Page 1

de pus.h.ter - januari 2011 - nummer 5 - www.mhclemmer.nl Voorwoord

Deze nieuwsbrief is een uitgave van

Allereerst wens ik jullie namens het bestuur een gezond en sportief 2011! Op het moment dat ik dit schrijf is het inmiddels al weer 5 januari. School en werk zijn weer begonnen en een aantal fanatieke trimmers hebben gisteravond al weer op het veld gestaan. Uiteraard kwamen hier ook de goede voornemens van voor dit jaar ter sprake. Meer bewegen, minder drinken, minder eten, meer leuke dingen doen en zo kwam er van alles en nog wat voorbij wat voornamelijk meer of minder gedaan moet gaan worden in 2011. Zelf ben ik niet zo van de goede voornemens. Toch betrapte ik mijzelf vanochtend op de weegschaal, maar dit was om te kijken of er al nieuwe batterijen in moeten...

Mixed Hockey Club Lemmer p/a Blazer 1 8531 CE Lemmer Kopij, op- of aanmerkingen: redactie@mhclemmer.nl

Teamindeling De actuele teamindeling kan je

Op de Twitter las ik nog wel de volgende tip: definieer je doel specifiek en bepaal welke resultaten je wilt boeken. Vergeet ook het tijdspad niet vast te stellen. Bijvoorbeeld, in plaats van “ik ga afvallen”, zeg je “ik ga bij minstens één maaltijd per dag meer groente eten en twee keer per week minstens 30 minuten hardlopen. Na drie weken wil ik 4 kilo afgevallen zijn”. Zoek een coach met wie je je resultaten kan delen. Dit geeft je een extra trots gevoel.

downloaden vanaf de website.

Trainingsschema Het actuele trainingsschema kan je downloaden vanaf de website.

Een moderne coach is tegenwoordig de Twitter. Geef dagelijks aan wat je resultaten zijn via de Twitter en de complimenten vliegen om je oren. Ik hoor graag hoe het jullie is vergaan met de goede voornemen tijdens het nieuwjaarstoernooi op 22 januari (zie aankondiging verderop). Vanzelfsprekend heffen we aansluitend met elkaar het glas en eten een oliebol en andere versnaperingen. Tot de 22e. Met sportieve groet, Namens het bestuur Joost van Grol Voorzitter MHC Lemmer P.s. MHC Lemmer is ook te volgen op Twitter via @mhclemmer de pus.h.ter - januari 2011 - 1


Teamindeling De TC heeft enkele teams uitgebreid met nieuwe spelers. Het meisjes D8-1 team gaat na de winterstop in de elftalcompetitie spelen en is met ingang van heden het MD-team. Dit heeft tot gevolg dat het M8D2 na de winterstop M8D1 wordt en M8D3 wordt M8D2. Let hierop bij de teamindeling en het trainingsschema welke op de site van de club gepubliceerd staat. Daarnaast is er een nieuw mix F4 team gevormd. Om een indeling op leeftijd mogelijk te maken is het huidige mix F3 gesplitst. Het mix F3 team bestaat nu uit oudere F-spelers, het mix F4 team uit de jongere. Na de winterstop speelt MHC Lemmer competitie met 5 elftallen en 10 jongste jeugd teams.

Aanpassing trainingstijden De trainingstijden na de winterstop zijn aangepast. Dit geldt voor alle teams op de maandagavond en voor een aantal teams op de vrijdagmiddag. Hiervoor zijn een aantal redenen: - De aanwas van leden in met name de jongste jeugd maakt het onmogelijk alle jongste jeugd leden op vrijdagmiddag nog in één uur te trainen. De training op vrijdagmiddag wordt daarom gesplitst in twee groepen. De jongste spelers trainen van 16.30 tot 17.30 uur. De ouderen van 17.30 tot 18.30 uur. - Voor de winterstop is Loes Bakker begonnen met het geven van keeperstraining aan de oudste jeugd. Op maandag gaat Fred van17.30 tot 18.30 uur de keepers van JE8 en M8D2 trainen. - Het Mix C team traint niet meer op maandag, maar op dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur onderleiding van Nicolette. Het nieuwe trainingsschema is gepubliceerd op de site van de club.

Start training Indien het weer geen roet in het eten gooit, starten de trainingen weer in de week van maandag 24 januari a.s. Dit geldt niet voor de vrijdagmiddagtraining, deze start op 11 februari!!!!

Start competitie Na de winterstop start de competitie weer op zaterdag 5 maart. Het wedstrijdschema kunt u (tzt) vinden op www.knhb.nl (onder de banner “standenmotor”).

de pus.h.ter - januari 2011 - 2


MHC Nieuwjaarstournooi De activiteitencommissie wenst alle leden een heel sportief 2011 toe. Om het nieuwe jaar goed te beginnen is er weer een Nieuwjaarstournooi. Zaterdag 22 januari zal het nieuwjaarstournooi plaats vinden. Voor de D jeugd t/m trimmers + familie (ouders, broers en zussen) wordt er een mixtournooi georganiseerd. Aanvang wedstrijden: 14:00 uur (finale om 17:00 uur). Inschrijfkosten €2,- p.p. Heb jij zin om mee te doen geef je dan nu op bij Corine Loijens (c.nieuwenhuijsen@gmail.com). Vermeld daarbij je naam en het team waar je nu in speelt. Mochten er familieleden mee willen doen geef dan zijn/haar naam door en de leeftijd.

Tot dan. Laura, Nicolette, Emma en Corine

De MHC Lemmer klusochtend Zaterdag  5-2-2011 om 09.30 uur   - voor iedereen  die wil oefenen met klussen - ramen die slecht zijn plamuren - raam latten af kitten - deur in kleed kamers plaatsen - stelling bouwen voor de keepers uitrusting / teams spullen - klep banken afmaken - kleine elektrische reparaties Tot dan, Carl vd wiel (0654734036) vdwiel@hetnet.nl

de pus.h.ter - januari 2011 - 3


Van de sponsorcommissie Onderstaande bedrijven zijn Sponsor van MHC Lemmer geworden of hebben hun sponsoractiviteiten uitgebreid:

Heegsma bv Heegsma BV houdt zich bezig met de de handel in vollegrondsgroenten. Deze handel komt op twee manieren tot stand nl door bemiddeling tussen telers en verwerkers van vollegrondsgroenten en het export- teren van vollegrondsgroenten. Door dagelijks bezig zijn met het beoordelen van producten op het veld, in koelhuizen of in de wasserij cq verpakkingslijnen wordt er een meer waarde toegevoegd en kunnen klanten bediend worden aan hun vaak specifieke eisen. Heegsma BV is gespecialiseerd in de volgende producten: Wortelen, Uien, Aardappelen, Kool, IJsbergsla, Knolselderij en Koolrapen. De afnemers van Heegsma BV zijn kleinverpakkers,  groentesnijderijen, wholesalers, en de verwerkende industrie in binnen en buitenland. Heegsma BV, Straatweg 74, Lemmer (tel: 0514-569224)

Van de Sponsorcommissie: Naast bordsponsoring verzorgt Heegsma BV dit jaar ook de sporttassen voor de meisjes C-1, en geeft daarmee een extra financiële sponsor bijdrage aan MHC Lemmer

JURNA Catering Sybren Jurna, geboren in Zuid-Korea, opgegroeid in Nederland heeft een grote passie voor eten en koken. Zijn brede ervaring heeft hij opgedaan bij verschillende restaurants en horecabedrijven. JURNA catering verzorgt uw salades, hapjes, barbecues, buffetten, lunches en diners. Ook voor verjaardagen, bruiloften en partijen kan JURNA catering geheel smaakvolle diners verzorgen, eventueel in samenwerking met andere zakelijke partners.  Niet alleen bij u thuis, maar ook voor zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten staat JURNA catering voor u klaar. Omdat kwaliteit voor JURNA catering voorop staat, werken zij met verse producten en wordt er gekookt op niveau. de pus.h.ter - januari 2011 - 4


JURNA catering geeft ook kookworkshops voor zowel beginners als gevorderden. Elke workshop wordt op maat geleverd, afhankelijk van uw wensen. Bent u op zoek naar een cateraar die kwaliteitsproducten levert voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, vergadering of feest thuis? Sybren Jurna helpt u daar graag bij en zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw feest kunt genieten! JURNA catering, Bosruiter 46, LEMMER (tel.: 0514 593905)

Kruithof Fysio Mijn naam is Alco Kruithof en ik run sinds januari 2009 de praktijk Kruithof Fysio. Na het afronden van mijn studie in 1986, ben ik zes jaar werkzaam geweest in Zwitserland als fysiotherapeut. Daar heb ik mij gespecialiseerd als manueel therapeut (Maitland) en als sportfysiotherapeut.  Als sportfanaat (tweemaal Nederlands Kampioen Wintertriatlon), weet ik als geen ander hoe fijn gezond bewegen is. Dit is ook de basisgedachte van onze praktijk: Gezond bewegen, ieder op z`n eigen niveau. Kruithof Fysio beschikt over een team van zes fysiotherapeuten waarin ieder z`n eigen specialismen heeft ontwikkeld. Iedere cliënt krijgt hierdoor een behandelplan op maat aangereikt. Sinds september 2009 hebben wij een sportspreekuur, zodat sporters direct met hun klacht langs kunnen komen. Kruithof Fysio, Vissersburen 16-20, Lemmer (tel. 0514-561805)

AcB Webdesign Na 20 jaar te hebben gewerkt voor KPMG, eerste 10 jaar voor KPMG NL en laatste 10 jaar voor KPMG International, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Mijn roots liggen in de ICT van manager werkplek support tot manager event support, van KPMG International Partners events over de gehele wereld en de annual meetings van de WEF in Davos voor KPMG International. AcB webdesign is begonnen in maart van dit jaar en wat doet AcB Webdesign zoal? Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en heel creatief bezig zijn. Het maken van mooie websites die ook functioneel zijn, dit gaat van HTML tot CMS of Drupal (een open source CMS systeem). Daarnaast verzorgen de pus.h.ter - januari 2011 - 5


wij ook uw marketing uitingen in de vorm van e-mail nieuwsbrieven, presentaties en alle vormen van reclame materiaal, van Social Media tot aan de folder, spandoek of roll-up banners. Het oude vak gaat ook niet verloren en zijn we ook inzetbaar voor events (ICT conference support) van IT tot aan de presentatie Daarnaast zijn we bezig met een nieuwe setup voor workshops en cursussen zowel voor bedrijven als personen hoe te presenteren en hoe maak je jou presentatie tot een succes. Hiervoor gebruiken we trainers en coaches die in het vak zeer erkent zijn. We zien elkaar langs het hockey-veld en misschien wordt u wel onze toekomstige klant. Informeer naar de mogelijkheden. AcB Webdesign, Slotermeerstraat 33, Lemmer, (tel. 06-57331608)

Interstate Tire & Rubber Co. Interstate Tire & Rubber Co. is een bandenfabrikant met productie vestigingen in China en Amerika en heeft op dit moment een distributie- en verkoopnetwerk in 61 landen wereldwijd. Interstate Tires is kwalitatief hoogwaardige autobandenmerk, met Europese technologie. Het prijsniveau ligt op “premium-budget” en in Nederland en België, zijn de Interstate banden exclusief verkrijgbaar bij Profile Tyrecenter, met ruim 180 vestigingen DE specialist in banden en wielen. Het program bestaat uit allerlei soorten banden, zowel personenwagenbanden , 4x4 banden en banden voor bestelbussen. Uiteraard ook volledig program winterbanden met zelfs een aparte lijn voor Sneeuwbanden met spikes speciaal voor de Scandinavische landen. Zekere nu in meer en meer landen, winterbanden officieel verplicht worden gesteld (recentelijk nu ook in Duitsland) komt ook in Nederland steeds meer het besef dat winterbanden een veilige keus is. Interstate Tire & Rubber Co. Is gevestigd in Nederland (Delft) en heeft ook een antislipschool in Zandvoort; Rob Slotemakers. Er zijn twee aandeelhouders en beide hebben nauwe banden met Lemmer, één woont er in Lemmer en heeft een dochter die bij MHC Lemmer speelt. Interstate Tires, Postbus 830, Delft (tel. 015-257 8310)

de pus.h.ter - januari 2011 - 6


The Lake House The Lake House was reeds bordsponsor van MHC Lemmer, maar heeft zijn sponsoractiviteiten dit jaar uitgebreid met SHIRT Sponsoring voor de meisjes A-1. Daarmee geeft The Lake House onze club een extra financiële sponsorbijdrage.

Break Out Naast bordsponsoring geeft Break Out onze club een financiële bijdrage per verkochte MHC Lemmer Sweater. Daarvan zijn er inmiddels aardig wat verkocht. Onze club heeft het bedrag gebruikt om materialen aan te schaffen, zoals 4 oranje scheidsrechterjassen, diverse trainingshesjes voor de jongste jeugd, “UIT”-speel hesjes voor de D en E jeugd en voor alle teams vanaf de E: bidonhouders met daarin 10 bidons per houder!

Namens MHC Lemmer bedanken wij alle sponsoren voor hun (financiële) sponsorbijdrage aan onze club.

de pus.h.ter - januari 2011 - 7


Teamindeling De actuele teamindeling kan je downloaden vanaf de website. Klik hier!

Trainingsschema Het actuele trainingsschema kan je downloaden vanaf de website. Klik hier!

de pus.h.ter - januari 2011 - 8

Januari 2011  
Januari 2011  

Pus.h.ter van januari 2011

Advertisement