerd in truffelgrijs mat. Zo wordt een goede aansluiting van de keuken naar de woonkamer gerealiseerd. De frontkleur, plintkleur en de kleur van de bovenkasten van alle overige woningtypen is grise. Dit is een lichte, warme kleur van de combinatie grijs/beige.


Appartementen De ruime appartementen zijn voorzien van twee of drie slaapkamers, luxe badkamer, ruime woon­kamer met open keuken van het merk Siematic, aparte berging voor wassen en drogen, apart toilet en een balkon of wintertuin. Alle appartementen worden standaard uitgerust met een videofoon. In de appartementstypen A en B worden de woon­kamers voorzien van zonwering (screens) aan de zijde van het Stationsplein. LinQ kent veel variatie. Zelfs appartementen van hetzelfde type zijn niet allemaal exact hetzelfde. Zo kan de kozijnindeling van appartementen van hetzelfde type onderling verschillen.

In deze brochure zijn zes appartementstypen weerge­geven om u een indruk te geven van de inrichtings­mogelijkheden. De technische gegevens en details van alle appartementen vindt u terug in de bijlagen.

Parkeren Bij LinQ hoort een parkeerkelder met 35 parkeer­plaatsen en 30 bergingen. Als u een appartement in LinQ huurt, zijn een parkeerplaats en berging inbegrepen. Uiteraard is de stroom in de berging gekoppeld aan een eigen meterkast. Vanuit de parkeerkelder kunt u met de lift naar uw appartement.

Impressie van de keuken appartementstype B2

11


Plattegronden appartementen De appartementen in LinQ kennen veel variatie. Zo zijn er verschillende type appartementen met allemaal een andere indeling. In deze brochure laten wij u de plattegronden van zes appartementstypen zien om u een indruk te geven van de diverse appartementen en de inrichtingsmogelijkheden.

Appartement A1 Appartementstype A1 is een hoekappartement, gelegen op de hoek Stationsplein/Haerstraat. Dit appartements足 type bereikt u via de entree aan de Haerstraat. Doordat de buitengevel van de woonkamer bijna geheel is voorzien van ramen, doet het appartement bijzonder ruimtelijk aan. Het ruime balkon is gelegen aan de zijde van de Haerstraat. Het appartement heeft een spectaculair uitzicht over Oldenzaal gericht naar het centrum. Appartementstype A1 beschikt over drie slaapkamers. De riante hoofdslaapkamer heeft een vaste kast. In de badkamer heeft u de beschikking over een dubbele wastafel en douchehoek. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine en droger. De luxe open keuken loopt over in de ruime woonkamer (50 m2). De keuken is voorzien van een spoeleiland. Hierdoor betrekt u uw luxe Siematickeuken bij het wonen, terwijl het spoeleiland de keuken toch afschermt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon (10 m2). De totale oppervlakte van dit appartement is 101 m2. Dit is exclusief het balkon. 12


Appartement B1 Appartementstype B1 is een tussenappartement aan het Stationsplein. Dit appartementstype bereikt u via de entree aan de Haerstraat. Het riante balkon is gelegen aan de zijde van het Stationsplein.

apart toilet. De berging, met een aansluiting voor de wasmachine en droger, bereikt u via de keuken. Appartementstype B1 heeft een ruime keuken en woonkamer (46 m2). Door de grote raampartij in de woonkamer geniet u van veel daglicht. Vanuit de woonkamer Appartementstype B1 beschikt over twee slaap- heeft u toegang tot het riante balkon (11 m2). kamers. In de badkamer heeft u de beschikking De totale oppervlakte van dit appartement is over een dubbele wastafel en douchehoek. 87 m2. Dit is exclusief het balkon. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot een

13


Appartement B2 Appartementstype B2 is een tussenappartement aan het Stationsplein. Dit appartementstype bereikt u via de hoofd足entree aan het Stationsplein. Het ruime balkon is gelegen aan het Stationsplein.

printboy

Appartementstype B2 ( 83 m2 exclusief balkon) heeft twee slaap足kamers die u bereikt via de entree. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel en douchehoek. De berging is te bereiken via de open keuken/woonkamer (43 m2). In de berging is een aansluiting voor de was足 machine en droger aanwezig. Ook voor dit appartementstype geldt dat u dankzij de grote raampartij in de open keuken/woonkamer kunt genieten van veel daglicht. Het ruime balkon (11m2) is bereikbaar via de woonkamer.

14


Appartement C1 Appartementstype C1 is een riant tussen足 appartement, gelegen aan het Stationsplein. Dit appartementstype bereikt u via de hoofdentree aan het Stationsplein. Het ruime balkon is gelegen aan de zijde van het Stationsplein. Appartementstype C1 heeft drie slaapkamers. In de badkamer heeft u de beschikking over een dubbele wastafel en douchehoek. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine en droger. De luxe open keuken loopt over in de riante woonkamer (45 m2). Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het balkon (8,5 m2). De totale oppervlakte van dit appartement is 95 m2. Dit is exclusief het balkon.

15


16


Appartement D1 Appartementstype D1 is een hoekappartement op de begane grond, gelegen aan de Haerstraat. Dit appartementstype bereikt u via de entree aan de Haerstraat. Het terras is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Het appartement is aan drie zijden voorzien van een tuin. Appartementstype D1 heeft twee ruime slaapkamers. In de badkamer heeft u de beschikking over een dubbele wastafel en douchehoek. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Dit appartement heeft een ruime woonkamer en een luxe open keuken (48 m2). De woonkamer is voorzien van een schuifpui. Vanuit de beide slaapkamers heeft u toegang tot het terras (ca. 28 m2). De totale oppervlakte van dit appartement is 98 m2. Dit is exclusief het terras en de tuin.

Appartement D2 Appartementstype D2 is een hoekappartement, gelegen aan de Haerstraat. Dit appartementstype bereikt u via de entree aan de Haerstraat. Het ruime balkon is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Appartementstype D2 (98 m2 exclusief balkon) heeft twee ruime slaapkamers. In de badkamer heeft u de beschikking over een dubbele wastafel en douchehoek. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine en droger. De open keuken is het centrale middelpunt in dit appartement (oppervlakte woon-, eetkamer en keuken is 46 m2). Door de positie van de keuken worden de woonkamer en eetkamer van elkaar gescheiden, zonder dat het open karakter verloren gaat. U heeft toegang tot het balkon (7,5 m2) via de eet­ kamer en via één van de slaapkamers. Op de tweede verdieping heeft dit type appartement aan de zijde van de Haerstraat een hellend dakvlak waarin een dakkapel is verwerkt.

17


Situatie LinQ wordt gerealiseerd op de hoek van het Stationsplein en de Haerstraat. Hieronder is de locatie van LinQ in Oldenzaal weergegeven.

LinQ

Weerselo Tubbergen

Denekamp

De Essen

s en

tor

ter Wa at tra

De Graven-Es

Centrum De Thij

Oldenzaal Pri

at

stra

nard

er ns B

LinQ

Het Hulsbeek Zuid-Berghuizen

traat

Stations

Duistland Hengelo

Enschede

18


Overzichtsplattegronden verdiepingen LinQ bestaat uit vijf bouwlagen en een kelder. In de kelder worden parkeerplaatsen en bergingen gerealiseerd. Op de begane grond wordt een appartement gerealiseerd aan de Haerstraat. De overige ruimte op de begane grond is bestemd voor commerciĂŤle ruimte. Op de eerste, tweede en derde verdieping worden appartementen gerealiseerd. De vierde verdieping bestaat uit 3 grote penthouses.

36 36 36 36 36 36 AP3 AP4 AP5 AP7 AP8 36 AP1

36 AP2

36 AP6

36 36 AP9 AP9

36 AP9

11

19

35

33 31

09

23

43 43

07

36 36 AP7 AP8

09

vve

45

vve

23

15

17 vve

13

13

15

35

25

25

37

27

39

29

41

37

45

45

41

01

05

17

Haerstraat

vve

43

vve

07

36

21

36 36 AP1 AP2

36 36 AP3 AP4

36 36 AP5 AP6

11

19

21

31

33

27

29

39

Stationsplein

Kelder

Kelder

1 Beltableau

Beltableau

Beltableau

Haerstraat

brievenbussen

2

Begane grond

Begane grond

3

Stationsplein

Beltableau + brievenbussen

1 Type D1 Haerstraat 36 2 Stationsplein 1/3 3 Stationsplein 5 19


Haerstraat

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Stationsplein

1e Verdieping

5 Type B2 Stationsplein 9 6 Type C2 Stationsplein 11 7 Type C1 Stationsplein 13 8 Type B2 Stationsplein 15 9 Type A2 Stationsplein 17

1 Type D2 Haerstraat 36 AP1 2 Type A1 Haerstraat 36 AP2 3 Type B1 Haerstraat 36 AP3 4 Type C1 Stationsplein 7

Haerstraat

1

2

2e Verdieping

20

3

4

5

6

7

8

Stationsplein

2e Verdieping

1 Type D2 Haerstraat 36 AP4

6 Type C2 Stationsplein 23

2 Type A1 Haerstraat 36 AP5

7 Type C3 Stationsplein 25

3 Type B1 Haerstraat 36 AP6

8 Type B2 Stationsplein 27

4 Type C3 Stationsplein 19

9 Type A2 Stationsplein 29

5 Type B2 Stationsplein 21

9


Haerstraat

1

2

3

4

Haerstraat

1

4e Verdieping

4e Verdieping

6

7

8

Stationsplein

3e Verdieping

3e Verdieping

5

1 Type A3 Haerstraat 36 AP7 2 Type B3 Haerstraat 36 AP8 3 Type C3 Stationsplein 31 4 Type B4 Stationsplein 33

2

5 Type C4 Stationsplein 35 6 Type C3 Stationsplein 37 7 Type B4 Stationsplein 39 8 Type A2 Stationsplein 41

3

Stationsplein

1 Type E1 Haerstraat 36 AP9 2 Type E2 Stationsplein 43 3 Type E3 Stationsplein 45

21


Technische omschrijving Opmerkingen vooraf Deze documentatie is met zorg samengesteld. De bouw wordt uitgevoerd volgens de bijbehorende tekeningen en beschrijvingen, behoudens geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve afwijkingen en eventueel van overheidswege verlangde wijzigingen. De samenstellers van deze brochure kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele zet-, druk- en andere fouten. WBO Wonen is gerechtigd tijdens de (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de waarde, kwaliteit en de bruikbaarheid. Deze wijzigingen zullen geen van de partijen enig recht geven tot het vragen van verrekeningen van minder of meer kosten. De maten op de tekening zijn ‘circa-maten’. De maten zijn uitgedrukt in millimeters tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Er is geprobeerd deze maten zo goed mogelijk aan te geven. Toch kan het voorkomen dat de maten op de tekening uiteindelijk iets afwijken van de werkelijke maten. De maatvoering is niet geschikt voor opdrachten door de klant aan derden (woning­ inrichters, stoffeerders etc). De op de tekening aangegeven apparatuur, meubilair en groenvoor­zieningen dienen alleen ter oriëntatie en zijn, voor zover niet uitdrukkelijk in de omschrijving genoemd, niet in de huurprijs begrepen. Hoewel de geveltekening, artist impression en situatie zo exact mogelijk zijn weergegeven, kunt u hieraan geen rechten ontlenen. De inrichting van het openbaar gebied is gebaseerd op de laatste bij ons bekende gegevens. Wijzigingen daarop vallen buiten onze verant­woor­­delijkheid. Voor vragen daarover kunt u zich tot de gemeente Oldenzaal wenden.

I. VOORRANG BEPALINGEN De appartementen zijn huurwoningen. Hiervoor gelden de voorschriften van WBO Wonen. Ongeacht hetgeen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de regelingen, reglementen en standaard­voorwaarden, gehanteerd en voorgeschreven door WBO Wonen. Bij tegen­strijdigheden tussen de technische omschrijving en de verhuurtekeningen prevaleert de technische omschrijving. Als het appartement verhuurd wordt terwijl deze al in aanbouw of gereed is en er een verschil mocht zijn tussen de technische omschrijving en de werkelijkheid, dan wordt de voorkeur gegeven aan de uitvoering van het appartement. De voorschriften van WBO Wonen zijn aanvullend aan het huishoudelijk reglement van de Vereniging Van Eigenaren (VVE). Indien er strijdigheid is tussen de voorschriften van WBO Wonen en het huishoudelijk reglement dat zal de voorkeur worden gegeven aan het huishoudelijk reglement.

II. PEIL, GRONDWERKEN EN PARKEREN

1. Peil van het woongebouw Als Peil wordt aangehouden de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer. Bij het appartementencomplex is dit ter plaatse van de hoofdentree van het appartementencomplex aan het Stationsplein. Het terrein om het gebouw heeft een hoogteverschil van circa een meter. Hierdoor heeft elk trappenhuis een ander vloerniveau. Het trappenhuis aan de stationszijde ligt het laagst. De overige trappenhuizen liggen steeds 50 centimeter hoger. 2. Riolering/hemelwaterafvoer Er wordt een gescheiden rioleringssysteem toegepast. De hemelwaterafvoeren aan de gevels worden uitgevoerd in een vierkante zinken uitvoering. Als het mogelijk is worden deze half in de muur verwerkt. De hemelwaterafvoeren aan de achtergevel worden uitgevoerd in een ronde zinken uitvoering. 22

3. Parkeren Bij de huur van een appartement in LinQ is een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder inbegrepen. Op het achterterrein is een afsluitbaar privé-parkeerterrein aanwezig. Voor de appartementen zijn hiervoor zes parkeerplaatsen beschikbaar. Op de situatietekening is hiervan een voorlopige indeling getekend. De definitieve parkeerplaatsindeling wordt nog bepaald.

III. DE CONSTRUCTIE VAN HET WOONGEBOUW

1. Funderingen • Het appartementencomplex wordt gefundeerd op een betonplaat met onderliggend een laag grondverbetering. 2. Gevels en wanden Voor de diverse constructieonderdelen worden de volgende materialen toegepast: Kelder: • De kelderwanden en -vloeren worden uitgevoerd in beton. De kelder is bereikbaar per lift, trap en met een betonnen hellingbaan. Aan de zijkant van de hellingbaan wordt een betonnen trap aangebracht. • In de kelder worden 35 parkeerplaatsen gerealiseerd. Voor elk appartement is een fietsenberging in de kelder aanwezig. Tussen de parkeerplaatsen 3 en 4, 19 en 26 (en mogelijk in de toekomst ook tussen 7 en 14) komen de nutsinvoeren voor het gebouw naar binnen. Dit betekent dat op deze plaatsen een aftimmering tegen de wand en het plafond wordt aangebracht. De vrije hoogte zal daardoor aan de zijde van de kelderwand minder worden. Buitengevels Stationsplein: • De buitenmuren worden uitgevoerd in kalkzandsteen met stucwerk als afwerking aan de buitenzijde. Het stucwerk wordt aangebracht op een isolatieplaat. De totale isolatiewaarde van de gevel voldoet aan de eisen van het bouwbesluit (Rc=3,5m2K/W). Buitengevels Haerstraat: • De gevel aan de Haerstraat wordt opgetrokken in metselwerk, in een halfsteens verband. • Het voegwerk wordt uitgevoerd in een doorstrijkvoeg. • Het binnenspouwblad wordt uitgevoerd in kalkzandsteen. • Tussen het binnen- en buitenspouwblad wordt spouwisolatie aange­bracht van een stijve minerale wolplaat waardoor een isolatiewaarde wordt bereikt die voldoet aan het bouwbesluit (Rc=3,5m2K/W). Aan de buitenzijde van de isolatie blijft een luchtspouw aanwezig. Woningscheidende wanden: • De wanden tussen de appartementen onderling worden uitgevoerd in kalkzandsteen met een dikte van 300 mm. Scheidingswanden: • De scheidingswanden in de appartementen worden uitgevoerd in 100 mm verdiepingshoge cellenbetonelementen. • De binnenwanden in de fietsenbergingen in de kelder worden uitgevoerd in 100 mm kalkzandsteen vellingblokken. Waterslagen: • Onder de buitenkozijnen worden kunststenen raamdorpels geplaatst. Dilataties: Een dilatatie is een bewust aangebrachte voeg om de te verwachten spanningen in een materiaal of spanningsverschillen tussen verschil­lende materialen op te vangen. • De benodigde dilataties van het gevelwerk worden uitgevoerd


als zichtbare voegen volgens voorschrift van de fabrikant van de gevelstenen. • In de binnenmuren worden indien noodzakelijk dilatatievoegen aangebracht. Het is mogelijk dat de dilataties in de binnen­ muren ook na afwerking zichtbaar blijven en dat er ter plaatse een krimpscheur ontstaat. 4. Vloeren Begane grondvloer: • De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een schilvloer met daarop een druklaag van beton. Deze vloer wordt aan de onderzijde voorzien van isolatie met een isolatiewaarde die voldoet aan het bouwbesluit (Rc=2,5m2K/W). Woningscheidende vloeren: • De verdiepingsvloeren worden uitgevoerd als een schilvloer met daarop een druklaag van beton. • De vloeren worden afgewerkt met een afwerkvloer van 50 mm. • De balkons bestaan uit prefabbetonelementen voorzien van antislip­motief. 5. Daken Haerstraat: De dakvloer:

• Het platte dak van het gedeelte van het appartementencomplex aan de Haerstraat bestaat uit een schilvloer met daarop een druklaag van beton. • De dakisolatie die wordt toegepast is van EPS-isolatiemateriaal van voldoende sterkte met een totale isolatiewaarde die voldoet aan het bouwbesluit (Rc=3,5m2K/W). • Op de isolatie wordt een bitumineuze dakbedekking aan­ gebracht. • De dakranden worden afgewerkt met aluminium afdekkappen. • De platdakconstructie wordt toegepast met een minimaal afschot van 10-15 mm/m¹. Stationsplein: • De kapconstructie van het hellende dak bestaat uit geïsoleerde houten dakplaten. De isolatiewaarde voldoet aan het bouw­ besluit (Rc=5,5m2K/W). • Aan de buitenzijde wordt de dakplaat afgewerkt met een aluminium dakplaat in zinkkleur. 6. Kozijnen, timmerwerken • De entreepui aan het Stationsplein wordt uitgevoerd in een aluminium kozijn. • De overige buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in hardhout en worden vervaardigd volgens KOMO-keur. De kozijnen worden voorzien van de benodigde glaslatten, spouwlatten, folies en tochtprofielen. • In de trappenhuizen en de kelder worden de binnenkozijnen uitgevoerd in hardhout. De kozijnen van de fietsenbergingen worden uitgevoerd als stalen kozijnen. • De binnendeuren worden uitgevoerd in hout. • Alle houten kozijnen en deuren worden behandeld met een dekkend verfsysteem. Buitendeuren: • De houten schuifdeuren op de balkons worden uitgevoerd als hefschuifpuien. Ramen: • De ramen worden uitgevoerd als draaikiepramen, zoals op tekening aangegeven. Bij een groot aantal ramen wordt aan de buitenzijde een hardglazen paneeltje als doorvalbeveiliging toegepast.

• Het buitenkozijn ter plaatse van de wintertuin van appartement C4 wordt uitgevoerd als hardglazen vouw-/schuifwand. Ventilatieroosters: • Ter plaatse van de appartementen worden boven de buiten­ kozijnen ventilatieroosters aangebracht. Ter plaatse van de geluidbelaste gevels worden suskasten als ventilatieroosters toegepast. Hang- en sluitwerk: • Het hang- en sluitwerk van de gevelkozijnen voldoet aan de eisen van het bouwbesluit inbraakwerendheidsklasse 2 voorzien van SKG. • Alle toe te passen sloten op de buitenkozijnen worden uit­ gevoerd als cilindersloten. 7. Beglazing In de buitenkozijnen, -ramen en -deuren van de appartementen en de algemene ruimte wordt isolerende HR++ beglazing toegepast. Daar waar nodig wordt er geluidswerende en/of brandwerende beglazing toegepast. 8. Schilderwerk Het buitenschilderwerk wordt, daar waar geen fabrieksmatig afgewerkte materialen worden toegepast, uitgevoerd in een dekkend systeem. Het binnenschilderwerk wordt overwegend uitgevoerd in een dekkend systeem. In de gehele woning vindt geen nadere afwerking plaats voor alle fabrieksmatige bewerkte delen, zoals de binnendeuren, -kozijnen en radiatoren. De leidingen in de cv-ruimte/berging en de centrale verwarmingsleidingen worden eveneens niet geschilderd. De kleur van de binnenzijde van de houten buitenkozijnen, -ramen en -deuren is gelijk aan de kleur van de buitenzijde. Kleur volgens het kleurenschema.

IV ALGEMENE RUIMTEN APPARTEMENTENCOMPLEX

1. Toegang De hoofdtoegang van het woongebouw voor de appartementen aan het Stationsplein bevindt zich aan het Stationsplein. De hoofdtoegang van de appartementen aan de Haerstraat bevindt zich aan de Haerstraat. Vanaf het achterterrein met parkeerplaatsen is het woongebouw tevens bereikbaar. Voor de toegang van de diverse verdiepingen zijn er drie (nood) trappenhuizen in het gebouw aanwezig. De trappen worden uitgevoerd in prefabbeton, voorzien van antislip op de treden. Als leuning wordt een strip van metaalstaal toegepast met een dikte van 10 mm. Als balustrade wordt een hekwerk van stripstaal toegepast. Bij elk trappenhuis wordt een personenlift geïnstalleerd. De lift is geschikt voor brancard- en rolstoelgebruik en verschaft ook toegang tot alle verdiepingen. De lift wordt voorzien van een 24-uurs beschik­bare spreek- en luisterverbinding voor optimale beveiliging van de gebruikers. Beide hoofdentrees en beide achterentrees zijn met behulp van een TEC te openen. De deuren van de hoofdentree worden door middel van een elektrische deurdranger geopend. De toegang vanuit de stallinggarage naar de trappenhuizen en de toegang vanuit de stallinggarage naar de gang van de fietsenbergingen worden voorzien van een slot bedienbaar met een TEC. Deze deuren worden met behulp van een elektrisch deurdranger opengestuurd. 2. Communicatie-installatie Ter plaatse van de twee hoofdentrees en de twee achterentrees wordt een videofooninstallatie aangebracht met verbinding naar de appartementen. De entreedeur is vanuit de appartementen met deze installatie te openen.

23


3. Afwerking Vloerafwerking: • De vloer in de kelder wordt uitgevoerd als glad afgewerkte betonvloer. • De hoofdentrees op de begane grond worden afgewerkt met tegel­ werk. Bij de toegangsdeuren worden schoonloopmatten toegepast. • De trappen en bordessen in de trappenhuizen worden als ‘schoon werk’ prefabbeton met antislip uitgevoerd. • De portieken bij de liften worden op de verdieping afgewerkt met marmoleum.

Wandafwerking: • De betonnen kelderwanden worden niet verder afgewerkt. • De binnenwanden van de hoofdentrees worden deels afgewerkt met tegelwerk en deels afgewerkt met stucwerk. • De binnenwanden in de trappenhuizen en de wanden in de portieken bij de liften worden afgewerkt met stucwerk. Plafondafwerking: • De plafonds in de hoofdentrees worden uitgevoerd in een verlaagd systeemplafond. • De plafonds in de parkeerkelder worden uitgevoerd in geïsoleerde houtwolcementplaten. • De plafonds in de fietsenbergingen worden deels uitgevoerd in geïsoleerde houtwolcementplaten. Postkasten/bellentableau: • Bij de appartementen aan het Stationsplein is er in de hoofdentreepui een bellentableau met postkasten opgenomen. Het bellentableau is voorzien van een videofooninstallatie. Ook is er bij de achterentree een bellentableau met videofoon opgenomen. • Bij de appartementen aan de Haerstraat is er naast de entree een bellen­tableau voorzien van videofooninstallatie op­genomen. De post­kasten zijn in de gevel rechts naast de entree opgenomen. Ook is er bij de achterentree een bellentableau met videofoon opgenomen.

V. DE APPARTEMENTEN

1. Indeling verblijfsgebied De appartementen zijn als volgt ingedeeld: - verblijfsruimten (woonkamer, slaapkamers en keuken) - verkeersruimten (entree) - overige ruimte (cv-ruimte / berging, badkamer en toilet) 2. Buitenruimte Alle appartementen beschikken over een terras/balkon. De opstap van en naar het balkon zal maximaal circa 80 mm bedragen. 3. Kozijnen, timmerwerken De binnenkozijnen worden uitgevoerd als stalen montage­kozijnen; deze worden in een standaard lichte kleur gespoten. De binnenkozijnen zijn voorzien van een bovenlicht (enkel blank glas). De binnendeuren worden uitgevoerd als vlakke fabrieks­ matige afgelakte opdekdeuren met een standaard hoogte en worden in een standaard lichte kleur gespoten. De binnenkozijnen worden niet voorzien van onderdorpels met uitzondering van de badkamer en het toilet. Deze worden uitgevoerd in een kunststeen onderdorpel. De binnendeuren worden afgehangen aan paumelles en worden voorzien van loopsloten. In alle ruimtes worden houten vloerplinten van 9 x 45 mm aan­ gebracht met uitzondering van de meterkast, en de ruimtes daar waar tegelwerk wordt toegepast. De vloerplinten zijn fabrieks­ matig blank afgelakt. 4. Vloer-, wand- en plafondafwerking Vloerafwerking: 24

• Op de betonvloeren wordt een cementdekvloer aangebracht, met uitzondering van de vloergedeeltes waar tegelwerk wordt aange­bracht. • De vloeren van de douche en toilet worden voorzien van vloertegels, gelegd in een standaard legpatroon en een afmeting van 333 x 333 mm, in een donkere tint. • De balkons worden uitgevoerd in prefabbeton met antislip motief; de terrassen worden afgewerkt met betontegels. Wandafwerking: • Alle wanden worden behangklaar opgeleverd met uitzondering van de meterkast en daar waar tegelwerk wordt toegepast. • De wanden van de badkamer worden tot aan het plafond betegeld met een glanzende tegel in de afmeting 300 x 600 mm, kleur pergamon, liggend verwerkt. Ter plaatse van de douchehoek zal worden gewerkt met een afwijkende tegel qua kleur en formaat voor het aanbrengen van een accent. • De wanden van het toilet worden tot aan het plafond betegeld met een glanzende tegel in de afmeting 250 x 330 mm, kleur pergamon, liggend verwerkt. De achterzijde van het toilet zal tot aan plafond­hoogte worden afgewerkt met een afwijkende tegel qua kleur en formaat voor het aanbrengen van een accent. Plafondafwerking: • Alle betonplafonds, met uitzondering van de meterkast, worden afgewerkt met spackspuitwerk, in de kleur wit. 5. Overige voorzieningen Onder de buitenkozijnen met borstwering wordt aan de binnenzijde een kunststenen vensterbank toegepast. 6. Ventilatievoorzieningen De toevoer van verse lucht vindt plaats via de ventilatieroosters boven de buitenkozijnen. De afzuiging van de lucht vindt plaats door middel van een mechanisch afzuigsysteem. De badkamer, toilet en keuken worden mechanisch afgezogen. De afzuigunit wordt in de cv-ruimte/berging opgehangen volgens de voorschriften van de leverancier. De ventilatie-unit is regelbaar met een 3-standen schakelaar in de keuken. In de keuken is een afzuigpunt aanwezig waarop de motorloze afzuigkap wordt aangesloten. 7. Keukeninrichting De appartementen worden opgeleverd met een uitgebreide luxe keuken van het merk Siematic, type greeploos. De keukens zijn op de plattegrondtekeningen weergegeven. De keukenindeling en kleurstelling kan per appartementstype verschillen. De keukens zijn standaard voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Item: Merk Wasemkap (motorloos) Itho Kookplaat Siemens Vaatwasser Siemens Bakoven met magnetron Siemens Koel-/vriescombinatie Siemens Koelkast (separaat) Siemens Vriezer (onderbouw, separaat) Siemens Naar gelang het type appartement zal de keuken worden uitgevoerd met een koel-/vriescombinatie of een koelkast en separate vriezer. De frontkleur, plintkleur en de kleur van het spoeleiland van woningtype A1, A2 en A3 zal uitgevoerd worden in truffelgrijs mat. De frontkleur, plintkleur en de kleur van de bovenkasten van alle overige woningtypen zal uitgevoerd worden in grise. Het werkblad zal uitgevoerd worden in een 20 mm dik granieten blad in de kleur Hintertiessen. Ditzelfde materiaal wordt toegepast op de achterwand tussen kookplaat en wasemkap, en als 150


mm hoge spatrand. Er word geen tegelwerk aangebracht in de keuken. De bovenkant van het werkblad zal op 920 mm hoogte worden geplaatst. In de keuken wordt een eenhendelmengkraan geplaatst. 8. Sanitair Toilet: Toilet: Villeroy & Boch type Omnia met pergamonzitting en deksel Fontein: Villeroy & Boch type Subway Fonteinkraan: Kludi type new Waves Het toilet wordt geplaatst op een hoogte van 46 cm boven de toiletvloer. Badkamer: Wastafels: Villeroy & Boch type Pure Basis Douche: Een Kludi-douchegarnituur bestaande uit een thermosstatische douche­ mengkraan met een glijstangcombinatie type New Waves. Douchewand: Novellini type hardglas Spiegel: Een rechthoekige spiegel 1300 x 800 mm. 9. Elektra-, gas- en wateraansluitpunten Elektra: Op tekening is aangegeven waar de elektrapunten zich ongeveer bevinden. In de praktijk kan het zijn dat de exacte positie enigszins afwijkt. Voor de plaats op de wanden worden de volgende hoogten aangehouden, gemeten vanuit de afgewerkte vloer: • Schakelaars op ca. 1050 mm • Wandcontactdozen en aansluitpunten voor de telefoon en centrale antenne op ca. 300 mm In de keuken is voor de volgende voorzieningen een aansluitpunt opgenomen: • Vaatwasser • Kookplaat • Magnetron • Koelkast met vriesvak (bij type A1, A2 en A3 ook een aansluitpunt voor een separate vriezer) • Afzuigkap Boven het keukenblad worden twee dubbele wandcontactdozen aangebracht. In de cv-ruimte/berging zijn aansluitpunten voor een wasmachine en droger opgenomen. Beide op een aparte groep. In elke fietsenberging is een enkele wandcontactdoos aanwezig. De bemetering van het stroomverbruik loopt via de meterkast van het desbetreffende appartement. In de entree, en bij type D2 ook in de woonkamer, zal een rookmelder worden aangebracht. De rookmelder is aangesloten op het elektriciteitsnet. De rookmelders worden voorzien van een back-upbatterij. Zwakstroominstallatie: De appartementen worden voorzien van een belinstallatie (beltrafo, schel en drukbel) ter plaatse van de voordeur. Daarnaast worden de appartementen voorzien van een videofooninstallatie in de woonkamer. Gasleiding: Er wordt een gasleiding gelegd naar de volgende aansluitpunten: • Opstelplaats kooktoestel • HR combi 107-ketel

Waterleidinginstallatie: De koudwaterleiding wordt aangelegd vanaf de watermeter, geplaatst in de meterkast. De waterleiding is afsluit-/aftapbaar. Vanaf de watermeter wordt een koudwaterinstallatie aangelegd naar de volgende punten: • Douchemengkraan • Wastafelmengkranen • Keukenmengkraan • Wasautomaat • Toiletcombinatie • HR combi 107-ketel Het warme tapwater wordt voorzien middels een HR-combiketel. Vanaf de ketel wordt een warmwaterinstallatie aangelegd naar de volgende kranen. • Douchemengkraan • Wastafelmengkranen • Keukenmengkraan 10. Telecommunicatievoorzieningen De appartementen zijn standaard voorzien van: • 1 x bedrade leiding voor telefoon in de woonkamer en hoofdslaapkamer • 2 x bedrade leiding voor de CAI in de woonkamer en 1 x in de hoofdslaapkamer • 1 x een loze leiding in overige slaapkamer(s) 11. Verwarmingsinstallatie/warmwatervoorziening Als warmtebron wordt er in de berging een HR-combiketel geplaatst. De temperatuurregeling vindt plaats door middel van een klokthermo­staat. In de te verwarmen vertrekken worden fabrieksmatig afgelakte plaat­ra­diatoren gemonteerd. Voor de schuifpuien worden Mini Piano-radiatoren toegepast. De hoeveelheid radiatoren, de afmetingen en de exacte posities ervan hangen af van de definitieve transmissie­berekening. Eén en ander kan enigszins afwijken ten opzichte van wat op tekening staat aangegeven. Onderstaande temperaturen kunnen worden gehandhaafd bij gelijktijdige verwarming van alle vertrekken bij gesloten ramen: • Woonkamer/keuken 22º C • Slaapkamers 20º C • Entree 18º C • Badkamer 24º C • CV ruimte/berging 15º C (geen radiator)

VI. SCHOONMAKEN EN OPLEVERING Minimaal twee weken voor de oplevering, worden klanten schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en het tijdstip van oplevering van het appartement. De woning/het appartement wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd, behalve het sanitair, de tegelwerken en de glasruiten; deze worden schoon opgeleverd.

VII. ENKELE AANDACHTSPUNTEN

1. Werkzaamheden direct na oplevering Veelal is er sprake van een vochtig klimaat in de woning, hiervoor is het noodzakelijk veelvuldig te ventileren en de verwarming niet te ‘hoog’ in te stellen. Hiermee wordt ook het verschijnsel van de meer dan normale verkleuring van het spuitwerk, en vocht of schimmelplekken op het behang, door uittredend bouwvocht, beperkt. Voordat u gaat behangen, moet u nog wel wat voor­ bereidingen treffen. Bijvoorbeeld kleine oneffenheden verwijderen, gaatjes vullen, stofvrij maken en sterk zuigende ondergronden voorbewerken.

25


Ook het aanbrengen van diverse ‘harde’ vloer- en wand­ afwerkingen direct na oplevering kunnen tot vervelende schades van de aangebrachte afwerkingen leiden, onder meer doordat er bouwvocht ‘opgesloten’ wordt en door het optreden van kruip en krimp in constructieonderdelen als gevolg van droging en verharding in een geruime periode na oplevering. U kunt WBO Wonen niet verantwoordelijk stellen voor deze schade. WBO Wonen adviseert dan ook om het eerste jaar geen harde afwerkingen toe te passen. Als u dit alsnog van plan bent, dan adviseren wij u om u goed voor te laten lichten door de leverancier. U kunt de leverancier vragen of hij garantie geeft. 2. Krimp Door de toepassing van diverse materialen met verschillende eigenschappen en mede door droging zullen er met name bij de aansluitnaden krimpscheuren ontstaan. Deze kunnen bij het onderhoud van het privé-gedeelte worden dichtgezet, met bijvoorbeeld acrylaatkit. 3. Geluid Ten aanzien van de toepassing van ‘harde’ vloerbedekkingen geldt dat deze geluidstechnisch specifieke voorzieningen vergen. Het is mogelijk dat de toepassing van deze vloerafwerkingen niet is toegestaan; één en ander is dan geregeld in het reglement van WBO wonen. Vloerbedekking: De onderdorpel van de voordeur is volgens het bouwbesluit maximaal 20 mm hoger dan de afgewerkte vloer. Bij de keuze van de toe te passen vloerbedekking in de woningen dient men hier rekening mee te houden. Te dikke vloerbedekking kan problemen opleveren bij het openen van de voordeur. 4. Toegankelijkheid rolstoelen en scootmobielen LinQ is een rolstoel toe en doorgankelijk gebouw, maar geen rolstoel aangepast gebouw. Dit houdt in dat er naast de hellingbaan in de hoofdentree geen speciale rolstoel- en scootmobielvoorzieningen zijn getroffen. Mocht u in het bezit zijn van een rolstoel of een scootmobiel dan willen wij u erop wijzen hiermee rekening te houden bij de keuze van het appartement en de ligging van de daarbij behorende berging in de parkeerkelder. Dit in verband met de draaicirkels van deze vervoersmiddelen. 5. Kelder In de kelder worden 35 parkeerplaatsen gerealiseerd. Voor elk appartement is een fietsenberging in de kelder aanwezig. Tussen de parkeerplaatsen 3 en 4, 19 en 26 (en mogelijk in de toekomst ook tussen 7 en 14) komen de nuts-invoeren voor het gebouw naar binnen. Dit betekent dat op deze plaatsen een aftimmering tegen de wand en het plafond wordt aangebracht. De vrije hoogte kan daardoor aan de zijde van de kelderwand minder worden.

26


VIII. MATERIALEN EN KLEUREN

Onderdeel Materiaal Kleur Buitenwerk: Metselwerk Haerstraat baksteen bruin (voorgevel/zijgevel) Gevelvoegwerk doorstrijkvoeg grijs Overige gevels stucwerk plint grijs stucwerk overig wit

Wanden t.p.v hellingbaan

beton

grijs

Kozijnen: • in metselwerk • in stucwerk • t.p.v 3e en 4e verdieping • t.p.v balkons • t.p.v balkons zijgevels 3e verd. • entreepui Stationsplein

hout hout hout hout hout aluminium

lichtgrijs grijs lichtgrijs lichtbruin lichtgrijs grijs

Raamdorpels in metselwerk Raamdorpels in stucwerk Panelen in kozijnen Panelen t.p.v balkons

kunststeen kunststeen gecoat glas geperste steenwolplaat

antraciet lichtgrijs antraciet houtkleur

Balkons: Handregel staal Balkonhek geperforeerd staal Binnenzijde: Kozijnen trappenhuis hout Kozijnen fietsenbergingen staal Deuren trappenhuis/kelder hout Liftdeur RVS Voordeurkozijnen hout Voordeuren hout Hekwerken/leuningen staal

Appartementen: Binnenkozijnen Binnendeuren Plinten

staal opdekdeur hout hout

donkergrijs donkergrijs donkergrijs wit wit RVS wit houtkleur donkergrijs wit wit blank gelakt

27


Gevels appartementen

Voorgevel (Stationsplein)

28

Linker Zijgevel (Haerstraat) Voorgevel (Stationsplein)

Rechter Zijgevel

Linker Zijgevel (Haerstraat) Achtergevel

Rechter Zijgevel


Voorgevel (Stationsplein) Rechter Zijgevel

Zijgevel (Haerstraat) Linker Zijgevel (Haerstraat)

Zijgevel (Haerstraat)

schaal: 1:200

Rechter Zijg

schaal: 1:200

Zijgevel (Haerstraat)

29


kpn

<

Appartement aan de Haerstraat 36 AP2 en 36 AP5 (A1)

cai

slaapkamer 2 (7.2 m²) cai

< 3936 >

< 2465 >

Type D2 Haerstraat 36 AP4

slaapkamer < 3296 >2

< 2465 >

(7.2 m²)

a

< 3296 >

balkon < 3936 >

Type B2 Stationsplein 27

Type A2 Stationsplein 29

Type B2 Stationsplein 21

Type C3 Stationsplein 25

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C2 Stationsplein 23

Type C3 Stationsplein 19

Type A1 Haerstraat 36 AP5

(10.2 m²)

Type D2 Haerstraat 36 AP4

< 3296 >

a

slaapkamer < 3296 > 3

(7.4 m²)

balkon

Type B2 Stationsplein 27

< 2000 >

cai

Type A2 Stationsplein 29

< 5490 > Type D2

Type B2 Stationsplein 21

Type C3 Stationsplein 25

aansluitpuntaloze leiding kpn

(5.6 m²)

Type B2 Stationsplein 9

Type B2 Stationsplein 15

contactdoos enkelvoudig

< 32961e>Verdieping

toilet

< 5350 >

Haerstraat 36-5

< 2243 >

Haerstraat 36-2

Voorgevel (Stationsplein)

slaapkamer 3

Type A2 Stationsplein 17

< 1350 >

th. < 4000 >

< 3296 >

< 2386 >

Haerstraat 36-5

schakelaar driestanden schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

cv mv

afz

kk

forn vr < 4450 >

keuken

Linker Zijgevel (Haerstraat)

b vw

magn bc

Rechter Zijgevel

d th.

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

cai

cai Achtergevel

< 8236 >

< 8936 >

c

woonkamer

(50.2 m²)

d

30 < 5700 >

cai kpn

d

d

< 5700 >

Rechter Zijgevel

Zijgevel (Haerstraat)

Achtergevel

c

leidingschacht

< 1150 >

Haerstraat 36-2

(50.2 m²)

radiator

boi Linker Zijgevel (Haerstraat)

woonkamer

(50.2 m²)

woonkamer

Haerstraat 36-5

Haerstraat 36-2

c

douche hoek + drain goot

Haerstraat 36-2 Voorgevel (Stationsplein)

boi

rookmelder

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

vw

lamp

< 1910 >

< 1320 >

Type C1 Stationsplein 13

(9.8 m²)

videofoon Type B2 Stationsplein 15

b

bel drukker

< 990 >

Type C1 Stationsplein 7

< 2193 >

Type B2 Stationsplein 9

entree

Type C2 Stationsplein 11

Type A1 Haerstraat 36 AP2

Haerstraat 36-5 Type B1 Haerstraat 36 AP3

forn vr vw < 4450 > boi

contactdoos tweevoudig

< 3870 > 1e Verdieping slaapkamer 2

contactdoos zonwering

b

afz

< 8936 >

Type B1 Haerstraat 36 AP3

zw Type A2 Stationsplein 17

badkamer

Type C1 Stationsplein 7

Type D2 Haerstraat 36 AP1

(7.2 m²)

< 4450 >

centraledoosamet lichtpunt

cap Type C1 Stationsplein 13

Type A1 Haerstraat 36 AP2

(15.3 m²)

Type C2 Stationsplein 11

slaapkamer 1

slaapkamer 3 vr forn (7.4 m²)

centraal aardpunt

< 2800 >

< 2800 >

2e Verdieping

afz

aansluitpunt ptt bedraad bel

Haerstraat 36 AP1

cai

aansluitpunt centrale antenne bedraad

< 8936 >

kpn

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C2 Stationsplein 23

Type C3 Stationsplein 19

Type A1 Haerstraat 36 AP5

(10.2 m²)

2e Verdieping

Zijgevel (Haerstraat)

< 5700 >


< 2000 >

kpn

slaapkamer 1 (15.3 m²)

< 2800 >

< 2800 >

< 5490 >

cap

badkamer (5.6 m²)

cai

< 1350 >

< 3870 >

slaapkamer 2 < 2193 >

entree (9.8 m²)

< 1320 > < 3936 >

< 3296 >

toilet

< 5350 >

a < 3296 > < 2243 >

(10.2 m²)

th. < 4000 >

balkon

slaapkamer 3

afz

kk

forn vr < 4450 >

keuken b

vw

cv mv

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

a

< 2386 >

< 1910 >

< 2465 >

< 990 >

(7.2 m²)

magn bc

< 1150 >

d th.

boi

< 8236 >

< 8936 >

c

woonkamer

(50.2 m²)

d

cai

< 5700 >

cai kpn

zw

31


Andere gevel opbouw bij 3e verd < 2020 >

Appartement aan het Stationsplein 17, 29 en 41 (A2) > cap< 2020 badkamer

< 6180 >

(5.8 m²)

cap

< 6180 >

badkamer

mv th. cv

2e Verdieping

rookmelder

< 2386 >

Type B2 Stationsplein 15

kk

< 4450 >

keuken

b

bc

Voorgevel (Stationsplein)

vw

d th.

magn kk keuken bc d th. keuken bc d th.

bo

bo

wisselschakelaar zonwering schakelaar Stationsplein 41

douche hoek + drain goot

Stationsplein 41

radiator leidingschacht

Stationsplein 29

Voorgevel (Stationsplein)

magn kk

serieschakelaar

cv mv

< 1150 >

magn

slaapk

schakelaar

Stationsplein 29

forn vr

slaapk

(7.2 m²)

(7.2 m²)

Stationsplein 41

Stationsplein 17

Stationsplein 41

Stationsplein 17

Stationsplein 29

boi

< 8436 < 8436 > >

th.

Type B2 Stationsplein 15

< 32

schakelaar driestanden

Type A2Type A2 Stationsplein 17 Stationsplein 17

Type C1Type C1 Stationsplein Stationsplein 13 13

toilet

Type B2 Stationsplein 9

< 990 >

Type B2 Stationsplein 9

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

afz

bel

(4.6 m²)

ptt bedraad

lamp

< 1910 >

< 4000 >

< 2243 >

slaapkamer 3

< 1320 >

Type C2Type C2 Stationsplein 11 Stationsplein 11

Type B1 Haerstraat 36 AP3

Type C1Type C1 Stationsplein Stationsplein 7 7

Type B1 Haerstraat 36 AP3

1e Verdieping

1e Verdieping

< 1910 < 1910 > >

< 1350 >

< 2193 >

(9.8 m²)

< 5350 >

< 3296 >

Type A1Type A1 Haerstraat Haerstraat 36 AP2 36 AP2

< 3296 >

(4.6 m²)aansluitpunt

videofoon

entree

< 32

aansluitpunt loze leiding

contactdoos tweevoudig

< 3870 >

< 32

aansluitpunt centrale antenne bedraad

bel drukker

Type D2 Haerstraat 36 AP1

< 32

(9.6 m²)

contactdoos enkelvoudig

(5.6 m²)

Type D2 Haerstraat 36 AP1

(7.2 m²)

Type B2 Stationsplein 27

toilet

entree

CV-ruimte centraal aardpunt wd / berging < 2386 > centraledoos met lichtpunt CV-ruimte wm wd contactdoos zonwering < 2386 > / berging wm zw

badkamer

2e Verdieping

slaapkamer 2

cap

Type B2 Stationsplein 27

kpn

mv th. cv

Type A2Type A2 Stationsplein Stationsplein 29 29

Type B2 Stationsplein 21

Type C3Type C3 Stationsplein 25 Stationsplein 25

(15.3 m²) Haerstraat 36 AP6

Type C2Type C2 Stationsplein Stationsplein 23 23

slaapkamer Type B1 1

Type B2 Stationsplein 21

< 2800 >

Type B1 Haerstraat 36 AP6

< 2800 >

< 5490 >

Type C3Type C3 Stationsplein Stationsplein 19 19

Type A1Type A1 Haerstraat Haerstraat 36 AP5 36 AP5

< 2000 >

toilet

entree (9.6 m²)

< 1320 >

slaapk

(7.2 m²)

< 2175 < 2175 > >

cai

Type D2 Haerstraat 36 AP4

< 1150 >

< 5150 < 5150 > >

< 990<>990 >

Type D2 Haerstraat 36 AP4

cai

< 1150 >

< 2600< >1320 >

3e Verdieping

slaapk

(7.2 m²)

< 2175 < 2175 > >

< 2600 >

3e Verdieping

kpn

< 2886 < 2886 > >

< 3750 >

< 135<0 1>350 >

Type B4 Stationsplein 39

< 3750 >

< 380<0 3>800 >

Type B4 Stationsplein 33

Type B4 Stationsplein 39

Type A2Type A2 Stationsplein Stationsplein 41 41

Type B4 Stationsplein 33

Type C3Type C3 Stationsplein 37 Stationsplein 37

Type B3 Haerstraat 36 AP8

Type C4Type C4 Stationsplein 35 Stationsplein 35

Type B3 Haerstraat 36 AP8

Type C3Type C3 Stationsplein Stationsplein 31 31

Type A3Type A3 Haerstraat Haerstraat 36 AP7 36 AP7

< 2886 < 2886 > >

(5.8 m²)

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

woonkamer

(51.1 m²)

woonkamer

(51.1 m²)

Linker Zijgevel (Haerstraat) Stationsplein 41

Rechter Zijgevel

Linker Zijgevel (Haerstraat) Stationsplein 41

Rechter Zijgevel

Stationsplein 17

Stationsplein 17

c Stationsplein 29

Stationsplein 29

woonkamer

(50.2 m²)

Stationsplein 17 Achtergevel Stationsplein 17 Achtergevel

d

32 < 5700 >

kpn cai kpn cai

< 570

< 570

< 8236 >

< 8936 >

Stationsplein 29

cai kpn

Zijgevel (Haerstraat)

zw

Zijgevel (Haerstraat)

zw

Andere gevel op

Andere gevel op


Andere gevel opbouw bij 3e verdieping

< 2020 >

cai

< 6180 >

badkamer < 2886 >

(5.8 m²)

< 2886 >

cap

slaapkamer 1 (17.8 m²)

Stationsplein 41

kpn < 3750 > < 1350 >

< 2465 >

(9.6 m²)

< 3296 >

balkon

(10.2 m²)

< 2175 >

(4.6 m²)

a

< 5150 >

toilet

< 3296 >

< 3800 >

< 990 > < 1910 >

Stationsplein 29

entree

CV-ruimte wd < 2386 > / berging wm

< 3936 >

< 1150 >

< 1320 >

mv th. cv

< 2175 >

< 2600 >

slaapkamer 2

(7.2 m²)

slaapkamer 3

(7.2 m²)

vr

magn kk

afz

a

forn < 4450 >

bc d th.

keuken

b

vw

)

< 8436 >

c

Stationsplein 29

< 9136 >

Stationsplein 41

woonkamer

(51.1 m²)

Stationsplein 17

zw d

Stationsplein 29

kpn cai

zw

< 5700 >

Andere gevelopbouw bij 3e verdieping

Stationsplein 17

boi

zw

cai

Andere gevel opbouw bij 3e verdieping

33


cai

Appartement aan de Haerstraat 36 AP7 (A3)

< 2576

< 5320 >

< 1784 >

a

slaapka

(11.7 m²)

a

< 5320 >

balkon

(9.9 m²)

slaapkam

(11.7 m²)

vr

balkon

afz fo

(9.9 m²)

< 1834 >

cai

Haerstraat 36-7

cai

Type B3 Haerstraat 36 AP8

Type B4 Stationsplein 33

(5.6 m²)

kpn

aansluitpunt<ptt bedraad 1834 > bel a centraal aardpunt

Type B4 Stationsplein 39

zw

< 2576

contactdoos zonwering

b

keuken

aansluitpunt centrale antenne bedraadvr

centraledoos met lichtpunt

cap

badkamer

Type A2 Stationsplein 41

Type C3 Stationsplein 37

Type C4 Stationsplein 35

Type B4 Stationsplein 39

Type A2 Stationsplein 41

(15.3 m²)

Type C3 Stationsplein 37

slaapkamer 1

< 2800 >

3e Verdieping

Type C3 Stationsplein 31

Type A3 Haerstraat 36 AP7

Haerstraat 36 AP8

Type B4 Stationsplein 33

< 2000 >

Type C4 Stationsplein 35

< 5490 Type>B3

< 2800 >

Type C3 Stationsplein 31

Type A3 Haerstraat 36 AP7

kpn

a

aansluitpunt loze leiding

afz fo boi

vw

< 2576

keuken

vw

b boi

contactdoos enkelvoudig

c

contactdoos tweevoudig

(9.8 m²)

< 3296 >

toilet

< 5350 >

< 3296 > Voorgevel (Stationsplein)

th.

< 2243 >

< 4000 >

Haerstraat 36-7

Linker Zijgevel (Haerstraat)

afz

< 2386 > Rechter Zijgevel

schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar

douche hoek + drain goot

Haerstraat 36-7

cai radiator leidingschacht

kk magn vr Zijgevel (Haerstraat) forn Linker

< 4450 >

keuken b

Achtergevel

vw

bc

< 1150 >

d th.

Rechter Zijgevel

Haerstraat 36-7

Zijgevel (Haerstraat)

boi Zijgevel (Haerstraat) Achtergevel

< 8236 >

< 8936 >

c

woonkamer

(50.2 m²)

d

34 < 5700 >

cai kpn

< 5660 >

woonkamer (48.7 m²)

d

zonwering schakelaar

cv mv

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

c

schakelaar driestanden

< 1910 >

< 1320 >

< 990 >

Haerstraat 36-7

woonkamer (48.7 m²)

rookmelder

entree

Voorgevel (Stationsplein)

slaapkamer 3

lamp

< 8182 >

< 2193 >

(7.2 m²)

videofoon

< 1350 >

slaapkamer 2 36-7 Haerstraat

< 8182 >

bel drukker < 3870 >

3e Verdieping

a

ai

< 2576

< 1784 >

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting caikoelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

< 5660 >

d


< 2000 >

kpn

< 5490 >

< 2800 >

< 2800 >

slaapkamer 1 (15.8 m²)

cap

badkamer

(5.8 m²)

cai < 3870 > < 1350 >

< 2576 >

< 1784 >

entree

slaapkamer 2

th. < 4000 >

(11.7 m²)

balkon

(9.9 m²)

CV-ruimte / berging

(4.7 m²)

< 2386 >

< 1834 >

a

afz forn < 2576 >

keuken

vw

b

kk

magn

vr

b c

cv mv < 1910 >

toilet

< 5350 >

< 5320 >

a

< 4536 >

< 1320 >

< 990 >

(9.8 m²)

wd wm

< 1150 > < 1250 >

d th.

boi

< 8196 >

< 8182 >

c

woonkamer

(48.7 m²)

< 5660 >

d

cai

kpn cai

zw

35


magn

< 2750 >

keuken

< 4920 >

afz forn balkon

kpn < 2325 >

(11.2 m²)

b

vw boi

< 2350 >

mv

zw

CV-ruimte / berging wd (6.1 m²) wm

zw

Haerstraat 36-6

Type D2 Haerstraat 36 AP4

cai kpn

< 5490 >

Rechter Zijgevel

Linker Zijgevel (Haerstraat)

d slaapkamer 1 (15.3 m²)

< 5400 >

a

< 2800 >

< 2800 >

Type D2 Haerstraat 36 AP1

cai

zw Type A1 Haerstraat 36 AP2

(5.6 m²)

< 1350 >

kpn cai< 3870 > slaapkamer 2 < 2193 >

toilet

< 5350 >

a

< 2243 >

< 4450 >

keuken

2e Verdieping

vw

b

bc

< 1150 >

contactdoos zonwering contactdoos tweevoudig Type B2 Stationsplein 9

bel drukker

forn kk

magn

videofoon

afz

lamp

vr

Type Statio

schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

cv mv

douche hoek + drain goot

Type B2 Stationsplein 27

Type A2 Stationsplein 29

magn

Type B2 Stationsplein 21

Type C3 Stationsplein 25

kk

forn vr

< 2386 >

Type C2 Stationsplein 23

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C3 Stationsplein 19

Type A1 Haerstraat 36 AP5

afz

a

centraal aardpunt

rookmelder

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

bel

schakelaar driestanden

th. < 4000 >

< 3296 >

slaapkamer 3

1e Verdieping

(9.8 m²)

< 3296 >

Type D2 Haerstraat 36 AP4

Zijgevel (Haerstraat)

entree < 1320 >

zw

Type B1 Haerstraat 36 AP3

< 1910 >

Achtergevel

aansluitpunt ptt bedraad

contactdoos enkelvoudig

< 990 >

(7.2 m²)

aansluitpunt centrale antenne bedraad

centraledoos met lichtpunt

cap

badkamer cai

Type Statio

aansluitpunt loze leiding

2e Verdieping

< 2000 >

kpn

Type B2 Stationsplein 21

Type C1 Stationsplein 13

< 6486 >

< 3266 >

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C3 Stationsplein 25

Haerstraat 36-3

Type C2 Stationsplein 11

(45.8 m²)

Voorgevel (Stationsplein)

Type C2 Stationsplein 23

Type A1 Haerstraat 36 AP5

c woonkamer

Type C1 Stationsplein 7

th.

Type C3 Stationsplein 19

< 10291 >

< 1350 >

< 2680 >

c

kpn cai

Appartement aan de Haerstraat 36 AP3 en 36 AP6 (B1) a

< 2550 >

cv th.

b d

< 5400 >

a

d th.

boi Type D2

radiator leidingschacht forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

1e Verdieping

woonkamer

(50.2 m²)

d

36 cai

< 5700 >

cai kpn

Type B2 Stationsplein 15

Type A2 Stationsplein 17

Type C1 Stationsplein 13

Type C2 Stationsplein 11

Type B2 Stationsplein 9

< 8236 >

B1 cType Haerstraat 36 AP3

Type C1 Stationsplein 7

< 8936 >

Type A1 Haerstraat 36 AP2

Haerstraat 36 AP1

onderwer schaal:


magn kk toilet

< 2550 >

b

mv

vw boi

/ berging wd CV-ruimte (6.1 m²) wm

b d c

th. c

< 10291 >

(7.1 m²)

< 1350 >

entree < 2486 >

< 5016 >

woonkamer

slaapkamer 2

(14.3 m²)

(6.8 m²)

< 2086 >

< 3000 >

< 6486 >

cai

< 3266 >

< 3266 >

(45.8 m²)

slaapkamer 1

kpn

afz forn

< 2680 >

< 1750 >

< 2600 >

< 970 > < 1320 >

(5.3 m²)

< 2450 >

< 2050 >

badkamer

< 3800 >

cap

cv th.

< 1416 >

keuken

< 2350 >

< 2600 >

< 2750 >

cai

d < 5400 >

a < 4920 > (11.2 m²)

a

kpn cai

< 2325 >

balkon

zw

Haerstraat 36-6

Type B2 Stationsplein 27

2e Verdieping

37 Type D2 Haerstraat 36 AP1

Type A2 Stationsplein 29

Type B2 Stationsplein 21

Type C3 Stationsplein 25

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C2 Stationsplein 23

Haerstraat 36-3

Type C3 Stationsplein 19

Voorgevel (Stationsplein)

Type A1 Haerstraat 36 AP5

Type D2 Haerstraat 36 AP4


cv th.

< 4920 >

b c h. d

a

cap

entree (7.0 m²)

zw

< 2486 > Stationsplein 21

Stationsplein 27

< 2325 >< 2800 >

2e Verdieping

(15.3 m²) balkon Linker Zijgevel (Haerstraat)

(11.2 m²)

a cai

cap

Rechter Zijgevel

zw

badkamer (5.6 m²)

< 1350 >

slaapkamer 2 < 2193 >

entree

afz

kk

forn vr < 4450 >

magn

keuken b

bc

< 1910 > Type B2 Stationsplein 27

Type B2 Stationsplein 15

Type A2 Stationsplein 17

Type C1 Stationsplein 13

Type C2 Stationsplein 11

Type B2 Stationsplein 9

Type C2 Stationsplein 23

Type C3 Stationsplein 25

vr

Ty St

rookmelder schakelaar driestanden

douche hoek + drain goot

d th.

Type C1 Stationsplein 7

Type A1 Haerstraat 36 AP2

afz

zonwering schakelaar

cv mv

< 1150 >

Type B2 Stationsplein 9

contactdoos tweevoudig

wisselschakelaar

boi

Type B1 Haerstraat 36 AP3

magn

serieschakelaar

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

Type B2 Stationsplein 21

contactdoos enkelvoudig

schakelaar

2e Verdieping

Type D2 Haerstraat 36 AP1

vw

< 2386 >

kk

lamp

Type A2 Stationsplein 29

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C3 Stationsplein 19

< 2243 >

Type A1 Haerstraat 36 AP5

slaapkamer 3

a

th. < 4000 >

< 3296 >

Type C2 Stationsplein 23

Type D2 Haerstraat 36 AP4

(7.4 m²)

toilet

< 5350 >

a

contactdoos zonwering

videofoon

< 990 >

< 3296 >

forn

Type B1 Haerstraat 36 AP3

1e Verdieping

< 1320 >

centraledoos met lichtpunt

bel drukker

Zijgevel (Haerstraat)

(9.8 m²)

Type C3 Stationsplein 25

Achtergevel

aansluitpunt ptt bedraad centraal aardpunt

Type D2 Haerstraat 36 AP1

< 3870 > (7.2 m²)

Ty St

bel

Type A1 Haerstraat 36 AP2

< 4920 1> slaapkamer

kpn

Type C1 Stationsplein 13

< 3000 >

< 5490 >

aansluitpunt loze leiding

< 2000 >

< 2800 >

< 2086 >

kpn

B2 Type B1 aansluitpuntType centrale antenne bedraad cai Stationsplein 21 Haerstraat 36 AP6

Type C2 Stationsplein 11

cai a

Stationsplein 15

kpn

Type C1 Stationsplein 7

(14.3 m²)

Type C3 Stationsplein 19

slaapkamerStationsplein 1 9

Type A1 Haerstraat 36 AP5

Type D2 Haerstraat 36 AP4

< 5016 >

slaapkamer 2 Voorgevel (Stationsplein)

< 3266 >

< 6486 >

< 3266 >

cai

(6.8 m²)

radiator leidingschacht forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

onderw

< 8936 >

c < 8236 >

1e Verdieping

woonkamer

(50.2 m²)

d

38 cai

zw

< 2600 > < 1750 >

< 1350 >

toilet

(11.2 m²)

cai badkamer (5.3 m²)

< 3800 >

< 1320 >

< 970 >

< 2325 >

< 2450 >

balkon Appartement aan kpn het Stationsplein 9, 15, 21 en 27 (B2)

mv wd wm

< 2050 >

< 1416 >

kpn

a

< 5400 >

< 2600 >

< 5700 >

cai kpn

schaal


wd wm

< 2650 >

b c th. d

< 2450 >

cap

< 2600 >

entree (7.0 m²)

< 2486 >

< 5016 >

woonkamer

cai slaapkamer 2

< 3266 >

< 3266 >

(43.1 m²)

< 6486 >

< 8936 >

c

toilet

badkamer (5.3 m²)

< 3800 >

< 1900 >

< 970 > < 1320 >

kk

keuken

mv

< 1350 >

b

magn

< 1416 >

(5.0 m²)

< 2050 >

CV-ruimte / berging < 2350 >

< 2750 >

< 2450 >

vw boi

< 2600 >

cv th.

< 1750 >

< 2550 >

afz forn

slaapkamer 1

(6.8 m²)

(14.3 m²)

kpn

cai d a

< 5400 >

< 3000 >

< 2086 >

< 4920 >

balkon

kpn cai

< 2325 >

(11.2 m²)

a

zw

Stationsplein 21

Stationsplein 27

Type B2 Stationsplein 21

Type B2 Stationsplein 27

2e Verdieping

39 Type D2

Type A2 Stationsplein 29

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C3 Stationsplein 25

Stationsplein 15

Type C2 Stationsplein 23

Stationsplein 9

Type C3 Stationsplein 19

Voorgevel (Stationsplein)

Type A1 Haerstraat 36 AP5

Type D2 Haerstraat 36 AP4


<6

slaapkamer 2

(14.3 m²)

<

<

<2

kpn

CV-ruimte / berging

wd wm

boi slaapkamer 1

(6.8 m²)

(6.1 m²)

< 3000 Haerstraat > < 2086 > Appartement aan de 36 AP8 (B3) cai

< 2680 > < 4920 >

balkon

th.

(8.1 m²)

c

woonkamer

< 1680 >

c

a < 10291 >

b d

d

a

kpn cai

< 5650 >

(45.7 m²)

< 6486 >

zw

Haerstraat 36-8

cai

d

a

cai

aansluitpunt loze leiding < 2000 >

(15.3 m²)

cap

zw

badkamer

zw

Achtergevel

< 2243 >

rookmelder

Zijgevel (Haerstraat)

< 2386 >

schakelaar

Type Statio

serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

cv mv

douche hoek + drain goot

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

Type B4

schakelaar driestanden Stationsplein 33

Type B3 Haerstraat 36 AP8

3e Verdieping

th. < 4000 >

< 3296 >

contactdoos zonwering

lamp

< 1910 >

toilet

< 5350 >

a

< 990 >

(9.8 m²)

< 3296 >

slaapkamer 3

Type A3 Haerstraat 36 AP7

entree < 1320 >

vr

videofoon

< 1350 >

< 2193 >

(7.2 m²)

centraledoos met lichtpunt

bel drukker

< 3870 >

slaapkamer 2

afz

contactdoos tweevoudig

Rechter Zijgevel

Linker Zijgevel (Haerstraat)

centraal aardpunt

contactdoos enkelvoudig

(5.6 m²)

cai

magn

bel

Type C4 Stationsplein 35

slaapkamer 1

kk

aansluitpunt ptt bedraad

Type C3 Stationsplein 31

< 2800 >

< 5650 >

kpn

forn

Type C3 Stationsplein 37

kpn cai

< 5490 >

Voorgevel (Stationsplein)

< 2800 >

kpn

ai

aansluitpunt centrale antenne bedraad

radiator leidingschacht

b

vw

boi

bc

Type B3 Haerstraat 36 AP8

d th.

Type B4 Stationsplein 33

3e Verdieping

< 8236 >

< 8936 >

woonkamer

(50.2 m²)

d

< 5700 >

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

onderwerp schaal:

c

40

Type B4 Stationsplein 39

Type A2 Stationsplein 41

keuken

< 1150 >

Type C3 Stationsplein 37

Type A3 Haerstraat 36 AP7

< 4450 >

magn

Type C4 Stationsplein 35

kk

forn vr

Type C3 Stationsplein 31

afz

cai kpn


kk magn

forn vw boi

CV-ruimte / berging

(6.1 m²)

b d c

th. c

woonkamer

< 5016 >

< 10291 >

(7.0 m²)

< 1350 >

entree < 2486 >

cai slaapkamer 2

(14.3 m²)

< 3266 >

slaapkamer 1

< 3266 >

(45.7 m²)

< 6486 >

kpn

b

afz

< 2680 >

< 1750 >

< 2600 >

wd wm

toilet

keuken

< 2550 >

< 970 > < 1320 >

< 3800 >

(5.3 m²)

< 2450 >

< 2050 >

badkamer

cv th. mv

< 1416 >

< 2350 >

< 2600 >

< 2750 >

(6.8 m²)

cai

< 2086 >

< 3000 >

d

balkon

< 4920 >

(8.1 m²)

a

< 1680 >

a

< 5650 >

kpn cai

zw

Haerstraat 36-8

Voorgevel (Stationsplein)

41


badkamer

< 3800 >

d a

< 2086 >

zw

< 3000 >

entree (7.1 m²)

< 1680 >

< 1750 >

< 4920 > < 1350 >

kpn

cai

cap

(5.3 m²)

(14.3 m²)

Appartement <aan het Stationsplein 33 en 39 (B4) 2600 >

toilet

balkon

kpn cai

(8.3 m²)

a

< 5650 >

< 5016 >

< 2486 >

slaapkamer 2

slaapkamer 1 Stationsplein 33 (14.3 m²) kpn

(6.8 m²)

< 2086 >

Stationsplein 39

< 3000 >

cai

aansluitpunt loze leiding

< 2800 >

a slaapkamer 1 (15.3 m²)

cap

zw

badkamer

th.

< 2243 >

< 4000 >

< 3296 >

< 2386 >

afz

contactdoos zonwering

vr

rookmelder

Type B3 Haerstraat 36 AP8

Type B4 Stationsplein 33

schakelaar driestanden

Type B Station

schakelaar

Zijgevel (Haerstraat) 3e Verdieping

serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

cv mv

douche hoek + drain goot

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

magn

centraledoos met lichtpunt

lamp

< 1910 >

toilet

< 5350 >

Achtergevel

< 990 >

(9.8 m²)

< 3296 >

slaapkamer 3

Type A3 Haerstraat 36 AP7

entree < 1320 >

centraal aardpunt

videofoon

< 1350 >

< 2193 >

(7.2 m²)

kk

bel drukker

< 3870 >

slaapkamer 2

bel

contactdoos tweevoudig

Rechter Zijgevel

Linker Zijgevel (Haerstraat)

forn

contactdoos enkelvoudig

(5.6 m²)

cai

aansluitpunt ptt bedraad

Type C3 Stationsplein 37

(8.3 m²)

kpn

Type C4 Stationsplein 35

< 5490 >

< 2800 >

Voorgevel (Stationsplein)

balkon

< 2000 >

< 1680 >

< 4920 >

kpn

aansluitpunt centrale antenne bedraad

Type C3 Stationsplein 31

< 3266 >

cai

< 3266 >

zw

a

ai

(6.8 m²)

< 20

< 2450

< 1320 >

< 970 >

radiator leidingschacht

vw

Type A3 Haerstraat 36 AP7

b boi

bc

Type B3 Haerstraat 36 AP8

d th.

Type B4 Stationsplein 33

3e Verdieping

< 8236 >

< 8936 >

woonkamer

(50.2 m²)

d

< 5700 >

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

onderwerp schaal:

c

42

Type B4 Stationsplein 39

Type A2 Stationsplein 41

keuken

Type C3 Stationsplein 37

< 4450 >

< 1150 >

magn

Type C4 Stationsplein 35

kk

forn vr

Type C3 Stationsplein 31

afz

cai kpn


keuken

< 1900 >

wd wm

< 2650 >

b c th. d

toilet

< 2050 >

badkamer

cap

(5.3 m²)

< 2600 >

entree (7.1 m²)

< 2486 > < 5016 >

c

< 970 >

< 1750 >

kk

mv

< 1416 >

< 3800 >

(5.0 m²)

< 2450 >

b

magn

< 2350 >

< 2750 >

CV-ruimte / berging

< 1320 >

afz forn < 2450 >

< 8936 >

woonkamer

cai slaapkamer 2

< 3266 >

< 6486 >

(43.1 m²)

< 3266 >

vw boi

< 2600 >

cv th.

< 1350 >

< 2550 >

(6.8 m²)

slaapkamer 1 (14.3 m²)

kpn

cai a

< 3000 >

< 2086 >

< 4920 >

balkon

kpn cai

(8.3 m²)

a

< 5650 >

< 1680 >

d

zw

Stationsplein 33

Stationsplein 39

oorgevel (Stationsplein)

43


entre

(10.5 m

< 4450 >

< 850 > < 1950 >

afz keuken

badkamer

(10.5 m

< 850 >

(4.9 m²)

keuken

magn kk

Type D2 Haerstraat 36 AP1

badkamer

< 2500 >

forn boi afz vw

< 115

< 1950 > cap

< 2100 >

entre

< 4450 >

forn

< 2500 >

< 1850 >

< 2100 >

b c

(4.9 m²)

d th.

< 115

cap

boi

Type B2 Stationsplein 9

< 9960 >

Type A2 Stationsplein 17

Type C1 Stationsplein 13

Type C2 Stationsplein 11

magncentrale antenne bedraad aansluitpunt b c aansluitpunt loze leiding

kpn

kk

d th.

aansluitpunt ptt bedraad

c bel centraal aardpunt

cap

badkamer (5.6 m²)

Type B2 Stationsplein 15

< 9960 >

Type B1 Haerstraat 36 AP3

Stationsplein 15

Type A2 Stationsplein 17

(15.3 m²)

< 2800 >

Type A1 Haerstraat 36 AP2

cai

slaapkamer 1

< 2000Type > B2

Type C1 Stationsplein 13

1e Verdieping

Type C2 Stationsplein 11

< 5490 >

Type B2 Stationsplein 9

< 2800 >

kpn

Type C1 Stationsplein 7

Type D2 Type Haerstraat 36B1 AP1 Haerstraat 36 AP3

Type C1 Stationsplein 7

Type A1 Haerstraat 36 AP2

vw cai

centraledoos met lichtpunt zw

contactdoos zonwering woonkamer (45.0 m²)

contactdoos enkelvoudig

c contactdoos tweevoudig bel drukker

< 3870 > < 1350 >

(9.8 m²)

< 1320 > < 3296 >

< 4000 >

< 2243 >

kpn cai

wisselschakelaar

a

cv mv

kpn cai

balkon

< 5400a> douche hoek + drain goot

(8.6 m²)

< 4450 >

keuken

Achtergevel

vw

b

< 1150 >

radiator forn

Rechter Zijgevel Zijgevel (Haerstraat)

bc

Stad tionsplein 13 th.

Stationsplein 7

boi Zijgevel (Haerstraat) Achtergevel

Stationsplein 13

< 8236 >

< 8936 >

c

woonkamer

(50.2 m²)

d

44 < 5700 >

cai kpn

Stationsplein 7

ca

a leidingschacht< 5180 >

kk magn Linker vr Zijgevel (Haerstraat) forn

ca

d

zonwering schakelaar < 5180 >

Stationsplein 13

< 2386 > Rechter Zijgevel

schakelaar driestanden schakelaar < 5400 > serieschakelaar

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

afz

th.

Stationsplein 7

Voorgevel (Stationsplein)

slaapkamer 3

toilet

< 5350 >

< 3296 >

Linker Zijgevel (Haerstraat)

rookmelder

Stationsplein 13

entree

woonkamerd (45.0 m²)

< 1660 >

Stationsplein 7

lamp

< 1910 >

Voorgevel (Stationsplein)

videofoon

< 990 >

(7.2 m²)

< 2193 >

slaapkamer 2

kk

aansluiting fornuis balkon (8.6 m²)

aansluiting koelkast

a

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

< 1660 >

1e Verdieping

a

ai

< 4886 >

Appartement aan het Stationsplein 7 en 13 (C1)

< 1850 >

cai


slaapkamer 2

(6.6 m²)

slaapkamer 3

< 2886 >

(15.4 m²)

(6.6 m²)

< 4886 >

cai

< 2886 >

slaapkamer 1

kpn

< 2300 >

< 2300 >

< 3200 >

entree

< 4450 >

< 1950 >

forn

toilet

afz keuken

badkamer

< 2500 >

th. < 2386 >

(4.9 m²)

< 1150 >

cap

CV-ruimte / berging (4.6 m²)

cv mv < 1910 >

< 1320 >

< 990 >

(10.5 m²)

< 850 >

< 2100 >

< 1350 >

< 1850 >

< 4700 >

wd wm

boi vw

magn

b c

traat)

< 9960 >

< 7360 >

c

woonkamer (45.0 m²)

d

kpn cai

cai

< 5400 >

a < 5180 >

balkon (8.6 m²)

a

< 1660 >

Type A2 Stationsplein 17

kk

d th.

45


Appartement aan het Stationsplein 11 en 23 (C2)

cai

wd wm

< 2000 >

kpn

< 5490 >

Type C1 Stationsplein 13 Type C1 Stationsplein 13

Type B2 Stationsplein 9

Type B2 Stationsplein 15

< 1350 >

< 3870 >

Type B2 Stationsplein 15

< 3296 > < 5350 >

Voorgevel (Stationsplein)

kk

forn vr < 4450 >

magn

keuken

b vw

d th.

douche hoek + drain goot radiator

Stationsplein 23

Zijgevel (Haerstraat) Achtergevel

Stationsplein 11

< 8936 >

c

Zijgevel (Haerstraat)

< 8236 >

Achtergevel

woonkamer

(50.2 m²)

d

46 < 5700 >

cai kpn

Stationsplein 11

< 1850 >

< 1850 >

w

(

zonwering schakelaar

cv mv

< 2386 > Stationsplein 11

Rechter Zijgevel

boi

(

wisselschakelaar

Stationsplein 23

Linker Zijgevel (Haerstraat)

w

serieschakelaar

Rechter Zijgevel

bc

d th.

< 2550 >

contactdoos zonwering

schakelaar

< 1150 >

Linker Zijgevel (Haerstraat)

< 2500 >

b c

leidingschacht

afz

< 2500 >

< 4450 > < 4450 >

centraal aardpunt

rookmelder

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm Stationsplein 11

(7.4 m²)

th.

bel

lamp

< 1910 >

slaapkamer 3

< 2243 >

Voorgevel (Stationsplein)

cap d

< 2550 >

schakelaar driestanden

th. < 4000 >

< 3296 >

bad

(4.9 m

b c

aansluitpunt ptt bedraad

videofoon

Stationsplein 23

toilet

cap

aansluitpunt centrale antenne bedraad CV-ruimte / berging aansluitpunt loze leiding < 1150 > (4.6 m²)

(4.9 m

bel drukker

< 990 >

< 1320 >

< 1150 >

<

bad

contactdoos tweevoudig

(9.8 m²)

1e Verdieping

< < 850 >

contactdoos enkelvoudig

Stationsplein 23

entree

< 2386toilet >

th.

< 1320 >

(10.5 m²)

< 7360 >

Type C2 Stationsplein 11

(5.6 m²)

Type B2 Stationsplein 9

Type A2 Stationsplein 17

zw

badkamer

Type C2 Stationsplein 11

(7.2 m²)

Type B1 Haerstraat 36 AP3

< 2193 >

1e Verdieping slaapkamer 2

Type C1 Stationsplein 7

Type B1 Haerstraat 36 AP3

Type C1 Stationsplein 7

Type A1 Type A1 Haerstraat 36 AP2 Haerstraat 36 AP2

cai

toilet

centraledoos met lichtpunt

cap

Type A2 Stationsplein 17

slaapkamer 1

Type D2 (15.3 m²) Haerstraat 36 AP1

< 2800 >

< 2800 >

Type D2 2e Verdieping Haerstraat 36 AP1

< 850 >

entree

< 7360 >

kpn

(10.5 m²)

< 1320 >

th. mv cv CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) > < 2386 wm < 1910 >

Type B2 Stationsplein 27

Type A2 Stationsplein 29

Type B2 Stationsplein 27

Type A2 Stationsplein 29

Type C3 Stationsplein 25 Type C3 Stationsplein 25

Type B2 Stationsplein 21

Type C2 Stationsplein 23

Type C3 Stationsplein 19

2e Verdieping Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type B2 Stationsplein 21

Type C2 Stationsplein 23

Type C3 Stationsplein 19

Type A1 Type A1 Haerstraat 36 AP5 Haerstraat 36 AP5

Type B1 Haerstraat 36 AP6

< 1910 >

mv cv

Type D2 Haerstraat 36 AP4

< 990 >

Type D2 Haerstraat 36 AP4

entree

4700 >> << 4700

< 990 >

< 1350 >

< 1350 >

4700 >> << 4700

a

ai

slaapkamer 2

(6.6 m²)

< 2886 >

(6.6 m²)

< 28

slaapkamer 3

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

cai a cai a

balkon

(8.6 m²)

balkon

(8.6 m²)


< 2300 >

< 2300 >

slaapkamer 2

slaapkamer 3

slaapkamer 1

kpn

(15.4 m²)

(6.6 m²)

< 2886 >

(6.6 m²)

< 3200 >

< 4886 >

cai

< 1850 >

< 1350 >

<< 4700 4700 >>

entree

wd wm

toilet

th.

< 850 > < 1950 >

< 2386 >

CV-ruimte / berging (4.6 m²)

< 2100 >

forn < 2500 >

< 1910 >

Type A2 Stationsplein 29

mv cv

< 1320 > < 4450 >

< 990 >

(10.5 m²)

afz keuken

badkamer

(4.9 m²)

< 1150 >

b

cap

boi d th.

kk

Type A2 Stationsplein 17

< 9960 >

< 2550 >

vw

magn

< 1400 >

b c

straat)

c < 7360 >

woonkamer

< 5966 >

(45.0 m²)

d

cai

kpn cai

< 5400 >

< 5180 >

balkon

(8.6 m²)

a

< 1660 >

a

47


kpn

(15.4 m²)

(6.6 m²)

< 3200 >

< 2300 >

cai

slaapkamer. 1 (15.4 m²)

< 4886 >

kpn Appartement aan het Stationsplein 19, 25, 31 en 37 (C3)

slaapkamer

(6.6 m²)

< 1850 >

< 4886 >

cai

entr

(10.5

kk

magn

keuken

Linker Zijgevel (Haerstraat)

b vw

boi

Linker Zijgevel (Haerstraat) Stationsplein 37

< 8936 >

< 8236 >

woonkamer

d

48 < 5700 >

cai kpn

b c

th.

d

kk

contactdoos tweevoudig bel drukker videofoon

c

lamp rookmelder schakelaar driestanden

< 7360 >

woonkamer zonwering schakelaar (45.0 m²) d douche hoek + drain goot

Stationsplein 25

Stationsplein 25

kpn cai

Rechter Zijgevel Stationsplein 31

radiator leidingschacht

kk

aansluiting koelkast < 5400 > aansluiting magnatron < 5180 >

afz

aansluiting afzuigkap balkon

vr

aansluiting vriezer

a

< 5180 >

Stationsplein 19

Stationsplein 19

d

aansluiting fornuis

(11.8 m²)

c

< 5400 >

forn

kpn magn cai

Rechter Zijgevel Stationsplein 31

Zijgevel (Haerstraat)

(50.2 m²)

d< 11

< 7360 >

< 9960 >

Type A2 Stationsplein 29

magn contactdoos zonwering

cv mv

c Stationsplein 25

th.

kk

(11.8 m²)

Achtergevel

< 11

centraledoos met lichtpunt

wisselschakelaar

Zijgevel (Haerstraat) Stationsplein 25

b c cap

centraal aardpunt

balkon

Achtergevel

(10.5

(45.0 m²)

< 1150 >

b cStationsplein d 37 th.

belb magn

a

c

< 2325>

Stationsplein 19

badkamer

aansluitpunt ptt bedraad (4.9 m²)

serieschakelaar

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

Voorgevel (Stationsplein)

< 4450 >

< 2386 >

keuken

< 2325>

< 2243 >

Stationsplein 19

(7.4 m²)

forn vr

toilet

aansluitpunt loze leiding

c

Stationsplein 37

th. < 4000 >

< 3296 >

b aansluitpunt centrale antenne bedraad cap

< 1910 >

< 5350 >

Stationsplein 31

entr

(4.9 m²)

schakelaar woonkamer

< 990 >

< 3296 >

afz

< 1350 >

Stationsplein 37

< 1320 >

slaapkamer 3

Type B2 Stationsplein 27

(9.8 m²)

2e Verdieping

Voorgevel (Stationsplein)

Type B2 Stationsplein 27

badkamer

contactdoos enkelvoudig

< 9960 >

entree

Stationsplein 31

zw

Type A2 Stationsplein 29

Type C3 Stationsplein 25

Type C3 Stationsplein 19

< 3870 > Type B2 Stationsplein 21

vw

(5.6 m²)

Type C3 Stationsplein 25

< 2193 >

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type B2 Stationsplein 21

cap

badkamer

Type C2 Stationsplein 23

Type A1 Haerstraat 36 AP5

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C3 Stationsplein 19

Type A1 Haerstraat 36 AP5

Type D2 Haerstraat 36 AP4

(7.2 m²)

kpn

boi

< 2800 >

(15.3 m²)

Type C2 Stationsplein 23

< 2800 >

slaapkamer 1

slaapkamer 2 2e Verdieping

boi vw

< 5490 > Type D2 Haerstraat 36 AP4 3e Verdieping

cai

forn

keuken

< 2500 >

cai afz

< 1950 >

< 2100 >

< 2500 >

< 2000 >

Type A2 Stationsplein 41

Type C3 Stationsplein 37

Type B4 Stationsplein 39

afz

Type A2 Stationsplein 41

Type B4 Stationsplein 33

Type B4 Stationsplein 39

Type C3 Stationsplein 37

Type C3 Stationsplein 31

Type C4 Stationsplein 35 Type C4 Stationsplein 35

Type B3 Haerstraat 36 AP8

Type B4 Stationsplein 33

Type C3 Stationsplein 31

Type A3 Haerstraat 36 AP7 Type A3 Haerstraat 36 AP7

Type B3 Haerstraat 36 AP8

3e Verdieping

kpn

< 850 >

forn

< 4450 >

< 1950 >

< 2100 >

< 4450 >

< 1850 >

< 850 >

a

ai

slaapkamer

slaapkamer. 1


Andere gevel opbouw bij 3e verdieping

slaapkamer. 2

slaapkamer. 1 (15.4 m²)

slaapkamer. 3

(6.6 m²)

< 4886 >

cai

< 2886 >

(6.6 m²)

< 2886 >

kpn

< 2300 >

< 2300 >

< 3200 >

entree

< 4450 >

< 1950 >

th.

afz keuken

badkamer

< 2500 >

Type A2 Stationsplein 41

forn

toilet

(4.9 m²)

b

cap

< 1150 >

cv-ruimte / berging (4.6 m²)

< 2386 >

boi vw

magn

b c

th.

cv mv < 1910 >

< 1320 >

< 990 >

(10.5 m²)

< 850 >

< 2100 >

< 1350 >

< 1850 >

< 4700 >

wd wm

d

< 9960 >

< 7360 >

c

woonkamer (45.0 m²)

d

kpn cai

cai

< 5400 >

a < 5180 >

balkon

(11.8 m²)

a

< 2325>

Type A2 Stationsplein 29

kk

traat)

49


entree

toilet

<

< 2500 >

th.

< 850 >

< 1910 >

mv cv

< 1320 > < 4450 >

< 990 >

(10.5 m²)

wd wm

CV-ruimte / berging (4.7 m²)

< 1150 >

cai

bad

(4.9

cap

< 2386 >

bc

d th.

< 2550 > aansluitpunt centrale antenne bedraad

aansluitpunt loze leiding < 2000 >

kpn

cap

centraal aardpunt centraledoos met lichtpunt zw

badkamer

contactdoos enkelvoudig

(5.6 m²)

3e Verdieping

cai

contactdoos tweevoudig

Stationsplein 35

rookmelder

(9.8 m²)

< 5350 >

toilet

th.

< 2243 >

< 4000 >

< 3296 >

< 2386 >

schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

cv mv < 1910 >

Voorgevel (Stationsplein)

schakelaar driestanden < 990 >

< 3296 >

slaapkamer 3

lamp

entree < 1320 >

a

radiator

Rechter Zijgevel

Linker Zijgevel (Haerstraat)

Stationsplein 35

afz

kk

forn vr < 4450 >

keuken b

vw

magn bc

d th. Zijgevel (Haerstraat)

boi

Achtergevel

c < 8236 >

< 8936 >

leidingschacht

< 1150 >

woonkamer

(50.2 m²)

d

50 < 5700 >

cai kpn

cai

douche hoek + drain goot

CV-ruimte / berging wd (4.6 m²) wm

(7.4 m²)

(4

videofoon

< 1350 >

< 2193 >

(7.2 m²)

w

bel drukker

< 3870 >

slaapkamer 2

contactdoos zonwering < 7360 >

Type B4 Stationsplein 39

aansluitpunt ptt bedraad bel

Type A2 Stationsplein 41

Type C3 Stationsplein 37

(15.3 m²)

Type C4

slaapkamer 1

Type B4 Stationsplein 33

Stationsplein < 2800 > 35

Type B3 Haerstraat 36 AP8

< 2800 >

< 5490 > Type C3 Stationsplein 31

Type A3 Haerstraat 36 AP7

kpn

a

ai

< 1850 >

Appartement aan het Stationsplein 35 (C4)

< 1350 >

< 4700 >

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

balkon (8.7 m²)


< 2300 >

slaapkamer 3

slaapkamer 1

slaapkamer 2

(6.1 m²)

< 2886 >

(7.2 m²)

< 3200 >

kpn

(15.4 m²)

< 4886 >

cai

< 1850 >

< 1350 >

< 4700 >

entree

CV-ruimte / berging (4.7 m²)

< 1150 >

afz keuken

badkamer (4.9 m²)

b

cap

< 2386 >

boi bc

d th.

kk

< 9960 >

< 2550 >

(Haerstraat)

vw

magn

< 1400 >

wd wm

< 2100 >

forn < 2500 >

th.

< 1950 >

c < 7360 >

woonkamer

< 5966 >

(45.0 m²)

d

cai

< 5400 >

kpn cai

a < 5180 >

balkon (8.7 m²)

a

< 1680 >

toilet

< 850 >

< 1910 >

mv cv

< 1320 > < 4450 >

< 990 >

(10.5 m²)

Type A2 Stationsplein 41

39

< 2300 >

51


Appartement aan de Haerstraat 36 (D1)

Voorgevel (Stationsplein)

Type D1 Haerstraat 36 Haerstraat 36

Haerstraat 36

Linker Zijgevel (Haerstraat)

Rechter Zijgevel

Stationsplein 1 / 3

Zijgevel (Haerstraat)

Haerstraat 36 Begane grond

Achtergevel

cai

S

aansluitpunt centrale antenne bedraad aansluitpunt loze leiding aansluitpunt ptt bedraad

kpn

bel

cai

< 8426 >

centraal aardpunt centraledoos met lichtpunt zw

m

< 1680 >

kpn

c

contactdoos zonwering

d d

< 3326 >

af

vw boi

a

contactdoos enkelvoudig

keu

contactdoos tweevoudig bel drukker

woonkamer < 1820 >

(47.8 m²)

videofoon

cap

schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

b

radiator leidingschacht

52

forn

aansluiting fornuis

kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

th.

a b

cai

< 5000 >

<4

< 3426 >

CV-ruimte / berging < 2200 >

douche hoek + drain goot

badkamer

(6.1 m²)

< 3326 >

< 1100 >

schakelaar driestanden

< 6120 >

rookmelder

< 7800 >

lamp

(4.9 m²)

cv th.

wd wm < 2236 > mv


Type D1 Haerstraat 36 Haerstraat 36

vel

Stationsplein 1 / 3

Haerstraat 36

Zijgevel (Haerstraat)

Begane grond

aansluitpun

cai

aansluitpun

aansluitpun

kpn

kk < 2380 >

e < 4300 >

forn

slaapkamer 1

bel

< 4800 >

f

centraal aa

centraledoo

contactdoo

zw

contactdoo

(15.7 m²)

< 1350 >

contactdoo

< 3380 >

cai

f

< 3280 >

terras

(30.3 m²)

bel drukker

< 6300 >

uken

kpn

< 4510 >

< 3000 >

magn

videofoon lamp

e

rookmelder schakelaar < 3400 >

4776 >

< 2200 >

< 4700 >

serieschake

wisselschak

zonwering s

douche hoe

entree (9.3 m²)

schakelaar

slaapkamer 2

(14.0 m²)

< 1950 >

< 1300 >

< 990 >

< 1200 >

toilet

< 1270 >

< 1350 >

gard.

fz

Stationsplein 5

radiator

leidingscha

< 2460 >

forn

aansluiting

kk

aansluiting

magn

aansluiting

afz

aansluiting aansluiting

vr

53


forn

00 >

kk magn

Appartement aan de Haerstraat 36 AP1 en 36 AP4 (D2)

afz vr

Type C3 Stationsplein 25 Type C1 Stationsplein 13

Type B2 Stationsplein 27

Type A2 Stationsplein 29

Type C2 Stationsplein 23

Type B2 Stationsplein 21

Type C2 Stationsplein 11

Type B1 Haerstraat 36 AP6

Type C3 Stationsplein 19

Type A1 Haerstraat 36 AP5

Type D2 Haerstraat 36 AP4

2e Verdieping

Type B2 Stationsplein 9

Type B2 Stationsplein 15

Type A2 Stationsplein 17

Type B1 Haerstraat 36 AP3

Type C1 Stationsplein 7

Type A1 Haerstraat 36 AP2

Type D2 Haerstraat 36 AP1

1e Verdieping

onderwerp schaal:

aansluitpunt centrale antenne bedraad

kpn

aansluitpunt ptt bedraad bel

kpn

cai

centraal aardpunt

< 13036 > < 2300 >

aansluitpunt loze leiding

Plafond 2600 +vl. (t.p.v. 2de verd.)

cai

centraledoos met lichtpunt contactdoos zonwering

a

bel drukker

woonkamer

schakelaar driestanden

cai

schakelaar

< 6926 >

a

cai

serieschakelaar wisselschakelaar zonwering schakelaar

leidingschacht

54

forn kk

aansluiting koelkast

magn

aansluiting magnatron

afz

aansluiting afzuigkap

vr

aansluiting vriezer

kpn

Plafond 2600 +vl. (t.p.v. 2de verd.)

radiator aansluiting fornuis

< 3400 >

slaapkamer 1

(19.0 m²)

douche hoek + drain goot

< 2000 >

Plafond 2600 +vl. (t.p.v. 2de verd.)

lamp rookmelder

b

(46.4 m²)

videofoon

th.

< 1100 >

contactdoos tweevoudig

b

< 2826 < 1636 >

< 2200 >

contactdoos enkelvoudig

< 4300 >

zw

CV-ruimte / berging (3.6 m²) cv th.

< 5600 >

wd wm

mv

< 2000 >


aanslui

cai

aanslui kpn magn

bel

kk

c

forn afz

achterkamer

central

contact balkon

c

cap

d

< 1900 >

badkamer

< 3280 >

(5.1 m²)

< 2850 >

lamp

rookme

< 1950 >

< 1300 >

(8.6 m²)

seriesc < 4700 >

< 3400 >

(14.0 m²)

wissels

zonwer

douche gard.

entree

schake

slaapkamer 2

< 3400 >

< 2300 >

< 1270 >

< 990 >

videofo

schake

< 1350 >

toilet

bel dru

< 1930 >

< 4176 >

6>

contact

(7.7 m²)

< 3280 >

b

contact

zw

< 4000 >

b

boi vw

centraa

d

< 3000 >

keuken

aanslui

radiato

< 2460 >

leidings forn

aanslui

kk

aanslui

magn

aanslui

afz

aanslui

vr

55

aanslui


Informatie verhuur: WBO Wonen Spoorstraat 36 Postbus 16 7570 AA Oldenzaal

t (0541) 58 22 22 e info@wbowonen.nl i www.wbowonen.nl

WBO Wonen Digitale verhuurbrochure LinQ  

WBO Wonen Digitale verhuurbrochure LinQ

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you