Page 1

12// 2007 2013

RSM ry:n toimintaa jo vuodesta 1988

raumanmobilistit.blogspot.com 1


Lauantai 14.12.2013. alkaen klo. 18.00 Ravintola Juhlahovi,Tikkalantie 7, 26100 Rauma -Tarjolla herkullinen Kapteenin Joulupöytä makuja maailmalta. -Mukavaa yhdessäoloa ohjelman kera. -Joulupukki vierailee. -Arpajaiset.

Hintaan: 20 € / aikuinen ja lapset 10 € Sitovat ilmoittautumiset 6.12.-13 mennessä: Risto Iisakkala puh. 050 517 1056 risto.iisakkala@luukku.com Simo Laimi puh. 044 052 5223 simo.laimi@luukku.com

TERVETULOA!!! 2


RAUMAN SEUDUN MOBILISTIT RY Osoite: Kelkkatie 2 26510 RAUMA

Kauniin kesäisiä muistoja 2013 Kulunut kesä suosi meitä mobiiliautoilijoita poikkeuksellisen kauniilla sääilmoillaan. Teimme yhdessä ja erikseen piknikreissuja kohteina mm. erinäiset kesäteatterit ja näyttelykohteet. Olemme myös niin sanotusti matalla profiililla viettäneet kerhomme 25-vuotiskesää. Päätimme juhlistaa sitä pienimuotoisesti tekemällä saaristokierroksen Rauma Uusikaupunki - Kustavi - Kumlinge - Maarianhamina. Tutustuimme saariston ja Maarianhaminan nähtävyyksiin. Kumlingessa saunoimme ja nautimme illallista viihtyisällä verannalla ilta-auringon lämmössä. Mariksesta seilasimme uudehkolla komealla Viking Gracella Turun satamaan ja sieltä ajelimme letkassa illaksi kotiin Raumalle. Myös SAHK ry on muistanut meitä Rauman mobilisteja ojentamalla pöytäviirin kesällä Hämeenlinnassa pidetyn ajotapahtuman yhteydessä. Lämmin kiitos sekä omasta että kerhomme puolesta saamastamme huomiosta! Mobilistien brändi? Olen pohtinut kesän mittaan, miten pystyisimme tarjoamaan laadukasta tietoa jäsenillemme tai mikä voisi olla meidän raumalaisten mobilistien brändi ja tunnusmerkki.... Millä erottuisimme eduksemme? Entä miten saisimme kaikki jäsenemme tekemään entistä parempaa ja menestyneenpää mobilistiseuraa? Hallitukseemme tulee valita innostuneita jäseniä ja uskoa heille tehtäviä hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Tätä asiaa ei luonnollisestikaan edellisten hallitusten tule ottaa minkäänlaisena moitteena, vaan niin, että pyrin kannustamaan tehtäviin valittuja toimimaan intensiivisesti ja viemään mobiiliautoajatusta rohkeasti edelleen eteenpäin. Miten – sitä voimme pohtia talven aikana tapaamisissamme. Wanha kalusto Uusi mielenkiinnon kohteemme on hanke kerätä myös vanhoja autoiluun, moottoripyöriin, mopedeihin ja venemoottoreihin liittyviä esineitä sekä näiden ”vintage”-kapistusten osien keräily ja säilytys. Esimerkkinä tästä meille on hankittu vanha polttoaineenjakelusäiliö 30-luvulta. Olisi tärkeää, että näiden historiallisten laitteiden käyttöhistoria seuraisi myös mukana. Olemme rakentamassa tilaa ja hyllystöä edellä mainituille esineistölle. Uskon, että tällaisenkin aineiston kokoaminen on tärkeä historiallinen näyteikkuna jälkipolville. Pyydänkin ja toivon, että kaikki jäsenemme ottaisivat osaa tämän asian toteuttamiseen. >jatkuu 3

raumanmobilistit.blogspot.com Perustettu: 1988

Puheenjohtaja Hannu Valtonen Vastmäentie 4 26510 RAUMA puh. 050 555 8425 hannu.valtonen@dnainternet.net

Sihteeri Risto Iisakkala Sorkantie 25 26100 RAUMA puh:

050 517 1056

risto.iisakkala@luukku.com

Rahastonhoitaja Veikko Marku puh:

044 282 5549

veikko.marku@gmail.com

Sivuventtiili-lehti Veikko Marku Esa ”EQ” Halminen + Aputoimittajat Ilmoitushinnat Takasivu 100 €, Sisäsivu 80 €, 1/2 sivu 50 € , 1/4 sivu 20 €.

KANSIKUVA: MAN-traktori omistaja Esko Nurmi

Ilmoitukset ym. materiaali seuraavaan lehteen voi toimittaa osoitteeseen: Esa Halminen Sorkanmaantie 8 as. 2 26410 KAARO puh. 040 5071231 eqhalminen@gmail.com

tai

Veikko Marku Tervahovintie 6 26510 RAUMA puh. 044 2825549 veikko.marku@gmail.com


Nostalgiaa

Tyttärenpoikani ajoi korttinsa aivan erilaisella kalustolla kuin vaari oman kuorma-autokorttinsa aikanaan vuonna -56. Muun muassa lisääntynyt liikennetiheys tietysti tuo erilaisia haasteita sekä uusille että vanhoille kuljettajille. Mietin myös minkälaisia ovat tämän päivän autot ABS-jarruineen ja erilaisine sähkövempaimineen 30 vuoden kuluttua, kun ne saavuttavat museo-autoiän.

Selaillessani vanhaa valokuva-albumia ja katsellessani 1950-luvulla veljilläni ja itselläni olleita senaikaisia autoja muistuu mieleeni monen moisia ajokokemuksia. Toimivatko ne kaikki ilman ongelmia, entä löytyykö varaosia? Mietittäväksi jää tulisiko museoitavien autojen ikää nostaa jälleen 5-10 vuodella. Vuoronvaihto Kirjoittelen tällä palstalla nyt viimeistä kertaa: on tullut aika vaihtaa vetovastuuta nuoremmille ja siirtyä rivijäseneksi jatkamaan huomiontekoa siitä, miten mobiiliautoasiat vastaisuudessa kehittyvät. Haluan tässä yhteydessä kiittää lämpimästi Teitä kaikkia, joiden kanssa olen työskennellyt, ja jotka olette myötävaikuttaneet erilaisten asioiden eteenpäin viemisessä ja hoitamisessa.

Esimerkkinä renkaat, jotka ajettiin loppuun niin, että kangas oli usein näkyvillä! Renkaista oli vielä 50luvulla kova puute.

Tämän kerhon vetovastuu on ollut mieleinen ja mielekäs toimi. Talvi on tuloillaan, ajellaan kelit huomioiden varovasti! Hannu Valtonen

Nykyään ajelemme hyvillä teillä ja laadukkailla renkailla turvavöissä istuen. 4


Uusitulle parkkipaikalle oli helppo tehdä myyntipaikkakartta kun alue on asfaltoitu ja v a l m i i k s i ruudutettu.

Lipun myyn ti sujui Bedfordin hytistä.

h yv in

Buffetissa oli asiakkaita jonoksi asti.

Romutorilla oli tavaraa laidasta laitaan, jokaiselle jotakin ja sopuhintaan!!!

Autoja oli myös kiitettävästi näytillä.

5


Motoristit kokoontuivat runsain joukoin vappuajoon ja mobilistit seurasivat satojen pyörien paraatia jälkijoukossa ajaen halki Rauman keskustan ja päätyen Kortelan ABC-Liikenneasemalle. Mobilistit jatkoivat matkaansa Lapin Patolammelle grillaamaan ja juomaan munkkikahvit ja simat.

Parhaimmat kevättulvat olivat jo ohi, vaikka kuohuja vielä olikin. Runsas mobilistijoukko osallistui kylmästä säästä huolimatta ajotapahtumaan. Kiitos osallistujoille!

6


Mobilisteille tuttu korjausrakentaminen toteutuu myös taloissa, niimpä Wanhassa Raumassa on korjauksesta opastava keskus, joka antaa neuvoja ja vinkkejä vanhan talon korjaamiseen oikeaoppisesti. Siellä on havainnoillisesti esillä alkuperäistä sekä jälkeen korjattuja kohteita. Talossa on myös varaosapankki, josta myydään vanhoja talon osia korjaajille ja sinne voi myös viedä käyttökelpoista tavaraa, kuten ovia, akkunanpokia ja akkunoita (laseja). Siellä voi myös itse valmistaa tai korjata omassa talossa olevia rikkinäisiä osia. Saarisen Kalle opasti mobilisteja oikeaoppiseen korjaamiseen. Kuten vanhoissa kulkupeleissä, niin myös vanhoissa taloissa on oltava tarkkana, ettei pilaa koko kohdetta. Ismo Niemi toi Kallelle muutaman vanhan valokuvan ja dogumentteja talosta vuodelta 1949.

7


Perinteinen kesäretkemme suuntautui tänä vuonna Oolantiin. Kortelan ABC:lle kertyi kymmenkunta autokuntaa elokuun 21.päivän aamuna. Parikymmentä kaksijalkaista ja kolme nelijalkaista suunnisti Ugin Pakkahuoneen kahvilaan nauttimaan vierasvenesataman maankuuluista munkeista. Ajonopeutena näille wanhoille wehkeille sopi hyvin ennalta sovittu n. 70 km/h eikä kellään mylly keittänyt. Matka jatkui läpi vehmaan Varsinais-Suomen Kus- Mökkikylän ravintola Kastörenissä nautimme yhdistavin Vuosnaisiin(Osnäs på svenska).Siellä jouk- tyksen 25 vuotis juhlalounaan emmekä syöneet kukoomme liittyi Matti ja Taina kaksipyöräisellään. ten siat eli ilman ruokaryyppyä ja asiaan kuuluvaa raumalaista laulelmaa! Kaar liiveihis ryyp, hyväs.....

Sen käyntiinlähtöä ei enää ihmetellä! Onneksi lauttapaikat oli varattu etukäteen ja täynnä autokansi olikin. Ålandsfärjanin lautoilta saariston näkee aivan erilaisena kuin Turku-Tukholma väliä seilaavilta ostoskeskuksilta.

Mökkikylässä oli bussilastillinenkoululaisia luokkaretkellään ja he ihmettelivät museoaikaisia kulkuneuvojamme. Taisipa siinä osa kuskejakin saada osakseen samaa ihmettelyä.

Ensimmäinen maihinnousu tapahtui Åvaan, josta matkaa läpi uneliaan Brändön kirkonkylän Torsholman lauttasatamaan kertyi 22 km. Sieltä seilasimme Lappon välisataman kautta Kumlingeen, jossa majoittuminen onnistui mökkikylä Remmarinaan pienen kädenväännön jälkeen koirien vuoksi.

Aamulla varhain nautimme aamiaisen ja jatkoimme eilisestä tulosatamasta matkaa Vårdön Hummelvikiin. Sieltä kärkiajoneuvon reitti suuntautui harhaan Myrskyluodon Maijan luo kunnes vieressä istuva vaimo kielsi jyrkästi tapaamisen. Ei auttanut muu kuin kääntyä takaisinpäin kohti Bomarsundin linnoituksen raunioita. 8


Kulttuurinälän tultua alkoi myös fyysinen nälkä muistuttaa olemassaolostaan. Ajoimme siis Ålands Golfin ravintolaan syömään ja hyvin tuntui maistuvan.

”Harhalaiset” saatu takaisin ruotuun:

Tarkastimme Matin kanssa, että matka Pihalla ihmettelimme kuinka kauan ruohikon leikjatkui oikeaan kaaminen vie aikaa. Se näytti niin sileältä kuin olisi suuntaan. leikattu kynsisaksilla. Itse peli myös näytti niin Toimituksen mukavalta, että voisin harkita lajin aloittamisen kommentti. sitten kun en enää osu liikkuvaan palloon. Linnoitus rakennettiin vv.1832 – 1854. Krimin sodan (Oolannin sota) v.1854 brittiläis-ranskalaiset joukot 12000 miehen voimin hyökkäsivät linnoituksen 2200 miestä vastaan ja neljän päivän sotimisen jälkeen se antautui. Linnoitus räjäytettiin taivaan tuuliin ja perusmuurin punakivigraniittia on hiukan jäljellä.

Ruoan sulatustauon jälkeen jatkoimme kulttuurin tutkimista Kastelholman linnassa, joka on lähes kokonaan entisöity. Ennakkolupauksista huolimatta emme saaneet suomenkielistä opasta mukaan ja niinpä tutustuimme linnaan omatoimisesti. Linnan jälkeen oli vuorossa vankilamuseo Vita Björnen (Valkoinen karhu). Siellä näki kuinka erilaista oli elää kalterien takana pallo jalassa kuin nykyisissä “täyshoitoloissa”.

Hyökkäyksen syynä oli estää venäläisten joukkojen toiminta saarilla. Linnoituksen toisesta osasta parin kilometrin päässä edellisestä avautuu hienot näkymät yli saariston aavalle merelle. Komea oli myös kaksoiskotkalla varustettujen tykkien rivi linnoituksen edessä.

Miehet ottovat mittaa linnan edssä olevasta valtavasta puusta. 9


Ja sitten jatkettiin museomatkaa. Suraava kohde oli Shell-museum Kungsössä. Jälleen vetoauton kuski eksyi Odysseuksen harharetkille muutaman kilometrin verran, kun ei tiennyt museon tarkkaa sijaintia.

Lopulta se löytyi ja sen perustaja Niklas Pelin osoittautui todella vanhan tavaran ystäväksi. Mäki ja vajat olivat täynnä vanhoja “raatoja” ja muuta sälää.

Meikäläinen koitti tulkata Niken selitystä museon historiasta ja toiminnasta. Toivottavasti kukaan ei huomannut kuinka paljon pistin omiani sekaan. Siellä teimme myös hienon löydön. Niklaksella oli ylimääräisenä vanha Esson bensapumppu, josta pitkän,,,, ainakin 30 sekuntia kestäneen neuvottelun jälkeen teimme kaupat. Savolaisen Kalle hoiti pumpun kotiin kustannustehokkaasti.Pumppu on nyt Raumalla ja talven aikana entisöimme sen. Pumppu saanee kunniapaikan hallimme piha-alueella. Onnistuneen “busineksen” jälkeen kurvailimme illaksi Marianhaminaan Vieraskoti Kronaniin (Gästhem Kronan). 10

Ilta kului oman ohjelman merkeissä ja osa porukasta oli onnistunut löytämää jopa kaupungin kalleimman ravintolan, Merenkulkumuson trahtöörin. Oli kuulema ollut niin pienet annokset, että lautanen piti nuolla saadakseen maun selville. Hyvin nukutun yön ja aamiaisen jälkeen porukka ha-jaantui varpusparven tavoin pitkin kaupunkia matkamuistoja keräilemään ja tinkimään kauppoihin. Hannukin teki varsinaisen löydön ja osoitti kauppamiehen taitonsa.

Paluu Turkuun tapahtui Viking Gracella ja luultavasti siellä päästiin eroon taskun pohjaa polttavista rahoista. Haaslahden Mikko ja Raija järjestivät hienon kahvitilaisuuden laivalla piiiitkän liittonsa kunniaksi. Onnea edelleen! Siinäpä mallia meille kullekin.

Matkavaurioina kirjattiin meikäläisen “Pompan napin” renkaan tyhjeneminen niin, että pääsin jotenkin nilkuttamaan lautalta ulos ja pojan luo Halisiin. Siellä piti vaihtaa vararengas tilalle. Markun Vekalta meni laturin hiilen jousi poikki mutta se kesti vielä ajon Raumalle. Ahvenanmaa on kulttuurinsa ja kielensä vuoksi edelleen mielenkiintoinen huolimatta omista 30 vuoden markkinointikokemuksistani alueella. Kiitos kaikille aktiiveille, jotka autoitte matkan onnistumisessa. Taistå Ketålainen kuvat veikko marku


Rauman VARAOSAHALLI OY Myllym채enkatu 5, 26100 Rauma, Puh 040 520 4534

11


kuvat ja teksti v. marku

Rauman vuosipäiviä vietettiin kaupungin toimesta monin tavoin ja useamman päivän aikana. Mobilistit kantoi myös kortensa kekoon osallistumalla toritapahtumaan ja Kippari-puiston ”vihkiäisiin”.

12


13


”ENNEN” ENNEN NIIN UUDET AUTOT, ON NYT JO NUORINKIN KOLMEKYMMENTÄ. JA MALLIT ON VAIHTUNEET MONEEN KERTAAN. MONET MALLIT ON JO PUDONNEET POIS TIELTÄ. MOBILISTIT KOITTAA PITÄÄ JOITAKIN MALLEJA AJOKUNTOISINA. SAA NUOREMMAT VAAN IHMETELLÄ, ETTÄ ONKO TUOMMOSILLA AJETTU PITKIÄKIN MATKOJA?

LIPUN MYYNTI. ENNEN NIIN KAMALA JA PUHKI RUOSTUNUT KUORMA-AUTON OHJAAMO ON NYT NIIN KIILTÄVÄ JA HYVIN TEHTY LIPUNMYYNTIPISTE. LAPPALAINEN JA MINÄ OLEMME KOVIN TÄRKEÄN OLOISIA, MYYJÄLTÄ ON JÄÄNYT PÄÄ VÄHÄN PIMENTOON MUTTA EI SE MITÄÄN HAITTAA. VÄKEÄ OLI TAAS IHAN MUKAVASTI TULLUT TAPAHTUMAAN JA MONIKIN TULEE VUODESTA TOISEEN KATSOMAAN JA TAPAMAAN TUTTUJA JA VOIVAT VIELÄ TEHDÄ HERÄTEOSTOKSEN. ENIMMÄKSEEN ON OLLUT HYVÄ ILMA SWAP-MEET TAPAHTUMALLE.

LAULAJAT LAULAJAT OMASTA TAKAA. VIISI MOBILISTIA ON JO SAAVUTUS, KUN KERKEÄVÄT VIELÄ YHDESSÄ HARJOITTELLA. OLI OMAT JUHLAT ONNISTUNEET JA VÄKEÄ OLI TUPA TÄYS. VIIRIT JA DIPLOOMIT JAETTIIN PITKÄÄN MUKANA OLLEILLE JA ME MUUT TIETENKIN TAPUTETTIIN .

TÄSSÄ MUN SIVUNI : VALTSU 2013 14


15


Tänäkin vuomma on mobilistit harrastaneen kulttuuria oikein kahden kesäteatterin verran.

Tapani Lassi 80 v onnittelemassa Hannu Valtonen Onnea myös kaikille tänä vuonna merkkipäiviään viettäjille, mm tiedossa oleville sankareille: Esa H; Taisto V; Jukka A; Matti L; Taisto K; Pekka H; Kimmo R; Valde M; Pertti P; Lassi T; Hannu V.

Ensin kävimme katsomassa Irvinin elämänkertaa kuvaillun näytelmän: Reteesti vaan. Santtion kesäteatterissa, ”Irvin” kävi keväällä Swap Meetissa antamassa esimakua, mitä tuleman pitää. (kuva yllä). Hyvä esitys, piti paikkansa Irvinin elämästä

kuvat ja teksti v.marku

Muutama viikko myöhemmin kävimme Lapin Patolampiteatterissa katsomassa Huijareita suviyössä näytelmää. Hulvatonta viihdettä patplammella vuodesta toiseen, hienoa katsella arjen myrskyissä

Utelijoita riitti pitsiviikon näyttelyssä

Molemmilla kerroilla mentiin paikalle vanhoilla ajoneuvoilla ja isolla porukalla.

Miehet tauolla

Kiitokset osanottajille, ensi vuonna entistä isommalla porukalla tuleviin kohteisiin, missä lieneekin teksti ja kuvat v. marku 16


Kiipeää vaikka yli harmaan kiven

Voimaa, kokoa ja näköä

Loppukesällä poroholmassa

Uotilapäivät

Näkymä jenkkiautotapahtumasta Poroholmasta

Jaksaa Minikin vetää asuntovaunua

Uotilapäivät

Kirveenheittoa Porvoon Pellingissä


18


Ajokunnossa, konepelti viel채 hyllyll채. Tekij채 Hannu Asposalo ratissa hymyss채 suin.

Ferguson vm-53

19


teksti ja kuvat v. marku

Miehetkin kaipaa rentouttavia illanviettoja talkoiden lomaan, niimpä päätimme pitää miesten saunaillan ja kyseltiin Eurasta jäsenemme Lehtosen Jukan savusaunaa ja illanistujaispaikkaa. Tietenkin paikka järjestyi savusaunan ja iltapalan merkeissä. Tervetulotoivotusten jälkeen puolet porukasta meni savusaunaan nauttimaan pehmeistä löylyistä sekä syksyisen viileästä järvivedestä, toiset tutustuivat vanhaan Jukan Vampulasta tuotuun ”pirttiin” ja kalusteisiin. Pirtin pöydän päässä oli isännän istumapaikka ja sen huomasi pöydässä olleista kulumisesta ja käyttöjäljistä. Tilassa oli myös paljon vanhaa esineistöä taltioituna jälkipolville. Vuoronvaihto saunomisessa, jonka jälkeen syötiin erinomainen kalakeitto lisukkeineen. Musiikkimiehiä tuo Jukka ja Jukan poika Anton. Harmonikka soi Anttonin käsissä sutjakkaasti ja Jukan laulussa on miehistä voimaa. Ilta kului rattoisasti ja oli kotiinlähdön aika, ennen lähtöä tarkastimme Jukan autotallin jonne majoittuu aikoinaan museointikunnostuksessa oleva hieni BMW henkilöauto. Kiitokset Jukalle ja perheelle ikimuistoisesta illasta. Hannu ihailee pirttiä ja esineistöä

Anton soittaa useamman

20


Myydään 60-luvun alun mopo Monark. Sis. runko, moottorin alakerta ja tankki. Hp. 60€ Myydään Autokirjallisuutta. Fiat 1960-78, Renault Estafette 1969-75 varaosakirjoja kuvin, mm. Dorman Diesel 1969-70 ja Royce diesel vm. 1960 varaosakirja.

Valtsu myy Volga 22 G Diesel Rover koneella, startti puuttuu, paperit OK, Volga M 24 vm. 1976, ollut MB diesel, nyt ei konetta paikalla, mukaan alkuperäinen bensiinikone, paperit ???

Kirjalistaus ja lisätiedot: www.raumanmobilistit.net/myynti.html Kysy ja tarjoa eqhalminen@gmail.com 040-5071231 Valde Monto puh. 050 4003 718 HANNU VALTONEN MYY:

CITROE`N 2CV:n moottori 0,430 AYA2

puh. 0503861250

VEIKKO MYY! DKW. F 102 Auto-Union, vm-64 Museorekisterissä, paljon osia mukaan VEIKKO MARKU p.0442825549

OSTETAAN Vanha JOPO polkupyörä Jyry Sandell puh. 044 3095 798

NOKIA HAKKAPELIITTA 155-70R-13 nastarenkaat 4kpl Ford Fiesta / KA vanteilla yht. 40€ MICHELIN MX 145R-14 kesärenkaat 3 kpl + 4 vannetta sopii mm. Peugeot 203 YHT. 100€ Tarjoa!

H.Valtonen puh.050-5558425 21


teksti ja kuvat v.marku

Suomen paras savusauna löytyy Rauman Haapasaaresta Mobilistiväki kävi myös testaamassa sen. Saunamajuri Aimo Salminen vastaanotti innokkaat mobilistit, joita sateisesta säästä huolimatta oli kertynyt runsain määrin.

Kaikessa sovussa, naiset ja miehet saunoivat ja nauttivat pehmeistä löylyistä, jonka jälkeen pulahdettiin lampeen uimaan, tai oikesataan mertalahteen. Ei tarvinnut savusaunan jälkeen käydä toisessa saunassa peseytymässa, nokea ei tullut jollei nojannut seinään.

Saunomisen jälkeen Aimo krillasi hienossa ulkokeittiössä makkarat jotka nauteimme erinomaisen salaatin ym. ym kera.

Sitten pienet kisailut ketjunheitossa ja tikkakisassa, voittajat palkittiin ruhtinaallisesti. Pääasia ei ole voitto vaan hyvät palkinnot.He hee. Kiitokset Salmisen pariskunnalle mahtavasta kokemuksesta ym. ym 22


KOKOUSKUTSU

Pikkujoulu/työn juhla: Lauantai 14.12.2013 alkaen klo 18.00

RAUMAN SEUDUN MOBILISTIT RY:n sääntömääräinen syyskokous pidetään ke.04.12.2013 alkaen klo. 18.oo Mobilihallilla os. Kelkkatie 2. 26510 Rauma. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä muut hallitukselle sääntöjen mukaan esitetyt asiat. Hallitus.

KUUKAUSIKOKOUKSET Pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko kokous mobilihallilla alkaen klo. 18.oo. Käsitellään yleisiä asioita ja vapaata keskustelua. Tervetuloa! Ilmoitus paikasta ja ajasta edellisen lauantain UR-lehden järjestöpalstalla. Seuraa ilmoituksia!

VIIKKOKOKOONTUMISET Kokoonnutaan joka keskiviikkoilta Mobilihallille. Teemailtojen merkeissä tai muuten vain iltaa viettämään!!! Seuraa ilmoituksia.

KOKOUSKUTSU RAUMAN SEUDUN MOBILISTIT RY:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään ke.05.03.2014 alkaen klo. 18.oo Mobilihallilla os. Kelkkatie 2. 26510 Rauma.

Ravintola Juhlahovi, Tikkalantie 7, 26100 Rauma -Tarjolla herkullinen Kapteenin Joulupöytä makuja maailmalta. -Mukavaa yhdessäoloa ohjelman kera. -Joulupukki vierailee. -Arpajaiset.

Hintaan: 20 € / aikuinen ja lapset 10 € Sitovat ilmoittautumiset 6.12.-13 mennessä: Risto Iisakkala puh. 050 517 1056 risto.iisakkala@luukku.com Simo Laimi puh. 044 052 5223 simo.laimi@luukku.com

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä muut hallitukselle sääntöjen mukaan esitetyt asiat. Hallitus.

TERVETULOA!!!

23


24

Sivu venttiili 2 2013  
Sivu venttiili 2 2013  

Vuoden toinen SIvuVenttilli jäsenille ja muillekin kiinnostuneille.

Advertisement