__MAIN_TEXT__

Page 1

2015 - 2016

#COSY TIMES!

WOON MAGAZINE


Meubelen Torrekens schat de eigenheid van haar klanten naar waarde. De diverse collecties in de hele showroom zijn erop gericht om elk karakter, hoe apart en eigenzinnig ook, tegemoet te komen. Strak design van gereputeerde merken, klassieke ensembles voor huiselijke comfortzoekers, opvallende objecten voor gedurfde combinaties, speelse decoratie als stijlvolle eyecatcher, … Meubelen Torrekens doet niet aan half werk. Dat geldt net zo goed voor de service en het interieuradvies die altijd relevant en deskundig zijn. Met de langere nachten in het vooruitzicht werd speciaal veel aandacht besteed aan de slaapkamer die, hoe langer hoe meer, een persoonlijke wellnessruimte wordt. De fraaiste trends met de nieuwste beddinginnovaties, luxueuze en super comfortabele kastensystemen en stijlvolle accessoires die perfect op maat zijn voor wie de slaapkamer als een intieme comfortzone ervaart.

Naast onze gekende prijs-kwaliteitgarantie nog

6 extra redenen

Bent u al eens verleid geweest in Denderhouthem? Het is de hoogste tijd!

TORREKENS SLAPEN & MAATWERK Vlamstraat 9 (Expresweg Aalst-Ninove) Denderhoutem maatwerk@meubelentorrekens.be slapen@meubelentorrekens.be

om voor Meubelen Torrekens te kiezen

T 053 66 16 66 · F 053 66 23 80

TORREKENS EXCLUSIEF INTER

TORREKENS WONEN

H

UISARC HITECT

T 054 250 355 · F 054 250 356

R IEU A

VIES D

exclusief@meubelentorrekens.be

E INN N

Iddergemsesteenweg 71C · Denderhoutem

B

Adv. De Backerstraat 61 · Denderhoutem wonen@meubelentorrekens.be T 054 33 70 90 · F 054 32 57 52 Ma 13u30 - 18u30 Di, do & vrij 10u - 12u & 13u30 - 18u30

ELKE ZONDAG OPEN

Zat 10u - 18u · Zon 14u - 18u Woensdag gesloten

aanbiedingen en nieuwtjes!

2

AATW

M

& blijf op de hoogte van alle

K SP E ALIST CI

‘Like’ Meubelen Torrekens op Facebook

ER


welkom

bij meubelen torrekens! CONFORM Relaxen in stijl.

14

20

06

CALLIGARIS Italiaans design.

DURLET Meesterlijk design.

40

KASTEN Vakkundig ingedeeld en helemaal op uw maat!

www.meubelentorrekens.be ADATTO Onbegrensde mogelijkheden.

10

TRENDY EN BETAALBAAR WONEN MET DESIGNALLURE Ontdek onze budgetvriendelijke collecties in dit woonmagazine of in de showroom

Verkoopsprijzen vanaf â‚Ź 1.000zijn inclusief transport en levering bij de klant binnen een straal van 20 km op het gelijkvloers. Levering en plaatsing op bovenverdiepingen zijn een supplement (behalve anders vermeld). Meubelen worden gratis in bewaring gehouden tot maximum 6 maand, tenzij anders vermeld op de bestelbon. Bel ons voor een antwoord op al uw vragen en voor een perfecte dienst na verkoop: 054 / 33 70 90. Prijzen en voorwaarden onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen door de fabrikant. Aanbod geldig tot zolang de voorraad strekt. Prijzen en aanbiedingen geldig tot 30.11.15. Verantwoordelijke uitgever: L. Torrekens, A. De Backerstraat 61 - Denderhoutem.

3


“On the scene”

Een combinatie van de natuurlijke uitstraling van het hout en de Scandinavische invalshoek van de vormgeving zorgt bij deze eetkamer voor een moderne invulling van warm en stijlvol wonen.

BOEKENKAST 123B X 183H X 46D

1.355,-

HANGREKJE 43B X 42HD

210,-

TAFEL MASSIEVE EIK 220B X 98D

Ontdek meer moderne eetkamers in onze showroom

4

979,-


TORREKENS ADVISEERT: HAPKLARE TAFELOMGEVING! Toegegeven, onze winkel is groot en het is als bezoeker moeilijk om het overzicht te bewaren. Daarom hebben onze interieuradviseurs doorheen dit magazine enkele kant-en klare settings in scène gezet. Deze setting combineert een natuurlijke houtlook met een stedelijker loftgevoel. Kom heerlijk thuis in een woonomgeving die warm en cool tegelijk blaast! Helemaal verkocht aan deze combinatie? Wij helpen u graag verder in onze winkel. Wie weet hebben we nog wel leuke alternatieven voor u in petto.

DRESSOIR 240B X 85H X 46D

1.595,-

STOEL EIK + STOF VANAF

225,5


SCANDINAVISCHE BINNENKOMER: CONFORM Het Hoge Noorden is absoluut hot. En dat heeft (gelukkig) niets met de klimaatopwarming te maken maar alles met meubellijnen

€ 1.369,€ 357,-

zoals Conform. Uitgepuurde vormgeving in overeenstemming met de meest comfortabele woonbehoeftes. Tijdloze schoonheid met lange termijn garanties. Design for life. Ja, wij zijn bijzonder trots om de zweedse design(er)s van Conform aan u voor te stellen in onze toonzaal. Välkommen!

JAHN AAMODT De filosofie van Noorse ontwerper Jahn Aamodt is glashelder. Design moet een antwoord bieden op de behoeftes van gebruiker en maatschappij. Hij kiest steevast voor pure ontwerpen met persoonlijkheid en een tijdloos karakter. Duurzame ontwerpen in elke zin van het woord.

NIEUW RELAXZETEL LEDER VANAF

1.655,-

BIJZETTAFELTJE

€ 483,-

POUF

€ 425,-

6


FREDRIK MATTSON De Zweed Fredrik Mattson is interieur-architect en designer. Doorheen het hele proces van ontwikkeling, probeert hij zo dicht mogelijk bij de originele schets blijven. De simpelste en meest voor de hand liggende ontwerpen vormen volgens hem vaak de grootste uitdaging. RELAXZETEL LEDER VANAF

2.576,-

POUF VANAF

€ 414,-

Ontdek onze prachtige KRISTALIAcorner in de showroom! Meer KRISTALIA op p25

7


“On the scene”

Hoe levensecht moet een foto zijn om te illustreren welke mogelijkheden een minimale meubelbezetting kan geven? Wat kan een salon meer doen dan een gezellig kader creëren met veel ruimte, openheid, warmte en karakter?

HOEKSALON STOF VANAF

Ontdek meer salons op www.meubelentorrekens.be

8

2.150,-


MEUBELEN TORREKENS ADVISEERT: HAAL MEER UIT MINDER! Minimalisme geeft meer ademruimte, meer plaats voor uzelf. Een interieur moet niet volgestouwd worden met meubelen. Het is kwestie van een sterke en homogene combinatie te kiezen die niet opdringerig is maar toch karaktervol. Ons interieurteam is gespecialiseerd in een maximum aan resultaat halen met een minimale investering. Dit is één toffe mogelijkheid, maar we hebben massa’s varianten.

9


creëer uw unieke kast • hoogwaardige kwaliteit • hangend of staand • (mat)lak of hout • 2 dieptes • tijdloos design

KIES UIT 8 MODULES

NIEUW

PAS AAN PER 10CM

KIES UW MATERIAAL

ADATTO, ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN ADATTO is een modulair kastenconcept, waarbij u uw eigen kast geheel naar uw wensen laat maken, van afmetingen, over materialen, tot afwerkingen. Hiervoor werd speciaal een handige, intuïtieve 3D online configurator ontwikkeld die u op weg helpt bij het creëren van uw droomkast: samengesteld volgens uw voorkeuren, vervaardigd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

verkrijgbaar in 17 kleuren

10

ONLINE CONFIGURATOR


we love ... Moderne minimale vormgeving met een huiselijke meerwaarde: de meubelen van KARAT zijn een samenspel van uitgepuurde lijnen en strakke vlakken.

STRAK DESIGN

TV-KAST 240B X 51D X 68H

FIJN OM IN HUIS TE HEBBEN

€ 2.383,(MATLAK)

GLANZENDE TV-KASTEN

INVENTIEVE DRESSOIRS

Meubelstukken die pure vormgeving combineren met

Bij deze dressoir kiest u zelf de elementen waaruit deze

een bijzondere afwerking, zonder aan praktisch nut in

opgebouwd is: het aantal deuren en/of laden, alsook

te boeten. Een frisse toets in de woonkamer die uw

hun verdeling. In functie daarvan wordt ook de hoogte

thuis- en TV-moment perfect omkadert.

aangepast. Met glas op de bovenzijde krijgt deze dressoir een nog hedendaagsere aanblik.

HOGE DRESSOIR 300B X 41D X 133H

€ 4.739,(MATLAK)

GESTILEERDE OPBERGRUIMTE

MODULAIR SYSTEEM

De meeste geslaagde meubelen zijn deze die zowel

Pas uw interieur aan naargelang uw eigen

gebruiksvoorwerp als designobject zijn. Kasten die u

behoeften en voorkeuren: combineer verschillende

meer dan enkel bergruimte bieden en een originele

wandmeubelen en -elementen van KARAT tot

meerwaarde vormen binnenshuis: een driedimensionele

wanddecoratie én opbergruimte met een hoogst

verfraaiing van uw wand.

persoonlijke signatuur.

11


1 STOEL: EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN duo stoffering | ronde poot | vierkante poot | met wielen | houten poot | freischwinger onderstel | armlegger bakeliet | zonder arm | met arm | open arm | halve arm | flexibele rug | XL uitvoering (10 cm breder) | barkruk | eetbankje | fauteuil

FELP CLUB

FELP met armleuning

van € 549,(Wielen meerprijs)

van € 449,-

voor € 499,-

voor € 399,-

RHO

FELP zonder armleuning van € 339,-

voor € 299,-

VERKRIJGBAAR IN 6 LEDERKLEUREN

nero

12

graniet

lava

taupe

blanco

paprika

In stof vanaf € 399,In leder vanaf € 489,-


make it yours

Maak zelf uw keuze

soort en kleur onderstel

doppen of wielen

gewenste zithoogte

xl uitvoering +10 cm breder

flexibele rug verstelbaar

persoonlijk label

Wij denken graag met u mee in uw zoektocht naar de perfecte stoel Met ons make it yours programma geeft u een persoonlijke touch aan een bert plantagie stoel, waardoor u zelf bepaalt hoe het model van uw keuze eruit komt te zien

YOUR NAME HERE

stof- en | of leerkleur

created by

model met of zonder arm

“Love life, live beautiful� 13


we love ...

Een elegante designbries uit het zuiden zorgt gegarandeerd voor verfrissing in uw leefwereld.

CALLIGARIS

ZET ANNO 2015 OPNIEUW ENKELE TOPMODELLEN OP POTEN lam by Calligaris is een extreem uittrekbare tafel met metalen frame. Blad in glas of keramiekglas.

TAFEL KERAMISCH BLAD 160 (220)B X 85D VANAF

1.681,-

STOEL

175,BARSTOEL

14

230,-


DE BEST GE(S)MAAKTE EETMOMENTEN KENNEN NIET ZELDEN EEN ITALIAANSE SIGNATUUR Er zijn meubelmerken die geen introductie nodig hebben. Sinds jaar en dag vindt CALLIGARIS het tafelmoment opnieuw uit. De visie die zij in elk ontwerp voorschotelen: verfrissend, perfect gedoseerd en mooi gedresseerd.

15


JORI KOMT MET WELZIJN UIT DE HOEK.

SOFA SHIVA JR-3990 / DESIGN: JEAN-PIERRE AUDEBERT

WWW.JORI.COM

Ga voor een JORI-hoeksalon in een lederen of stoffen bekleding. Dankzij hun sublieme design en uitmuntende zitcomfort bieden moderne JORIzithoeken een grensverleggende welzijnservaring. Koop tot 31 december 2015 een Sienna- Tigra- of Shiva-sofa en ontvang JORI-accessoires ter waarde van 10% van de aankoopprijs.

16


BUREAUMEUBEL HORTENSE DESIGN: POCCI+DONDOLI

TAFEL OPERA + STOELEN PIURO DESIGN: JEAN-PIERRE AUDEBERT

MONO-MOVE RELAXSESSEL SYMPHONY DESIGN: JEAN-PIERRE AUDEBERT

MONO-MOVE RELAXSESSEL YOGA JR-7360 DESIGN: VERHAERT NEW PRODUCTS & SERVICES

Esthetiek laat zich meestal kenmerken door eenvoud. Dat

in uitgepuurde lijnen, markeren ze de ruimte zonder daarom

is niet anders in het geval van de Ascot bijzettafel-collectie.

meteen alle aandacht naar zich toe te trekken. Deze Ascot

In diverse formaten verkrijgbaar zijn deze Ascot-tafeltjes de

heeft een stalen zwart gelakt frame en het tafelblad kan naar

gedroomde oplossing om waar dan ook bij te plaatsen. Met

keuze worden bekleed met zadelleder vegetalia black of

hun uiterst fijn en bijzonder strak design dat tot uiting komt

cognac.

BIJZET-TAFELTJES ASCOT / DESIGN: JEAN-PIERRE AUDEBERT

17


COMFORT, DESIGNED BY LIFE SCIENCE. SOFA TIGRA JR-2225 / DESIGN: VERHAERT NEW PRODUCTS & SERVICES

WWW.JORI.COM

Zitcomfort zit in het DNA van JORI gebeiteld. De beste ledersoorten, en de vernuftige systemen waarmee JORI zitmeubelen zijn uitgerust, staan in relatie tot de verregaande aandacht voor het ergonomische comfort. Designzitmeubelen, van modern tot hedendaags, regelmatig gelauwerd met internationale design-awards.

18


SOFA LINEA JR-8780 DESIGN: JEAN-PIERRE AUDEBERT

ARMSTUHL VINCI JR-3280 DESIGN: CHRISTOPHE GIRAUD

SOFA GLOVE DESIGN: CHRISTOPHE GIRAUD

MONO-MOVE RELAXSESSEL SQUARE JR-7981 DESIGN: JEAN-PIERRE AUDEBERT

MONO-MOVE RELAXSESSEL FELINI DESIGN: CHRISTOPHE GIRAUD

19


we love ...

… een interieur dat onze bezoekers verrast en dat toch heel knus en comfortabel is.

DURLET

HEEFT AANDACHT VOOR ELK DETAIL ZONDER HET GEHEEL UIT HET OOG TE VERLIEZEN

NIEUW CANAPÉ 2-ZIT LEDER 165B X 83H X 90D VANAF €

4.100-

RELAX IN LEDER VANAF €

20

3.035,-


SALONS DIE MOOIER WORDEN DOOR GEBRUIK Na jarenlang intens gebruik blijft Durlet schitteren. De materialen, bekleding en afwerking zijn zo kwaliteitsvol dat uw zitmeubelen een aangename gebruiksglans krijgen. Een Durlet is een waardevolle investering voor heel lang, zowel voor uw wooncomfort als voor de uitstraling van uw interieur.

CANAPÉ 2-ZIT STOF 182B X 70H X 93D €

4.309-

Salon 'reef' verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen!

21


SPOT ON ETHNICRAFT

TOP TIP

Wonen met een warm gevoel. En u steunt het goede doel. RONDE TAFEL EIK Ø163

€ Ø136

1.589,-

€ 1.199,-

22


0

UT

0% MA

IEF H

O

SS

1

UIT HET JUISTE FSC-HOUT GESNEDEN Elk meubel van Ethnicraft vertelt een eigen verhaal, een verhaal over pure schoonheid, exotisch vakmanschap en over ecologisch bewustzijn. De collectie wordt vervaardigd uit massieve eik of teak maar zonder het milieu te schaden. Want Ethnicraft verwerkt uitsluitend hout met een FSC-certificaat.

Een open schap onderaan geeft dit massief kastengamma de illusie van zwevende lichtheid. Het is ook bijzonder handig om schoenen of tijdschriften in op te bergen. Keuze uit heel veel afmetingen en varianten.

Dat betekent dat elke boom die gekapt wordt, vervangen wordt door een nieuwe aanplant. Ethnicraft is een unieke feel good-collectie. Beleef de natuurlijke en warme uitstraling van eik en teak!

DRESSOIR EIK 220B X 78H X 45D

€ 1.949,-

DRESSOIR EIK 203B X 84H X 45D

€ 1.659,-

23


ONTWERP UW EIGEN WANDOPSTELLING. WIJ HELPEN U DAAR GRAAG BIJ. Wees uw eigen designer. Met PRESOTTO kan het. Kies uit de tientallen losse elementen de combinatie die u wenst en bepaal zelf hoe uw wand er uitziet. Presotto heeft een programma ontwikkeld dat u kan helpen om in 3D een aantal mogelijkheden uit te proberen. En, natuurlijk, staan ook onze woonadviseurs klaar met wat tips.

WANDCOMBINATIE 360B X 165H X 48D

â‚Ź

3.550,-

Elke wand is e e uniek concept!n WIE DURFT NO G TE BEWEREN DAT EEN RECHTHOE KIGE WANDOPLOSS ING HET MOOISTE IS?

Bekijk meer over onze PRESOTTO-collectie op www.meubelentorrekens.be

24


KRISTALIA, GEVARIEERD & VERFIJND TAFELEN Wij steken het niet onder stoelen of banken dat Meubelen Torrekens goed is voor wie een zittend bestaan leidt. Ons interieurteam zet steevast een omvangrijke stoelencollectie op poten. Het zou overdreven zijn mochten we zeggen dat we voor elk zitvlak een unieke stoel hebben, maar het komt aardig in de buurt. Ook op tafelgebied bieden we een heel gevarieerd menu. Wij nodigen alle creatieve geesten uit om zelf hun smaakvolste eetcombinatie à la carte samen te stellen.

Onverwachte mee-eters? Deze tafel vergroot u in een handomdraai tot 303 cm!

KRISTALIA TAFEL ’NORI’ VERLENGBAAR 209 (256-303)B X 75H X 100D

3.130,-

Het tafelblad is een dun lichtgewicht maar extreem gebruiksbestendig dankzij hoogwaardige & kwaliteitsvolle materialen.

25


DRESSOIR 4 LADEN + 4DEUREN BOVEBLAD KERAMIEK 265B X 80H X 47D €

2.140,-

TAFEL BOVEBLAD KERAMIEK 220B X 75H X 100D

1.470,-

POTIG MAAR SOEPEL Van duurzaam en massief hout, maar toch een en al speels van vorm. Heeft u genoeg stoelen in huis voor een vloeiend ronde-tafel-

TOP TIP

gesprek of vreest u dat het wat vierkant kan verlopen? Voor alle opties hebben wij de geschikte omkadering.

OOK VAN 'HAY', KLEURIGE KUSSENS IN PRACHTIGE STOFFEN! VANAF

€ 75,-

OVALE TAFEL EIK 260B X 75H X 120D

3.990,-

NIEUW

Kom eens mee aanschuiven aan deze tafel in onze showroom!

26


HAY, EEN VROLIJKE HUISGENOOT Deze frisse Deense collectie is jong, onbezonnen en toch degelijk. Een mens wordt er goedgezind van.

NIEUW STOEL 'WRONG' EIKEN POOT â‚Ź

199,-

27


VEEL MEER DAN DE NAAM LAAT VERMOEDEN JOLI is een 100% Belgisch meubelmerk dat trouw blijft aan zijn bedrijfsfilosofie: het betaalbaar maken van puur kwalitatief design dat gekenmerkt wordt door hoogstaande materialen en veredeld vakmanschap. Om internationaal aan de top te blijven investeert het voortdurend in innovatieve materialen en technologische vernieuwing.

DRESSOIR 4 DEUREN + 1 LADE 275B X 83H X 50D

€ 5.270,-

TAFEL BOVENBLAD KERAMIEK 200B X 75H X 100D

€ 3.350,-

NIEUW

ARMSTOEL OP WIELTJES LEDER

€ 670,-

#krasbesetndig glazen blad

28


NIEUW

TAFEL BOVENBLAD KERAMIEK BETON 180B X 90D

€ 2.850,-

ook verkrijgbaar in andere afmetingen

STOEL MET SCHELP LEDER 'TORRES'

€ 480,-

GELAUWERD MET EEN PRIJS DIE ZIT! Surrealistisch mooi zijn ze, de 'Marguerite' stoelen. Deze lichtgewicht aluminium kuipstoelen zijn verkrijgbaar met of zonder armleuning en in een uitgebreid kleurenpalet. Ze bieden een buitengewoon zitcomfort en staan even beeldig buiten als binnen. In maart 2015, ging deze armstoel, een ontwerp van Mathias De Ferm, aan de haal met de 'Red Dot Award 2015' voor 'Best Design Concept of the Year' in de categorie 'furniture design’. Wij presenteren u met trots dit knap staaltje design! ARMSTOEL GELAKT ALU

€ 430,-

Ontdek meer over onze JOLI-collectie op www.meubelentorrekens.be

29


“On the scene” Met woonitems die uw (t)huisgevoel perfect in- en aanvullen creëert u uw ideale “personal space”.

BOEKENKAST 80B X 208H X 46D

Meer moderne leefruimtes in onze showroom

30

485,-


TORREKENS ADVISEERT: BEKEN KLEUR IN UW INTERIEUR! Breek uit uzelf, en breng uw interieur naar ongekende hoogtes. Geen beter

SALONS PER 20 CM

MEER OVER DEZE COLLECTIE IN ONZE SHOWROOM!

accessoire om u daarbij van dienst te zijn

CANAPÉ 3-ZIT 200B X 85H X 104D IN LEDER VANAF

als een eigenzinnig laddertje waarmee u alles uit de kast haalt. Kies voor een

1.650,-

klassiekere zetel in designkleuruitvoering, durf experimenteren met leuke patronen en puzzel een salontafel op maat in elkaar. Vergeet ook niet stil te staan bij uw verlichtingsopties. Een kanjer van een multifunctionele lamp die zich niet in een hoekje laat drummen bijvoorbeeld. Geïnspireerd? Dan is ons opzet geslaagd!

HANGPLANK 170B X 26D

70,-

TV ZETEL + VOETENBANK IN LEDER VANAF

2.780,-

TV-MEUBEL 164B X 42H X 42D

335,-

31


we love ...

Een ideale omgeving om leuke ideeën op te doen: onze H&H-afdeling! Interieurs worden instapklaar nagebouwd, compleet met passende tapijten en decoratie.

HENDERS & HAZEL

PRIKKELENDE INSPIRATIE, VAN ROBUUSTE EENVOUD TOT EXOTISCH RAFFINEMENT SALON ‘WESTMINSTER’ 2,5-ZIT+ OTTOMAN IN STOF VANAF

1.699,-

KNUS WONEN IN EEN OASE VAN WARME MATERIALEN

LAMP

149,-

Dat de collectie van HENDERS & HAZEL door velen gesmaakt wordt, heeft alles met sfeer en gezelligheid te maken, die we als ingrediënten in elk meubelstuk terugvinden. Sterke woonconcepten worden op smaak gebracht met bewuste keuzes op het vlak van kleur en materiaal. Hier kunnen we bezwaarlijk koeltjes over doen: deze meubelen stralen warmte uit en maken van elke ruimte een echte ‘leef’kamer.

ZETEL STOF

299,sfeervolle verlichting maakt de huiskamer nog gezelliger. Ontdek onze ruime collectie!

32


TOP TIP DRESSOIR ‘ATELIER’ 220B

1.199,-

VITRINEKAST ‘ATELIER’

€ 1.699,-

STOEL STOF VINTAGE METAAL

179,-

TAFEL ‘ATELIER’ 220B X 100D

749,33


Ontdek de nieuwe collectie zitbanken, fauteuils, salontafels, lampen, tapijten, meubels en accessoires van Natuzzi Italia op www.natuzzi.be 34


we love ...

Zoveel stoelen ontwerpen die allemaal anders ogen en toch stuk voor stuk goed zitten, dat speelt alleen een echte stoelenspecialist klaar.

MOBITEC

STERK IN STOELEN STRAF IN TAFELS

VERLENGBARE TAFEL KERAMIEK 200(295)B X 76H X 95D VANAF

â‚Ź

3.399,-

MAKKELIJK TE VERLENGEN DOOR INSCHUIFBARE VERLENGSTUKKEN.

KIES ZELF DE STOEL DIE U ALS GEGOTEN ZIT! Het lijkt een mysterie: billen durven al eens verschillend zijn van karakter en formaat en toch zitten al onze stoelen alsof ze op maat gemaakt zijn. Niet het comfort is verschillend, wel de stijl en de afwerking. En wij hebben er zoveel in huis dat een keuze niet op 1-2-3 gemaakt is. Neem uw tijd en test ze uit, stuk voor stuk.

35


SPOT ON STRESSLESS

NIEUW RELAX + VOETBANK ‘SKYLINE’ IN LEDER VANAF

HOEKSALON 'E200' 313B X 73H X 247D IN LEDER VANAF

€ 6.331,- (EXCL. HOOFDSTEUN)

36

3.066,-


TUSSEN ZITTEN EN ZWEVEN Het is geen toeval dat ‘een Stressless’ een begrip geworden is zoals ‘een kodak’ of ‘een bic’. Geen enkel ander meubelmerk heeft onze zitcultuur zo beïnvloed als deze Zweedse fabrikant. Inmiddels is het gamma blijven groeien tot wat het vandaag geworden is: een complete en uiterst diverse stijlbijbel waarin ergonomie, design en kwaliteit zo verweven zijn. Ontdek de nieuwigheden en speciale acties in de showroom van Meubelen Torrekens.

CANAPÉ 2-ZIT 'WINDSOR' 149B X 103H X 82D IN LEDER VANAF

€ 2.871,-

SUPER PROMO

ZETEL ‘NORDIC (M)’ + VOETENBANK IN LEDER VANAF

€ 2.201,-

ZETEL ‘SUNRISE (M)’ + VOETENBANK IN LEDER BATICK

1.399,-

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! OP = OP

37


we love ...

Kasten die nauwelijks als gewoon bergmeubel kunnen gezien worden, maar deel zijn van het architecturaal concept van uw woning.

NOTE BORN

NOTEBORN

KWALITATIEVE KASTSYSTEMEN & MINUTIEUS MAATWERK

GRATIS MAATPLAN + OFFERTE

GEĂ?NTEGREERD IN HET INTERIEUR

HELEMAAL OP MAAT

Integratie is het sleutelwoord. Wandkasten die helemaal

Schuine wanden of vreemde kronkels in uw ruimte zijn

ingebouwd en ingebed zijn in de ruimte. Gesloten een

allerminst een belemmering om de ideale kastwand of

wand, eens geopend pas een kast: een architecturale

dressing te voorzien. Uitzonderingen en uitsparingen

aanvulling van uw interieur.

vormen onze uitdagingen. Laat ons gerust alle hoeken van de kamer zien.

38


ELEGENTE VRIJSTAANDE EILANDEN

VAKKUNDIG INGEDEELD

Bij Noteborn vindt u eveneens praktische commodes

Van hokjesmentaliteit en vakjesdenken geen sprake.

die gemakkelijk hun plekje vinden. Met laden of gewoon

De meest efficiĂŤnte en overzichtelijke manier om uw

schappen, het invullen is helemaal aan u. Kenmerkende

kleinste spullen op te bergen zijn laden met handige

eigenschap: stijlvol design met oog voor detail.

opbergcompartimenten.

GRATIS OFFERTE BINNEN DE 10 WERKDAGEN

Uw project? Maatwerk voor ons professioneel team van eigen interieurarchitecten! Inrichten is niet eenvoudig. Zeker niet als u wenst dat uw interieur iets meer uitstraalt dan wat te zien is bij elke nonkel en tante. Meubelen Torrekens heeft 2 specialisten in dienst met een perfect ruimtelijk inzicht, een creatieve visie en massa’s productkennis. Zij maken graag tijd vrij om, samen met u, te overleggen welke de mogelijkheden zijn binnen uw muren. Wedden dat zij u wat suggesties aan de hand doen waar u zelf waarschijnlijk niet zou aan gedacht hebben?

39


JUIST GEMETEN, PERFECT GEPLAATST! Wat kasten betreft denken we alles behalve in hokjes en vakjes. Geen afgelijnde standaardformules, maar ruimte voor de persoonlijke invulling van uw ideaal kastenconcept. Zo is er een hele reeks aan mogelijkheden voor materialen en afwerking.

KLEERKAST 2 SCHUIFDEUREN (EXCL. VERLICHTING) 331B X 240H X 68D

1.947,-

Verrassend veel ruimte in bijpassende commodes. KLEERKAST 3 SCHUIFDEUREN (EXCL. VERLICHTING) 280B X 240H X 68D

€ 1.881,-

40


KLEERKAST 3 SCHUIFDEUREN (EXCL. VERLICHTING) 280B X 240H X 68D VANAF

836,400 cm 4-deurs

9 GREPEN EN SIERLIJSTEN

373 cm 4-deurs 336 cm 3-deurs 298 cm 3-deurs 280 cm 3-deurs 249 cm 3-deurs 225 cm 2-deurs 200 cm 2-deurs 188 cm 2-deurs 167 cm 2-deurs

8 DECORAFWERKINGEN

150 cm 2-deurs 113 cm 2-deurs

EINDELOOS AANBOUWBAAR ! 7 SPIEGEL- EN GLAS AFWERKINGEN

STANDAARD 12 BREEDTES EN 3 HOOGTES 240 cm 222 cm

TIENTALLEN FRONTUITVOERINGEN

200 cm

Geen enkele selfie verslaat uw eigen spiegelbeeld. Positief of negatief zelfbeeld, met deze kastenmodule beslist u zelf of u al dan niet voor spiegels, donkere of lichtere deuren kiest.

Ontdek meer kasten op www.meubelentorrekens.be

41


DE PERFECTE MAAT Bij Meubelen Torrekens zijn de ideale maten wél haalbaar. Onze dressings en kastensystemen zijn maatwerk van de bovenste plank. En wij zorgen niet alleen dat het past tot op de centimeter, ook de afwerking en de indeling zijn à la carte te kiezen. Meet de beschikbare ruimte op en kom eens praten met onze interieurspecialist. Hij zorgt voor een plan dat perfect uw droomopstelling in kaart brengt. Kom onze KASTEN-corner ontdekken in de showroom.

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS. INDELING AANPASBAAR, ACCESSOIRES BESPREEKBAAR.

GRATIS MAATPLAN + OFFERTE BINNEN DE 10 WERKDAGEN

42


KLEERKAST 3 SCHUIFDEUREN 272B X 221H X 67D INCL. 'SOFT CLOSE'

ACHTER GESLOTEN DEUREN

€ 1.183,-

Een kleerkast van ARTE M is een sfeervolle vervolmaker van de gezellige slaapkamer. Zij is strak van lijn, bijzonder elegant van afwerking en biedt dubbel zoveel binnenruimte als haar buitenkant laat vermoeden. U vindt haar in tientallen kleur- en materiaalcombinaties

KLEERKAST 6 DRAAIDEUREN 302B X 237H X 60D

en, uiteraard, volgens de indeling die u nodig heeft.

€ 1.328,-

COMMODE 150B X 104H X 42D

€ 519,-

BOXSPRING INCL. MATRAS 180B X 200D UITVOERING STOF CAT. A

€ 1.624,-

NIEUW

KLEERKAST 2 SCHUIFDEUREN INCL. 'SOFT CLOSE' 252B X 237H X 67D

1.109,-

43


we love ... Slapen, rusten, dutjes doen, uiltjes vangen, soezen, pitten, tukken en dromen.

AUPING

SLAAPSPECIALIST BIJ UITSTEK

AUPING AURONDE EEN TIJDLOOS DESIGN Een slaapconcept dat in 1973 door de Franse designer Frans de la Haye werd ontworpen en dankzij continue evolutie en ontwikkeling nog steeds de grootste rustgever van het huis is. Want je dag is maar zo goed als je nachtrust. AURONDE IN DE MAAT 160/180/200 X 200/210 CM INCL. VLAKKE SPIRAALBODEMS EN DUBLIN MATRASSEN VANAF €

2.105,-

Door de goede drukverlaging. De Auping spiraalbodem met meer dan

FRIS EN UITGERUST WAKKER WORDEN

10.000 drukpunten en de puntelasticiteit van onze matrassen zorgen

Door de goede ventilatie. De open

voor een gelijkmatige lichaamsdruk waardoor u comfortabel slaapt.

(80%) structuur van de spiraalbodems

COMFORTABEL SLAPEN

en vochtregulerende materialen die wij

44

De DPPS® pocketveren en de zonering van onze matrassen

gebruiken in onze matrassen zorgen ervoor

ondersteunen de natuurlijke lichaamshouding waardoor u moeiteloos

dat het vocht optimaal wordt opgenomen

draait en ongestoord slaapt.

én afgevoerd.


EEN ZIJDEZACHTE DROOMOMGEVING DIE ELKE NACHT OPNIEUW TOT DE VERBEELDING SPREEKT. Bij een keuze voor een passend slaapsysteem gaat niemand over een nacht ijs. Op zo’n moment kan ons slaapadviesteam een absolute (pr)ijsbreker zijn. Zij gaan samen met u op zoek naar die droomoplossing die op uw lijf geschreven is. Elektrisch verstelbaar, vlak, met of zonder hoofdbord, … luister naar hun bedgeheimen en creëer uw eigen sprookje over het slapengaan

KREAMAT

dat langer dan duizend en één nacht overeind blijft.

BOXSPRINGS ZIJN ZEER BETROUWBARE BEDPARTNERS

BOXSPRING 180B X 200D INCL. MATRAS UITVOERING STOF CAT. A VANAF

€ 3.870,-

NIEUW BOXSPRING 180B X 200D INCL. MATRAS & OPBERGMEUBEL UITVOERING STOF CAT. A VANAF

4.954,-

45


80

1.999,-

Setprijs (inclusief matras)

€ 1.999 (vlak) € 2.999 (elektrisch)

hOmmage, een uniek bedconcept ontwikkeld als eerbetoon aan de 80e verjaardag van Beka®. Een eigentijdse collectie met strak design. Bovendien bieden we je een ruim assortiment bedtextiel en accessoires aan.

#ditismijndroombed kies uw hoofdbord, kleur & accessoires.

Ontdek onze

birthday packs op www.beka.be

De luxe van een totale slaapbeleving is nu volledig binnen uw handbereik.

BEAUNOIR, HEADLINE TOP BEDLINNEN

Adviesverkoopprijs incl. BTW in € - 01.06.15. Info en voorwaarden bij uw Beka dealer.

BOXSPRING 'HOMMAGE' INCL. MATRAS 180B X 200D

BeauNoir

Collectie kleurig kwaliteitsbedlinnen. Door de effen kleuren past deze collectie in élke 116002-hommage-advA4-NL.indd 1 slaapomgeving! SETPRIJS DEKBEDOVERTREK 240 X 220 + HOESLAKEN 160 X 200

46

210,-

5/06/15 16:32


Wat is GELTEX®? Wat is GELTEX®? GELTEX® inside is een fusie van gel en luchtdoorlatend materiaal. GELTEX® inside is een fusie van gel en luchtdoorlatend materiaal.

Hiervoor zorgt GELTEX® inside: Nooit te warm of te koud, altijd het ideale Hiervoor zorgt GELTEX® inside: slaapklimaat Nooit te warm of te koud, altijd het ideale Zwevend ligcomfort zonder drukpunten slaapklimaat Ergonomisch correcte ondersteuning Zwevend ligcomfort zonder drukpunten

*GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie: omruiling mogelijk binnen de 90 dagen na levering.

Ergonomisch correcte ondersteuning

*GELTEX® inside Tevredenheidsgarantie: omruiling mogelijk binnen de 90 dagen na levering.

Meer informatie: znoooz.be Bezoek ook geltex-inside.com Meer informatie: znoooz.be Bezoek ook geltex-inside.com

ZALIGE ER NIEUWKOM KUSSENS VAN GELTEX

DEALER AD GI T A4 NL.indd 1

9/07/14 10:08

DEALER AD GI T A4 NL.indd 1

9/07/14 10:08

Ontdek meer over GELTEX in onze showroom

47


VOOR IEDER LICHAAM DE JUISTE MATRAS TEMPUR vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. De unieke drukverlagende

ACTIE GRATIS BEDKADER VOORWAARDEN IN DE SHOWROOM

eigenschappen zorgen niet alleen voor een optimaal slaapcomfort, maar leveren ook een bijdrage aan het verminderen van nek- en rugklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop. Wereldwijd wordt TEMPUR gebruikt en aanbevolen door meer dan 75.000 medische specialisten.

SENSATION COLLECTIE

CLOUD COLLECTIE

ORIGINAL COLLECTIE

De Cloud collectie is een

De bedbodems van TEMPUR-

De Sensation collectie van TEMPUR

combinatie van bodem +

FLEX overstijgen de beperkingen

combineert het vertrouwde,

matras die revolutionair is op

van klassieke lattenbodems door

verende gevoel van een traditionele

het vlak van ondersteuning

hun flexibele schotelelementen

slaapsysteem met de unieke,

en ventilatie. De bedbodem

die elk apart kunnen bewegen.

drukverlagende eigenschappen van

is samengesteld uit aparte

De honingraatvormige structuur

TEMPUR.

schoteltjes die elk in

garandeert een optimale ligkwaliteit

verschillende standen kunnen

en ventilatie. TEMPUR-FLEX bestaat

gedraaid worden om de druk

in vaste of elektronische versies met

per zone optimaal op te

2 of 4 motoren.

vangen.

MEUBELEN TO R R E K E N S I S

Breeze matrassen bestaan in verschillende versies en diktes (22 en 27 cm) en passen perfect in elk tempur bed!

BREEZE COLLECTIE De allernieuwste ontwikkeling van TEMPUR gaat nog een stap verder

48

dan alle andere merken. Zij is er in geslaagd om, door de combinatie

KUSSENS COLLECTIE

van een matraskern in TCM en een revolutionaire 3D-hoes, een nog

Ondersteun uw hoofd en nek,

snellere en meer effectieve vochtafvoer te realiseren. Het resultaat

net zoals uw lichaam. Test het

is een merkbaar beter ademende matras die koeler aanvoelt, wat de

kussen dat u het beste ligt in onze

nachtrust dieper en completer maakt.

showroom!


ZAL IK EENS TEKENEN WELKE KAMER IK WIL? Mama wil een kamer met veel opbergruimte die makkelijk kan onderhouden worden en voor kinderen kan het niet zot genoeg zijn. Onze jeugdkamers zijn perfect voor allebei. Leuk, speels en kleurrijk en tegelijk toch sterk, onderhoudsvriendelijk en praktisch. Grote keuze in mogelijkheden en gradaties van zotheid. Kom eens kijken. En breng zeker de kids mee!

#Gezienin mijndrooE m

COLLECTI ERS MET JEUGDKAM VEEL G DI IN NE O DEN QUA MOGELIJKHE REN, MATEN, KLEU , ... ES TI COMBINA

49


SPOT ON JEUGDKAMERS

HOOGSLAPER ‘HANGOUT’ VANAF

1.788,-

HEMELBED 'BUTTERFLY' VANAF

50

1.182,-


STAPELBED 'FAMILY' VANAF

1.148,-

HERFST ACTIE

HALFHOOGSLAPER

KUSSEN

62,-

999,-*

*Actie geldig tot zolang de voorraad strekt.

51


kleurige canapés verkrijgbaar in verschillende breedtes en afwerkingen! Ontdek nog meer budgetvriendelijke collecties in dit woonmagazine of in de showroom

Kies uw bijpassend kussen in onze afdeling decoratie! VANAF

€ 14,99

CANAPÉ 2-ZIT 174B X 91D X 81H IN STOF VANAF

649,-

IN LEDER VANAF

949,-

TORREKENS SLAPEN & MAATWERK Vlamstraat 9 (Expresweg Aalst-Ninove) · Denderhoutem TORREKENS EXCLUSIEF Iddergemsesteenweg 71C · Denderhoutem TORREKENS WONEN Adv. De Backerstraat 61 · Denderhoutem

ELKE ZONDAG OPEN

Ma 13u30 - 18u30 · Di, do & vrij 10u - 12u & 13u30 - 18u30 Zat 10u - 18u · Zon 14u - 18u · Woensdag gesloten www.meubelentorrekens.be facebook.com/meubelentorrekens

Profile for Meubelen Torrekens

Woonmagazine 2015-2016  

Woonmagazine 2015-2016  

Advertisement