Page 1

aflastning til børn & unge

Sunde oplevelser er gode oplevelser !

www.weekendkoloni.dk


Sunde oplevelser er gode oplevelser ... Hos Bjørnebanden lægger vi vægt på samvær og styrkelse af sociale relationer som bærende værdier.

Vi viser vej ...

I naturskønne omgivelser tæt på Slagelse by har vi indrettet os i en tidligere skole med optimale muligheder for udfoldelser. Vi har mange spændende udendørs faciliteter som boldbane, bålplads, legeplads, huler og borge og et spændende væksthus på 120 kvm. Indendørs har vi udover opholdsrum en gymnastikhal til boldspil, basket, badminton, bordtennis mv. Et ophold omfatter op til 25 børn med 4-5 voksne tilknyttet.

mail@weekendkoloni.dk


BjørneBanden Weekendkoloni henvender sig til børn i alderen 6-13 år med et særligt behov. Vi virker som et alternativ til en aflastningsfamilie og et supplement til en plejefamilie. Mottoet er ”leg, læring & fællesskab” Som udgangspunkt fokuserer vi på at udvikle børnenes sociale kompetencer ved at tilrettelægge gode oplevelser på individuel- og gruppebasis. Oplevelser, som giver ballast for barnet såvel her og nu som på sigt videre frem i livet. Besøg os også på www.weekendkoloni.dk

Hos Bjørnebanden Weekendkoloni arbejder vi altid professionelt og fagligt - blandt andet udfra De Mange Intelligenser - med aktiviteter inden for: Det kreative område med naturen som udgangspunkt Bevægelse / Idræt med et positivt socialt samvær i centrum Videre med dialog: Kontakt Leder Brian Bjørn Nielsen på telefon 20 86 45 34 for mere info, mødeaftale eller oplæg. Med venlig hilsen hele teamet

www.weekendkoloni.dk


Et weekendophold hos BjørneBanden:

i praksis ..

Fredag eftermiddag: Indkvartering Afhentning i eget hjem eller mødested efter ønske. Indkvartering i 4-6 mandsværelser og madlavning og herefter fredagshygge. Lørdag og søndag formiddag: Oplevelser og program, som følger årstiden og planlægges i høj grad udfra børnenes ønsker. Søndag eftermiddag i tidsrummet kl. 13.30-17.00: Aflevering i eget hjem eller mødested efter ønske. Et weekendophold koster kr. 4.300 inkl. forplejning, udflugter etc. Kørsel afregnes efter gældende takster. Prisen reguleres årligt udfra gældende satser i tilsynskommunen, se også www.weekendkoloni.dk Opholdet tilbydes hveranden weekend, lige eller ulige uger.

Sådan får du mere information om Bjørnebanden Weekendkoloni: Ring eller mail for videre aftale: fremvisning af stedet præsentation hos jer i kommunen og/eller familien oplæg Telefon: 20 86 45 34, Leder Brian Bjørn Nielsen mail: info@weekendkoloni.dk web: www.weekendkoloni.dk

Her er vi: Bjørnebanden Stenagervej 4 4200 Slagelse

Bjørnebandens Weekendkoloni bygger på mange års erfaring i arbejdet med børn/unge og deres familier. Vi er et kvalificeret team af medarbejdere, hver med mange års praktisk og ledelses­mæssige erfaringer inden for SSP, opholdsteder, socialpæda­gogiske væresteder, produktionsskoler mv. På vores internetside www.weekendkoloni.dk er en nærmere præsentation af teamet.

Aflastning i familier fungerer godt i mange situationer. Vi tilbyder et alternativ med særligt træning i de sociale kompetencer og vægt på det rummelige: At knytte venskaber og have samvær og positive oplevelser med jævnaldrene. Derfor tilbyder vi aflastning som et ophold i en gruppe med barn-barn og barn-voksen relationer. Det er et pusterum væk fra dagligdagens mange indtryk i form at mobil, computer, tv, ipods m.v.

Bjørnebanden info til kommuner  

Bjørnebanden info til kommuner

Advertisement