Page 1

Vállalatok társadalmi felelősségvállalása Biztonságos játszóteret, minden faluba! Felelős vállalati magatartás (CSR) manapság alapvető elvárás egy vállalattól. Idehaza is egyre több cég ismeri fel, hogy ez nem csak egy egyszerű piar fogás, hanem igen is egy adott vállalatnak tudatosan ügyelnie kell arra, hogy milyen képet mutat magról a társadalom irányába. Nem mellesleg a CSR programok alkalmasak a csapatépítésre, hisz a közös élmény.

www.teamrekreacio.hu info@teamrekreacio.hu facebook.com/teamrekreacio


Budapesten, már rengeteg nemzetközi szabványoknak megfelelő biztonságos, gyerekbarát játszóteret adtak már át. Budapest agglomerációjában is elég jó a helyzet, de ha az ember elutazik egy picit távolabbi városba, kisebb településre rögtön megtapasztalja, hogy a helyzet korán sem rózsás. Az önkormányzatok, képtelen kigazdálkodni, az állandó kiadásaik mellett, egy új biztonságos játszótér megépítését. Vegye fel velünk a kapcsolatot és megszervezzük CSR programjait.

www.teamrekreacio.hu info@teamrekreacio.hu facebook.com/teamrekreacio

CSR  
CSR  

Felelős vállalati magatartás (CSR) manapság alapvető elvárás egy vállalattól. Idehaza is egyre több cég ismeri fel, hogy ez nem csak egy egy...

Advertisement