Page 1

KLOAKMESSEN MESSE C, FREDERICIA

2018

25. - 26. JANUAR

NR: 1 - MAJ 2017

Optimismen før den tredje udgave af Kloakmessen i Fredericia er stor hos brancheforeningens nye formand, Tom Lisberg Ewers. For knap tre uger siden blev 55-årige Tom Lisberg Ewers fra Sydkystens Brolægning & Kloak valgt som ny formand for Danske Kloakmestre. Brancheforeningen har 455 medlemsvirksomheder landet over. Men selv om der er ny mand ved roret, bliver kursen for Kloakmessen i januar 2018 ikke ændret, fastslår Tom Lisbjerg Ewers. - Messen bliver rost i høje toner af vores medlemmer, leverandører og hele branchen, så vi skal ”bare” koncentrere os om at holde det høje niveau fra sidste gang, understreger formanden. Kloakmessen i MESSE C Fredericia afholdes hvert andet år, og 2016-udgaven blev besøgt af hele 2.855 fagfolk.

Så det er ikke urealistisk, at 2018-udgaven passerer de 3.000 besøgende, mener Tom Lisberg Ewers: - De to gange, vi har afholdt Kloakmessen i Fredericia, har både udstillere og besøgende haft et fantastisk udbytte af dagene. Det rygtes jo lynhurtigt i en branche som vores, så interessen for at deltage næste år er stor. Vi kan også aflæse det på, at der allerede er masser af udstiller-reservationer, selv om der er otte måneder, til det går løs, fortæller formanden.

DM I KLOAK

Igen i 2018 er Kloakmessen vært for Danmarksmesterskaberne i kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, og der ventes stor tilstrømning til kampen om de prestigefulde DM i Kloak-titler.

r stand é v r e s e R nu på: ler 2566 el k 2 9 5 7 .: f tl sen.d oakmes l .k w w w

NY HE DS BR EV

Ny formand venter fremgang på Kloakmessen 2018


Stærkt samarbejde Kloakmessen 2018 arrangeres som de to foregående messer af MESSE C, Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre. Det betyder at messens planlægning, standsalget, markedsføringen og den praktiske afvikling foreståes af MESSE C men i et tæt samarbejde med Danske Kloakmestre, der har udpeget to af bestyrelsesmedlemmerne som ”messe-tovholdere”. Det er således Kloakmester Mikael Skov, Årre og Flemming Geipel fra Brdr. Christensen A/S, Ikast der er branchens faglige sparring i forbindelse med messen. Sidstnævnte har især DM i Kloak som sit ansvarsområde. Har du idéer og input til messen, er du altid velkommen til at kontakte foreningens repræsentanter. Du kan også kontakte messechef Lars Søndergaard i MESSE C som siger: ”Kloakmessen er udstillernes og branchens egen messe, derfor lytter vi rigtig gerne til nye kreative idéer og faglige ønsker og behov, som vi kan lade komme til udtryk på den kommende messe ”.

Scene-/seminarområde? ”Et konkret spørgsmål er, om der igen skal være en scene og et seminarprogram på den kommende messe? Hvis der er ønsker herom og emner til relevante faglige indlæg, laver vi igen et sceneområde og koordinerer programmet som markedsføres overfor de potentielle besøgende, men det er udstillerne der afgør det”, siger messechefen og opfordrer leverandører der ønsker at gøre brug af evt. scene til at melde ind hurtigst muligt.

Danske Kloakmestre og MESSE C bidrager hver især med stærke fagkompetencer i samarbejdet om Kloakmessen.

udstillerne, a fr r e k s n ø på Hvis der er eneområde c s t e n e ig er etableres d en 2018. s s e m k a lo K

” Mange besøgende og massiv markedsføring.”

” Vi havde en fantastisk messe, der åbnede mange nye døre.”

”God messe for faget ” Udstillere på Kloakmessen 2016


MESSEN

2018

KLOAK Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse

DM I KLOAK Som en del af Kloakmessen kan alle besøgende overvære Danmarks Mesterskaberne i Kloakarbejde. Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der hædres tre personer og deres virksomheder i Danmarks Mesterskaberne. Tidligere har der været afholdt DM i Kloak hvert år - i lige år som en del af Rørcenterdagene i Tåstrup - men fremover samles kræfterne hvert andet år, så mesterskabet kun forgår på Kloakmessen.

Book stand inden 1. juni

essen i 2016.

loak på m Billeder fra DM i K

Allerede nu har godt et halvt hundrede udstillere reserveret stand til næste års messe, og omkring sommerferien begynder disponeringen af standpladserne ud fra de indkomne ønsker. Frem til 1. juni er der en ”økonomisk gulerod” med rabat på tilmeldingsgebyret, så hvis du ikke allerede har booket din stand, så kan du gøre det på messens hjemmeside www.kloakmessen.dk eller ring/mail til Nicky eller Lars i MESSE C på 75922566 - mail nn@messec.dk / ls@messec.dk

”Økono misk gu lerod” v tilmeld ed ing ind en 1. jun i

MED MESSE C’S NYE APP ... ... har vi nu gjort det nemmere, at være

gæst på Kloakmessen. For når vi åbner dørene i 2018 vil det nu være muligt som gæst, at sammensætte sit eget program eller udvælge sine favoritudstillere, som man absolut skal besøge under messen.

KLOAK MESSEN

Vi har samlet hele kataloget så det nemt kan være i lommen og altid lige ved hånden. Har du set min bil? Man kan nu markere sin bils placering, når man ankommer, og så viser MESSE C’s App hvor man holder når man er færdig med at besøge messen.

God morgen ! Morgenfriske udstillere og besøgende vil

igen blive budt velkommen på Kloakmessen med GRATIS morgenkaffe og rundstykker.


VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG Kontakt os endelig... MESSE C Nicky Nygaard Nielsen Salgskonsulent MESSE C, Fredericia Tlf.: 7592 2566 Mobil: 2148 0321 Mail: nn@messec.dk

Lars Søndergaard Messechef MESSE C, Fredericia Tlf.: 7592 2566 Mobil: 4035 6742 Mail: ls@messec.dk

Danske Kloakmestre Mikael Skov Vedr. Kloakmessen generelt Bestyrelsesmedlem Aut. Kloakmester Mikael Skov Mobil: 2032 6517 Mail: ms@mikaelskov.dk

Flemming Geipel Vedr. DM i Kloakarbejde Bestyrelsesmedlem Brdr. Christensen A/S, Ikast Mobil: 4055 3368 Mail: fgn@brdr-ikast.dk

Følgende firmaer er blandt de foreløbige tilmeldte udstillere til Kloakmessen 2018 (pr. 18.05.2017) 3 AKTIVE A/S

BioKube A/S

DUCO ApS

Jesmig Group ApS

ABCliner

Bitusal Danmark

Easy Quality Systems ApS

JKL Teknik A/S

ACO Nordic A/S

BLÜCHER Metal A/S

Erenfred Pedersen A/S

Kilian Water ApS

Airtox International A/S

Brdr. Holst Sørensen A/S

FKSSlamson A/S

Michann-tools ApS

Ajour System A/S

Brødrene A & O Johansen A/S

Gavatec A/S

Nordisk Innovation ApS

A-Kassen ASE

Brødrene Dahl A/S

Genvand ApS

nyrup plast a/s

AL Laser A/S

C-TV Tekniske Artikler A/S

Grundfos DK A/S

ordrestyring.dk

AL-LIFT ApS

Danpipe A/S

GVA Specialfittings APS

Pon Equipment A/S

Amiantit Norway AS

Dansk Brønd Teknik ApS

iKontrol ApS

Profors ApS

Andersen & Nielsen A/S

Dansk Kloak RenoveringsTeknik ApS Intempus ApS

Ridgid Scandinavia A/S

Apacta A/S

Danske Kloakmestre

I.S.T. Skandinavia A/S

ScanPipe A/S

ASP Produktudvikling A/S

DEKRA AMU Center Sydjylland

ISUZU Danmark AS

Stenger ApS

J.A.K. Workwear A/S

Wacker Neuson ApS

Bergstrøm Plastteknik A/S

tand Reservér s nu på:

JCB Nicolaisen & Larsen A/S Watersystems A/S

566 eller tlf.: 7592 2 k m k essen.d www.kloa Vestre Ringvej 101 · 7000 Fredericia · Tlf. 7592 2566 · Fax 7593 2149 · www.messec.dk · messec@messec.dk

Profile for MESSE C

Kloakmessen | Nyhedsbrev - Maj 2017  

Læs seneste nyt om messen. Vi glæder os til den 25.-26. januar 2018.

Kloakmessen | Nyhedsbrev - Maj 2017  

Læs seneste nyt om messen. Vi glæder os til den 25.-26. januar 2018.

Profile for messec