Page 82

HANSKAT

Markkinoiden paras Gore-hanska

Snowtech käsine

Tundra II Leather käsine

Tundra II Leather kinnas

Nahkahanska vaativalle kuskille. Erittäin kestävä ja hyvin istuva hanska, jossa kaikki nahkan parhaat ominaisuudet. Hanskassa vetoketju ja hanskan suussa kuminauhakiristys, joka estää lumen pääsyn hanskan sisään. Etusormessa lasin pyyhkimiseen tarkoitettu pyyhkijä.

Nahkakinnas vaativalle kuskille. Erittäin kestävä ja hyvin istuva kinnas, jossa kaikki nahkan parhaat ominaisuudet. Kintaassa vetoketju ja kintaan suussa kuminauhakiristys, joka estää lumen pääsyn kintaan sisään. Lasin pyyhkimiseen tarkoitettu pyyhkijä.

• Koot: S–3XL (Koodit: 1-6)

• Koot: S–3XL (Koodit: 1-6)

Erittäin lämmin Gore-Tex hanska kaikista haastavimmille talvikeleille. Pehmyt ja pitkä varsi on helppo kiristää yhden käden kiristysmekanismin ansiosta tiiviiksi takki vasten. Kämmen on aitoa nahkaa, jonka ansiosta ajotuntuma on hyvä ilman että lämpöominaisuudet kärsivät. Thinsulate vanu pitää kaden lämpimänä todella kovissa pakkasissa. • Koot: XS - 3XL (Koodit: 0-6)

Tuotenro

Väri

Hinta

Tuotenro

Väri

Hinta

Tuotenro

Väri

Hinta

626-4305-koko

Musta

125,-

626-5300-koko

Musta

115,-

626-4304-koko

Musta

99,-

Kampanjahinta!

DRYOsphere DRYOsphere

DRYOsphere

82

Becken II käsine

Cody II käsine

Cody II kinnas

Todella lämmin, mutta silti erittäin hyvän ajotuntuman omaava hanska. Pitkän ja leveän varren ansiosta hanskan saa pitkälle takin päälle ja sen saa kiristetty päästä tiiviiksi. Hanskan DRYOsphere-kalvon ansiosta tuote pitää veden ulkopuolella ja hengittää tehokkaasti estäen käden hikoilua.

Uskomattoman pehmyt ja lämmin hanska, jonka on tarkoitus suojata sinua talven kylmimmillä pakkasilla! Hanskassa on lisäksi TriPhase-kalvo, joka pitää veden ulkopuolella, mutta hengittää silti erittäin hyvin. Hanskan varren saa kiristettyä todella tiiviiksi ja hanskassa on säädöt ranteen kohdalla.

Uskomattoman pehmyt ja lämmin rukkanen, jonka on tarkoitus suojata sinua talven kylmimmillä pakkasilla! Rukkasessa on lisäksi TriPhase-kalvo, joka pitää veden ulkopuolella, mutta hengittää silti erittäin hyvin. Rukkasen varren saa kiristettyä todella tiiviiksi ja hanskassa on säädöt ranteen kohdalla.

• Koot: S - 3XL (Koodit: 1-6)

• Koot: XS–3XL

• Koot: XS–3XL

Tuotenro

Väri

Hinta

626-4306-koko

Musta

109,-

Tuotenro

Väri

Hinta

Tuotenro

Väri

Hinta

626-4307-koko

Musta

65,-

626-4308-koko

Musta

65,-

Duell Snowmobile 2015 - Apparel - ajovarusteet  

NEW! Apparel section of our forthcoming snowmobile catalogue. Pian ilmestyvän kuvastomme ajovarusteet.