__MAIN_TEXT__

Page 1

KONTOR PÅ NOVI?

ET DYNAMISK FULL-SERVICE KONTORMILJØ FOR TECH-VIRKSOMHEDER


DKs BEDSTE TECH-MILJØ BLIV EN DEL AF NOGET STØRRE – BLIV EN DEL AF NOVI NOVI er landets største og mest innovative kontormiljø for højteknologiske og vidensbaserede virksomheder. Mere end 100 små og store virksomheder har dagligt deres gang på NOVI, hvor de nyder godt af et inspirerende fagligt miljø og nære relationer til Aalborg Universitet og det øvrige erhvervsliv. Det skaber vækst og nye muligheder på tværs af NOVIs mange tech-virksomheder.


FLEKSIBLE LOKALER LOKALER TIL 1 ELLER 100 MEDARBEJDERE NOVI tilbyder et dynamisk full-service kontormiljø for teknologibaserede virksomheder i alle størrelser. Vores lokaler indrettes efter dine behov, og vi tilbyder en bred vifte af fællesfaciliteter og servicefunktioner, som sikrer, at du får præcis det du ønsker.


KONTOR I NOVI Har du en mindre, men etableret virksomhed, der søger et kontorfællesskab til et mindre antal medarbejdere og et kontormiljø med fleksible rammer, der kan følge virksomhedens udvikling. Så er NOVI kontorlejemål noget for dig. Du får alle nødvendige services stillet til rådighed, så du kan drive en professionel virksomhed: Kontorlokale El og varme Rengøring Receptionsservice Mødelokaler Fri parkering Tekøkken og kopirum Mulighed for tilkøb af netværksforbindelse, leje af møbler mm.

FRA 2.600 KR. PR. MÅNED - inkl. ovenstående driftsudgifter (656 kr.)


STØRRE LEJEMÅL Skal du bruge lokaler til en større virksomhed med behov for et kontormiljø, som kan rumme mange medarbejdere med alle faciliteter. Så tilbyder NOVI eget kontormiljø i Aalborg – med de bedste forudsætninger for at skabe et innovativt højteknologisk arbejdsmiljø.

Med lejemål på 100-1000 kvm - tæt på Aalborg Universitet og det kommende supersygehus – er der plads til højteknologisk innovation. Kontorlokale El og varme Rengøring Receptionsservice Mødelokaler Fri parkering Eget tekøkken og kopirum Mulighed for tilkøb af netværksforbindelse, leje af møbler mm.

FRA 12.500 KR. PR. MÅNED - inkl. ovenstående driftsudgifter (3.125 kr.)


COWORKING SPACE Har du lyst til at sidde i kontorfællesskab med andre tech-virksomheder? For 1.600 kr. om måneden får du en arbejdsplads for én person med alt, hvad du skal bruge. Du kommer direkte ind i et inspirerende og udviklende miljø med et stærkt netværk. Ønsker du rådgivning om finansiering og forretningsudvikling, står NOVI til rådighed. Kontorlokale El og varme Rengøring Receptionsservice Mødelokaler Fri parkering Tekøkken og kopirum Mulighed for tilkøb af netværksforbindelse, leje af møbler mm.

FRA 1.600 KR. PR. MÅNED


DROP-IN+ Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men af og til brug for at kunne sidde og arbejde i vores fællesområder, samt bruge mødelokaler, så er Drop-in+ måske noget for dig Drop-in-work i fællesområder Mødelokaler 4 gange/måned med mulighed for at bestille forplejning Fri internet Adgang til kantine Receptionsservice Postadresse på NOVI Post og pakkelevering 1.000 KR. Mulighed for kopi og print PR. MÅNED Gratis parkering


BETALINGSSERVICES Internet med redundant forbindelse E-mail konti Filserver og backup Avancerede serverrum Kopimaskiner/printere Leje af inventar Kantine med servering i møderum (online booking) samt gæste- og receptionsmenuer efter ønske Motionsrum Telefonsystem, telefonpasning og viderestilling Regnskabsservice og betalinger Rum for Rådgivning med forskellige rådgivere Assistance af servicemedarbejder Salg af kontorartikler (Niels Jernes Vej 10) Lagerrum Sikring af kontorer


KONTAKT OS I DAG ... OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE FOR AT BLIVE EN DEL AF NOVI FOR INFORMATION OM LEJEMÅL, LEDIGE LOKALER M.M. KONTAKT: ANNE-METTE VESTERGAARD DIREKTE TLF.: 9635 4517 MAIL: ANV@NOVI.DK

NIELS JERNES VEJ 10 DK-9220 AALBORG Ø TLF. 9635 4500 NOVI@NOVI.DK, WWW.NOVI.DK

Profile for NOVI Science Park

Kontorlokale aalborg NOVI science park  

Leje af kontor i Aalborg. NOVI Science Park er en forskerpark hvor teknologiske virksomheder har kontor side om side.

Kontorlokale aalborg NOVI science park  

Leje af kontor i Aalborg. NOVI Science Park er en forskerpark hvor teknologiske virksomheder har kontor side om side.