Page 20

+ PLUS

Välkommen!

TILLBAKA I TIDEN

20

www.metro.se onsdag 2012-03-28

MODETOPPEN

465 kr

Händerna fria. Sudda bort nördstämpeln från skolan, ryggsäcken är det hetaste du kan släpa på. Investera i en minimalistisk modell i skinn. Satsa på en knallig iögonfallande kulör.

Baggu Canvas Backpack

12 000 kr Pierre Hardy

”Grease” på nytt Den här säsongen vrider vi tillbaka klockan och får ”Grease”-nostalgi. Inspireras av sångerskan Katy Perry som rockar Pradas retroglammiga vårkollektion eller stilikonen Florrie Arnold fina outfit från Miu Miu.

Nu hyllar vi kvinnans silhuett i retrofärger som skickar tankarna till tiden då brylkrämen var ett måste och tuperat hår var vardag. Lev dig in i det poppiga 50-talet med farliga kurvor, sockersöta pasteller och brummande motorer. Vår största inspirationskälla är Sandy från filmklassikern ”Grease”. PETRA TUNGÅRDEN, MODEREDAKTÖR

Sångerskan Katy Perry. FOTO: GETTY IMAGES

Stilikonen Florrie Arnold. FOTO: GETTY IMAGES

Skådespelerskan Leighton Meester. FOTO: ALL OVER PRESS

50-tal enligt Prada

Docklikt sockersött

Accessoarera mera

Katy Perry sågs på Paris gator under modeveckan iförd Pradas vårkollektion. I den vippiga plisserade kjolen såg hon ut som som tagen från en scen i ”Grease”, om man bortser från det blå håret.

Florrie Arnold var ständigt i streetstylefotografernas blickfång under modeveckorna, här i Miu Miu. Inspireras av Florries sockersöta retrostil i rosa och pudervitt. Matcha med dockliknande smink och mjuka Hollywoodlockar.

Leighton Meester är en mästare på preppykläder utan att för den sakens skull se pryd ut. Matcha den blommiga blusen med en snäv kjol och höga klackar för en gnutta attityd. Leighton bär alltid rikligt med accessoarer.

6 550 kr

518 kr

Alexander Wang

French Connection

299 kr

250 kr

H&M

Topshop

179 kr 222 kr Asos

Fiorelli

249 kr

499 kr

Mango

Cover

Klädsamt

”Kläderna gör mannen. Nakna människor har lite, om inget inflytande i samhället.” Amerikanska författaren Mark Twain (1835–1910)

199 kr

BÄSTA PRIS

199 kr Gina Tricot

Mango

!

BRA KÖP

899 kr Zara

40 kr Topshop

249 kr

Luxury Details

349 kr Nelly

20120328_se_stockholm  

Låt våren ytta in hos dig Försäkringskassan: ”Vobba” inte okej INREDNING ANNELIS FINA FISKGRYTA SÄTTER FORMEN PÅ PROV Raljerade. En rådman s...

20120328_se_stockholm  

Låt våren ytta in hos dig Försäkringskassan: ”Vobba” inte okej INREDNING ANNELIS FINA FISKGRYTA SÄTTER FORMEN PÅ PROV Raljerade. En rådman s...

Advertisement