Page 1

nutrifacts

2018

Resultater fra besøgs- og udstilleranalysen NutriFair 2018


Tilfredshedsundersøgelse De besøgende på NutriFair udtrykker stor tilfredshed og vægter værdien af deres besøg rigtig højt. Faktisk har flere end 78 % af de besøgende allerede tilkendegivet at de forventer at besøge NutriFair igen i 2019. De besøgende lægger især stor vægt på at det er en målrettet specialmesse med stærk faglighed og fokus på at bringe branchens aktører sammen. Ydermere ses NutriFair som en overskuelig messe, hvor der er tid til at netværke og skabe nye kontakter.

mød beslutningstagerne Diagramtitel

På NutriFair er der garanti for at møde de helt rigtige mennesker. De besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget. Hele 84,4 % af de besøgende på NutriFair 2018 var i stand til at foretage indkøb på vegne af deres virksomhed.

1

2

84,4%

formål med besøg Diagramtitel

98,7 % af de besøgende kom for at blive inspireret og følge med i udviklingen i branchen.

98,7% Diagramtitel 1

2

71,2%

71,2 % kom med henblik på fremtidige investeringer. Diagramtitel 1

2

89,6 % kom for at dyrke deres netværk med samarbejdspartnere og forretningsforbindelser.

89,6% 1

2


”Messen er rigtig skruet sammen. Den er blevet endnu bedre med årene, og har nået et godt fagligt niveau” citat fra besøgende.


�En rigtig god og velarrangeret messe� citat fra udstiller.


NutriFair samler Branchen Med sit fagligt høje niveau er NutriFair det naturlige mødested for mange af landbrugets aktører. Messens udstillere anser NutriFair for et forum, hvor de kan skabe nye relevante kontakter og ikke mindst pleje deres nuværende kunder og medlemmer.

MESSE C SOM ARRANGØR Udstillerne på NutriFair blev spurgt om, hvorvidt de oplevede MESSE C som en kompetent arrangør af NutriFair. På en skala fra 1 til 10, hvor 10 er ”i høj grad”, ligger gennemsnittet af besvarelserne på 9,1 på skalaen.

udstillere om nutrifair 2019 Sammen skabte vi værdi NutriFair skabes i samarbejde med aktørerne i landbruget, og vi er fælles om udviklingen.

Flere end 115 udstillere har allerede genbestilt.

Udstillerne føler ejerskab over messen, hvilket også afspejler sig i en lang række af loyale udstillere, der ser NutriFair som en tilbagevendende årlig begivenhed. 51,8% af udstillerne på NutriFair 2018 har allerede nu reserveret stand til 2019.


pĂĽ gensyn i 2019

16.-17. januAr

nutrifair.dk

Nutrifair 2018 - Factfolder  
Nutrifair 2018 - Factfolder