Page 1

Innovation og nye medier Af Pernille Fals Bahrt og Mette Mandal TVM4 / gruppe 4 I løbet af ugerne 40-44 har vi arbejdet med cross media. Det har været et blik ind i hvad der rører sig på forskellige medie platforme netop nu, men i den grad også et blik ind i fremtidens medieunivers.

Transmedia storytelling Ved hjælp af Henry Jenkins 7 principper for transmedia storytelling, kan man opbygge et transmedielt univers, ud fra en bærende meta-historie. Ved tv-serien Ghost Whisperer, er troen på spøgelser eksempelvis meta-historien, der bærer hele cross media universet. Man kan også anvende Jenkins 7 principper som et redskab til at kvalitetssikre sit cross media koncept.

Mobile platforme og distributionsstrategi Når man arbejder med mobile platforme er det vigtigt, at man hele tiden har for øje, hvad det er, der giver mobilen merværdi. Kodeordet er mobilens DNA, de tre P'er: Personal Portable Pedestrian Derudover skal man man overveje, hvor meget og hvilket indhold, det er man ønsker at gøre tilgængeligt på sit mobile website eller en evt. app. Man kan i denne forbindelse snakke om det hele, det tilpassede og det unikke indhold. Herunder ses et eksempel på en analyse af Ekstra Bladets mobile tjenester, samt et forslag til en app til tv-programmet Bonderøven.

Opsamling på Cross media forløb - gruppe 4  
Opsamling på Cross media forløb - gruppe 4  

Opsamling på Cross media forløb

Advertisement