Page 1

60 daNa

PROBNOG

kORišteNja

Isprobajte pa odlučite! Program 60 dana probnog korištenja omoguÊava Vam kupnju Philips usisivača, glačala, sokovnika, miksera, blendera, univerzalnih kuhinjskih strojeva, espresso Saeco aparata, aparata za njegu kose i depilatora bez ikakvog rizika. Promotivna akcija traje od 15. 11. 2012. do 31. 01. 2013.

www.philips.hr

Pozivni centar 01/7776 602


usisivači

glačala

sokovnici

mikseri (ručni i štapni) i blenderi

Isprobajte ih! I uvjerite se u kvalitetu Philips proizvoda. Ukoliko kupljeni proizvod nije ispunio Vaπa oËekivanja unutar 60 dana probnog korištenja jamËimo Vam povrat novca. Proizvod možete vratiti u roku od 60 dana na ovu adresu: Leonardo Media d.o.o. Gjure Szaba 4/2, 10 000 Zagreb e-mail: info@leonardo.hr telefon: 01 7776 602 od ponedjeljka do petka od 9.00 do 17.00 sati

univerzalni kuhinjski strojevi


60 daNa

espresso aparati Saeco

PROBNOG

njega kose

kORišteNja

depilatori

Početak trajanja 60 dana probnog korištenja računa se od datuma kupnje, a vrijedi za sve navedene proizvode kupljene od 15.11.2012. do 31.01.2013. Vraćeni proizvod mora biti kompletan (proizvod sa svim dijelovima i u originalnom pakiranju), a pošiljci moraju biti priloženi originalni račun (kopije se neće uvažiti), dokument o obavljenoj kupnji s naznačenim datumom kupnje i jamstveni list. Povrat vašeg novca bit će obavljen najkasnije 30 dana od datuma primitka vraćenog uređaja. Novac će vam biti uplaćen na tekući račun. lznos povrata novca onaj je naznačen na dokumentu o obavljenoj kupnji. Kao datum povrata uzima se datum dolaska pošiljke i njezina preuzimanja na navedenoj adresi. Promotivna akcija namijenjena je samo krajnjim kupcima; poslovni partneri koji uzimaju proizvode za daljnju prodaju ne mogu sudjelovati u njoj. Povrat proizvoda može se obaviti samo u skladu sa svim odredbama i uvjetima navedenim u letku. Tvrtka Philips ne preuzima nikakvu odgovornost za izgubljene pošiljke, pošiljke isporučene sa zakašnjenjem zbog pogreške u pošti, za nepotpune pošiljke te one kojima se ne može utvrditi vlasnik. Potvrda o slanju ne može zamijeniti primitak pošiljke. Trošak slanja pošiljke snosi kupac. Odredbe i uvjeti promotivne akcije ni na koji način ne ugrožavaju ustavna prava kupca. * Nije uključeno u promociju 60 dana: artikli iz audio video asortimana, muška osobna njega, kuhala za vodu, grilovi, tosteri, kuhala na paru, friteze, pekači kruha,aparati za filtar kavu, Avent progam.


Isprobajte ih! I uvjerite se u kvalitetu Philips proizvoda.

60 daNa

PROBNOG

kORišteNja

Ime i prezime:

Datum rođenja:

Adresa: Poštanski broj:

Grad:

Telefon:

E-mail:

Tip proizvoda (oznaka): Razlog povrata robe:

Banka: Datum:

Broj tekućeg računa: Potpis: Suglasan/suglasna sam da moje ime bude uključeno u bazu podataka tvrtke Philips.

Philips Letak 60 dana  

Philips Letak 60 dana

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you