Page 1

Wie zijn wij? De choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zijn gepassioneerde en geëngageerde kunstenaars die vanuit Nederland werkzaam zijn in nationale en internationale producties. Met hun unieke aanpak zijn ze steeds op zoek naar nieuwe bewegingstaal waarmee zij een dialoog tussen dans en beeld creëren. In deze voorstellingen zitten sterke intuïtieve elementen en reflecteren zij op levensvragen en onze perceptie van het leven om ons heen. Het duo werkt daarbij nauw samen met andere disciplines uit het theater, de muziek en beeldende kunst. Het resultaat is dat het publiek niet alleen een artistieke ervaring beleeft maar vooral ook met zichzelf geconfronteerd wordt . Rond de voorstelling bieden Chauffaud en Meyer tevens een workshop om het publiek en de performers met elkaar te verbinden. Powered by Gemeente Den Haag, Fonds Podiumkunsten, Korzo producties, MEYER-CHAFFAUD, Art Print House, Biarritz CND, Bourges MC, Tanzhaus NRW, Tanzhaus Zurich, NDT, Kylián foundation.

Baanbrekende generatie makers


“Sterk en mooi!” **** Kamerdans

“VERBLUFFENDE INTENSITEIT” Volkskrant F.van der Wiel

“MOOIE BEELDEN BIJ SPEELS FYSIEKE DANS” NRC

Nieu we vo o rst ellin g 201 7- 18 “SOUL #1 Audience” stelt het publiek centraal. Twaalf dansers en een acteur nemen u mee in een speels debat rond filosofische en sociale thema’s. Dubstep en moderne dans gaan hand in hand met comedy en citaten van Voltaire. “SOUL#1 Audience” is een voorstelling die zich niet alleen tot het publiek richt, maar waarbij het onderwerp van de voorstelling de ziel van het publiek is.

“DANSENDE HAND KAN AL FASCINEREN” Leiden DB

“BREATHTAKING, BOTH VISUALLY AND EMOTIONALY” audience email

info@meyer-chaffaud.com www.meyer-chaffaud.com

In de periode 2012-2015 heeft MEYER-CHAFFAUD 97 voorstellingen verzorgd. Bij 24 voorstellingen daarvan maakte het werk van MEYER-CHAFFAUD deel uit van een combinatieprogramma met andere (inter)nationale gezelschappen. 29.878 toeschouwers hebben in de periode 2012-2015 het werk van MEYER-CHAFFAUD gezien. Zij zijn mede-oprichters van CLOUD/Danslab, een platform voor multidisciplinair onderzoek in de (dans)kunst. Al 110 artistieke onderzoeken werden ondersteund met presentaties door lokale, nationale en internationale deelnemers, alsmede een festival en twee symposia.

MEYER-CHAFFAUD DANCE  

Jerome and Isabelle bring close to you the best of your own humanity in the theater in your town

MEYER-CHAFFAUD DANCE  

Jerome and Isabelle bring close to you the best of your own humanity in the theater in your town

Advertisement