Page 1

E

l senyor Iñaki Aguerri del centre de Recursos Pedagògics de les Corts ,ha vingut a l’escola , per explicarnos el conte del Petit Príncep. L’ Iñaki és un col—leccionista de llibres del Petit Príncep. En te més de 100!! i en diferents idiomes : català, castellà , francès, anglès , àrab , xinès, alemany... Ens va explicar tots els personatges dels conte :


Aviador, Petit Príncep, geògraf, l’home de negocis , astrònom, l’home vanitós, la guineu... Una de les frases més importants del conte es la que li diu la guineu al Petit Príncep:

L’essencial és invisible als ulls. L’ Iñaki ens va dir que si tancàvem els ulls, ens podríem imaginar coses que a la realitat no poden passar : animals fantàstics, personatges estrafolaris , paisatges de mil formes i colors .


Imaginar es meravell贸s , ho podem fer en qualsevol lloc !!!

Ens va agradar molt que vingu茅s a la nostra escola i li volem agrair que ens dediques una estona del seu temps per compartir-lo amb nosaltres.


MOLTES GRÀCIES IÑAKI !!! Nenes i nens de les classes del Planeta Júpiter i Mart. (1r A i 1r B) CEIP Duran i Bas Novembre 2008

petit príncep  

Conte del petit príncep

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you