Page 1

Voor uw beste nachtrust

Voel het comfort, voel de ondersteuning, voel TEMPUR 速

Februari 2013


Welkom bij TEMPUR速 Slaap is essentieel voor uw gezondheid en welzijn, dus waarom gunt u uzelf niet de best mogelijke nachtrust? Over de hele wereld genieten TEMPUR gebruikers elke nacht van de beste nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal. Het materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning. TEMPUR heeft een scala aan producten voor verschillende voorkeuren en behoeften ontwikkeld. Neem een kijkje in deze brochure en ontdek de oplossing die bij u past.


Inhoud Voel het verschil van TEMPUR®................................................4 Stel in 4 stappen uw beste nachtrust samen.. .......................6 TEMPUR® TEMPUR ® TEMPUR® TEMPUR ®

MATRASCOLLECTIES...................................................8 Original Matrascollectie........................................ 10 Cloud Matrascollectie............................................ 16 Sensation Matrascollectie. . .................................. 20

TEMPUR ® oplegmatras.. ...................................................... 24 TEMPUR® BEDOMBOUWEN .................................................... 25 TEMPUR ® Prestige................................................................... 26 TEMPUR ® Classic...................................................................... 28 TEMPUR ® Bedbodems............................................................ 30 TEMPUR® COMPLETE slaapsystemen................................. 38 TEMPUR® Relaxation............................................................... 40 TEMPUR ® Supreme.................................................................. 42 TEMPUR ® KUSSENS................................................................... 44 TEMPUR ® Ergonomische Kussens.......................................... 47 TEMPUR ® Comfortkussens. . .................................................... 50 TEMPUR ® TEMPUR ® TEMPUR ® TEMPUR ®

COMFORTPRODUCTEN............................................ 53 Onderweg.............................................................. 54 Thuis......................................................................... 55 Zorg en Ondersteuning.. ........................................ 55

TEMPUR-FIT TM Dekbed............................................................ 56 TEMPUR® KUSSENSLOPEN EN HOESLAKENS......................... 57 GARANTIE & WASVOORSCHRIFT............................................. 58

3


Voel het verschil van TEMPUR®

Slaap Innovatie In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Wetenschappers werkten aan TEMPUR materiaal voor gebruik in slaapproducten, wat later in TEMPUR productiefaciliteiten geperfectioneerd zou worden. Vandaag de dag is TEMPUR het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ’Certified Technology’-zegel mag gebruiken. TEMPUR bouwt voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust leveren.

4

Superieur comfort en ondersteuning Zodra u heeft geslapen op een TEMPUR matras en kussen, realiseert u zich dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het vermindert het ongemak dat wordt veroorzaakt door drukpunten, door de druk te herverdelen, zodat u direct kunt ontspannen in uw meest comfortabele slaaphouding en daar volledig wordt ondersteund. Het is dit evenwicht van uitstekend comfort en een superieure ondersteuning wat ervoor gezorgd heeft dat TEMPUR een nummer 1-positie heeft verkregen voor de ‘algemene tevredenheid van de klant’ en ‘algehele kwaliteit van de slaap’ in elk van de 12 onderzochte landen*.

* De bevindingen zijn gebaseerd op interviews met meer dan 5.000 recente matrassenkopers in 12 Europese landen (Oostenrijk, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Italië, Noorwegen, Zweden, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk). Het tevredenheidspercentage is hoog in elk land maar niet identiek.


Conventionele matrassen kunnen leiden tot onnatuurlijke slaaphoudingen en druk, wat resulteert in gevoelloosheid en ongemak.

Vertrouwde resultaten en betrouwbare kwaliteit TEMPUR producten worden wereldwijd erkend en gekocht door ziekenhuizen, verpleeghuizen en slaapcentra vanwege het comfort en de superieure ondersteuning die zij bieden. Tevreden klanten vertellen dat TEMPUR producten voor comfort hebben gezorgd bij het lijden aan rug-, gewrichts- en nekklachten of slaapproblemen. TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in eigen beheer geproduceerd, waarbij de producten worden ontwikkeld en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen en allemaal ondersteund zijn door een uitgebreide garantie.

Een TEMPUR matras voor iedereen Met drie matrascollecties en een breed assortiment kussens en accessoires, is er een TEMPUR product voor iedereen. Lees er meer over in deze brochure, of ontdek zelf wat het beste bij u past door TEMPUR te proberen bij een erkende dealer bij u in de buurt.

5


Stel in 4 stappen uw beste nachtrust samen... 1 Matras selectie

2 Kussen keuze

3 Bedbodem opties

4 Ontwerp uw bedombouw

6


TEMPUR® staat niet alleen voor een goed matras, het gaat ook om genieten van de perfecte slaapervaring en het ontwerpen van een oplossing die uw slaapkamerstijl aanvult. Uw ideale TEMPUR bed bestaat uit vier belangrijke elementen.

De matras is de meest invloedrijke factor bij het bepalen of u comfortabel wordt ondersteund in de nacht. Aangezien goed slapen essentieel is voor uw gezondheid en welzijn, is het belangrijk om te investeren in een goede kwaliteitsmatras die het comfort en de ondersteuning biedt die u

nodig heeft. TEMPUR biedt een breed assortiment van matrassen in verschillende comforttypes welke alle superieure TEMPUR ondersteuning geven. Probeer het zelf bij een erkende dealer bij u in de buurt om te ontdekken welk matras het beste bij u past.

Een goed kussen dat op de juiste wijze uw hoofd en nek in een comfortabele positie ondersteunt is van vitaal belang om te genieten van uw beste nachtrust. Bekijk het

assortiment van TEMPUR kussens en ontdek hoe de verschillende vormen en maten bij verschillende slaaphoudingen passen.

Een kwaliteitsbedbodem kan de duurzaamheid en de ventilatie van uw matras stimuleren. Bij het selecteren van een bedbodem dient u goed te overwegen welke functies voor u belangrijk zijn. Verstelbare modellen maken het

eenvoudig te lezen en tv te kijken in bed, vermoeide benen hoger te leggen of meer comfortabel te zitten. Overweeg voor de ultieme ontspanning het toevoegen van een massage-unit aan uw bedbodem.

De bedombouw is de component die uiteindelijk bepaalt hoe uw bed eruit ziet in uw slaapkamer. TEMPUR bedombouwen zijn verkrijgbaar in verschillende

kleuren, poten en stoffen. Deze worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en slijtvaste stoffen.

U kunt ook kiezen voor één van de volledige TEMPUR bedden, die zijn voorzien van een TEMPUR matras, bedbodem en ombouw samen in een stijlvol en functioneel ontwerp. Deze vindt u terug vanaf pagina 39.

7


TEMPUR® Matrascollecties

De perfecte matras voor ieder lichaam Omdat iedereen een andere definitie van comfort heeft, biedt TEMPUR drie verschillende matrassencollecties, elk met een geheel eigen gevoel. Welke collectie u ook kiest, u geniet van de unieke eigenschappen van TEMPUR. Wanneer u gaat liggen op een TEMPUR matras past het zich aan de contouren van uw lichaam aan. Zacht waar u het wenst en stevig waar het nodig is. Een TEMPUR matras zorgt ervoor dat uw lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt het daar voor uw beste nachtrust. Een TEMPUR matras: Herverdeelt het lichaamsgewicht en vermindert de drukpunten die op conventionele matrassen kunnen leiden tot gevoelloosheid en de neiging om te woelen en draaien tijdens de nacht.

• 

• Bevat eigenschappen welke ervoor zorgen dat partners minder

gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

• Is verkrijgbaar in alle standaard maten en is geschikt voor goed ventilerende vlakke of verstelbare bedbodems.

• Is gemakkelijk te onderhouden: hoeft niet gedraaid of gekeerd te worden en hoezen kunnen gemakkelijk verwijderd en gewassen worden*.

• Is hypoallergeen, bevat geen bekende allergenen. • Heeft hoezen welke antimicrobieel zijn behandeld om de groei van micro-organismen tegen te gaan en frisheid te bevorderen.

• Alle hoezen zijn gecertificeerd om te voldoen aan Öko-Tex

® 100 normen, wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen en geen risico voor de gezondheid vormen.

• Hebben een garantie van 15 jaar (pro rata).

*Met uitzondering van de TEMPUR® Original Deluxe.

JAAR GARANTIE

8

MATRASSEN


TEMPUR® Original

Ondersteunend en stevig Het TEMPUR materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld door NASA om de druk te verlagen die astronauten ervaren tijdens het opstijgen. Het zijn deze drukverlagende eigenschappen die de kern vormen van een TEMPUR® Original Matras - een uitstekend comfort en ondersteuning, met een stevig gevoel.

OPBOUW MATRAS*

TEMPUR COMFORTLAAG TEMPUR ONDERSTEUNINGSLAAG DUURZAME ventilerende ONDERLAAG

TEMPUR® Cloud

Ondersteunend en zacht De TEMPUR® Cloud Matrassen bieden een innovatieve balans tussen zachtheid en ondersteuning. Het unieke TEMPUR materiaal wordt gecombineerd met een nieuw ontwikkelde, zachtere comfortlaag voor een gevoel van volledige ontspanning.

OPBOUW MATRAS*

TEMPUR EXTRA SOFT COMFORTLAAG TEMPUR ONDERSTEUNINGSLAAG DUURZAME ventilerende ONDERLAAG

TEMPUR® Sensation

Ondersteuning met een traditioneel gevoel De TEMPUR® Sensation Matrascollectie biedt het vertrouwde gevoel van een traditionele matras in combinatie met het fantastische comfort en de ondersteuning van TEMPUR. Alle matrassen in deze collectie hebben een speciaal gesneden, duurzame basislaag waardoor een dynamischer matras ontstaat.

OPBOUW MATRAS*

TEMPUR COMFORTLAAG TEMPUR ONDERSTEUNINGSLAAG SPECIAAL GESNEDEN ONDERSTEUNINGSLAAG

*Ter illustratie

9


T E M P U R ® ORI GI NAL M AT RA SCOLLECTIE

TEMPUR® Original Matrascollectie TEMPUR comfort en ondersteuning met een stevig gevoel. TEMPUR® Original Supreme, voor een extra luxe uitstraling. De TEMPUR® Original Collectie staat voor de belangrijkste voordelen van TEMPUR, namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. De matrassen in deze collectie komen in een verscheidenheid aan hoogtes met ieder hun eigen functie: • TEMPUR® Original, simpel en stijlvol. • TEMPUR® Original Deluxe, met doorgestikt TEMPUR materiaal in de hoes. • TEMPUR® Original Royal, voor optimale ventilatie. • Orginal Supreme, extra luxe met een zacht oplegmatras.

10


11


T E M P U R ® ORI GI NAL M AT RA SCOLLECTIE

T E M P U R ® O R I G I N A L M AT R A S CO L L E C T I E Hoogte cm

19

21

Deluxe 22

Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

70 x 200

150441

948

151052

1.198

150014

Verkoop € 1.398

80 x 200

150445

1.048

151056

1.248

150002

1.448

80 x 210

150446

1.058

151057

1.258

150015

1.458

90 x 200

150451

1.098

151062

1.298

150000

1.498

90 x 210

150452

1.148

151063

1.358

150006

1.598

90 x 220

150453

1.248

151064

1.448

150007

1.748

100 x 200

150457

1.198

151067

1.428

150005

1.678

100 x 210

150458

1.228

151068

1.448

150016

1.728

140 x 200

150471

1.898

151081

2.398

150010

2.798

160 x 200

150479

2.098

151089

2.498

150011

2.898

160 x 210

150480

2.198

151090

2.598

150019

2.998

180 x 200

150483

2.298

151093

2.698

150001

3.098

180 x 210

150484

2.398

151094

2.798

150021

3.198

m2 prijs voor afwijkende maatvoeringen

Vanaf 70 cm

700

Vanaf 70 cm

860

Vanaf 70 cm

1.000

De Original Matrassen 15 cm en 20 cm zijn ook in soft- of firmuitvoering leverbaar tegen een meerprijs van €98,-. 12


19

21

-

2 cm

TEMPUR comfortlaag

8 cm

8 cm

TEMPUR ondersteuningslaag

11 cm

11 cm

Duurzame onderlaag

TEMPUR® Original 19, 21

• Simpel en stijlvol ontwerp met frisse witte matrashoes. • TEMPUR materiaal voor uitstekend comfort en ondersteuning. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd en mag gewassen worden op 60°C.

22 1.5 cm

Gewatteerde matrashoes met soft TEMPUR materiaal

3 cm

Soft TEMPUR comfortlaag

6.5 cm

TEMPUR ondersteuningslaag

11 cm

Duurzame onderlaag

TEMPUR® Original Deluxe 22

• Ontworpen met meegestikt soft TEMPUR materiaal in de hoes voor extra comfort. • TEMPUR materiaal voor uitstekend comfort en ondersteuning. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd om te luchten maar mag niet gewassen worden. 13


T E M P U R ® ORI GI NAL M AT RA SCOLLECTIE

TEMPUR ® original MATRAS Hoogte cm

Royal 25 Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

Verkoop €

80 x 200

151153

1.448

-

1.898

80 x 210

150738

1.458

-

1.948

90 x 200

151151

1.498

150820

1.998

90 x 210

150749

1.598

150832

2.098

90 x 220

151156

1.748

-

-

100 x 200

151157

1.678

150822

2.098

100 x 210

151158

1.728

-

-

140 x 200

151161

2.798

150824

3.298

160 x 200

151162

2.898

150826

3.398

160 x 210

150724

2.998

-

-

180 x 200

151152

3.098

150821

3.598

180 x 210

150731

3.198

150827

3.698

Afwijkende maten niet mogelijk

14

Supreme 31

Maat cm


25 5 cm

TEMPUR comfortlaag

9 cm

TEMPUR klimaatmateriaal ondersteuningslaag

11 cm

Duurzame onderlaag

TEMPUR® Original Royal 25

• Ontworpen voor een optimaal comfortabel slaapcomfort. • TEMPUR klimaatmateriaal zorgt voor een verhoogde luchtstroom door de matras. • Speciale 3D-hoes voor optimale ventilatie. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd en mag gewassen worden op 40°C.

31 5 cm

Gewatteerd TEMPUR oplegmatras

7 cm

TEMPUR ondersteuningslaag

8+11 cm

Duurzame onderlaag

TEMPUR® Original Supreme 31

• Uitgerust met een dik en zacht oplegmatras voor een extra luxe gevoel. • TEMPUR materiaal voor uitstekend comfort en ondersteuning. • Uitgevoerd met handvatten wat het tillen van de matras makkelijker maakt. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd om te luchten maar mag niet gewassen worden. 15


T E M P U R 速 C LO UD M ATRA SCOLLECTIE

TEMPUR速 Cloud Collectie TEMPUR comfort en ondersteuning met een zachter gevoel De TEMPUR速 Cloud Collectie is voor degenen die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld TEMPUR速 ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR... met een zachter gevoel.

16


17


T E M P U R ® C LO UD M ATRA SCOLLECTIE

TEMPUR ® cloud Matras Hoogte cm

18

19

21

25

Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

Verkoop €

70 x 200

104783

948

105119

1.198

108827

1.398

80 x 200

104786

1.048

105122

1.248

108833

1.448

80 x 210

104708

1.058

105052

1.258

108834

1.458

90 x 200

104788

1.098

105126

1.298

108840

1.498

90 x 210

104713

1.148

105058

1.358

108841

1.598

90 x 220

104789

1.248

105128

1.448

108842

1.748

100 x 200

104792

1.198

105130

1.428

108850

1.678

100 x 210

104793

1.228

105131

1.448

108851

1.728

140 x 200

104798

1.898

105137

2.398

108867

2.798

160 x 200

104801

2.098

105142

2.498

108875

2.898

160 x 210

104746

2.198

105093

2.598

108876

2.998

180 x 200

104802

2.298

105146

2.698

108884

3.098

180 x 210 m2 prijs voor afwijkende maatvoeringen. vanaf 70 cm

104753

2.398

105100

2.798

108885

3.198

700

860

1.000


19

21

25

4 cm

5 cm

7 cm

TEMPUR® extra soft

4 cm

5 cm

7 cm

TEMPUR ondersteuningslaag

comfortlaag

11 cm 11 cm 11 cm

Duurzame onderlaag

TEMPUR® Cloud 19, 21, 25

• 3 Stijvolle ontwerpen. • Comfortlaag van extra soft TEMPUR materiaal voor een nog zachter gevoel. • De zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd en mag gewassen worden op 60°C. 19


T E M P U R 速 SENS ATI O N M ATRA SCOLLECTIE

TEMPUR速 Sensation Collectie TEMPUR comfort en ondersteuning met een traditioneel gevoel Als u alle voordelen wilt van TEMPUR, maar wilt genieten van het gevoel van een traditioneel verend matras, dan is de TEMPUR速 Sensation Collectie perfect voor u. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust. Makkelijk bewegen en comfortabel slapen gaat uitstekend op de Sensation Deluxe matrassen. De matrassen geven mee zoals traditionele matrassen maar zijn dankzij het meegestikte TEMPUR materiaal in de hoes heerlijk comfortabel en ondersteunend.

20


21


T E M P U R ® SENS ATI O N M ATRA SCOLLECTIE

TEMPUR ® Sensation matras Hoogte cm

19

21

25

Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

Verkoop €

70 x 200

102421

948

103781

1.198

101261

1.398

80 x 200

102427

1.048

103787

1.248

101267

1.448

80 x 210

102428

1.058

103788

1.258

101268

1.458

90 x 200

102434

1.098

103794

1.298

101274

1.498

90 x 210

102435

1.148

103795

1.358

101275

1.598

90 x 220

102436

1.248

103796

1.448

101276

1.748

100 x 200

102444

1.198

103804

1.428

101281

1.678

100 x 210

102445

1.228

103805

1.448

101282

1.728

140 x 200

102461

1.898

103821

2.398

101296

2.798

160 x 200

102469

2.098

103829

2.498

101304

2.898

160 x 210

102470

2.198

103830

2.598

101305

2.998

180 x 200

102478

2.298

103838

2.698

101312

3.098

180 x 210

102479

2.398

103839

2.798

101313

3.198

TEMPUR ® Sensation deluxe matras Hoogte cm

22

22

27

Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

Art. nr.

70 x 200

102959

1.398

103308

Verkoop € 1.448

80 x 200

102966

1.448

103316

1.598

80 x 210

102967

1.458

103317

1.648

90 x 200

102973

1.498

103324

1.698

90 x 210

102974

1.598

103327

1.748

90 x 220

102976

1.748

103328

1.798

100 x 200

102983

1.678

103339

1.798

100 x 210

102984

1.728

103346

1.848

140 x 200

103281

2.798

103379

2.948

160 x 200

103289

2.898

103388

3.248

160 x 210

103292

2.998

103389

3.348

180 x 200

103301

3.098

103403

3.498

180 x 210

103302

3.198

103404

3.598

Afwijkende maten niet mogelijk.


19

21

25

2 cm

2 cm

TEMPUR comfortlaag

5 cm

5 cm

5 cm

TEMPUR ondersteuningslaag Speciaal gesneden

14 cm 14 cm 14 cm –

4 cm

duurzame onderlaag. Ondersteunende onderlaag

TEMPUR® Sensation 19, 21, 25

• Speciaal gesneden onderlaag geeft het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras. • TEMPUR materiaal voor uitstekend comfort en ondersteuning. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd en mag gewassen worden op 60°C.

22 22

27

1.5 cm 1.5 cm

TEMPUR® extra soft gewatteerde hoes.

4 cm

5 cm

5.5 cm 5.5 cm 11 cm

TEMPUR® soft touch comfortlaag TEMPUR® HM omdersteuningslaag

11 cm Speciaal gesneden duurzame onderlaag. 4 cm

Ondersteunende onderlaag

TEMPUR® Sensation Deluxe 22, 27

• TEMPUR extra soft gewatteerde hoes voor een heerlijk zacht, luxueus gevoel. • TEMPUR® HM (High Mobility) ondersteuningslaag en speciaal gesneden onderlaag voor gemakkelijk bewegen. • Hoes kan eenvoudig worden verwijderd om te luchten maar mag niet gewassen worden. 23


T E M P U R ® O P L E G M AT R A S

TEMPUR® Oplegmatras Een TEMPUR oplegmatras kan geplaatst worden bovenop elk matras in goede staat, en geeft u een betere nachtrust en extra comfort.

TEMPUR® Tweezijdig Oplegmatras 7 cm Beschikt over een hoes ontworpen met een soepele dubbele jersey-zijde en een ‘warme’ velours zijde, afhankelijk van uw voorkeur. 7 cm TEMPUR materiaal biedt extra comfort en de hoes kan gemakkelijk worden verwijderd voor het wassen op 40°C.

TWEEZIJDIG OPLEGMATRAS 7 cm Maat cm

Art.nr.

Verkoop €

70 x 200

115422

648

80 x 200

115426

698

80 x 210

115427

748

90 x 200

115420

798

90 x 210

115424

848

140 x 200

115434

1.248

160 x 200

115446

1.348

180 x 200

115439

1.448

m2 prijs voor afwijkende maatvoeringen. vanaf 70 cm

24

465


TEMPUR速 BEDOMBOUWEN

TEMPUR速 Bedombouwen Met een collectie van aantrekkelijke bedombouwen biedt TEMPUR niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer. Kies tussen verschillende stijlen en kleuren, zodat uw bed perfect bij uw slaapkamerinterieur past.

25


TEMPUR速 BEDOMBOUWEN

26


TEMPUR® Prestige

Een stijlvol, tijdloos bed met keuze uit 3 verschillende kleuren stof of 2 kleuren lederlook. Bovendien kunt u kiezen uit 4 soorten poten om zo uw ideale bed samen te stellen. • Eenvoudig te monteren. • Stel zelf samen en kies uit meerdere kleuren en poten. • Stof van hoogwaardige kwaliteit en slijtvast. • De Prestige bedombouwen zijn niet los verkrijgbaar maar uitsluitend in combinatie met TEMPUR bedbodems en TEMPUR matrassen.

OPTIES Kleuren stof

Anthracite

Smoke

Taupe

Kleuren lederlook

Anthracite

Taupe

Poten

Chrome

Oak

Walnut

Wengé

PRESTIGE BEDOMBOUW EN HOOFDBORD Bedombouw in cm

Hoofdbord in cm

Verkoop €

160 x 200

b 180 x h 110 x d 14

1.298

160 x 210

b 180 x h 110 x d 14

1.298

180 x 200

b 200 x h 110 x d 14

1.298

180 x 210

b 200 x h 110 x d 14

1.298

27


TEMPUR速 BEDOMBOUWEN

K l ik aa n de ra n d

Klik aan de rand

Kleuren stof

Anthracite

28

Brown

Natural


TEMPUR® Classic

De Classic Bedombouw is een eenvoudige en stijlvolle manier om het uiterlijk van uw bed een oppepper te geven. • • • •

Klik de ombouw eenvoudig aan uw TEMPUR Bedbodem. Kies uit 3 stijlvolle kleuren. Mooie, slijtvaste bekleding. Solide en duurzame constructie.

OPTIES Poten

Beuken

Chroom

Modellen

Anthracite

Natural

Brown

TEMPUR ® CLASSIC BEDCOLLECTIE Maat cm

Verkoop €

Ombouw 80 x 200 cm, hoofdbord (b 85 x h 90 x d 6 cm)

548

Ombouw 90 x 200 cm, hoofdbord (b 95 x h 90 x d 6 cm)

548

Ombouw 90 x 210 cm, hoofdbord (b 95 x h 90 x d 6 cm)

548

Ombouw 160 x 200 cm, hoofdbord (b 165 x h 90 x d 6 cm)

798*

Ombouw 160 x 210 cm, hoofdbord (b 165 x h 90 x d 6 cm)

798*

Ombouw 180 x 200 cm, hoofdbord (b 185 x h 90 x d 6 cm)

798*

Ombouw 180 x 210 cm, hoofdbord (b 185 x h 90 x d 6 cm)

798*

* In het geval van een tweepersoonsmaatvoering is een verbindingsset nodig.

TEMPUR ® Poten- & Verbindingsset Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

Verkoop €

47104

Potenset Beuken

19

132

49536

Potenset Beuken

25

152

47105

Potenset Chroom

19

172

49054

Potenset Chroom

25

193

27240

Verbindingsset voor potenset 19 cm*

17

60

27242

Verbindingsset voor potenset 25/29 cm*

24

60

* Voor tweepersoonsmaatvoering.

29


TEMPUR® BEDBODEMS

TEMPUR® Flex Bedbodems Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die TEMPUR biedt. De TEMPUR® Flex Bedbodem heeft flexibele schotels gemaakt met een open honingraatstructuur voor een betere ventilatie. Alle TEMPUR Bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoeringen. Ze kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken. Met de verstelbare TEMPUR® Flex Bedbodems kunt u uw hoofd, lichaam en benen verhogen met een simpele druk op de knop, waardoor het comfortabeler wordt om te lezen, tv te kijken of vermoeide voeten op te tillen voor een betere ontspanning. De TEMPUR® Flex Bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Hoofdzone De flexibele schotels zijn steviger en leveren extra ondersteuning.

Rugzone Voetzone Stevige, ondersteunende flexibele schotels worden gebruikt in dit gebied.

30

De flexibele schotels hebben een gemiddeld niveau van stevigheid.

Schouderzone Voor dit gevoelige gebied van het lichaam zijn de flexibele schotels zachter.


31


TEMPUR® BEDBODEMS

TEMPUR® Flex 500 - Vlak • Niet verstelbaar. • Andere maatvoeringen mogelijk, vraag ernaar bij uw TEMPUR dealer.

TEMPUR® Flex 2000 - tweemotorig • Elektrisch verstelbaar: aangedreven door twee motoren. • Optionele infrarood afstandsbediening. • Noodstroomvoorziening en resetfunctie. • Optionele synchronisatiekabel en massage-unit. • Andere maatvoeringen mogelijk, vraag ernaar bij uw TEMPUR dealer.

TEMPUR® Flex 4000 - viermotorig • Elektrisch verstelbaar: aangedreven door vier motoren. • Hoofd-, rug-, heup- en voetzone kunnen apart versteld worden. • Draadloze radiografische afstandsbediening met geheugenfunctie. • Optionele synchronisatiekabel en massage-unit. • Andere maatvoeringen mogelijk, vraag ernaar bij uw TEMPUR dealer.

32


T E M P U R F L E X 500™ - V L A K Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

70 x 200

49162

498

80 x 200

49168

498

80 x 210

49169

498

90 x 200

49089

498

90 x 210

49090

548

90 x 220

49172

598

100 x 200

49174

548

100 x 210

49175

598

140 x 200

49716

948

T E M P U R F L E X 2000™ - t w eem oto r i g Maat cm

Art. nr.

70 x 200

49214

Verkoop € 1.298

80 x 200

49219

1.298

80 x 210

49220

1.348

90 x 200

49079

1.298

90 x 210

49091

1.398

90 x 220

49223

1.548

100 x 200

49225

1.398

100 x 210

49226

1.498

140 x 200

49158

2.498

T E M P U R F L E X 4000™ - v i erm oto r i g * Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

80 x 200

49240

2.298

80 x 210

49241

2.498

90 x 200

49092

2.298

90 x 210

49093

2.498

90 x 220

49244

2.598

100 x 200

49246

2.498

100 x 210

49247

2.598

33


TEMPUR® BEDBODEMS

TEMPUR® Flex Cloud 500 - Vlak Deze niet-verstelbare bedbodem heeft dezelfde eigenschappen als de Flex 500 maar is uitgevoerd in stijlvol zilver en grijs. De schotels zijn bovendien per stuk, door te draaien, in te stellen op stevigheid (zacht – stevig).

TEMPUR® Flex Cloud 2000 - tweemotorig De bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de nek- en voetzone. De flexibele schotels bieden comfortabele ondersteuning en ventilatie voor elk TEMPUR matras. De bodem is standaard uitgerust met een kabelafstandsbediening. Infrarood afstandsbediening, synchronisatiekabel (voor gelijktijdige tweepersoonsbediening) en massage-unit zijn optioneel.

TEMPUR® Flex Cloud 3000 - tweemotorig Deze verstelbare bedbodem heeft uiterst stille motoren. De innovatieve aandrijftechniek is bovendien onzichtbaar want het mechanisme is ingebouwd in de bedbodem.

TEMPUR® Flex Cloud 4000 - viermotorig Deze bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor u nek-, rug-, heup- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bodem wordt geleverd met een draadloze radiografische afstandsbediening. Optioneel zijn een synchronisatiekabel en massage-unit.

HARD SOFT

34


T E M P U R F L E X c lo u d 500™ - V L A K Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

70 x 200

57761

498

80 x 200

57767

498

80 x 210

57768

498

90 x 200

57771

498

90 x 210

57772

548

90 x 220

57773

598

100 x 200

57775

548

100 x 210

57776

598

140 x 200

57790

948

T E M P U R F L E X c lo u d 2000™ - t w eem oto r i g Maat cm

Art. nr.

70 x 200

57818

Verkoop € 1.298

80 x 200

57823

1.298

80 x 210

57824

1.348

90 x 200

57827

1.298

90 x 210

57828

1.398

90 x 220

57829

1.548

100 x 200

57831

1.398

100 x 210

57832

1.498

140 x 200

57843

2.498

T E M P U R F L E X c lo u d 3000™ - t w eem oto r i g Maat cm

Art. nr.

80 x 200

57410

Verkoop € 1.498

80 x 210

57428

1.548

90 x 200

57411

1.498

90 x 210

57431

1.598

90 x 220

57432

1.748

100 x 200

57412

1.598

100 x 210

57434

1.698

140 x 200

57414

2.698

T E M P U R F L E X c lo u d 4000™ - v i erm oto r i g * Maat cm

Art. nr.

Verkoop €

80 x 200

57847

2.298

80 x 210

57848

2.498

90 x 200

57851

2.298

90 x 210

57852

2.498

90 x 220

57853

2.598

100 x 200

57855

2.498

100 x 210

57856

2.598

* De bedbodem TEMPUR FLEX Cloud 4000™ is inclusief radiografische afstandsbediening en uitsluitend leverbaar in de vermelde afmetingen. Garantie op motoren van de elektrisch verstelbare bedbodems is 2 jaar. 35


TEMPUR® BEDBODEM ACCESSOIRES

DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING Een draadloze afstandsbediening is een optie voor de TEMPUR® Flex (Cloud) 2000. Een handig radiografisch model is standaard op de TEMPUR® Flex (Cloud) 4000.

VERSTEVIGINGSSET De stevigheid van de verschillende zones (schouderzones, lumbale zone etc.) kan worden verhoogd door het toevoegen van de verstevigingsstukjes tussen de schotels van de bedbodem (niet geschikt voor de TEMPUR® Flex Cloud Bedbodems).

MATRASHOUDERS Om te voorkomen dat de matras wegglijdt bij het gebruik van een elektrisch verstelbare bedbodem, raden wij aan 5 matrashouders te gebruiken: 1 bij het voeteneinde en 2 aan beide zijkanten van de bedbodem.

POTEN Er is keuze uit verschillende soorten poten in diverse hoogtes voor de TEMPUR® Flex (Cloud) Bedbodems.

MASSAGE-UNIT Optioneel kunt u kiezen voor een massage-unit. De zachte trilling helpt om gespannen schouderen rugspieren te ontspannen en geeft u een relaxed gevoel. 36


T E M P U R B E D B O D E M ACC E SS O I R E S Art.nr.

Omschrijving

Maat

Verkoop €

27243

Verstevigingspoot voor potenset 19 cm

19 cm

50

27244

Verstevigingspoot voor potenset 24, 25 en 29 cm

24 cm

50

24560

Potenset standaard zwart 19 cm

19 cm

50

22423

Potenset standaard zwart 24 cm

24 cm

50

22613

Potenset standaard zwart 29 cm

29 cm

60

46955

Potenset design brown 19 cm

19 cm

60

47001

Potenset design brown 25 cm

25 cm

60

47104

Potenset beuken 19 cm

19 cm

132

49536

Potenset beuken 25 cm

25 cm

152

47105

Potenset chroom 19 cm

19 cm

172

49054

Potenset chroom 25 cm

25 cm

193

25457

Potenset design silver 25 cm

25 cm

60

27240

Verbindingsset voor potenset 19 cm

19 cm

60

27241

Verbindingsset voor potenset 24 cm

24 cm

60

27242

Verbindingsset voor potenset 25 en 29 cm

25 cm

60

40734

Matrashouderset chroom voor vlakke bodem 2 pers.

6 stuks

100

44516

Matrashouderset chroom voor verstelbare bodem 2 pers.

6 stuks

100

57607

Matrashouderset chroom voor verstelbare bodem F3000 2 pers.

6 stuks

100

40737

Matrashouderset chroom voor vlakke bodem 1 pers.

5 stuks

100

44515

Matrashouderset chroom voor verstelbare bodem 1 pers.

5 stuks

100

57606

Matrashouderset chroom voor verstelbare bodem F3000 1 pers.

5 stuks

100

49142

Verstevigingsset (10 stuks)

11

50871

Infrarood afstandsbediening tbv FLEX 2000™

194

50868

Massageset (incl. infrarood afstandsbediening) FLEX 2000™

407

25568

Massageset FLEX 4000™

407

45502

Synchronisatiekabel t.b.v. FLEX 2000™

50

29606

Synchronisatiekabel t.b.v. FLEX 4000™

100

37


TEMPUR速 COMPLETE SL AAPSYSTEMEN

38


TEMPURŽ Complete Slaapsystemen Designbedden voor totaal comfort Elk van de bedden op de volgende pagina’s combineert de voordelen van een TEMPUR matras, bedbodem en ombouw in een compleet slaapsysteem. U zult genieten van de ontspannende slaap die alleen TEMPUR kan leveren, maar ook van de mooie bedontwerpen welke een aanvulling zijn voor iedere slaapkamer. Pas het model van uw keuze aan in de kleur en soort poten die het beste bij uw inrichting passen.

39


TEMPUR® COMPLETE SL AAPSYSTEMEN

TEMPUR Original

C omfort t y pes

®

Ondersteunend en stevig

II TEMPUR Cloud ®

Ondersteunend en zacht

M O D E LL E N

I

Basic

Continental

TEMPUR® Relaxation Met de TEMPUR® Relaxation kunt u in 3 stappen uw ideale bed samenstellen door het comforttype, het model en de opties te selecteren. 1. Kies uw comforttype: TEMPUR® Original (stevig) of TEMPUR Cloud (zacht)*. • TEMPUR® Relaxation Cloud zorgt voor nog zachter comfort dankzij het TEMPUR® ES (Extra Soft) materiaal dat is gebruikt in de oplegmatras. 2. Selecteer het gewenste model: Basic of Continental. • De Relaxation Basic heeft een TEMPUR matras geïntegreerd in de bedombouw. • Het Continental model heeft een diepere basis wat zorgt voor een verhoogde instap. 3. Kies uit de verschillende opties uw poten en kleur.

40


OPTIES

Poten

Kleur

Champagne poten

Grey

Chromen poten

Black

Gezeept eikenhout

Beige

opbouw M A T R A S Basic

Continental

5 cm

5 cm

TEMPUR comfort oplegmatras

7 cm

7 cm

TEMPUR ondersteuningslaag

8 cm

8 cm

duurzame onderlaag

TEMPUR ® Relaxation Basic

Continental

Maat cm

Verkoop €

Verkoop €

160 x 200

2.998

3.998

160 x 210

3.198

4.198

180 x 200

2.998

3.998

180 x 210

3.198

4.198

Prijs is exclusief hoofdbord. meerprijs hoofdbord is € 500. U koopt een Relaxation met de standaard champagne poten. meerprijs chromen of eikenhouten poten € 25 per set van 4. Poten voor Basic zijn 19 cm hoog en Continental 12 cm hoog.

41


TEMPUR速 COMPLETE SL AAPSYSTEMEN

TEMPUR速 Supreme Het TEMPUR速 Supreme Bed combineert slaapcomfort met functionaliteit en moderne styling. Dit aantrekkelijke slaapsysteem is bekleed met een chenille stof van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. U kunt kiezen tussen een verstelbare of niet-verstelbare uitvoering en uitbreiden met mooie, bijpassende TEMPUR速 Comfort & Design kussens. De opleg- en matrashoezen zijn slijtvast, afneembaar en eenvoudig schoon te maken, hetzij door borstelen of wassen.

OPTIES Poten

Chromen onderstel

Massief eiken onderstel

Kleuren

Avantgarde

Chocolate

Ice Grey

Accessoires

42

Chromen matrashouders

Comfort & Design kussens


OPBOUW MATRA S TEMPUR oplegmatras 5 cm

5 cm

TEMPUR RVE ondersteuningslaag Duurzame ondersteuningslaag

9 cm 11 cm

SUPREME BEDCOLLECTIE: Ice Grey. Avantgarde & Chocolate Omschrijving Maat cm 160 cm. prijs in € 180 cm. prijs in € 200 cm. prijs in € Flex 500

Flex 2000

Flex 4000

200

5.598

5798

5.998

210

5.748

6048

6.248

200

7.098

7298

7.498

210

7.398

7748

7.948

200

9.398

9.598

9.798

210

9.998

10.298

10.498

SUPREME BEDCOLLECTIE: Hoofdborden Maat (dikte x breedte x hoogte)

Prijs in € ≥ 160 cm

Hoofdbord Basic Hoofdbord Deluxe Hoofdbord Royal

5 cm x breedte x 85 cm

398

11 cm x breedte + 28 cm x 75 cm

998

11/6 cm x breedte x 115 cm*

1.298

*Breedte bed 180 cm: hoofdbord 255 cm, breedte bed 160 cm: hoofdbord 235 cm

SUPREME BEDCOLLECTIE: Accessoires Art. nr.

Omschrijving

Verkoop €

50871

Infrarood afstandsbediening t.b.v. Flex 2000™

194

50868

Massageset (incl. infrarood afstandsbediening) Flex 2000™

407

25568

Massage-unit Flex 4000™

407

49142

Verstevigingsset (10 stuks)

11

45502

Synchronisatiekabel t.b.v. Flex 2000™

50

29606

Synchronisatiekabel t.b.v. Flex 4000™

100

SUPREME BEDCOLLECTIE: Hoofdkussens Art. nr.

Maat cm

Verkoop €

180708

Comfort Pillow Ice Grey/ Avantgarde

Omschrijving

50 x 60

129

180716

Comfort Pillow Chocolate

50 x 60

129

122927

Design kussen Ice Grey

139

122928

Design kussen Chocolate

139

122929

Design kussen Avantgarde

139

Algemene leveringscondities: • De Supreme slaapsystemen zijn uitsluitend als complete sets te bestellen. • Alle prijzen zijn inclusief eiken of chromen pootelementen en chromen matrasbeugels. • Toppers kunnen naar keuze worden besteld uit één of twee delen, ongeacht de uitvoering. • Bij een maatvoering van 200 x 210 cm is de topper uitsluitend leverbaar in twee delen.

43


TEMPUR® KUSSENS

TEMPUR® Kussens Ondersteun uw hoofd en nek net als uw lichaam Door het juiste kussen te kiezen kunt u uw slaaphouding en de kwaliteit van uw nachtrust verbeteren. Het temperatuurgevoelige materiaal dat in alle TEMPUR kussens wordt gebruikt, wordt zacht in reactie op uw lichaamswarmte. Het vormt zich naar de natuurlijke kromming van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun. Hierdoor kunt u ontspannen en genieten van een meer rustgevende slaap. TEMPUR kussens: • Zijn hypoallergeen en bevatten geen algemeen bekende allergenen. • Bevatten hoezen welke eenvoudig verwijderd kunnen worden om te wassen. • Zijn antimicrobieel behandeld om de groei van microorganismen te remmen en frisheid te waarborgen. • Bevat hoezen welke gecertificeerd zijn om aan de Öko-Tex® 100 normen te voldoen, wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen en geen risico voor de gezondheid vormen. TEMPUR biedt een breed assortiment aan kussens in allerlei vormen en maten zodat u uw ideale kussens kunt vinden. Probeer ze bij uw dichtstbijzijnde TEMPUR adviseur en laat uw lichaam kiezen!

JAAR GARANTIE KUSSEN

44


45


TEMPUR® KUSSENS

Hoe kiest u uw perfecte TEMPUR hoofdkussen? TEMPUR biedt u 2 verschillende collecties om uit te kiezen.

Ergonomische Kussens Voorgevormde kussens om u te ondersteunen in uw favoriete slaaphouding.

Kies één van deze kussens indien u een favoriete slaaphouding heeft. De kussens bieden ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders en zijn veelal verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Kies een hoger kussen indien u brede schouders heeft en een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

ComfortKussens Kussens met een klassieke vorm voor optimaal comfort.

Kies één van deze kussens indien u een kussens wenst met een klassieke vorm wat u comfortabel kan ondersteunen terwijl u rust of slaapt.

46


T E M P U R ® E R G O N O M I sche K U S S E N S

Tempur® Classic Kussen Het Classic kussen heeft de vorm van een conventioneel kussen maar is een ondersteunend kussen. De afgeronde hoeken maken het kussen ideaal voor zijslapers.

Perfect voor zijslapers

Tempur ® Classic Kussen Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

Verkoop €

180423

Classic Standard

55 x 38 x 10,5 cm

129

180456

Classic Queen

73 x 40 x 10,5 cm

139

Perfect voor zijslapers

TEMPUR® Original Kussen Dit kussen volgt de natuurlijke lijn en ondersteunt uw hoofd, nek en schouders, zodat deze één lijn vormen met uw ruggengraat.

TEMPUR ® Original Kussen Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

120799

Original Junior

40 x 26 x 7/4

Verkoop €

120497

Original Small

50 x 31 x 8/5

99

122868

Original Medium

50 x 31 x 10/7

109

122870

Original Large

50 x 31 x 11,5/8,5

119

122872

Original X-Large

50 x 31 x 13/10

129

120470

Original Queen Small

61 x 31 x 8/5

129

122876

Original Queen Medium

61 x 31 x 10/7

129

122878

Original Queen Large

61 x 31 x 11,5/8,5

139

122880

Original Queen X-Large

61 x 31 x 13/10

149

69

47


T E M P U R ® E R G O N O M I sche K U S S E N S

TEMPUR® Millennium Kussen Dit kussen kenmerkt zich door een naar voren hellende rand welke de nek opvangt. Het kussen zorgt voor ondersteuning van de nek en uitstekend comfort als u op uw rug slaapt.

Perfect voor rugslapers

Millenium

M

TEMPUR ® Millennium Kussen Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

120599

Millennium Small

54 x 32 x 9,5/5

119

122883

Millennium Medium

54 x 32 x 11/6

129

122885

Millennium Large

54 x 32 x 12,5/7

139

122887

Millennium X-Large

54 x 32 x 14/8

149

122889

Millennium Queen Medium

64 x 32 x 11/6

139

122891

Millennium Queen Large

64 x 32 x 12,5/7

149

122893

Millennium Queen X-Large

64 x 32 x 14/8

159

Tempur® Symphony Kussen Dit ontwerp biedt twee kussens ineen. De ene zijde maakt het mogelijk uw schouder tegen het kussen te zetten, waardoor slapen op de zij comfortabel is. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten, wat zorgt voor ondersteuning van uw hoofd en nek wanneer u op uw rug slaapt.

Verkoop €

Perfect voor zij- en rugslapers

Symphony back

TEMPUR ® Symphony Kussen

48

Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

180021

Symphony Small

63 x 43 x 11

Verkoop € 129

180022

Symphony Medium

63 x 43 x 12,5

139

180023

Symphony Large

63 x 43 x 14

149

Symphon


Tempur® Sonata Kussen De gebogen vorm van dit kussen zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt, wanneer u slaapt in de foetushouding met uw kin dicht bij uw borst. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van uw hoofd wanneer u van de ene zij op de andere rolt gedurende de nacht.

Perfect voor zijslapers

Tempur ® Sonata Kussen Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

180149

Sonata Small

61 x 40 x 9,5

139

180150

Sonata Medium

61 x 40 x 11

149

180152

Sonata Large

61 x 40 x 13

159

Tempur® Ombracio Kussen Het speciale ontwerp van dit kussen, met inkepingen aan de zijkant, heft het bovenlichaam een stukje op waardoor ademhalen makkelijker wordt. De vorm, het materiaal en de hoes zijn ontworpen voor betere ventilatie en comfort.

Verkoop €

Perfect voor buikslapers

Tempur ® Ombracio Kussen Art. nr. 180760

Omschrijving Ombracio

Maat cm 56 x 48

Verkoop € 169

49


T E M P U R ® C O M F O R T K ussens

Tempur® Comfort Pillow Dit kussen zorgt voor uitstekend comfort, ongeacht in welke houding u slaapt. Het kussen is gevuld met duizenden TEMPUR minikussentjes, en helpt u te relaxen en biedt ondersteuning.

Geschikt voor de meeste slaaphoudingen

Tempur ® Comfort Pillow Art. nr.

Maat cm

Verkoop €

180656

60 x 50

139

Tempur ® Comfort Pillow Plus Art. nr.

Maat cm

Verkoop €

180689

40 x 26

70

Tempur® Comfort Pillow Cloud De Comfort Pillow Cloud is gemaakt van extra soft TEMPUR materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het kussen is opschudbaar en de hoes heeft hetzelfde design als de Cloud matras.

Geschikt voor de meeste slaaphoudingen

Tempur ® Comfort Pillow Cloud

50

Art. nr.

Maat cm

Verkoop €

180770

60 x 50

169


51


52


TEMPUR® Comfortproducten Reis, werk en rust comfortabel en geniet dag en nacht van TEMPUR ondersteuning. TEMPUR® Accessoires zijn ontwikkeld voor verschillende behoeften en activiteiten zodat u kunt genieten van een comfortabele levensstijl. De meeste accessoires zijn uitgevoerd met afneembare hoezen die gemakkelijk zijn te verwijderen en te wassen. Het TEMPUR materiaal is hypoallergeen, zonder algemeen bekende allergenen, en de hoezen zijn antimicrobieel behandeld om de groei van micro-organismen te remmen en een fris gevoel te waarborgen.

ONDERWEG Art. nr.

Omschrijving

120953

Transit Reiskussen

Maat cm

Verkoop €

30 x 28 x 8

123099

Reiskussen

31 x 25 x 10/7

75 69

118814

Reisset incl. trolleybag

70 x 200 x 3,5 25 x 31 x 10

434

180203

Fietszadeldekje

S

40

180223

Fietszadeldekje

M

40

180243

Fietszadeldekje

L

50

180304

Car comforter

51/30,5 x 105 x 2

205

180015

Slaapmasker

41 x 9 x 2,5

29

Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

Verkoop €

125990

Universal Kussen

35 x 20 x 10

60

125997

Universal Kussen

50 x 20 x 10

85

40 x 42 x 5

115

40 x 40 x 9/1

125

thuis

134997

Zitkussen + NS

124599

Wigvormig Zitkussen

Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

125721

Multi-kussen

68 x 30 x 8/1

98

124621

Bedrugsteun

40 x 70 x 1/5/1

88

ZORG EN ONDERSTEUNING Verkoop €

137199

Lendenkussen

36 x 36 x 7

95

137299

Transit lendenkussen

30 x 25 x 6

75

180523

Beenkussen

20 x 26 x 20

95

53


TEMPURÂŽ COMFORTPRODUCTEN

TEMPUR onderweg TRANSIT REISKUSSEN Ondersteunt de nek en het hoofd zachtjes zodat u comfortabeler slaapt tijdens het reizen.

REISKUSSEN Neem uw favoriete kussen overal mee naar toe als u op reis gaat – het heeft dezelfde vorm en functie als het Original Hoofdkussen maar is half zo breed. De praktische tas waarin u het kussen kunt vervoeren, vermindert het volume van het kussen met 70%.

REISSET De reisset bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen die niet van huis wil zonder TEMPUR matras en kussen. Deze set bestaat uit een oplegmatras en een reiskussen, samen verpakt in een handige tas die kan dienen als draagtas of als trolley. Maat oplegmatras: 70 x 200 x 3,5 cm Afmeting tas: 25 x 80 x 28.5 cm Reiskussen: 25 x 31 x 10/7 cm Gewicht reisset: 5,8 kg (incl. tas)

FIETSZADELDEKJE Perfect voor uw fiets of hometrainer! Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt maximale ondersteuning en comfort. Het wordt stevig op zijn plaats gehouden door een koordje.

CAR COMFORTER Dit kussen biedt optimaal comfort in de auto en ondersteunt uw rug waar dat nodig is. De aanpasbare lumbale ondersteuning kan op en neer worden geklapt om zich aan te passen aan de vorm van uw rug. Deze kan tevens verwijderd worden indien u enkel de TEMPUR comfortlaag wenst te gebruiken.

SLAAPMASKER Een slaapmasker gemaakt van het drukverlagende TEMPUR materiaal laat uw ogen optimaal rusten, zodat u nog beter kunt ontspannen tijdens uw slaap.

54


TEMPURÂŽ COMFORTPRODUCTEN

TEMPUR thuis universal kussen Een halfrond kussen voor flexibel gebruik wanneer u behoefte heeft aan drukverlaging of ondersteuning. Ideaal voor gebruik onder de knieĂŤn, armen, enkels, lendenen en nek.

ZITKUSSEN Op het zitkussen wordt uw evenwicht evenredig verdeeld over het volledige zitoppervlak, zodat u langere tijd comfortabel kunt blijven zitten. Geschikt voor gebruik op elke stoel.

WIGVORMIG KUSSEN Het wigvormig zitkussen ontspant de rug op een natuurlijke manier. Dankzij de vorm drukt dit kussen het bekken naar voren, waardoor uw rug automatisch een rechte houding aanneemt. Ideaal voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers.

TEMPUR zorg en ondersteuning MULTI-KUSSEN Dit kussen werd ontworpen voor ondersteuning van de verschillende zones van het lichaam, ter vermindering van druk, ongemak en pijn. Ideaal voor gebruik tijdens de zwangerschap.

BEDRUGSTEUN Bij gebruik op een gewoon matras geeft de bedrugsteun ondersteuning en verlichting aan de lendenzone. Ideaal voor gebruik tijdens de zwangerschap.

LENDENKUSSEN Dit kussen past zich perfect aan de vorm van de ruggengraat aan als gevolg van de in de hoogte verstelbare anatomische vorm en de drukverlagende eigenschappen. Ideaal om te combineren met het TEMPUR zitkussen of wigvormig zitkussen.

TRANSIT LENDENKUSSEN Een handig lendenkussen voor gebruik op reis of thuis. Eenvoudig in de gewenste positie te plaatsen tussen de stoel en uw rug.

BEENKUSSEN Dit kussen heeft een tweeledig doel; het kan tussen de benen geplaatst worden voor drukverlaging of onder de enkels voor extra steun en comfort. 55


TEMPUR-FIT™ DEKBEDDEN

TEMPUR-FITTM Dekbed Door middel van nieuwe technologie zorgen de TEMPUR dekbedden ervoor dat uw lichaam op een optimale temperatuur blijft. Het vermindert hitte en transpireren en geeft u een meer ontspannen en comfortabele slaap. Verkrijgbaar in standard en light uitvoering. Het TEMPUR -FIT dekbed is gemaakt van 100% katoen, de vulling is 90% nummer 1 kwaliteit eendendons. Vulgewicht is 660 gram bij het eenpersoons standaard dekbed en 1320 gram bij het standaard tweepersoonsdekbed. Vulgewicht light dekbed: 300 gram voor eenpersoonsdekbed en 530 gram voor tweepersoonsdekbed.

TEMPUR-FIT DEKBED Art. nr.

56

Omschrijving

Maat cm

Verkoop €

2051645

Standard

140 x 220

249

2051635

Standard

240 x 220

449

2051636

Standard

260 x 240

449

2051727

Light

140 x 220

219

2051699

Light

240 x 220

398


TEMPUR® KUSSENSLOPEN EN HOESL AKENS

TEMPUR® Kussenslopen en Hoeslakens Speciaal voor onze hoofdkussens en matrassen heeft TEMPUR slopen ontwikkeld die door de unieke lengte- en breedtestretch de contouren van het lichaam optimaal volgen. De drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal blijven hierdoor gewaarborgd. De slopen zijn gemaakt van een zeer luxe kwaliteit Dupon lycra (3%) in combinatie met katoen (97%) en zijn wasbaar op 60 graden.

KU SS E N S LO P E N en H O E S L A K E N S Art. nr.

Omschrijving

Maat cm

Verkoop €

10401001

Hoeslaken Stretch Jersey Wit

70/80 x 200/220

59

10401002

Hoeslaken Stretch Jersey Crème

70/80 x 200/220

59

10402001

Hoeslaken Stretch Jersey Wit

90/100 x 200/220

69

10402002

Hoeslaken Stretch Jersey Crème

90/100 x 200/220

69

10405001

Hoeslaken Stretch Jersey Wit

140/160 x 200/220

99

10405002

Hoeslaken Stretch Jersey Crème

140/160 x 200/220

99

10407001

Hoeslaken Stretch Jersey Wit

180/200 x 200/220

99

10407002

Hoeslaken Stretch Jersey Crème

180/200 x 200/220

99

10400101

Hoofdkussensloop Stretch Jersey Wit

Standard*

39

10400102

Hoofdkussensloop Stretch Jersey Crème

Standard*

39

10400201

Hoofdkussensloop Stretch Jersey Wit

Queen**

39

10400202

Hoofdkussensloop Stretch Jersey Crème

Queen**

39

10400301

Hoofdkussensloop Sonata Wit

39

10400302

Hoofdkussensloop Sonata Crème

39

10400401

Hoofdkussensloop Ombracio Wit

39

10400402

Hoofdkussensloop Ombracio Crème

39

* Voor alle hoofdkussens tot 55 cm breed ** Voor alle hoofdkussens tot 65 cm breed Kussenslopen per twee verpakt

57


TEMPUR® GARANTIE EN WASINSTRUCTIES Product

Garantie 2 jaar

3 jaar

TEMPUR® Original Matrascollectie TEMPUR® Original 19, 21 TEMPUR® Original Deluxe 22 TEMPUR® Original Royal 25 TEMPUR® Cloud Matrascollectie TEMPUR® Cloud 19, 21, 25 TEMPUR® Original Supreme 31 cm TEMPUR® Sensation Matrascollectie TEMPUR® Sensation 19, 21, 25 TEMPUR® Sensation Deluxe 22, 27 TEMPUR® (Cloud) Flex bedbodems TEMPUR® (Cloud) Flex 500 (vlak) TEMPUR® (Cloud) Flex 2000 TEMPUR® (Cloud) Flex 3000 TEMPUR® (Cloud) Flex 4000 Motoren van de bedbodem Afstandsbediening Massage-unit TEMPUR Bedombouwen/Bedbodems TEMPUR® Prestige & TEMPUR® Classic Hoofdbord TEMPUR® Prestige & TEMPUR® Classic Bedombouwen

X X X X X

TEMPUR® Relaxation 5 cm Oplegmatras 7 cm Oplegmatras Matras Bedombouw + hoofdbord TEMPUR Supreme 5 cm Oplegmatras Matras Poten en bedombouw

X

®

X

TEMPUR Oplegmatras 7 cm Tweezijdig Oplegmatras TEMPUR Kussens Original Kussen Millennium Kussen Classic Kussen Ombracio Kussen Comfort Pillow (Plus) Comfort Pillow Cloud Velours kussenhoes

X

TEMPUR® Accessoires* Car Comforter Slaapmasker Fietszadeldekje

X X

Matrashoezen

X

TEMPUR® Fit dekbed

* Pro rata. 0-5 jaar: Volledige garantie. 6-15 jaar: De garantie wordt jaarlijks gereduceerd met 10%.

58

X X X X X X

X

X


Op alle TEMPUR producten zit een algemene garantie van 2 jaar mits het product is aangekocht bij een erkende TEMPUR dealer. Als u de garantie binnen 2 maanden online registreert op www.tempur.com kunt u de garantie uitbreiden*. * zie onderstaande tabel.

Garantie 5 jaar

10 jaar

Wasinstructie 15 jaar*

Hoes

X X X

600 C Mag niet gewassen worden 600 C

X X

600 C Mag niet gewassen worden

X

600 C Mag niet gewassen worden

X X

400 C 400 C

X

600 C 400 C

X

400 C

X X X X

X

X

400 / 600 C 600 C 600 C 600 C 600 C 600 C 400 C

Mag niet gewassen worden Mag niet gewassen worden Mag niet gewassen worden

300 / 400 C

AUTHORISED

PLATINUM D E A L E R 2013

AUTHORISED

GOLD D E A L E R 2013

AUTHORISED

silver D E A L E R 2013

AUTHORISED

pillow D E A L E R 2013

59


ONMIDDELLIJKE ONTSPANNING

ONGESTOORDE NACHTRUST

SUPERIEUR COMFORT

GARANTIE

JAAR

M ATR AS S E N

TEMPUR Benelux BV Postbus 493 6710 BL EDE Tel. +31 (0)318 699 200 Fax. +31 (0)318 699 205

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN DAN-FOAM APS EN TEMPUR-PEDIC INTERNATIONAL. Op alle leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van TEMPUR Benelux BV van toepassing. Prijzen zijn geldig vanaf 1 februari 2013 en inclusief BTW. PRIJSWIJZIGINGEN, DRUK- EN ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN.

UNIEKE LICHAAMSONDERSTEUNING

160726

VOOR UW BESTE NACHTRUST

Tempur catalogus  

catalogus tempur bedding

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you