Page 16

16 - diarimés

DEFUNCIONS

11/10/10

Martina Solà Fortuny Vidua de Salvador Sanchez Ribas

Ha mort cristianament a l’edat de 81 anys, el 6 d’octubre (E.P.R.)

Els seus apenats: filla Dolors, néta Mariona, germans Maria i Albert, germanes polítiques i família tota, agraeixen les mostres de condol rebudes.

Tarragona, 11 d’octubre de 2010

DEFUNCIONS Tarragona. Tomàs Aulé Molné. Ha mort a l’edat de 85 anys. El seu funeral serà avui, a dos quarts d’onze del matí, a l’església de Sant Feliu de Constantí. Jose Luque Castro. Ha mort a l’edat de 95 anys. El seu funeral serà avui, a les onze del matí, a l’església de Sant Pere i Sant Pau. Juan González Fernández. Ha mort a l’edat de 77 anys. El seu funeral serà avui, a dos quarts de deu del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de Torreforta. Gabino González García. Ha mort a l’edat de 90 anys. El seu funeral serà avui, a les cinc de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer de Torreforta. Pilar Bandres Rabal. El seu funeral serà demà, a les onze del matí, a l’església

de Sant Josep Obrer de Torreforta. Reus. Jordi Zapateri Pàmies Ha mort a l’edat de 81 anys. El funeral se celebrarà avui a les quatre de la tarda, a l’església de Sant Joan. Dolors Monné Güell Ha mort a l’edat de 82 anys. El funeral se celebrarà avui a les dotze del migdia, a l’església de Sant Francesc. José Luís Arranz Casas Ha mort a l’edat de 70 anys. El funeral se celebrarà avui, a tres quarts d’onze del matí, a l’església de Sant Joan. Francisco Martínez Martínez Ha mort a l’edat de 69 anys. El funeral se celebrarà avui, a les nou del matí, a l’església de Sant Francesc.

11 octubre 2010  

Diari gratuït del Camp de Tarragona