__MAIN_TEXT__

Page 6

Et medlemskap i Palettklubben gir deg mange fordeler En av de mest populære fordelene er uten tvil korrigering av bilder på nettet. Det er så populært at mange sender inn alt de har av bilder på en gang. Det er ikke så lurt fordi:

Kvalitet

2) Du kan få tilbakemelding på 10 bilder i løpet av et år, og det er ikke så lurt å bruke opp hele kvoten sin med en gang.

Vi er nødt til å ta et lite forbehold når det gjelder kvalitet; dette gjelder både kvalitet på fotograferingen og på selve maleriet. Det er vanskelig å danne seg et bilde av for eksempel nonfigurative malerier når de ikke ses i en sammenheng. Selve fotograferingen av bildet ditt er også viktig. Les våre tips om hvordan du fotograferer på www.kunstforalle.no på palettklubbsiden.

Vær kritisk til det du sender inn

Husk at en korrigering alltid er subjektiv.

1) Det blir kø hos dem som korrigerer, og dette fører igjen til at du blir irritert og lei av å vente.

En annen ting, og den er minst like viktig, er at dette tilbudet ikke er ment som et malekurs, men som en korrigering av et bilde, slik at du kan komme deg litt videre. Når du får en tilbakemelding fra en av våre kunstnere, er det meningen at du jobber videre med det han eller hun foreslår. Etter en stund kan du så komme med et nytt bilde til korrigering, og se om du er på rett vei. Å sende inn mange bilder som nesten er like, har ikke noe for seg. Skriv også kort om konseptet bak bildet, noen tanker om hvorfor det er som det er. Arbeider du med fotografi, er det fint om du poengterer om du jobber analogt eller digitalt.

Den som prøver å hjelpe deg videre med bildet, har bare det lille fotografiet som utgangspunkt, og det er sjelden helt identisk med originalen. Farger kan ha blitt feil, nyanser kan være vanskelig å se, osv. Og vi kan ikke gi anledning til diskusjon med den som korrigerer. Korrigering er noe av det viktigste når du arbeider med bilder og vil noe med dem. Vi er glade for å kunne gi deg dette tilbudet i Palettklubben.

Kjempetilbud til våre Palettklubb-medlemmer! Nå kan du annonsere på Palettklubben for en billig penge. Har du utstilling eller bilder du ønsker å vise fram? For kr 250 kan du få en bannerannonse på Palettklubb siden som varer i en mnd. Du kan velge mellom 3 forskjellige design på banneren. Størrelsen på bannerannonsen er: B: 7 cm x H: 3,53 cm Eksempel 1

(200 pixels x 100 pixels) Ønsker du å bestille? Send inn tekst og bilde til web@kunstforalle.no. Du får tilsendt faktura. Husk at du må levere inn tekst og bilde senest tre dager før banneren blir publisert. Oppgi hvilket Eksempel du ønsker

Eksempel 2

Eksempel 3

Toril Kojan

Toril Kojan

Toril Kojan

Separatutstilling

Maleri og grafikk fra 14. - 29. april

Separatutstilling Maleri og grafikk fra 14. - 29. april

www.galleri2000.no

Les mer på www.galleri2000.no

Maleri og grafikk, fra 14. - 29. april

Les mer på www.galleri2000.no

Separatutstilling

KUNST FOR ALLE NR. 3 2007

83

Profile for Morten Gjul

Intervju  

Intervju med meg i Kunst for alle, nr. 3 2007

Intervju  

Intervju med meg i Kunst for alle, nr. 3 2007

Profile for mgjul
Advertisement