Page 1


Noen av våre samarbeidspartnere:

Velkommen til vårt nye skadesenter! Kontakt oss: Servicesenter (timebestilling/booking) Enten du har en skade på bilen din, ønsker å bestille service eller få utført EU-kontroll kan du henvende deg til vårt Servicesenter. Her sitter fire personer klare til å ta imot din bestilling.

Kvalitet & Omtanke

Kontakt oss på måten som passer for deg: • www.bnh.no/verkstedtime • SMS: Send kodeord ”birger” til 2700 og vi ringer tilbake. • e-post: servicesenteret@bnh.no • Tlf: 400 18 882

1 skadesenter - 4 kundemottak Oslo: Haraldrudveien 9 - 0581 OSLO - Telefon: 23 24 41 00 - skade@bnh.no Bærum: Olav Ingstadsvei 14 - 1355 BÆRUM - Telefon: 67 15 40 00 Romerike: Depotgt. 12 - 2000 LILLESTRØM - Telefon: 63 80 44 00 Follo: Haugenveien 3 Ås - 1400 SKI - Telefon: 64 00 23 70

Snakk med oss om skader!

www.grafonaut.no - Foto: Terje Borud

• www.bnh.no


Små skader

Nye teknikker for fjerning av parkeringsbulker gjør at vi kan utbedre de fleste småbulker uten å lakkere på nytt. Dette gir deg en enkel og rimelig løsning på skjønnhetsskader.

Når skaden først er skjedd skal du være trygg på å få den utbedret så enkelt og rimelig som mulig. Derfor har vi bygget et splitter nytt skadesenter. Her blir du møtt av fagpersonell som er eksperter på akkurat din bil og som bruker den mest moderne verkstedsteknologi som finnes. Enten du har fått en parkeringsbulk, en irriterende lakkripe eller en større skade, står vi klare til å hjelpe deg.

Vi analyserer ditt behov

Vi benytter oss av de mest oppdaterte teknologiske hjelpemidlene som er tilgjengelige. Riktig diagnose er viktig for at vi skal kunne velge riktig behandling for bilen din

Større skader

10 fagutdannede bilopprettere med det mest avanserte utstyret, tilbakefører bilen din til fabrikantens standarder for sikkerhet og holdbarhet.

Hypermoderne lakkverksted

Et profesjonelt lakkteam i et hypermoderne lakkverksted sørger for at bilen blir dekket med mange lag lakk som beskytter karosseriet og får bilen din til å skinne. Teknologien vi benytter tilfredstiller de strengeste miljøkrav. Punktlakkering Det er ikke alltid nødvendig å lakkere hele støtfangeren bare fordi et hjørne er skadet.Vi utfører nemlig punktlakkering som gir deg en kostnadseffektiv reparasjon.

Tilpasset løsning

Du trenger ikke bruke masse energi på å finne tilsynelatende billige verksteder bare fordi bilen har gått en del kilometer. Vårt fagpersonell hjelper deg med å velge hva som passer best i ditt tilfelle.

Birger N. Haug Skadesenter  

Birger N. Haug Skadesenter flyer

Advertisement