Page 16

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2012 omsatte KONE 6,3 miljarder euro och hade ungefär 40 000 anställda i över 50 länder.

SERVICETEKNIKER PORT

SPARA FRÅN

Till vår växande port & dörrverksamhet i Malmö behöver vi nu förstärkning av servicetekniker. Du som söker skall vara serviceinriktad, ha el-inriktad utbildning samt baskunskaper i data och engelska. Körkort är ett måste för denna tjänst. Vi ser gärna att du har 3-4 års yrkeserfarenhet från liknande arbete. Meriterande är om du har erfarenhet från underhålls- och installations arbeten inom port eller dörrautomatikbranschen. Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver. I ditt arbete kommer du att träffa många av våra kunder, varför det är extra viktigt att du är utåtriktad och uppskattar externa kontakter. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Arbetsberedskap utanför ordinarie arbetstid ingår. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ingemarsson, tfn 040-38 56 07.

© Disney

1.323:-

sökes till Malmö-regionen

SOMMARLOV på Disneyland ® Paris

fr.

1.322:-

/ person, två nätter inkl. tre dagars entré

Njut av äventyrliga dagar med alla de välkända och kära Disneyfigurerna i magisk miljö. Upp till 30% rabatt. Prisexemplet gäller ankomst i perioden 1-5 juni, 9-12 juni, 15-19 juni 2014 vid 2 vuxna och 2 barn under 7 år, inkl frukost.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker fortlöpande. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.kone.com/jobs senast 31 januari.

Boka på sembo.se eller 042-37 85 00

ACUSHNET SÖKER

DANSK BOGHOLDER / EKONOMIASSISTENT, BARSEL/VIKARIAT (15 MDR.) Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med varumärkena Titleist, Footjoy och Pinnacle. Företaget säljer golfbollar, klubbor, kläder och övrig golfutrustning till golfbutiker och golfshopar. Acushnet Nordic som är dotterbolag till Acushnet USA hade en omsättning på 170 miljoner SEK år 2013, varav den danska avdelningen omsatte ca 27,5 miljoner SEK.

FÖRÄNDRA OCH BELÖNAS!

Till Acushnets nordiska huvudkontor i Malmö söker vi nu en dansk bogholder/ekonomisassistent. Arbetet består av att arbeta med den löpande ekonomihanteringen för den danska markanden. Detta innefattar bland annat löpande bokföring, hantering av debit- och kreditorer samt kontoavstämningar.

GÅ MED I METROS LÄSARPANEL.

Vi ser gärna att du har danska som modersmål samt har arbetat i Danmark med liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ordningssam, serviceinriktad och självgående. Då bolaget är internationellt är det ett måste att du kan göra dig förstådd på engelska.

Du har möjlighet att utveckla Metros innehåll och annonser ur läsarens perspektiv. Det är mycket lätt att delta i undersökningar som görs via webben.

Denna rekrytering sker i samarbete med PIKE Personal. Tjänsten är ett mammavikariat och sträcker sig fram tills oktober 2015. Vid frågor är ni välkomna att kontakta Michaela Persson på 0723-664699. Ansök genom att skicka in ditt CV till mp@pikepersonal.se

Gå in på metro.se för att delta.

hur less är du på den frågan? Ta hjälp av våra vikarierande studie- och yrkesvägledare så har du ett bra svar nästa gång. Gör deras test och låt dem guida dig i valet av gymnasieutbildning.

alexande

r herman sson

johanna simfors

Se vad du ska bli på Allastudier.se/vadskadublida LISA TELLBE

Du kan Tävla också! vinn en baotian City värde ca. 11 000 kr och ett presentkort värde 800 kr från kopenscooter.nu

afsson er” gust l u a m E H ER ”T aLEXAND

20140121_se_malmo  
20140121_se_malmo  
Advertisement