Page 1

Welkom Thuis

Sfeervol wonen en U bent er slechts ĂŠĂŠn stap van verwijderd.


Woninginrichting Hameeteman‌ heeft een prachtige showroom gerealiseerd van 2.350 m2 in het centrum van Ouddorp aan Zee. Gewoon op Goeree-Overflakkee bij u in de buurt! Wij bieden mooie programma’s voor wonen en slapen. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat nodig is om uw huis te veranderen in uw thuis.


Eigen ideeën, eigen kleuren, zó te combineren dat je je er volkomen in thuis voelt. Ze zeggen weleens: “het is de afspiegeling van de ziel”. Emotie, uitgedrukt in een sfeer die eigen is, waarin je jezelf herkent.


Binnenzonwering Het 'Inspiration Dealer'- programma is een loyaliteitsprogramma waaraan Luxaflex®-dealers deelnemen die zich onderscheiden door een speciale, op Luxaflex® gerichte winkelpresentatie en een groot vakmanschap. In ruil hiervoor hebben de Inspiration Dealers recht op het voeren van de exclusieve Luxaflex® -VT Wonen-collectie en de Luxaflex®-expressions rolgordijnen collectie. Ook is Luxaflex® ruim gesorteerd in vouwgordijnen , horizontale en vertikale jalouzieen , paneelgordijnen , washi shades, duettes, plisses en het laatste nieuwe product is het Luxaflex®-Nano rolgordijn. Dit rolgordijn is uniek in zijn serie vanwege het minder ruimte inneemt dan de andere rolgordijnen en kan zelf op glazen ramen worden gemonteerd.


Buitenzonwering Op het terras en het balkon, in de tuin, de veranda of aan de vensters, je kan schaduw creĂŤren waar je maar wil. De kwaliteit van het zonweringdoek speelt hierbij een belangrijke rol. De kleurkeuze van het zonweringdoek bepaalt bijvoorbeeld de sfeer onder het zonnescherm. Maar ook de filtering van het licht, de mate van bescherming tegen ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte die doorgelaten wordt, wordt bepaald door het zonweringdoek


Rolluiken Geen rolluiken geplaatst bij de bouw van uw woning? En u wilt toch ongewenste blikken en barre weersomstandigheden buiten houden? Geen nood: Harol voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden. Zonder grote kap-en breekwerken, Al deze producten worden door ons eigen personeel gemeten en vakkundig gemonteerd.


Slapen Wij wensen u een goedemorgen! Want slapen is een periode van inactiviteit, waarbij het lichaam tot rust komt. U weet ongetwijfeld hoe belangrijk het juiste matras en de juiste bedbodem zijn voor uw nachtrust. Maar toch is het kopen van een nieuw slaapsysteem voor veel mensen een lastig avontuur. U gaat een aankoop doen waar u ongeveer ĂŠĂŠn derde van uw leven op gaat slapen. Iets kopen waar u eigenlijk geen inzicht in heeft brengt natuurlijk ook risico's met zich mee. Vandaar ook dat wij de tijd nemen om u een goede uitleg te geven over de mogelijkheden die het best bij u passen.


Maar liefst 850 m2 van onze showroom is gereserveerd voor onze slaapafdeling. U vind hier een ruime keuze voor alles wat maar met slapen te maken heeft van tieners, volwassenen tot comfortslapen, voor elk wat wils. Wij geven u dan ook graag een vertrouwelijk advies betreffende matrassen, bedbodems, bed- en badtextiel.


Verlichting Woninginrichting Hameeteman heeft ook een veelvoud aan verlichting, of het nu gaat om klassiek of modern. Door de grote verscheidenheid in smaakstijlen en ons zeer uitgebreide assortiment vindt iedereen hier wel een armatuur voor zijn of haar interieur

.


Wonen De woonkamer is hét middelpunt van uw woning. Het hart van uw huis. U ontvangt hier familie en vrienden en na een lange dag werken kunt u zich hier heerlijk ontspannen. Des te belangrijker is het dat uw eigen persoonlijke smaak en wensen zich laten vertalen in het door ons gegeven interieur advies. Uw sfeer, ruimte en comfort is dan ook een pré. Zodat de woonkamer de plek is waar u zich echt thuis voelt .

Eén van onze sfeerpunten is de harde of zachte vloerbedekking, u vind het allemaal bij woninginrichting Hameeteman. Wij bieden een ruim assortiment aan zachte tapijten, vinyl, en p.v.c. vloeren. U vindt bij ons dan ook de grootste collectie tapijttegels. Het bijzondere hieraan is dat u van deze tapijttegels een karpet kan maken, deze kunt u leggen waar u maar wilt. In onze showroom liggen hier diverse voorbeelden van.


Sfeer Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang. Het bepalen van uw perfecte sfeer in huis kunt u zelf maken door het geweldige concept wat wij u kunnen bieden in gordijnen, vitrage, inbetweens en vouwgordijnen.


Sfeervol wonen is een keuze en u bent er één stap van verwijderd. Ruim 2.350 m2 wonen en slapen wachten dan ook op uw bezoek. En natuurlijk de koffie staat klaar.

Woninginrichting Hameeteman Dorpsweg 1 3253 AG Ouddorp Tel: 0187-681288 Email: info@hameetemanwonen.nl Website: www.hameetemanwonen.nl

folder  

gemaakt door Ko

folder  

gemaakt door Ko

Advertisement